|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
2.12.2008 19:38:04   
mala pikica
Gašper že spi, ga je ponoči čisto zdelal ta nosek, pa tudi čez dan je vsega skupaj dve uri spal. Upam, da danes ponoči nosek ne bo tako hudo zamašen, ker Baby vac dobimo jutri.

Anže user posted image user posted image user posted image
za prvi korak!

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

IZVIRNO SPOROČILO: koala

lusa, mislim da s zgrešila poklic, venčka sta čuuuuudovita.

Saj kolikor vem poklic ima ta pravi, samo dela drugje. Sicer pa naju bo že popravla, če sma narobe sklepali.

klaja sta kar prav sklepali, poklic je res ta pravi. Pa mislim, da se še lusa zraven vsega kar veliko s tem ukvarja. Prav je tako, ker ima res žilico za te stvari user posted image user posted image user posted image

go nana, go nana, še trije posti user posted image

Niste veliko naklofale, sem bila hitra user posted image Še vas pridem pred spanjem kaj pogledat.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.12.2008 20:00:10   
Intruder24
Čer,

koala super za izvide, sem upala na najboljše in glej user posted image ...

alfabeta user posted image super, da je noč bila boljša. Je Ajda že kaj boje? user posted image Tudi Vid se je za svojih 10m čisto sam postavil na noge user posted image bravo za naše sončke...Jaz sem si sicer želela, da bi še nekaj časa bil tako kot je (on se tak puza, ko mala žaba, na vse 4 se da samo da se vsede user posted image ) .

sani super za Manjo user posted image  in njene prve samostojne korake. Sem tako srečna, da naši sončki tako lepo napredujejo in po eni strani tak "otožna" ker bodo tako hitro čisto čisto samostojni. Sem čudna, ne? user posted image

nana fajn, da boš pekla tortico, če bo dobro ratala mi daš recept? Mislim, ker jaz amater rabim nekaj čist ajnfoh! user posted image Sem prav vesela, da sem že našla nekaj malega za krompirčeka. Je že kaj bolje?user posted image
Adventni venčki so vsi zelo lepiuser posted image .

Anže user posted image za prvi korak!

Klaja upam, da ne pristane tvoj na zavodu, če pa že pa bo že našel kaj boljšega, boš videla...vse se more vedno poglihat!user posted image

Luša tvoji pupi sta še lepši v živo user posted image ...pravi mali smejoči princeski!

Gašper upam, da se boš kmalu znebil prehlada user posted image

Patrik in Alex vse naj naj za mini rojstni dan user posted image

Večina vas je že naredila generalno čiščenje....jaz pa jutri začnem in mislim, da bo kr cel tedne trajalo...user posted image  sem dala zdaj zavese prat...ah ja...no glavno, da je potem fajn..ko je vse tak tipi topi in okrašeno...mam rada božič, bi pa mi bilo še bolje, če bi takoj januarja bila že pomlad user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.12.2008 20:09:27   
vaney
drage moje D+BK, jaz vam samo sporočam, da na žalost srečanje (vsaj z moje strani) jutri odpadeuser posted image , ker so me zdaj klicali iz službe, da je prišlo do nepričakovane daljše bolniške in da če nimam kaj zares nujnega in neodložljivega, me rabijo iz dopusta nazaj. Sicer mi je zelo žal, sploh, ker sem jaz "forsirala" to srečanje, ampak, saj veste, služba je služba. Pa brez zamereuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.12.2008 21:03:47   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Anže je predvčerajšnjim naredil prvi samostojen korak. Sicer je to še zdelo daleč od hoje, ampak nekaj pa je. Stoji pa že kar več kot 10sekund sam (beri poza kot da bo kakal ali pa smučaluser posted image )

drugače pa imamo zunaj že 4. in 5. zobek, na poti pa je še 6. (saj ne vem, se mi zdi, da sem to že napisala, ampak preverjat se mi pa ne dauser posted image )

user posted image  user posted image  user posted image

mala pikica,jaz sem tudi takoj drugi dan dobila babyvac,sem bila prav presenečena.Boš videla,kakšno olajšanje je to.Danes bo 2000-ka,boš videla, samo 2 posta še napišem.Potem pa user posted image

Klemen je šele zdaj zaspal,čeprav čez dan ni veliko spal.Danes sem ga uspavala jaz,je moj R.šel nekaj v garažo delat na njegovem ljubčku motorju,pa sem rekla da bom jaz.Ker je bil pred tem priden in je imel celo popoldan Klemna,ko sem šla na pokopališče,potem pa sem pekla torto,vmes sem še prijateljico postrigla in rekla kako besedo ali dve po telefonu z mojo Intruderco,kajne??user posted image Torta je kar uspela,nekaj lepa ravno ni,a ko pomislim kake dobrote se v njej skrivajo,mislim,da je res dobra.Nana ima rada sadne torte s kremo,smetano...čisto običajne,ampak dobre.Pa sočne.Slikala je ne bom,prvič zato,ker se mi ne da nalagat slike,drugič pa spet ni tako lepa,da bi bila za sem gor.

