|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
1.12.2008 7:37:24   
barmaz
Pozdravljene!

Nič se nisem javila od petka, ker sploh nisem prišla do računalnika.
Po srečanju sem šla v Levcu po Sandija. Seveda sem tam sedela še kake pol ure, ker so imeli ravno narezek na mizi. Potem pa sva se domov vozila po kar zasneženi cesti, a je šlo brez problema. Doma pri nas je bila moja mama malo živčna zarad snega in sem jo pol kar jaz s svojim avtom peljala domov, naslednji dan pa sem ji njenga pripeljala.  Tudi mi smo se kepali in delali snežaka v soboto. Ampak medtem, ko je Urška že skoz ful navdušena nad snegom, pa Katji za zdaj še ni preveč všeč. Če sem jo dala na tla v sneg, je že pojokcala, da jo naj dvignem.

Včeraj smo imeli cel popoldan obiske, ker je imel Sandi rojstni dan.

OK. Aja poročilo srečanja. Ja, klepetale smo na veliko, jedle zelo okusno hrano. Ribicau nas je pogostila s pecivom, Mateja pa presenetila z lušnim darilcem. Verjetno bi se srečanje še zavleklo, če nas ne bi malo skrbelo, kako bomo prišle domov.

OK.

Aja, Jasna, hvala za sms. Ko si mi ga poslala, sem se ravno vozila nekje pri Pirešici, ker sem se zamudila v Levcu.

< Sporočilo je popravil barmaz -- 1.12.2008 7:38:41 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
1.12.2008 8:55:15   
ribicau
Dobro jutro punce!

Obupno vreme. Zdele sem že imela en sestank in naj je z obiskom počastil direktor - bol kontrola kot obisk. Se mi zdi, da je ena članica naše komisije hotla, da je direktor poleg, ker jo vedno nekej napadamo ipd., ampak kaj nej, če je pa nesposobna...U glavnem, direktor je postavljal taka butasta vprašanja, da sem mu z veseljem odgovarjala in da ostali vidl, kakšen cepec je! Joj, trotl na kvadrat.

No zdej sem že mal pomirjena in klele pijem čajčka v pisarni.

Malecka_mateja evo recept za marmorni kolač:

5 jajc
1,5 skodelica sladkorja
1 vanilijev sladkor
1 skodelica olja
2,5 skodelici moke
1 pecilni prašek
1 skodelica gazirane mineralne vode
2 - 4 žlice čokolade v prahu
2 žlici moke

Iz beljakov naredimo sneg. Rumenjake penasto umešamo, izmenično dodajamo sladkor, vanilijev sladkor in olje. Zmesi izmenično dodajamo mineralno vodo in moko s pecilnim praškom. Na koncu vmešamo še sneg. Maso razdelimo na dva enaka dela: v prvo vmešamo 2 - 4 žlice čokolade, v drugo pa 2 žlici moke. Na naoljen okrogel pekač za torto dajemo (na sredino v isto točko) izmenično 2 žlici bele in 2 žlici črne mase. Pečemo 1 uro pri 180 stopinjah. Pecivo razrežemo na četrtine, vsak kos pa na rezine. Slikala sem tudi, samo mam doma slike....jih pošljem ob priliki.

Za flancate in pito, pa vam pošljem zvečer al pa kakšen drug dan. Ponedeljek je in imam gužvo v službi.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
1.12.2008 9:20:13   
ribicau
Hej, a ima mogoče katera....rada bi naredila sneženega moža in kakšne pingvine, pa kakšnega jelenčka za na okna....a ima katera kakšen šimel....Da bi prerisala na papir in potem izrezala ven...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
1.12.2008 11:03:44   
ribicau
Kolumbo, kako je Maj?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
1.12.2008 11:34:29   
barmaz
Ribicau, a veš, da sem imela zdele za malco tvoje pecivo in jogurt! V petek sem ga pol pozabila v avtu, potem pa je kar tam ostal na hladnem in danes zjutri sem ga vzela iz avta in nesla v službo! Danes se mi je zdelo vse še bolj dobro! 

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
1.12.2008 15:10:36   
barmaz
No, sam z Ribico sva prisotni. Jaz se zdaj počasi odpravljam domov, čeprav mi ni ravno z veseljem iti na mrzel dež!

