|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
2.12.2008 11:29:08   
Lunca1
Koala super za izvide. user posted image user posted image user posted image

Bravo Manja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
2.12.2008 11:32:09   
vaney
D+BK, vidim, da vas je nekaj zainteresiranih za jutri... kje bi se pa dobile? Teoretično bi bilo sicer lahko pri meni, samo praktičbo bo bolj težko izvedljivo, ker bomo imeli delavce, pa jih bo treba pedenat in če bom jaz doma...bo boljše, da me ni. Tako da, če smo lahko tokrat še pri kateri drugi, pa sem jaz naslednjič na vrsti (jutri bi prav namensko rada "kidnila" od doma, da imam mir pred delavci in kuhinjo)...

grem še jaz poslikat venček

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
2.12.2008 11:46:13   
Golobček
Najprej en lep pozdravček.

Smo s časom na koncu, mi ga kr naprej zmankuje.

Najprej vsem slavljenčkom za nazaj, vse najboljše
user posted image
Tole pa je za današnje slavljenčke
user posted image
No moja Nina je spet na antibiotikih sploh se še ni pozdravla od zadnjič, je kr naprej kašljala in včeraj jo pelem k zdravniku in spet vnetje ušeskov. To je bilo v enem mesecu že dvakrat.user posted image  Pa jo je p. zadnjič gledala in je rekla da je stanje boljše, zdaj pa res ne vem al je kr tko pogledala na hitro al kaj je zdaj to.

Sem tudi jaz razmišljala da bi naročila baby vac- a ima katera link?

Jaz pa sem danes kupovala darila v intersparu so imeli na vse igrače 20 % popust, tako da sem nekaj profitirala, glede na to da sem mogla kupit za 8 otrok.user posted image

Če še katera rabi Lino medvedke, jih imam nekaj viška.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
2.12.2008 11:49:52   
Golobček
Tole je za vse bolančke
user posted image

Koala super za izvideuser posted image user posted image user posted image

Dašabina, lepo pismo !  user posted image user posted image

Čestitke vsem za nove zobke.

Čestitke  pa tudi vsem januarčkom za prve korakeuser posted image user posted image user posted image . Tukaj pa bo moja Nina zadnjauser posted image user posted image (sem kr malo žalostna, pa ne zaradi tega da bi tekmovala z vami ampak tako ko se spominjam za nazaj kako sta bila J in N, pri teh mesecih.Nino pa moram nazaj držatuser posted image , pa tako si želi da bi se na nogice postavljala, ampak vam moram priznatda me je grozno strah, da nebi bilo kaj narobe.)

Se oglasim še pozneje...

< Sporočilo je popravil Golobček -- 2.12.2008 11:55:44 >

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
2.12.2008 11:51:41   
klaja
Butara vidim da nas bereš, se lahko kaj javiš tudi!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
2.12.2008 11:57:21   
Golobček
Klaja točno to sem hotla jaz zdele napisat pa si me prehitela.

No tako da butara javi se, saj sprejemamo nove tudi

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
2.12.2008 12:13:17   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Jaz bi pa rabila malo pomoči, v soboto gremo verjetno na srečanje julijk v Ljubljano, pa če bi mi lahko katera opisala kje v BTC-ju je kino, ker tam nasproti se nekje dobimo. Mi gremo po navadi dol iz avtoceste ko je tabla za Moste - Polje (vsaj mislim), potem pa ga pičimo proti centru mesta oz. kliničnemu centru (to pot najbolj poznamo). V tistem glavnem križišču potem zavijemo za BTC, kaj pa potem dalje, da se ne bomo vozili v krog.

Pa še to, pri nas bodo pa letos prazniki bolj tako tako, ker če bo šlo še tako dalje, bo tudi moj user posted image   pristal na Zavodu za zaposlovanje. Saj ne da bi se zdaj ne vem kako sekirala, ampak vseeno pa mi tudi ni. Eh bo že nekako!