Intruder priji jutri na tortico,recept je čist ajnfoh ko pasulj(pasulj je bolj kompliciran,vrjemi)tak da jo boš z lahkotico spekla in naredla.Jaz itak neja znam nekih tort pečt,pa sn zbrala en taki ful ajnfoh recept za vrtičkare.Mislim za biskvit,drugo sn si pa zmislla.
Krompirček je malo bolši,sn šla po borovnice v lekarno v Brezje pa jih niso meli,pol sn pa Linex vzela in je že dobil enga,tak da bomo vidli.
Jas še nisn nič generalke delala doma po koči,ker se mi neja da,ampak samo malo vzdržujem snago tak da prava čistka še prije pred Božičom.Zaj pa sn res sekala ne?

Gašper upam,da se kmalu rešiš zamašenega noseka.
user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.12.2008 21:05:16 >

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.12.2008 21:06:53   
sani1
nana- to si pa zdej tak faj po mariborsko napisala, da sem z veseljem prebrala. Sem si te prav zraven predstavljala kako govorišuser posted image   Faca si ni kaj!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.12.2008 21:12:35   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Intruder priji jutri na tortico,recept je čist ajnfoh ko pasulj(pasulj je bolj kompliciran,vrjemi)tak da jo boš z lahkotico spekla in naredla.Jaz itak neja znam nekih tort pečt,pa sn zbrala en taki ful ajnfoh recept za vrtičkare.Mislim za biskvit,drugo sn si pa zmislla.
Krompirček je malo bolši,sn šla po borovnice v lekarno v Brezje pa jih niso meli,pol sn pa Linex vzela in je že dobil enga,tak da bomo vidli.
Jas še nisn nič generalke delala doma po koči,ker se mi neja da,ampak samo malo vzdržujem snago tak da prava čistka še prije pred Božičom.Zaj pa sn res sekala ne?

čuj, stara moja, hvala za povabilo..jaz jutri niam cajta, mam mamo doma, pa sva že zmenjeni za dopoldan naokoli, popoldan pa pucat...pa sej veš da hujšam user posted image ...torta pa je ziher zakon, oblika ni važna sem jaz kriva, da je kriva, ker si skora solila telefon user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.12.2008 21:13:48   
Intruder24
nana pa daj napiši že tota dva posta no, da bo 5 zvszdic..al mora bit kaj posebnega napisano user posted image  user posted image  user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.12.2008 21:23:51   
Intruder24
user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.12.2008 21:23:58   
mala pikica
Punce, jaz grem pankat. Še ne vem, kakšna bo noč...
Tukaj pa se tako nič kaj ne dogaja. Jutri zjutraj pa bom imela verjetno kaj brati, ste vse nočni ptiči user posted image Je trenutno vse črno pri prisotnih...

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 2.12.2008 21:24:24 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.12.2008 21:48:28   
dašabina
Samo da se javim, cel dan na terenu, dopoldne pa sva imela lep obisk - Triš, Žan in Lanauser posted image

Lepo spite, se slišimo jutri....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.12.2008 22:21:59   
martinca
no pa še večerna izdaja. danes imam čas, ker že Patrik spi, Uroš pa je šel na nočno. tak da se bomo jutri vsi lepo cartali skupaj doma.user posted image

najprej še enkrat hvala vsem za čestitke za Patrikovo obmesečnico.

golobček, upam, da jutri z Nikom dobor opravita pri urologu.

nana, jaz pa sem zdaj skoraj poknl apoleg tvojga posta. user posted image

mala pikica, je res bolj  malo tu gor za pokomentirat.

grem jaz tudi spat, lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.12.2008 22:28:51   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- to si pa zdej tak faj po mariborsko napisala, da sem z veseljem prebrala. Sem si te prav zraven predstavljala kako govorišuser posted image   Faca si ni kaj!

sn vreji napisala,ne?Sej sn vedla.user posted image

intruder,ja takrat se je biskvit komaj peko.Te pa nič če neboš prišla,pa kiri drugi dan,sej bo še torta pojutršnem tuji dobra.Zaj bom glih dva posta napisla pol pa tak ko sn reklauser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

martinca,glej da neoš poknla ki res,ker pol je lahko katastrofa okoli,ker bog ve kaj si danes fse jedla.
Zdaj pa dovolj te štajerščine da ne bo katera še kje bruhalauser posted image .

