liju
|
Pozdravček! Malo da vas pregledam, da vidim o čem teče debata Jabolko: ste prav smešne, pri meni boste tukaj našle sigurno polno slovničnih napak, ker pišem in sploh ne pregledam še enkrat, če je kaj za popravit bastian:lepo da si se javla, probaj se vsak dan malo javit in razpisat če ti bo lažje, me smo tu . Z veseljem bomo prebrale in ti moralno dajale podporo. Pa ne zameri, glede tega, kako smo hotele pomagat. Pocartaj Galčka še za nas blacky:vaš božiček pa dobro zasluži, da lahko toliko ljudi obdaruje , mi imamo samo najožje (ata, mama, sestra z fantom in brat z punco) in to je to. Pa samo simbolična darila, razen mojih 2 , ki pa seveda jih full obdarimo. Miklavž pa bo prinesel Ninotu kovček z vsem risalnim priborom, rokavice, katere si je sam nagledal in kakšnega čokoladnega miklavža, pa sadje seveda. Žanu pa gumo za dlesni in kakšno igračko, pa kakšno banano in jabolko. Gosta hrana:Mi2 že kakšen teden jema malo po malo. Začela sma z riževo kašico na žličko, probala sma tudi jabolko- kumano in banano, jutri pa bom dala zelenjavo- korenček. Tudi pri Ninotu sem začela z sadjem in ni odklanjal zelenjave, bomo pa videli kako bo zdaj AD3: Jaz mu še jih sploh nisem dala, vsak dan odlašam, ker Ninota je full šraufalo in me je kar strah kaj bo z Žanom, bom jutri probala dat eno, pa da vidim. Pa vse najboljše vsem ki ste in ki še danes praznujete god IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 dzanika jaz pa ne upam it po sendvič, ker če me moj vidi, me bo iz bajte nagnal. sej dela sam še za mojo lakoto mojcek: za tebe in tvojo pikico 24julij: full lepe umetnine, če boš imela ugodno ceno, bi še jaz kaj kupla za darilo, daj javi mi čim prej, če se boš odločla da prodaš Nič, grem še malo knjigo brat, se mi še ne spi