|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
1.12.2008 22:41:26   
majra
Čer!

Vas samo na hitro pozdravim, nisem glih pri volji. Ta veseli december se je tako grdo začel, že cel dan dobivam slabe novice od meni ljubih ljudi user posted image

Sem na hitro preletela in mi je v uč padlo, da naša Manja hodi 
user posted image user posted image  ženskica. Zdej bo pa mami laufala za njouser posted image

Bolančki, pozdravite se user posted image user posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.12.2008 22:57:19   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- a ne ta baby vac je res zakon... No ti povem, da bo pa Klemen naslednji hodalec...user posted image   A ti si dala tisto sliko gor? Ko se naslednjič vidimo ti prinesem pokazat moje slike, ko sem bila res res debela. Te bo kap. Sem si jaz kar svoje na hladilnik prilepila in me je lakota kar minila...user posted image

zdej pa grem...

nočko...

Če bo Klemen naslednji hodalec ne vem,mislim,pa da se kar dobro počuti na vseh štirih ti rečem,je tako siguren in previden da skoraj dvomim da bo kmalu hodil.Sousti se že iz ene strani na drugo pa postoji,ampak ne vem,če bo kmalu shodil,mu je takooo lepo in varno na tleh z vsemi štirimi...
Na slike pa res ne pozabi,da ko se vidimi,jih prinesi!!!Sani Twigy pravijo res suhim suhim ženskam,je pa to bila in še je ena manekenka,ki je bila poosebljena suhost in po tistem rečejo vedno suhim da so Twigy.Joj,upam,da razumeš...Nisi blond,edino če so tvoji naravni lasje take barve,sem videla da imaš lase pobarvane v črno...user posted image

majra,upam,da je to samo začetek decembra in da bodo novičke samo še dobre...

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.12.2008 22:58:02   
nana35
Še 8 postov in pokasirala bom novo,peto in hkrati zadnjo zvezdico!!!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.12.2008 23:11:05   
klepetka
 nana in sani, evo jo klepetkouser posted image .Zmatrano v nulouser posted image .SEm imela malarje, pa sem pucala za njimi do zdaj.  Zato  bom kratka danes. Hvala vsem za čestitke Lani.user posted image

Jutri polovim manjkouser posted image .

Niti nisem brala za nazaj, razen zadnjih par postov, ravno toliko da sem videla, da me  nana in sani pogrešata.Kako sta vidve prijazniuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.12.2008 23:24:43   
muzika
Sani, hvala. Jakob sicer ni imel driske, je pa pokasiral visoko vročino, sedaj pa izpuščaje. Se bomo bolj kot ne izogibali ljudi, ne bomo pa več v karanteni.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.12.2008 7:02:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

hehe a nede dobro zgleda user posted image user posted image user posted image    user posted image

Zeloooo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Klaja krasen izviren in lep venčekuser posted image user posted image user posted image

Anchika lepe slikiceuser posted image

Lusa kako srčkani božičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabetauser posted image user posted image user posted image user posted image za Ajdo.Glede motorike pa si sama že povedala ampak tvoja Ajda pa se mi zdi da že ful govori.Eni so hitrejši v kobacanju drugi pa v čebljanjuuser posted image user posted image user posted image .No ne vem po komu je Žan ker meni se ne da kobacat ampak samo čebljatuser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa zelooo si bila pridnauser posted image

Vaney jaz grem danes k Dašibini,jutri pa se lahko zmenimo za kafeuser posted image

Dašabina moja tipkovnica je mokrauser posted image user posted image user posted image oh ti naši sončki.Kaj je lepšega kot to da je otrok zahvalen.No zadnji del pa sem se nasmejala o kilah sevedauser posted image

Saniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Manji za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa  tudi ti si bila zelooo pridna.Šara je zame negativna energija zato pomečem stvari v smeti ali pa jih podarim ko se jih naveličam(tega zadnjega je najbolj vesela taščauser posted image user posted image user posted image )

Nana nakazane imaš dinarčke ,pa še enkrat HVALA TIuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa zame miklavž in božiček ne znajo prav kupit ,pa sva šla včeraj z dragim v šoping.No in ker se mi smejete, ko pravim ,da imam bonus porabljen že za drugo leto ,je sedaj zapravljen še za nekaj letuser posted image user posted image user posted image .Ja včeraj sem kupovala št.40 in sem hodila tako ponosno ko mi je v S´Oliverju prodajalko dala 38,ker je bila 40 prevelika(no res imajo tam večje številke ,ampak občutek je pa lepuser posted image ).Kupila sem si za oblečt in to po enem letu in poluser posted image user posted image user posted image user posted image .