Klaja po moje greste dol za Nove Jarše in ne Polje. V glavnem iz avtoceste zaviješ za Kranj, potem greš pa takoj gor prvi izvoz in se pelješ malo naravnost. Po moje je drugi semafor levo in potem prvo krožno križišče desno. Pa si zraven koloseja. v glavnem Kolosej je čisto zraven City Parka.
Druga opcija je pa, da ko zaviješ za Kranj, greš spet prvi izvoz ven, potem spet naravnost in pelji do prve pomembnejše ceste (Šmartinska). Tam zavij levo in potem boš že na levi videla City Park. V tem prvem semaforju greš levo, potem pa pelji naravnost med cityjem in garažo. Ko prideš mimo boš že na levi videla Kolosej (prečno čez krožišče na levi. Upam da nisem preveč zakomplicirala.user posted image   

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
2.12.2008 12:23:12   
vaney
še slikca našega venčka, sicer je bolj klasičen, ampak meni (nam) je zelo lep, naredila pa mi ga je zelo dobra prijateljica
user posted image

od zgoraj
user posted image

in ša gospod z venčkom (smo zelo na hitro poslikali, ker drugače od venčka ne bi ostalo kaj dostiuser posted image )
user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
2.12.2008 12:24:35   
mala pikica
Jaz sem že tudi hotela omeniti, da imajo danes v Intersparu 20% popust na vse igračke user posted image user posted image user posted image

golobček http://babyvacslovenija.blogspot.com/
Pa nič se preveč sekirat za Nino, tudi Nina bo enkrat dohitela januarčke! Sicer pa nihče ne tekmuje, veselimo se, ko smo zraven ob orvih korakih! Pa tudi ti boš in se boš veselila tako kot se sedaj me. Pa tudi takrat se bomo me veselile s tabo user posted image Sem zakomplicirala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.12.2008 12:38:58   
martinca
dober dan!

najprej vse najboljše včerajšnjim slavljencem.

Alex vse naj naj za 10. mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik ti moje zlato sonce vse najboljše za 11.mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image

Manja user posted image user posted image
za prve korake!

sani, pa ti to misliš, da maš za Božička darila nakupljena ali za Miklavža? ker če jih imaš za Božička si pa res pridna.
alfabeta, čim prej se pozdravite. user posted image user posted image

mala pikica, upam, da se Gašperju kmalu odmaši nosek.user posted image

nana, tudi Klemenu želim da se čimprej pozdravi. user posted image

klaja, držim pesti da dragi obdrži službo. user posted image

lusa, midva s Patrikom bova šla. no seveda če midva veljava? samo še ne vem čist točno. pošlji mi na ZS številko pa te pokličem kako bo. a greš igrače kupit? imajo danes 20% popust.user posted image

tak zdaj pa grem likat. dokler še Patrik spi.
pa hvala vsem za čestitke za Patrikovo obmesečnico. user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.12.2008 12:45:40   
vaney
Manja user posted image user posted image user posted image  za prve korake

Anže je predvčerajšnjim naredil prvi samostojen korak. Sicer je to še zdelo daleč od hoje, ampak nekaj pa je. Stoji pa že kar več kot 10sekund sam (beri poza kot da bo kakal ali pa smučaluser posted image )

drugače pa imamo zunaj že 4. in 5. zobek, na poti pa je še 6. (saj ne vem, se mi zdi, da sem to že napisala, ampak preverjat se mi pa ne dauser posted image )

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.12.2008 13:55:45   
klaja
Lusa ful lepi venček! Se vidi da imaš smisel za take zadeve, škoda da nimaš take službe!

Golobček user posted image da bi Nina bila čim prej zdrava. Jaz bi se priporočala za Lino medvedke, jima ne kupujem teh stvari za jest, pa nimam nič, koledar pa bi rada imela. Drugače te pa čisto razumem, da si žalostna, ko prebereš kaj že drugi zmorejo, tvoja Nina pa še "ne sme" oz. še ni tako daleč. Sem dala to skozi, ampak moja Julija je toliko v zaostanku v razvoju, tako da je vse dosegala bolj pozno. Zelo mi je bilo hudo, ko sem slišala druge mamice, ko so se pogovarjale, kaj njihovi otroci že vse znajo (pa tako kot si napisala, tukaj ne gre za neko tekmovalnost), velikokrat sem se zaradi tega jokala, ampak če malo bolje razmisliš in na koncu ugotoviš, da bo pa vseeno to enkrat dosegla, pa čeprav bolj pozno, se ti počasi odvali kamen iz srca. Kaj pa tisti, ko nikoli ne bodo hodili ali pa so kako drugače gibalno ovirani. Ne sekiraj se, boš pa potem toliko bolj vesela, ko bo tako daleč!