Jutri pa ne pozabte, da so v Interšparu igrače 20% znižane. Jaz sem na žalost že vse kupila, kar sem hotela. No, morda bom vseeno še šla malo počekirat in kaj kupila na zalogo. V naslednjih dneh pa so ceneje še sladkarije (15%) in ves  tekstil (25%). Mislim da v četrtek in petek. Preverte na strani Interšpara!
l
Lep deževen dan!

< Sporočilo je popravil barmaz -- 1.12.2008 15:23:34 >

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 17:46:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
1.12.2008 19:37:23   
malecka_mateja
ojla!

ribica najlepša hvala za recešt bom jutri probala pa javim!user posted image
kolumbo bošček maj  amapak hvalabogu daje ati doma in je vredu volje.

danes smo šli v kitajsko je mama povabla za rojtni danuser posted image zdaj pa smo ga lutali malo.

zdaj pa postla.
lep večr.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
1.12.2008 19:49:15   
DaniNeli
Ejla!
No,pa je šel dan mimo...skoraj.Danes sem delala do 15h,ko sem prišla domov me je Neli pričakala zelo dobre volje.Cel dopoldan je bila z nono...mojo taščo.Rekla je,da je bila ful pridna,za kosilo je pojedla cel krožnik jote-porcija za odraslega,pa tiramisu za posladek.
Jutri jo bom po skoraj tednu dni peljala v vrtec.Delam zjutraj tako,da bo treba vstat ob 6h.Še 10 minutk,pa peljem Neli ninat...

Neposredna povezava do sporočila: 3759
1.12.2008 21:20:48   
ribicau
user posted image  Evo, to je moj marmorni kolač!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 1.12.2008 21:22:38 >

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
1.12.2008 21:26:52   
ribicau
JABOLČNA PITA
350 g moke
0,5 zavitka pecilnega praška
1 zavitek vanilijevega sladkorja
120 g sladkorja v prahu
150 g margarine ali masla
2 rumenjaka
4 žlice kisle smetane

Nadev :
jabolka
sladkor
drobtine
cimet
limonina lupinica

Moko in pecilni prašek presejemo na delovno površino. Dodamo margarino ali maslo, sladkor, vanilijev sladkor, rumenjaka in kislo smetano ter zamesimo testo. Testo naj malo počiva na hladnem. Medtem naredimo jabolčni nadev. Jabolka naribamo, dodamo sladkor, cimet ter drobtine. Testo razdelimo na dva dela in razvaljamo. V pekač položimo prvo plast, nadevamo z jabolčnim nadevom ter pokrijemo z drugo plastjo. Testo razdelimo lahko tudi na 2/3 za spodaj in 1/3 za mrežo zgoraj....pač po želji! 

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
1.12.2008 21:27:21   
ribicau
Kolumbo, na ZS mi pošlji tvoj naslov!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
1.12.2008 21:33:10   
ribicau
KRHKI FLANCATI

4 rumenjaki
25 dag moke
1 celo jajce
2 žlici ruma
1 žlica mleka (jaz dam radensko, ker Eva ne sme mleka)
1 vanili sladkor
ščep soli

Iz navedenih sestavin zamesimo testo in ga pustimo počivati na hladnem vsaj eno uro. Razvaljmo ga čisto na tanko in potem izrežemo na kvadrate. Vsak kvadrat znotraj dvakrat vzporedno prerežemo in ocremo v vročem olju. Predno damo v olje, srednji trak flancata potegnemo čez enega na strani, tako dobimo "zmedene" flancate.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
1.12.2008 21:34:26   
ribicau
Tko, zdej se grem pa jest tud mal stiskat.

Punce drage moje, jutri prosim držat pesti, fige....na rokah in na nogah...u glavnem vse, karkol bi pomagal k našemu dobremu rezultatu. Jutri greva z Evo namreč na Jesenice na ponovni test za alergijo na KM!

