Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka:meni je v nedeljo zaspala ob 6ih pa potem do zjutraj.......samo vmes je bilo treba nestetokrat dudo dat. A neštetokrat? Ker mi smo ji sinoči dvakrat dali, pa se mi je zdelo že dosti To zato,ker vaju je razvadla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:37:52
|
|
|
|
slovenka
|
Kleopatra, sem ti mislila povedati, da sem zase pa danes kupila knjigo Gomora od Saviana - jo toliko hvalijo, pa še akcija je, tako da sem jo vzela, samo ne vem, kdaj bom imela čas brati - pa ni ravno neka praznična tematika...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:37:56
|
|
|
|
mtinca1
|
slovenka, pa ti imaš tud novo slikco na nicku; no, vsaj jaz sem jo komaj zdaj opazila. - jeee, praznični december se je začel.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:39:28
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 To zato,ker vaju je razvadla Kako to misliš naju - kaj pa potem tebe? Samo meni se zdi, da je pri nas to bilo zaradi zobk, jo boli in se razjoče - ali ni to?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:40:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka, pa ti imaš tud novo slikco na nicku; no, vsaj jaz sem jo komaj zdaj opazila. - jeee, praznični december se je začel. Res je
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:40:10
|
|
|
|
babysolza
|
Saj vem, da šteješ poste, pol pa hitro napišeš, ko vidiš, da je zadost za eno stran ti ti, pa si me najdla ampak fotoaparat si bo pa treba roza barve kupit, ker tale jo je malo prestrašil . najbrž res. Me vsakič najde, ko jo slikam, in ima na vseh slikah enak izraz. Očitno jo še zmeri ful fascinira to čudo od tehnike. RMRM - če je samo danes, potem najbrž ni nič takega. Sabina je tudi imela do sedaj ene par dni, ko je ful bruhcala, pa je naslednji dan bilo spet vse ok.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:40:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta. Ti, ti, didlincaa. Kleo, kolk časa se pa voziš do SLO?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta. Moj Porshe je v popravilu,z Ferrarijem se mi pa ne gre . Pa pejt hitro na uno tvojo recesijo,ker imas repliko .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:41:34
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka, pa ti imaš tud novo slikco na nicku; no, vsaj jaz sem jo komaj zdaj opazila. - jeee, praznični december se je začel. Res je super, super. Tolk je luštkana, res.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:41:42
|
|
|
|
slovenka
|
I, moj je prišel iz službe. Laufam zdaj, če bo kak pusi...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:42:36
|
|
|
|
babysolza
|
Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Pa še uvuv poberi spotoma. SLovenka, zdaj pa ni več izgovorov, če pridejo še iz preko luže.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:43:05
|
|
|
|
RMRM
|
Joj, da ne boste zamerle, VSI bejbiji so tako zelo, zelo, zelo luštkani, da je kaj. Vsaka mamica je pa tko al tko najbolj na svojega sončka ponosna .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:44:14
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta. Moj Porshe je v popravilu,z Ferrarijem se mi pa ne gre . Pa pejt hitro na uno tvojo recesijo,ker imas repliko . kleo, kaj pa če te jaz pridem z mojim Q7iskat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Pa še uvuv poberi spotoma. SLovenka, zdaj pa ni več izgovorov, če pridejo še iz preko luže.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta. Ti, ti, didlincaa. Kleo, kolk časa se pa voziš do SLO? Odvisno kolk moz leti....tam okoli 6h,ce je kolikor prazna cesta in moz vozi v mejah normale......ce je dren,smo se vozili tudi ze12h,samo ne s tamalo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, pa ti men vsak dan tako slediš?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Joj, da ne boste zamerle, VSI bejbiji so tako zelo, zelo, zelo luštkani, da je kaj. Vsaka mamica je pa tko al tko najbolj na svojega sončka ponosna . To pa itak.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:47:02
|
|
|
|
HEI
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta. Moj Porshe je v popravilu,z Ferrarijem se mi pa ne gre . Pa pejt hitro na uno tvojo recesijo,ker imas repliko . kleo, kaj pa če te jaz pridem z mojim Q7iskat kaj ko bi si kr falcona od slovenske vlade sposodle... sej itak ne vejo kaj bi z njim Zdej sm končn mal prebrala za nazaj... zdej pa šibam v mižule... lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:48:29
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: HEI IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta. Moj Porshe je v popravilu,z Ferrarijem se mi pa ne gre . Pa pejt hitro na uno tvojo recesijo,ker imas repliko . kleo, kaj pa če te jaz pridem z mojim Q7iskat kaj ko bi si kr falcona od slovenske vlade sposodle... sej itak ne vejo kaj bi z njim Zdej sm končn mal prebrala za nazaj... zdej pa šibam v mižule... lahko noč She, dobr da si me spomnila. Seveda, bo treba veze uporabit , zakaj bi jih pa sam Didlincaa uporabljala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 To zato,ker vaju je razvadla Kako to misliš naju - kaj pa potem tebe? Samo meni se zdi, da je pri nas to bilo zaradi zobk, jo boli in se razjoče - ali ni to? Bejbi,nisi stekala....razvadila vaju je s tem,da ponoci spi,ko ji je pa potrebno 2x dudo dat je pa ............zato sta razvajena.Menjaj mene,bos vidla,ti bo 2x takoj 0x .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: HEI IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleopatra, ti prideš na srečanje? Dej noooo. Jaz sem brez avta. Moj Porshe je v popravilu,z Ferrarijem se mi pa ne gre . Pa pejt hitro na uno tvojo recesijo,ker imas repliko . kleo, kaj pa če te jaz pridem z mojim Q7iskat kaj ko bi si kr falcona od slovenske vlade sposodle... sej itak ne vejo kaj bi z njim Zdej sm končn mal prebrala za nazaj... zdej pa šibam v mižule... lahko noč She, dobr da si me spomnila. Seveda, bo treba veze uporabit , zakaj bi jih pa sam Didlincaa uporabljala Kar kar, sej pogodba se itak izteče letos za falkona.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, pa ti men vsak dan tako slediš? Ja,zato pazi kaj delas-pises . Ne,ne,sem tudi tam nekaj napisala,zdaj mi pa vedno pokaze to temo,ce se kaj novega pripise....potem pa seveda da pogledam.....ce verjames
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, pa ti men vsak dan tako slediš? Ja,zato pazi kaj delas-pises . Ne,ne,sem tudi tam nekaj napisala,zdaj mi pa vedno pokaze to temo,ce se kaj novega pripise....potem pa seveda da pogledam.....ce verjames Ne vem če ti verjamem. Bom še premislila.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,pazi ........za uno "glupost"te bodo lincale
|
|
|
Delovno mestosladkorcekAli ste se po končani porodniški v službo vrnile na isto delovno mesto?Da. (
58%)
Ne. (
12%)
Zamenjala sem službo. (
8%)
Sem ostala brez službe. (
7%)
Sem brez službe. (
15%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!