Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 21:32:08
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka katarians, tele tvoje voščilnice so mi pa zelo všeč. BI tud jaz kaj takega naredila, amapk v photoscape ne najdem nič podobnega klepetka lahko pa meni pošlješ kakšno slikco po gmailu, pa ti jaz naredim in pošljem nazaj, če hočeš
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 21:33:03
|
|
|
|
nana35
|
Triš,zdaj pa če bi rada da ti pošljem kocke,bi mi lahko poslala tvoj naslov na ZS. Klemen spi,jaz sem bila še pri mami na obisku,grem vsak dan,ker je imela neko virozo,no,danes je že boljša.Sediva pa še vedno bolj daleč.Moj R.je tudi že bolje,danes je že več jedel,ne samo sedel na WC školjki... Drugače ni nič novega,edino,da snega pri nas več ni,ker je danes ful deževalo in je cel sneg pobralo.Tudi prav. mala pikica,tebi pa hvala,da si se izredno potrudila,da je gospa Triš poklicala in povedala,kaj točno želi. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka intruder, super, da Vid sam zaspi. Zdaj enkrat dec. pa ti pride zmajevka spet nažirat, kajne Joj,joj,zdaj si jo pa spomnila. Grem,se jutri kaj oglasim,do takrat pa in
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 21:38:32
|
|
|
|
nana35
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 21:40:21
|
|
|
|
katarinas
|
Kje pa ste vse....jaz grem danes na napad za še eno In kaj naj še napišem, če pa nobene ni nikjer več No moj dragi ga je pa včeraj malo preveč in je bil danes itak , sem kr mal bla huda ....ti deci nikol ne vejo kje je meja Nana uffff kje si pa dobila tole teto
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 21:43:45
|
|
|
|
katarinas
|
Pri nas tudi ni več snega , ker je dež padal kot nor. Upam, da se jutri umiri. Je pa zdaj že tako lepo v mestih, ko pada sneg in je vse že okrašeno....čeprav vseeno prezgodaj - ene trgovine so tako okrancljane že od sredine novembra...no to je pa spet malo prehudo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 21:45:33
|
|
|
|
katarinas
|
ok jst mam monologe , se mi zdej ne da sama priti do tretje zvezdice, učke mi že skup lezejo zato grem kar in
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 30.11.2008 21:56:11
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Nana uffff kje si pa dobila tole teto Je dobra ne?
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 5:07:38
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro. No Luka se že oglaša, jaz sem se pa že zbudila in prišla izklopit računalnik.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 5:44:37
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Da si pa tole sprintam in dam na hladilnik ,pa mislim da bi postala kmalu anoreksična . Mala pikica vidiš kako se hitro vse organizira ,čeprav tašča mi je pa pozabila povedat ,da si klicala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 7:44:04
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Sunny kdaj v tem tednu bi imela ti kaj časa? Enkrat ko ne bo padal dež? A veš, da grem že čez 14 dni delat , če pa ne bi še dopusta vzela, bi mogla it pa že jutri Sem si ga kar sposodila. Ja prehitro je minilo. Jaz bi morala it pa 9.12. ampak HB za dopust. Lahko se zmeniva za četrtek. Intruder za Vidovo spanje. Pri nas kar ne gre in ne gre. Tudi ponoči je katastrofalna, tako da se sprašujem kdaj se bom spet naspala. Če bo šlo tako naprej bom hodila v službo vsa skozlana. Pa že tako lepo je spala. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Bom na prazen želodec
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 7:47:20
|
|
|
|
Sunny Morning
|
AJDA JAN LANA
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 8:36:47
|
|
|
|
nana35
|
Lana Ajda Jan Vse najboljše!! In dobro jutro.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 9:05:17
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro, ja, Vid res super zaspi, samo kaj, ko noč danes ni bila ravno ok...ga je nekaj matralo in se je na pol ure zbujal... ene 2 uri sem tako kr bedela, tako da sem zdaj bolj tak ! nana meni bi kr pasalo, da bi špeheca skuril na grilu . Upam, da je R že bolje! klepetka ja še malo pa bodo prazniki in z njimi tudi . Niti ne vem točno kdaj, še ne ve ....Je pa že spraševala, če se je bo Vid spomnil ..no sej si je pol že sama odgovorila sunny ja eni otroci potem lepo spijo cel čas...drugi ne! No jaz bom rekla tak...če bi Vid zdaj spal ponoči bi bilo materinstvo taak fajn, da bi bilo že kičasto! Ajda, Lana in Jan vse najlepše za rojstni dan