Lunca1 hvala, zdaj mi je že malo bolj jasno kako pa kaj!

Vaney tudi vaš venček je zelo lep!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.12.2008 14:15:15   
mml
Dan,

z Maticem sva bila malo po Milavževih in Božičkovih nakupih, pa vmes sva šlai še z eno decembrčico, ki ima v kratkem PDP še na en kofe, pa se mi nekako zdi, da ga naslednji teden ne bova več user posted image . Seveda mi je Matic mrknil, ko sem se vozila po BTC-ju in iskala parkirni prostor (si nisem mislila, da je v torek dopoldan toliko ljudi doma in ima čas blodit po BTC-ju...), tako da je več kot uro žvrgolel po postelji in noce spati, kar pomeni, da bo spet celo popoldna zblojeno user posted image , ker ga moram ob 15. zbuditi, da greva po Manco. To pa je čar prve porodniške, ko imaš čas res samo zase in svojega čmrlja. Šele sedaj ugotavljam, kako sva z Manco pravzaprav uživali. Zjutraj sva se valjali in crkljali v postelji, dokler se nama je dalo, po tem sva šli malo naokrog, opoldan je zaspala, ko je bila zaspana in spala, dokler se ni zbudila...
...pri Maticu je pa vse vezano na Manco, zjutraj se moramo sparvi v vrtec, po tem je kup opravkov, ko prideva domov je čas za malico in spanje in po tem je treba že spet po Manco...

muzika pri 6. boelzni otroci niso več kužni, ko se pojavijo izpuščaji, tako da lahko gresta mirne duše ven user posted image

Manja  čestitke za prve samostojne korake user posted image . sani super, da si zmetala kup stvari stran user posted image . Jaz s tem nimam problemov, zmečem stvari stran brez hude nostalgije...oblačila romajo stran, če jih dve sezoni nisem oblekla, podobno velja tudi za druge stvari...

adventni venčki četitke in pohvale vsem, ki ste jih same naredile user posted image . Mi smo ga kar kupili...

dašabina res lepo pismo Miklavžu user posted image

golobček te čisto razumem, da ti je hudo, samo boš videla, da čez pol leta sploh ne bo več nobene razlike med Nino in vrstniki user posted image . Držim pesti, da se Nina hitro pozdraviuser posted image

mala pikica upam, da Gašper ni preveč prehlajen in da bo nosek kmalu spet OK user posted image .
Kar se pa tiče Sparovega popusta....jaz sem bila danes v CP in je bila KATASTROFA...samo naj mi še kdo reče, da je recesija in da ljudje nimajo denarja....polni vozički velikih škatl z legicami...tako po 7 - 8 škatl, plus seveda še druge igrače...dren pa tak, da sem se komaj prebijala z Zappom...in to ob 9.30 dopoldan, si ne predstavljam, kako bo popoldan user posted image . Pa niso bile to samo mamice z vozički in upokojnci, ampak ljudje za katere bi pričakoval, da bodo ob takšni uri sredi tedna v službah...promet v BTC je bila pa sploh katastrofa...vse je stalo....

Pred časom je mislim da alfabeta enkrat komentirala, da če katera prodaja/odaja oblačila ali kaj podobnega, da naj pove najprej tukaj in ne šele po tem, ko je že stvar mimo....tako da...jaz podari Mancina poletna oblačila iz lanske sezone...to pomeni številka 80/86, priznam, da na kakšni majčki je kakšna packa, ki ni šla dol, sicer pa same veste, koliko časa otroci nosijo oblačila v eno poletni sezoni...Tako da če je katera zainteresirana, naj mi prosim sporoči

Patrik in Alex vse najboljše za vajin praznik

user posted image
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
2.12.2008 14:22:54   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Pa nič se preveč sekirat za Nino, tudi Nina bo enkrat dohitela januarčke! Sicer pa nihče ne tekmuje, veselimo se, ko smo zraven ob prvih korakih! Pa tudi ti boš in se boš veselila tako kot se sedaj me. Pa tudi takrat se bomo me veselile s tabo Sem zakomplicirala

Se podpišem pod tole...