No pa še adventni venčekuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 2.12.2008 7:07:33 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.12.2008 7:20:55   
Sunny Morning
PATRIK
user posted image

ALEX
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.12.2008 7:38:37   
Sunny Morning
Jutro.

Mi smo pa danes zelo lepo spali. Ne vem ali je naša miška res lačna ponoči ali jo kaj drugega muči, ampak sem ji včeraj okrog 22.00 dala flašo kakava, ki jo je celo spila user posted image  in potem do 2.30 spala brez zbujanja. Pol je hotla pa it k meni in sem jo dala k sebi, sva itak sami do srede, in je spala do 6.20. user posted image

Manja user posted image za prve korake.

sani, če ne boš dobila copatke povej, pa ti jih grem lahko v Nm iskat.

TRIŠ user posted image za nakupe. Moje stare kavbojke so tudi s'Oliver in so tudi št. 38 in je prav fajn, ko ji lahko dam na rit. Te čisto razumem kako si bila vesela.

Vsi bolančki
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.12.2008 7:40:55   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Pohiti, sva se zmenili, da bova skupaj prilepili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si me "razočarala". user posted image

Bi pa morala v slušbo it zrihtat za ISO, pa se mi ne gre še v pisarno sedet. Bom šla jutri iskat in bom raje doma naredila. Bom šla januarja zares v službo in mi zdajle pisarna čisto nič ne diši.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
2.12.2008 7:44:07   
nana35
Patrik

user posted image
Alex
user posted image

Vse najboljše!!

Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.12.2008 7:44:14   
nana35
Dobro jutro.

Najprej Triš,hvala za nakazilo,upam,da boš danes dobila paket.Zelo lep adventni venček in super za oblačila,pa seveda v manjši številki.

Klemen že pospravlja po hiši,ga slišim od tukaj,kako letijo DVD-ji na tla,ampak to imamo vsak dan konstantno na sporedu.Spali smo zelo slabo,razen proti jutru bolje,ponoči se je Klemen 1x pokakal,kot sem že napisala ima drisko.

Kaj naj mu dam,da bi driska minila??Drugače je pa res dobre volje,jedel pa zvečer ni nič in vso noč ne,pa še zdaj ne.Ne nakaže pa nič,da bi se slabo počutil,tak je kakor vedno.

Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.12.2008 7:46:09   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Pohiti, sva se zmenili, da bova skupaj prilepili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si me "razočarala". user posted image

Ja upam,da te nisem...user posted image Bo kmalu!

Neposredna povezava do sporočila: 1462
2.12.2008 7:49:42   
mala pikica
Jutro!

Mi smo danes res slabo spali. Bogi Gašper, se mi je tako smilil s tem noskom. Fiziološka nam ni nič pomagala user posted image

sani user posted image user posted image user posted image za prve Manjine korake. Sem ti v Celju rekla, da res ne bo trajalo 3 ali 4 mesece. Super user posted image

nana na srečo še do sedaj res nismo nikoli potrebovali baby vaca. Kje pa to lahko kupim?

muzika mislim, da greš brez problema ven, če Jakob nima več vročine. Med otroke jaz ravno ne bi hodila, ker ne vem, koliko časa še je kužen. Za naslednji teden pa velja user posted image

dašabina res lepo pismo Miklavžu user posted image Se pa strinjam z nano, ne vem če bomo me pri fantkih to kdaj dočakale. Mogoče pa vseeno, Matic je že sposoben napisati triš takšno pismo, smo že videle user posted image

Patrik in Alex vse naj, naj!

user posted image

Gašper zdaj spi, bom se še jaz vlegla, upam, da vsaj za kakšne pol ure.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.12.2008 7:51:38   
mala pikica

Kaj naj mu dam,da bi driska minila??Drugače je pa res dobre volje,jedel pa zvečer ni nič in vso noč ne,pa še zdaj ne.Ne nakaže pa nič,da bi se slabo počutil,tak je kakor vedno.

Jaz bi najprej poskusila s kakšno postano banano in jabolkom. Pa mogoče borovničev čaj po žličkah. Oboje je Gašper dobil pri rotavirusu. Upam, da kmalu mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.12.2008 8:06:31   
lutiropan
Dobro jutro!