Lahko noč

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 22:16:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
2.12.2008 6:55:04   
malecka_mateja
jutro!

malže laufa okoli.jjaz mam danes  šolo.
panevem kaj naj kuham!ma katera kako idejo?

tjašika gre počasi v vrtec.
ribica hvala za recepte!

grem ker je tjaša tečna.aja odvajamo se do dude.zakaj?ker joje bek vgriznila in jo je ostalo samo četr dude pa sem rekla da ker joje bek vgriznila dude ni več in ko je šla spat je rekla duda njamnjam in je brez panike zaspala sicer pa to pogriženo duduo v roki vlečt je itak ne more. bomo videli če rata ok če ne pa jo dobi nazaj.

evo to je to.lep dan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
2.12.2008 12:34:50   
helimaša
čao!

eee.....pr nas dežuje in je tuga.....sm pa čist fertik.....me tok križ boli da komi ustanem in vlečem noge za sabo.....ma kr neki....pa mam tok dela....sam ne morem.....očutim se tok nekoristno.....pa kaj šele bo.....ma kr izrezala bi si vn to bolečino al pa križ....ker je res neznosno.....sm mojga nafehtala da mi prnese neki za jest.....je šu glih na malco.....tko da upam da bo kwj dobrega......
kje pa je Jasna.....a je vse v redu z njo.....ponavadi se je ona prva javila zjutri.....jst upam da je vse kul.....

nč pupe moje.....jst vas pozdravljam ker se grem spet uležt....

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3767
2.12.2008 12:35:46   
malecka_mateja
ojla!

kje ste vse?'

jaz glih jem kosilo in je ful dobro sem neki novi recept iz kulinarike probala in je boižansko pa hitro fertikuser posted image user posted image

pol pa grem v šolo počasi!upm da nebo snežilo.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3768
2.12.2008 13:00:42   
barmaz
Ja, res mora biti en velik razlog, da se Jasna nič ne oglasi!

Jaz sem bla že v Interšparu in koristila 20 % popust za igrače.user posted image Za Katjo sem kupila eno posteljco za user posted image , ker zadnje čase nosi okoli enega in ga ujca in polaga spat kar na stol. Ful je posrečena, ker dela to s tako skrbnostjo. Pa še eno flaško, v kateri je kao mleko, da bo lahko dala dojenčku še mleko za pit. Pol pa še fora. Zadnjič sem v Baby centru kupila Urški za Miklavža Barby letečega konja - cena 50 evrov (user posted image bala sem se, da bo vse pobrano do 5. decembra) in pol danes vidim v Interšparu isto igračo znažano na 39.9 evrov in na to znižano ceno še današnji 20% popust - torej sem jaz za isto igračo dala kar 18 evrov večuser posted image .  Malo sem pomišljala user posted image in se odločila: kupila sem konja za 32 evrov, jutri pa bom šla v Baby center in za ta dnar (50 evrov) kupila kaj za oblečt (ob sredah lahko v Baby centru vnovčiš kupon za 10 evrov, ki ga izrežeš iz ABC novičk - kupit moraš oblačil za najmanj 50 evrov)user posted image . Moj se bo spet čudil, ko vedno nekaj kombiniramuser posted image ...

Ribicau držim vse prste v pest, da bodo izvidi vredu danes in še na naslednjem testiranju! Mi pa imamo probleme z železom in premalo levkociti (Katja). Tudi za mene držte pesti, da bo izvid krvi ta teden boljši (če ne morava k hematologu!
OK. Fajn se imejte user posted image

< Sporočilo je popravil barmaz -- 2.12.2008 13:07:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3769
2.12.2008 13:24:44   
ribicau
Hoj!

Midve sva doma...Eva spi, so jo injekcije utrudile, jest kuham pire in špinačo pa vam se mal javljam....

No tkole je, vsi kožni testi (tuna, pršica, plesen in seveda mleko) so bli negativni user posted image . Ampak to še ni vse...čakamo zdej še izvide krvi in potem, če bodo negativni, nas čaka še pravokacija. Se pravi gremo za 4 dni v bolnico, da ji dajo mleko za pit itd.

U glavnem punce moje še 2x mora bit vse negativno, pol pa splavamo.

Je pa dohtarca rekla, da je optimistična, ker je šlo po zdajšnjih testiranjih v krvi dol, na koži pa je vedno pokazalo, zdej pa tud na koži ni nič, pa upa, da tud na krvi ne bo več. user posted image  joj, sem čist živčna, ker čakam zdej na rezultate. Baje bodo ta teden, ker zdej na Jesenicah sami pregledujejo kri.

