|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
2.12.2008 13:38:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Moj Gal pa je danes ponoči spet spal z eno besedo - KATASTROFALNO Meni se bo utrgalo od tega prebujanja user posted image .

Aja pa Gal sploh noče skute, je ne mara, sem mu včeraj dala 1 žličko, danes dve, pa še to sem izsilila in se je začel jokat in noče ust odpret. Bojim se, da ne bo špurav. user posted image user posted image

user posted image  Drži se user posted image user posted image user posted image

jana81, naj se Nejc hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
2.12.2008 14:03:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
jana81, naj se Nejc hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image

hvala in enako za Gregija user posted image user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
2.12.2008 14:09:20   
MARTINA25
AUREA gorenjska naveza slabi.....dej kej oganiziri!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
2.12.2008 14:09:41   
Soncnica Sandra ***
Danes se pa vidi da so glavne in odgovorne majske čveke na pravem čveku, ker je tu tako mrtvilo user posted image user posted image user posted image

Evo midve sva bile zdele ene 20 mint zunaj in je Manca takoj boljše volje.
Prejle je spala skoraj 2 uri, mami pa dobro urco z njo user posted image .
Po spanju je malce boljša, upam da ne bo zbolelauser posted image user posted image

No zdej pa greva počasi kosilo kuhat da bo ob 4ih kaj za na mizo postavit, ko bo ati prišel domov user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
2.12.2008 14:10:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

AUREA gorenjska naveza slabi.....dej kej oganiziri!!!

Slabi ja slabi!!!

Zakaj pa ti na sms ne odgovoriš?
A ga spet nisi dobila al kaj? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
2.12.2008 14:11:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

Odštevamo do božiča

user posted image

Namesto zajtrkauser posted image

Vidim, da mu igrače teknejo user posted image
Ti ti mami, daj mu kaj bolj konkretnega za jesti user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
2.12.2008 14:35:12   
sesil
evo, naša je zaspala, ko se zbudi pa šibam pogledat, če je kakšna dnevna soba primerna za nas. to pomeni 2 omarici, lih tolko da je, ker itak nimamo placauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse user posted image in mamice,ki ste bolani, vključno z mano vred.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
2.12.2008 14:39:05   
hijenca

O ti bogi mali srček user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Kakšno pa ima diagnozo??

Nič ni rekla konkretne diagnoze. Hudo mu samo piska in hrope v pljučkih. Ko dobi inhalacijo lepo diha, drugače pa diha kot lokomotiva. HB, da pa imamo ponoči mir. Ponoči pa spi, brez prebujanja, brez kašljanja. Zjutraj ko pa vstanema, pa dobi Videk tak napad kašlja, da je celi moker zraven. Drugače je pa kar dobre volje.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
2.12.2008 14:54:49   
katy82
Čau mačkice moje

Najprej čestitke Maji in vsem obmesečnikom ki ste praznovali medtem ko se nisem nč oglašala.

Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali neuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke da čimprej ozdravijo in pa user posted image user posted image user posted image za mamice in očije ki jih skrbno negujejo,verjamem da ste vse že utrujene od neštetih skrbi

Aurora danes sem šele uspela poslat,hvala ti še enkratuser posted image

Če bom imela čas se bom poskušala vklopt v debato

A še velja datum za večerjo?Jst komi čakam
user posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
2.12.2008 15:03:33   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
a ste videle to
http://24ur.com/novice/crna-kronika/zdravniki-povzrocili-smrt-dojencka.html
grozauser posted image
Kar ornk me je stisnilo pri srcu... user posted image

sicer pa izgleda, da bomo danes že drugi dan zapored v stanovanju, brez sprehodauser posted image
dežuje, pa ne upam si ven - ne vem, če je Brina že OK - parkrat je zakašljala ampak nič tragičnega - samo da ne bo šlo na slabše
tako mi manjka zrak!! ful bi šla ven, pa ne morem

vidim, da so tudi drugi user posted image prehlajeni, kašljajo, hropejo
user posted image user posted image user posted image za vse bolne