Najprej mala pikica hvalauser posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.12.2008 8:15:07   
TRIŠ
Nana pri nas so DVD-ji zlata igrača ker mu ne dovolimo.Kadar jih Lana kje pusti je prava tišinauser posted image user posted image user posted image .Klemen pa nič zato če ne je ampak pit pa mora drugače pojdi takoj z njim k zdravniku.Če imaš linex mu ga stresi v čaj in naj popije.Samo prej pokliči pediatrinjo.Upam da hitro mineuser posted image user posted image user posted image

Mala pikica daj mu operil S 2 kapljice 2 X na dan.Jaz sem Žanu dala in čez dva dni je bilo dobro,drugače pa bi mi jih pediatrinja predpisala ko bi šlo že na ušesa in bi dobil operil poleg antibijotika.Ubogi Gašper.Še nam je grozno če imamo nos zamašen kaj šele otrokuuser posted image .Naj se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.12.2008 8:29:33   
klaja
Sani1 čestitke Manji za prve samostojne korake!!!

Glede vozička pa se pridružujem Sani1, ker je tudi meni všeč, ampak cena pa mi ni niti malo simpatična in ga sigurno ne bi kupila, ker ne dam toliko denarja za tako stvar.

Dašabina sem že ena izmed tistih, ki so se ji zarosile oči pri pismu tvoje hčere!

Patrik in Alex vse najlepše!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.12.2008 9:09:37   
limma
Dobro jutro

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.12.2008 9:30:40   
limma
mala pikica, Neži ima tudi prva zobka narazen, pa je zobozdr. rekla, da je skoraj vedno tako in da bosta šla skupaj user posted image

nana, a ti pa kar kuhan vinček cukaš zraven računalnika? user posted image Faca si, ni kaj user posted image Boš prišla pa do nove tipkovnice, saj na srečo niso drage. Klemnu daj postano jabolko in skuhaj mu čaj iz suhih borovnic (dobiš v lekarni). Bogi krompirček, saj bo kmalu boljši user posted image

Manja user posted image user posted image user posted image in tudi mamica sani user posted image user posted image za pospravljanje.

Dašabina, kako lepo pisemce je napisala Maša user posted image

Triš, user posted image za številko 38 in za nakup oblačil... jaz tudi moram v šoping, nič nimamuser posted image S Oliver je tudi meni super, ampak mi je komaj prav, ker so malo večje številkeuser posted image Stolček gre danes na pošto.

Sunny, jaz pa nisem videla vaših copatkov. Si tako prijazna in prilepiš še enkrat fotko? Hvala user posted image Pa user posted image za prespano noč.

< Sporočilo je popravil limma -- 2.12.2008 9:31:25 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.12.2008 9:36:53   
sani1
Dobro jutro!

limma- hvala za kavico.user posted image Ti pa tako dobro kavico skuhaš, da jo res z veseljem vsako jutro popijem... Se bova mogli zmenit enkrat za kavico, ko bom jaz na koroškem...

klepetka- seveda te midve pogrešava...

klaja- tudi jaz nebi dala toliko za voziček. No mogoče če bi bila neizmerno bogata in mi to nebi bilo veliko denarja.Tako pa sem navadni smrtnik in mi je to veliko denarja...

triš- to pa je fajn občutek, a ne? Super! user posted image   zate!!!  Pa si kaj lepega kupila? Jaz bom pa upam, da januarja šla po novo garderobo...user posted image   če bo manjša številka bom pa pol povedala...user posted image

nana- ja malo krajše poste pa bo hitro 5 zvezdic. No tega pa res nisem vedela. pa čeprav to manekenko poznam po videzu. No vidiš zmeraj nekaj novega izvem. Upam, da je Klemen boljši. Skuhaj mu čaj iz suhih borovnic- pomaga.

sunny- bom šla prvo pogledat tukaj kaj imajo in če ne bom dobila te bom res prosla za nakup... Kolko pa stanejo ti copatki? Ker za vrtec morajo baje imeti takšne kao gležnarčke in ne smejo imeti teh usnjenih. Sicer bom še razmislila če se bom pustila prepričati vzgojiteljicam.

muzika- pol pa kamot greš ven.  Mi smo imeli to 6. bolezen poleti. In ko ji je temperatura padla sva bili midve zunaj. Pa danes bo še malo manj dežja.

majra- upam, da izveš tudi kakšno veselo novico. Pa nič je še ne lovim še ni tako hitra in spretna...user posted image   Počasi se daleč pride!