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 9:35:16
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 . Niti ne vem točno kdaj, še ne ve ....Je pa že spraševala, če se je bo Vid spomnil ..no sej si je pol že sama odgovorila Si me nasmejala že na vse zgodaj! Upam da ti ne bo praznikov pokvarla! Pa super, da je Vid ugotovil, da lahko sam zaspi. Žan Luka, Maruša, Špela, Matic za včerajšnji praznik! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Da si pa tole sprintam in dam na hladilnik ,pa mislim da bi postala kmalu anoreksična . Pa veš, da bi verjetno tole delovalo, da ne bi jedli. Škoda da imam kartuše prazne, bi mojemu nalepla v hladilnik. Ajda, Jan in Lana vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 9:51:33
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Smo kar ok spali, je pa ob 7-ih pogruntala, da ima prazen trebušček in je jedla pa spet malo nazaj zaspala, so pa naju zbudili delavci, ki se jim očitno zdi fino v steno nabijat Sunny velja za v četrtek potem, se bolj točno še zmeniva, upam, da ne bo dežja. Pri nas je zdaj spet , prav zoprno vreme je. Še meni se ne da it ven.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 9:53:05
|
|
|
|
katarinas
|
Ajda, Jan, Lana VSEEEEE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 11:20:42
|
|
|
|
koala
|
Ajda vse naj naj .. Jan vse naj naj Lana vse naj naj Jaz pa sem od zdravika z dobrimi izvidi HB je benigno, sicer imam še kontrilni uz, samo vseeno, sem vrjetno najsrečnejši človek na svetu danes.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 11:26:08
|
|
|
|
nana35
|
intruder,R.je že bolje,že pridno dela v službi. Triš,paket je na poti. IZVIRNO SPOROČILO: Triš Da si pa tole sprintam in dam na hladilnik ,pa mislim da bi postala kmalu anoreksična . Klaja je napisala: Pa veš, da bi verjetno tole delovalo, da ne bi jedli. Škoda da imam kartuše prazne, bi mojemu nalepla v hladilnik. No ja,vam tega ni treba,ker ste vsi lepo suhi. Edino pri hrani bi prišparali,to pa ja! koala, za dobre rezultate!!!!!!
< Sporočilo je popravil nana35 -- 1.12.2008 11:28:12 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 11:50:58
|
|
|
|
limma
|
Dobro jutro, Neža je šele zdaj zaspala, vreme je ..pada dež, ki sproti zmrzuje... Sem mislila danes do službe, pa mi ni uspelo Koala za izvide. Sem veseeeeelaaaa zate nana, si me nasmejala s fotko Triš, ne vem, če mi bo v tem vremenu uspelo priti do pošte Če ne danes, pa jutri, velja? Št. TRR ti pošljem na ZS.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 11:57:40
|
|
|
|
katarinas
|
koala sem vesela zate
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 12:02:20
|
|
|
|
TRIŠ
|
Intruder pa kje jih ti pobiraš.Pri tvojih postih se pa res nasmejim Koala moja s teboj sem vesela tudi jaz in vse ostale Nana pošlji mi naslov in št.TR pa znesek s poštnino da ti nakažem Limma nič ne skrbi ko boš boš.Ta bo itak pri tašči,tja pa gremo jest v nedeljo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 12:03:23
|
|
|
|
limma
|
Ajde, katarinas, hitro še nekaj napiši.... da ti čestitamo za zvezdico! Hitro, hitro, hitro,..... čakam tu
< Sporočilo je popravil limma -- 1.12.2008 12:04:29 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 12:04:17
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Limma nič ne skrbi ko boš boš.Ta bo itak pri tašči,tja pa gremo jest v nedeljo Do nedelje bo sigurno pri vas
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 12:08:47
|
|
|
|
klaja
|
Koala super za tako novico! Smo dovolj močno držale pesti!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 1.12.2008 12:19:44
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Ajde, katarinas, hitro še nekaj napiši.... da ti čestitamo za zvezdico! Hitro, hitro, hitro,..... čakam tu Nisem vidla, da me čakaš, že pišem že pišem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?