Joj pa da boste vedle, ko reče sestra negativno je, so se men samo solze ulile po licih...pa pravi teta ja kaj je pa narobe....ja itak da sem vesela, sicer sem vedla, da morajo še ostali testi biti negativni, samo pismo na prejšnjih testiranjih smo že v štartu pogoreli, zdej je pa vsaj še mal upanja! Sej pol zunej mi je blo kr mal nerodno, ker sem bla samo jest vsa objokana in to z otrokom z najmanj težavami. Tam so bli vsi z več alergijami user posted image , jest pa cel šou z našimi testi naredila. Mah kaj nej, vseen sem vesela, da smo se vsaj nekje mal premaknil...

malecka_mateja, kater recept si najdla?

barmaz srečno tudi vam! Kaj pa to pomeni, ker jih ima premalo?

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
2.12.2008 13:26:15   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: barmaz

Jaz sem bla že v Interšparu in koristila 20 % popust za igrače.user posted image Za Katjo sem kupila eno posteljco za user posted image , ker zadnje čase nosi okoli enega in ga ujca in polaga spat kar na stol. Ful je posrečena, ker dela to s tako skrbnostjo. Pa še eno flaško, v kateri je kao mleko, da bo lahko dala dojenčku še mleko za pit. Pol pa še fora. Zadnjič sem v Baby centru kupila Urški za Miklavža Barby letečega konja - cena 50 evrov (user posted image bala sem se, da bo vse pobrano do 5. decembra) in pol danes vidim v Interšparu isto igračo znažano na 39.9 evrov in na to znižano ceno še današnji 20% popust - torej sem jaz za isto igračo dala kar 18 evrov večuser posted image .  Malo sem pomišljala user posted image in se odločila: kupila sem konja za 32 evrov, jutri pa bom šla v Baby center in za ta dnar (50 evrov) kupila kaj za oblečt (ob sredah lahko v Baby centru vnovčiš kupon za 10 evrov, ki ga izrežeš iz ABC novičk - kupit moraš oblačil za najmanj 50 evrov)user posted image . Moj se bo spet čudil, ko vedno nekaj kombiniramuser posted image ...

Jest sem ista user posted image ...vse preračunam, naprej, nazaj in počez user posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
2.12.2008 14:27:29   
malecka_mateja
ribicauser posted image user posted image user posted image user posted image za teste.upam da tudi naslednji bodo tako!user posted image user posted image user posted image

asem pa delala ta recept http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Piscancji_zur-2789.html

ful dobro.

zdaj pa letim v šolo.!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
2.12.2008 14:51:38   
barmaz
barmaz srečno tudi vam! Kaj pa to pomeni, ker jih ima premalo?

Točno ne vem. Vem samo, da lahko na to vplivajo kakšni virusi, potem pomanjkanje železa.... In ker je jemala železo, bi se ji moralo število levkocitov povečati, tako pa so šli navzdol. Upam, da je bilo to slučajno, ker v najhujšem primeru lahko gre za kakšno krvno bolezen - pa rajši še nič ne berem o tem, da se ne bi že vnaprej preveč obremenjevala.

Lep popoldan!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
2.12.2008 20:04:11   
DaniNeli
Ejla!
Kako ste kaj?
Danes se mi vleče ta dan,da komaj čakam,da grem spat...Danes smo bili v vrtcu,po dolgem času,in je blo brez problemov...edino ni hotela vstat ob 6h,...ona bi kar "nina-nana"... Še vedno jih kar nekaj manjka v vrtcu,je veliko otrok bolnih.Neli je ok,samo malo pokašljuje.Jo kar naprej mažem z materino dušico od Justa,pa danes sem dobila domač cvetlični,pa kostanjev-lipov med,tako,da vsak dan eno žličko...Čeprav mi nismo od sladkega se bo morala potrudit za pojest...
To vročino,ki smo imeli par dni nazaj,je tudi posledica zobkov,namreč dobili smo dve zgornji trojki,samo še ta dva sta nam manjkala.Imeli smo čudni vrstni red rasti zobkov,tako,da je imela prej šterice.
Zdaj ji ugasnem dvd Fifi,pa jo nesem spat...se bermo potem...

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
2.12.2008 21:57:53   
atena777
Hi, hi.
Midva še kr krehava ko dva stara pokvarjena radia. Plavanje sva že dvakrat preskočila.
Danes sem šla tudi jaz v Miklavževe nakupe, LEGO vlakec, da se bomo tudi mi igrali za Božič. Pa taveliko plato sem kupila, sva danes že sestavljala čisto zavzeto. Tele lego so res fajn, ker se mami tud ful zaigra :). z ničemer drugim se ne zamoti toliko kot ravno z Lego.

Kaj pa cunje, boste kaj na rauprodajah nabavile?

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!