Nimam ideje kaj naj danes kuham. user posted image   

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.12.2008 9:46:55   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Dobro jutro!

limma- hvala za kavico.user posted image Ti pa tako dobro kavico skuhaš, da jo res z veseljem vsako jutro popijem... Se bova mogli zmenit enkrat za kavico, ko bom jaz na koroškem...

Sem ti že zadnjič hotela predlagat, pa nisem želela bit vsiljiva, ker vem, da te čaka žlahta user posted image in prijatelji. Seveda se ZA kavico user posted image

klepetka- seveda te midve pogrešava...

Jaz sem jo tudi pogrešala...

Nimam ideje kaj naj danes kuham. user posted image   

Jaz bom skuhala zelenjavno rižoto, solato, pa še malo Suzanine sladice je ostalo od včeraj.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.12.2008 10:13:24   
klaja
Jaz bi pa rabila malo pomoči, v soboto gremo verjetno na srečanje julijk v Ljubljano, pa če bi mi lahko katera opisala kje v BTC-ju je kino, ker tam nasproti se nekje dobimo. Mi gremo po navadi dol iz avtoceste ko je tabla za Moste - Polje (vsaj mislim), potem pa ga pičimo proti centru mesta oz. kliničnemu centru (to pot najbolj poznamo). V tistem glavnem križišču potem zavijemo za BTC, kaj pa potem dalje, da se ne bomo vozili v krog.

Pa še to, pri nas bodo pa letos prazniki bolj tako tako, ker če bo šlo še tako dalje, bo tudi moj user posted image   pristal na Zavodu za zaposlovanje. Saj ne da bi se zdaj ne vem kako sekirala, ampak vseeno pa mi tudi ni. Eh bo že nekako!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.12.2008 11:11:31   
mala pikica
Sem vam včeraj pozabila povedat, da je Gašper že dobil Lino koledar user posted image Sem se zdaj spomnila, ko sem videla reklamo ob strani.
Ko smo že pri reklamah... Tisti user posted image od Murkota nas že od 12.novembra ne straši več user posted image user posted image user posted image Kako sem si zapomnila datum, se vidi, da mi je šel pošteno na živce user posted image user posted image user posted image

Pa baby vac sem pravkar naročila user posted image

klaja o BTC-ju ti bodo svetovale ljubljančke, jaz pa samo sporočam, da močno stiskam pesti za vašega atija, da ne bi ostal brez službe user posted image user posted image user posted image V današnjih časih je hudo, če eden nima službe, kaj šele, če oba ostaneta brez user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.12.2008 11:15:53   
Lusa
...pa sem tud jaz poslikala naš adventni venček...
user posted image

..tega pa sem naredila za prijateljico...

user posted image

...eden od treh aranžmajev za vrtec...(ni mi šlo slike prilepituser posted image )..ah

Koala-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedela ,da bo vse ok!

anita-slikale smo se doma v spalnici ,sem jima malo zaranžirala z rdečo posteljninouser posted image ,na koncu ne vprašaj kako sem bila zašvicana...sem slikala pa sproti dašo lovila ,pa mehurčke spuščala...ampak slike so ratale res lepe ,sem jih kakšnih 50 naredila...user posted image Venček?evo sem ti ga poslikala ,samo zate!!!Druge slike mi pa ne grejo več gor in se mi ne ljubi spet čakat..Kapice?Kupila sem normalne velikosti ,pa sem jima od zadaj s sponkami prišpičla...uh slovenščina...user posted image

alfabeta-daša ima podobno stanje kot ajda...se noče ustavit kašelj in nos..in user posted image za ajdino postavljanje na nogice..mi še nismo tako daleč..pa bomo!

dašabina-uh kako lepo napisano pismo božičku ,pa mam res rosne oči.

nana-saj sem napisala ,da sem jo nonstop lovila ,smo si vzele čas in slikale ,pomaga pa dosti luša ,tako ,d ani tako hudo...

manja-user posted image user posted image user posted image

Bo katera danes v europarku-(nana...)?Jaz imam namen it tja ok.16.30ure.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.12.2008 11:19:31   
mala pikica
lusa čudoviti venčki user posted image user posted image user posted image Bom ga drugo leto ka pri tebi naročila user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?