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.12.2008 22:31:57   
vaney
nana, zdaj sem brala tvoj odgovor, pa nisem bila sigurna, ali sem jaz že preveč zaspana in ne znam brat ali kaj...pa sem zdaj vidla, da ste ve "usekale" po svoje. Ve karuser posted image  je prav zanimivo bratuser posted image

lahko noč vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.12.2008 22:35:39   
nana35
In zdaj otvoritev mojega 2000 posta!!!!!Mala pikica zvezdic je enako kot pri tebi,pa čeprav  imaš ti 1048 postov več.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mast sem se potrudila!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.12.2008 4:33:45   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

In zdaj otvoritev mojega 2000 posta!!!!!Mala pikica zvezdic je enako kot pri tebi,pa čeprav  imaš ti 1048 postov več.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mast sem se potrudila!!!

No kjub neprespani noči pa sem se nasmejala temu postuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Žan se je zbujal vsake pol ure in sem čisto uničenauser posted image .Mene na srečanje tudi ne bo ker komaj gledam.Se bomo pa drugič zmenile.Ko uspem pa prilepim nekaj slikic z včerajšnega srečanja.Je mati Dašabina pripravila pravo kitajsko kosilouser posted image njami

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.12.2008 8:06:26   
klepetka

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 3.12.2008 8:08:53 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.12.2008 8:11:13   
nana35
user posted image

Ker sem med prvimi nimam  kaj pametnega za povedat,razen to,da je bila naša noč kakor običajno,jamramo in pijemo ponoči...in dajemo dudico.Pol je celo nekaj pojedel ,ker čez dan nič kaj ni.
Je pa zdaj se mi zdi mene zagrabilo,me ščipa po želodcu,imam drisko,saj počutim se ne slabo,ampak na wc-ju sem pa do zdaj že 2x bila,ponavadi še ob tej uri nisem niti 1x.No,pa celo bruhala semuser posted image ,samo se mi je že celo jutro zdelo,da mi je malo slabo,da nekaj mora ven...in zdaj ko je šlo,se počutim veliko bolje.

Tako,lep dan vam želim in vas berem.
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.12.2008 8:11:21   
Sunny Morning
nana user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo tudi spali user posted image user posted image user posted image . Se je Neja tudi cel čas zbujala. Nimam pojma kaj ji je bilo. Zdaj že nekaj časa veselo rine škatlo z igračami okoli, jaz pa komaj gledam.

Še vedno držimo pesti za vse bolančke user posted image user posted image user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.12.2008 8:14:02   
Sunny Morning
ANITA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.12.2008 8:25:52   
martinca
dobro jutro!
nana,
najprej čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image zdaj pa ti še user posted image user posted image user posted image pošiljam da se čimprej pozdraviš.

naša nč je bila super, se je samo ene dvakrat prebudil. zdaj pa še vedno spi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.12.2008 8:26:55   
martinca
Anita

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.12.2008 8:35:22   
martinca
user posted image

zdaj pa sem se še jaz malo s temi sličicami poigrala.

eee tu pa vam še Patrika pokažemuser posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.12.2008 8:37:48   
klaja
Nana čestitke za zvezdico, le tako naprej s čvekanjem!

Anita vse najlepše ob prazniku!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.12.2008 9:07:02   
nana35
Anita vse najboljše!!

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.12.2008 9:14:27   
sani1
Dobro jutro!

klepetka hvala za kavico.

nana- čestitke čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...   Fotka pa super... Si me nasmejala za dobro jutro...  Pa upam, da ni trebušna gripa. Čimprej se pozdravi.user posted image user posted image user posted image

martinca- ful lepa fotka Patrika. A ja pa še to sem ti hotela povedat, da nisem rabila toliko daril kupit. Moja mami in atek, tašča, dragi in Manja. To je to. Zato sem bila pa pridna in še vse je bolj pri malenkostih. Pri enem mi je pa celo še mml pomagala. Je res super ženska. Še tukaj hvala!

Anita- vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

sunny- ti pa zlezi v škatlo in malo zaspi...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?