špelin@, hijenca, ve greste z malimi ven?
Ja, 2x dnevno zagotovo - ko peljem malo piko v vrtec in grem ponjo. Mi je včeraj na moje veliko presenečenje P rekla, da naj kar mirno hodim z njim ven, če nima vročine. Samo ne takrat, kadar je zrak pretirano onesnažen oz. obremenjen z delci. Drugače pa - njene besede - je za organizem in imunski sistem fajn, da ne tiči samo notri. Rekla je, naj ostaneva notri samo v primeru, da bi mu res krepko piskalo v pljučih, drugače pa je z njegovim bronhitisom zdaj bolje. Trenutno ga najbojl muči viroza user posted image

Ven naj ne bi hodile ko je minus. Sicer pa tudi 10 min pod marelo nobenemu ne škodi. Saj ni tako mrzlo zunaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
2.12.2008 15:03:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Danes se pa vidi da so glavne in odgovorne majske čveke na pravem čveku, ker je tu tako mrtvilo user posted image user posted image user posted image

Evo midve sva bile zdele ene 20 mint zunaj in je Manca takoj boljše volje.
Prejle je spala skoraj 2 uri, mami pa dobro urco z njo user posted image .
Po spanju je malce boljša, upam da ne bo zbolelauser posted image user posted image

No zdej pa greva počasi kosilo kuhat da bo ob 4ih kaj za na mizo postavit, ko bo ati prišel domov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje (pa bolj tvoje kot Mančino, ker si ga ti bolj potrebna)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
2.12.2008 15:03:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

O ti bogi mali srček user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Kakšno pa ima diagnozo??

Nič ni rekla konkretne diagnoze. Hudo mu samo piska in hrope v pljučkih. Ko dobi inhalacijo lepo diha, drugače pa diha kot lokomotiva. HB, da pa imamo ponoči mir. Ponoči pa spi, brez prebujanja, brez kašljanja. Zjutraj ko pa vstanema, pa dobi Videk tak napad kašlja, da je celi moker zraven. Drugače je pa kar dobre volje.

To, da se zjutraj izkašlja je normalno, ker se celo noč sluz nabira v pljučih. Dokler se izkašljuje je dobro, kar pomeni, če je kašelj moker, da se lušči sluz in da se zdravi.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
2.12.2008 15:03:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

Najprej čestitke Maji in vsem obmesečnikom ki ste praznovali medtem ko se nisem nč oglašala.

Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali neuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke da čimprej ozdravijo in pa user posted image user posted image user posted image za mamice in očije ki jih skrbno negujejo,verjamem da ste vse že utrujene od neštetih skrbi

Aurora danes sem šele uspela poslat,hvala ti še enkratuser posted image

Če bom imela čas se bom poskušala vklopt v debato

A še velja datum za večerjo?Jst komi čakam
user posted image user posted image user posted image

Veš da ne razumem zakaj ga ne operirajo. Vem, da je huda operacija in .... ampak posledice, ki nastanejo na možganih, če nimajo kam rast pa so hujše. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Anžeta

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
2.12.2008 15:05:47   
barbaw
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane male in velika

Midve se še enkrat zahvaljujeve za čestitke.  Smo pa bili malo zunaj in je prav pasalo. Je pa user posted image , ker je spet začel sever pihat. Včeraj pa je jug pihal.  user posted image  Nič mi ni več jasno kaj me čaka jutri. Tega vremena še vremenoslovci ne znajo napovedat, ker se tako spreminja.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
2.12.2008 15:30:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane male in velika

Midve se še enkrat zahvaljujeve za čestitke.  Smo pa bili malo zunaj in je prav pasalo. Je pa user posted image , ker je spet začel sever pihat. Včeraj pa je jug pihal.  user posted image  Nič mi ni več jasno kaj me čaka jutri. Tega vremena še vremenoslovci ne znajo napovedat, ker se tako spreminja.

Pri nas pa danes nić ne piha. Načvekale smo se, Naty hvalauser posted image za postrežbo. Alja je spet tečka in sem jo pred pol ure dala spat. Uapm, da potegne vsaj do 17h. Jedla je danes brez problema, moram potrkat, da si ne premisli.