Ja meni se zdi, da se nič nisem hvalila. Samo to svoje veselje sem hotela deliti z vami... In vse se veselimo tudi za druge. Nič ni tekmovanja.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

sani, pa ti to misliš, da maš za Božička darila nakupljena ali za Miklavža? ker če jih imaš za Božička si pa res pridna.

Hvala...user posted image   Pridna sem pridna. Vsa darila imam kupljena. Za miklavža, božička in Manjin roj. dan...   Jaz ne maram gužve in tega potikanja po nakupovalnih centrih med prazniki. Raje grem v mesto na kuhan vinček in raje tako uživam. Zato vse nakupim že mesec prej...  Samo po hrano za čez praznike moram...user posted image al pa bomo kar na dieti...user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Patrik!!!

zdej pa greva malo ven, ker je dež nehal...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.12.2008 14:52:38   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nana na srečo še do sedaj res nismo nikoli potrebovali baby vaca. Kje pa to lahko kupim?

www.babyvac.com
Sem pa tudi,kakor pravi triš dajala Klemnu v nosek 1x Operil in to pred spanjem,čez dan pa fiziološko,ampak jaz sem sesala z babyvacom tudi po 3x na dan,ko je bil ful prehlajen,seveda sem mu pa še prej dala v nosek veliko fiziološke raztopine,potem pa posesala.
Hvala,bom poskusila z banano ali jabolkom proti driski.

lutiropan,sem si kar mislila,zakaj pošiljaš mali pikici ZS,zaradi avatarja.Lep je,sem ga opazila.

limma,ja sem pila kuhano vino,rdeče iz Lidla,je bilo kupljeno,pa sem ga zagrela v mikrovalovni in je bilo res dobro,tako za poskušnjo sem ga kupila,da ga ne kuham sama,ker nimam prave družbe za pitje kuhanega vina in sem ga kot nalašč polila po tipkovnici.No,glavno da imam še eno doma...

sani,danes bo 5 zvezdic,obljubljamuser posted image .Mislim,da ne bo problema.

klaja,jaz vseeno upam,da tvoj dragi ne bo pristal na Zavodu za zaposlovanje...res pa je,časi so se spremenili,upam,da bo kmalu bolje na svetu in pridemo iz te gospodarske krize...

mala pikica,mi smo tudi dobili Lino koledar,pravzaprav dva,ker sem poslala 2x.Če bi prej rekla,bi prej dobiliuser posted image .Nisem pa opazila da Murkota več ni,no,to sem opazila,da ga ni,ampak kdaj pa je izginil,pa nimam pojma.Se je kar odtihotapil...A torej sem ti zgoraj zaman napisala naslov od babyvac?? No,tudi prav,zdaj ga ne grem brisat.

Lusa,lepe venčke si ustvarila,ti si res človek idej...to mi je všeč,jaz pa nimam nikoli nobenih in vedno samo kopiram...pa nisem bila vedno tako neizvirna.Zdi se mi odkar nisem več v šoli mi manjka domišljije...In seveda sem opazila tvoj avatar.Bom poskusila tudi jaz malo poslikat Klemna v božični kapici,bom spet kopirala.Pa kaj,glavno,da bodo slike lepe.Danes žal ne grem v Europark,grem na pokopališče in poskusno bom potem pekla torto,da se izurim do Klemnovega rojstnega dneva.Če bo dobra bom povedala,če ne pa bom tiho,kot miška.