Kaj je tuga tu, a so vse majčice vrgle puško v koruzo???? barbaw: +226user posted image user posted image user posted image  Imamo samo še 29 dni časa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
2.12.2008 15:45:51   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Boga Aurora, a vi tudi ne spite user posted image  Mah, saj bo, enkrat bodo že odrasli... user posted image  A veš, da sem se nate spomnila zadnjič, ko me je križ bolel od nošenja in sem se spomnila, da imaš ti tisti stol za guganje... a ga še uporabljate? In Gal zaspi zvečer z guganjem na njem? Ma ne vem, če se mi splača 200 eur dat zdaj za to... po drugi strani pa se me2 še veselo dojiva...

Glede okusov se pa ne sekiraj - ne bo izbirčen, poglej, kako ti že dobro je! Kaj naj pa potem jaz rečem za našo, ki je hrana prav nič ne briga, ne glede na to, kaj ji dam?

Ampak, sem pa slišala za podobne primere, ki niso želeli skoraj nič probati do 9 meseca, samo dojili so se in potem se jim je naenkrat kar odprlo in imajo sedaj fuul dober tek - vse jejo. Tako da - še vedno je upanje user posted image  user posted image  

Aurea ja še uporabljamo gugalnik in se super obnese, se nama je denar, ki sva ga pustila v trgovina obrestoval, res služi svojemu namenu. Gal pa včasih zaspi med guncanjem, včasih pa na zizi, nikoli sam od sebe user posted image . Moj Gal je fenomen, ki ga ne morem pogruntat. Očitno je prišlo obdobje, ko mu ne paše preveč GH in predvidevam, da zaradi zob, ker se mu kaže že 4. zob in nevem enkrat je ena omenjala, da ko zobi rastejo otroku, da so bolj neješči. Hvala za nasvet. Bom probala navadni jogurt in ga primešat k sadju.

Anže je dobil datum 9.12. za na pregled na nevro kliniki pol se bojo pa odločal ali bojo operiral ali ne
iN V OBEH PRIMERIH POMENI, ČE OPERIRAJO ALI NE? kAKŠNE SO LAHKO POSLEDICE? ups velike črke user posted image

Žalostne zgodbe o otrocih pa tako ne rada berem, ker me kar zmrazi in mi je hudo. user posted image

Mi pa tudi ob deževnem vremenu gremo ven, včeraj smo Gala dali v nahrbtnik in ata ga je nosil pod velikim družinskim dežnikom, jaz pa user posted image in smo se potepali. Če pa je naliv pa seveda ne gremo ven, ker smo potem mokri in usrani do kolen.

Aja prejle sem Galu skuhala 1 krompir s cvetačo, brokolijem in grahom, vse skupaj zalila z govejo juho in na koncu primešala dve žlički AM in je skoraj vse pojedel user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
2.12.2008 15:52:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pri nas pa danes nić ne piha. Načvekale smo se, Naty hvalauser posted image za postrežbo. Alja je spet tečka in sem jo pred pol ure dala spat. Uapm, da potegne vsaj do 17h. Jedla je danes brez problema, moram potrkat, da si ne premisli.

Kaj je tuga

Očitno. Stagniramo!!!!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
2.12.2008 15:54:40   
Srčekgirll
Vsem bubanim malim hroščkom in mamicam, mi2 z Vidkom pošiljava velikuser posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vsakega nekajuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
2.12.2008 15:58:41   
barbaw
Estrella nekaj v tri krasne se meni ne da pisat. Zdaj mi Maja spi drugo rundo, ki bo trajala še kake pol ure. Jaka pa gleda DVD, ki ga je dobil včeraj v Cicido-ju in ....
Sem pa danes delala trebušnjake in so me noge bolele in ne trebušne mišice.  user posted image  Noge sem zahaklala pod sedežni in so me potem bolele stegenske mišice. user posted image  Pa stepper je laufal sto na uro. Se pa kar namučiš z njim, ni tako enostavno hodit. Je malo švic tekel. Če me ne bo kdo motil me Majinim spanjem bom lahko vsak dan nekaj migala.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
2.12.2008 16:02:53   
Srčekgirll

Estrella nekaj v tri krasne se meni ne da pisat. Zdaj mi Maja spi drugo rundo, ki bo trajala še kake pol ure. Jaka pa gleda DVD, ki ga je dobil včeraj v Cicido-ju in ....
Sem pa danes delala trebušnjake in so me noge bolele in ne trebušne mišice.  user posted image  Noge sem zahaklala pod sedežni in so me potem bolele stegenske mišice. user posted image  Pa stepper je laufal sto na uro. Se pa kar namučiš z njim, ni tako enostavno hodit. Je malo švic tekel. Če me ne bo kdo motil me Majinim spanjem bom lahko vsak dan nekaj migala.

Pridne punca, kr tko naprej, go,go,go...user posted image user posted image user posted image jst tud se neki trudm telovadit, sam pol zvečer k tmal spi.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
2.12.2008 16:04:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pridne punca, kr tko naprej, go,go,go...user posted image user posted image user posted image jst tud se neki trudm telovadit, sam pol zvečer k tmal spi.

jaz pa sem zveče utrujena in tukaj visim potem pa v mižule odpeketam

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
2.12.2008 16:13:07   
Taula
Kolk ste pridne. Itak ne vem o čem teče beseda. Mi smo ok....mala spi ob meni. Bili smo na bioresonacni, imamo 15 alergij, najhuje je na mleko, jajca in pšenico.user posted image  Tak da se matram s tole GH, mala itak je samo sadje rada. Pol pa še iščem primerno hrano zanjo. Na pediatrični imamo šele januarja, rezultate pa tam dobiš v roku 2 mesecev. Superuser posted image  Drugi teden imamo v Trbovljah spet...bom zahtevala krvne za jajca, melo, pšenico.,,kožni so bili negativni zadnjič.

No, ne bom morila. Upam da ste ok vsi, za bolne za user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
2.12.2008 16:14:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kolk ste pridne. Itak ne vem o čem teče beseda. Mi smo ok....mala spi ob meni. Bili smo na bioresonacni, imamo 15 alergij, najhuje je na mleko, jajca in pšenico.user posted image  Tak da se matram s tole GH, mala itak je samo sadje rada. Pol pa še iščem primerno hrano zanjo. Na pediatrični imamo šele januarja, rezultate pa tam dobiš v roku 2 mesecev. Superuser posted image  Drugi teden imamo v Trbovljah spet...bom zahtevala krvne za jajca, melo, pšenico.,,kožni so bili negativni zadnjič.

No, ne bom morila. Upam da ste ok vsi, za bolne za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
2.12.2008 16:14:43   
tally

Men se pa ne da oz čez dan imam bolj malo časa ker Emilija malo spi razen izjemoma kot včeraj, zvečer sem pa zmatrana za take podvige. Bom pa probala vsaj 2x-3x tedensko ko je moj doma da jo mal pomirka.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
2.12.2008 16:24:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Men se pa ne da oz čez dan imam bolj malo časa ker Emilija malo spi razen izjemoma kot včeraj, zvečer sem pa zmatrana za take podvige. Bom pa probala vsaj 2x-3x tedensko ko je moj doma da jo mal pomirka.

Jaz ponavadi tudi mojega okupiram samo zdaj pa ima Majo samo zjutraj ko jako peljem v vrtec, potem pa gre v službo in ker je december pester in ima veliko dela smo sami do cca 18. Potem pa se naje , vmes jaz Majo že umijem in se malo poigra potem pa gre spat. Jo imam zdaj cele dneve in bo tako do božiča. Ob nedeljah pa jo bo tudi ati imel, da lahko jaz babi pomagam kosilo skuhat in ...

Jutri imajo v vrtcu dan z dedki in babicami in likovno delavnico. V četrtek me pa popoldan ne bo, bom prišla bolj proti večeru, ker gremo na miklavževanje. Jaka je zdaj že toliko velik, da se vsega bolj zaveda. Lani ga je bilo še strah, letos pa akcija. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?