triš,nimam linexa,ga bom šla potem kupit v lekarno,pije že pije,pa malo tudi kaj poje,čisto brez hrane ni.Pediatrinje ne morem poklicat,ker mislim,da je na porodniškem,pa popoldan tudi ne dela,bom jutri klicala,verjetno je kakšna nadomestna.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1490
2.12.2008 15:00:08   
Alfabeta
dan

mml, imaš zs

No, naša današnja noč je bila pa user posted image user posted image user posted image . Se je "samo" 3x zbudila. Ko bi jih le bilo več takih. Je pa HB user posted image  spal pri sinu, ker je ful kašljal celo noč, sedaj pa nama že cel dopoldan dela družbo. Imam kar pestro

Več zvečer

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.12.2008 15:00:40   
nana35
Golobček Butara ni nova,ampak stara januarčica,le da se nič več ne javlja...
Nina pa bo že,nič ne maraj,ko bo bo.Vse ob svojem času.

vaney,lep venček in seveda slikica tvojega sončka.

sani,potem pa pridi kaj v Mb,pa greva skupaj na kuhan vinčekuser posted image .

No vidim da moj link ne dela,tako da bo kar vredu link od male pikice za babyvac.Sem že pozabila,ker je 100 let odkar sem ga naročevala.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
2.12.2008 15:46:49   
koala
Dan!
Patrik vse naj naj....

Alex zlato moje sonce vse najboljše za tvoj mini r.d. Hvala ti da si z namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

klaj upam da se izide tako da dragi ne ostane brez službe, kriza ta recesija.

mml, tudi v Qulandiji v MB je na oddelku z igračami gužva da se ti obrne, ena me je kar z vozičkom stran porinilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

lusa, mislim da s zgrešila poklic, venčka sta čuuuuudovita.

Manja user posted image user posted image user posted image  za prve korake!!

Golobček vrjamem da je težko ko bereš kako napredujejo drugi,s amo Nina jih bo dohitela tik tak ko se znebita tega širokega povijanja.user posted image user posted image

Alex še tudi ne hodi, saj ima še čas, se pa pridno postavlja na noge.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
2.12.2008 15:47:48   
katarinas
Dan!

Samo, da vas hitro pozdravim, ker nimam časa.

Mala pikica hvala za linote, so že šli naprejuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
2.12.2008 16:29:36   
lutiropan
Patrik in Alex  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
2.12.2008 16:32:05   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: koala

lusa, mislim da s zgrešila poklic, venčka sta čuuuuudovita.

Saj kolikor vem poklic ima ta pravi, samo dela drugje. Sicer pa naju bo že popravla, če sma narobe sklepali.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.12.2008 17:43:34   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Saj kolikor vem poklic ima ta pravi, samo dela drugje. Sicer pa naju bo že popravla, če sma narobe sklepali.

To pa nisem vedela. em narobe sklepala ko smo se pogovarjali kaj dela.user posted image user posted image

Pa prej sem se pozabila zahvaliti za čestitke v Alexovem imenu.
Hvala!

Nisem vedela

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.12.2008 18:14:56   
Golobček
Klaja pošlji mi ZS pa dobiš medvedke

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.12.2008 18:21:46   
Golobček
Pa da nadaljujem kar sem prej pozabla...

Lusa tvoji pupiki sta čudoviti.

Adventni venčki so vsi zelo lepiuser posted image user posted image .

No da še tukaj napišem, da nisem mislila da se katera hvali , če napiše da njen sonček dela prve korake.
Sem zelo vesela za vsako od vas, pa tudi za vaše sončke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Po drugi strani pa sem žalostna zaradi tega ker moram N. nazaj držat, ker se pač bojim za njene kolke, ker resnično nebi zdržala če bi mogla it še enkrat čez vso proceduro.user posted image user posted image
Drugače pa vem da bo moja N. tudi hodila, vendar malo pozneje. Saj si želi da bi se postavla na nogice, vendar jo jaz bremzam in mislim da je prav tako, zato se tudi zavedam da bo  osvojila vse ob svojem času. user posted image

No jutri pa imam spet zdravnika tokrat pa z Nikom, greva na pregled k urologu , zaradi lulija, upam da čimbolje opraviva.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.12.2008 19:22:57   
koala
Golobček dobro opravita jutri z Nikom, bom mislila na vaju.

Nisem vedela

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?