|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
2.12.2008 11:54:56   
zana21
Hvala,tud teb želim enako glede poroke.
Sulfinija,bova pa test delale skupaj,če je pri meni do takrat ne bo.Bi morala danes prit.
Pa še eno vprašanje.A ve tud dobite user posted image  vedno ob enakem delu dneva?
Pri meni vedno pride zjutraj do 10h,res zanimivo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.12.2008 11:59:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce izcedek je nehal,takole da čakanje ubija kaj bo.Če je do jutri ne bo delam test v četrtek.

LP Mojcauser posted image
jeee naša sulfi je pa nosečka -čutim na vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 777
2.12.2008 12:01:35   
ziva1
Sama sem že tudi bila pri dveh šlogarcah user posted image , pa mi je prva rekla, da bom zanosila šele čez 10 mesecev. Pa sem bila sprva šokirana glede na to, da je že eno leto mimo, no potem pa sem se potolažila s tem, glavno da bo user posted image .  No ta druga pa mi je rekla, da bom do konca decembra zanosila, ampak mislim, da ne bo nič s tem user posted image . Toliko o šlogarcah.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.12.2008 12:15:05   
sonček85
saj še ni konec decembra ,december se je šele začeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.12.2008 12:17:29   
eva Ana
Sonček nikjer nisem zasledila kdaj imaš PDP?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.12.2008 12:17:49   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce izcedek je nehal,takole da čakanje ubija kaj bo.Če je do jutri ne bo delam test v četrtek.

jeee naša sulfi je pa nosečka -čutim na vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa.Na kaki vodi pa čutiš,da sem jaz nova srečka user posted image ???Po mojem iz moke opet ne bo nič kruha.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.12.2008 12:22:40   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Iz tvojih ust v božja ušesa.Na kaki vodi pa čutiš,da sem jaz nova srečka user posted image ???Po mojem iz moke opet ne bo nič kruha.

iz te ki kar naprej na wc hodim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako boš ti kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

ana:poglej moj tickerček in boš videla ,lahko pa ti tudi zaupam ,čeprav sem že na prejšnji straniPDP je 24.4 2009

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 782
2.12.2008 12:28:36   
Sulfinija
Sonček85,sem mislila da znaš šlogati hi,hi.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.12.2008 12:40:12   
ursa30
punce, kok ste ble pridne s čvekanjem, sem si mogla vzeti kar nekaj časa, da sem prebrala vse user posted image

sulfinija, upam, da je to to user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
2.12.2008 12:43:59   
eva Ana
Joj punce nisem vam povedala.
Včeraj pridem domov, pa moj dragi tam pol ure za mano. Pride skoz vrata ima v roki vrečko in tak čuden nasmeh na obrazu. In pravi, da je nekaj prinesel....in veste kaj je prinesel.....dva majhna otroška dežnika oranžnega in zelenega, in sedaj sva ju odprla in dala v sobico, kjer naj bi bila nekoč otroška sobica; bo počakalo na najino bebo, kdaj koli pač nama bo usojeno, da jo dobiva...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 785
2.12.2008 12:47:14   
Sulfinija
Poročilo:svetlo rjav izcedek na tamponu v mali kilini upam da bo jutri debel +.Manjgod če se jutri vlije bom ravno 24.12 ko se dela jelka šibala v LJ grozno.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.12.2008 13:04:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Joj punce nisem vam povedala.
Včeraj pridem domov, pa moj dragi tam pol ure za mano. Pride skoz vrata ima v roki vrečko in tak čuden nasmeh na obrazu. In pravi, da je nekaj prinesel....in veste kaj je prinesel.....dva majhna otroška dežnika oranžnega in zelenega, in sedaj sva ju odprla in dala v sobico, kjer naj bi bila nekoč otroška sobica; bo počakalo na najino bebo, kdaj koli pač nama bo usojeno, da jo dobiva...
iiiiiiiiii how kjut
sulfi:navijamo da se ne ulijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj te pa ti izcedki že res je.b.e.j.o v glavouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.12.2008 13:09:05   
Sulfinija
Ja sonček resnično mi ga svirajo po glavi tile izcedki.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 788
2.12.2008 13:10:05   
sonček85

Ja sonček resnično mi ga svirajo po glavi tile izcedki.

ja ampak se bodo kmalu nehali.A jutri delaš testek

ja kje je pa naša dini ,ki je rkela da bo delala testek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 789
2.12.2008 13:16:24   
tane

evo, vidiš upanje umre zadnje, sem potem na netu zasledila, da je lahko vgnezditvena tudi par dni pred M...naj ti TOKRAT res uspe!!!!navijamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
2.12.2008 13:17:20   
Sulfinija
Ne jutri testek.Jutri bo komaj 28.dan od prejšnji M.Ovulacijo sem pa imela 16.dan.Torej je za user posted image  mnogo kot prezgodaj,kajne?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 791
2.12.2008 13:22:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

evo, vidiš upanje umre zadnje, sem potem na netu zasledila, da je lahko vgnezditvena tudi par dni pred M...naj ti TOKRAT res uspe!!!!navijamuser posted image

navijamo ,navijamo,navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.12.2008 13:34:40   
Sulfinija
Punce Leonišče 24.12 dela normalno?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.12.2008 13:36:12   
dini
Ojla, mojeuser posted image še ni in je tudi ne bo danes, mogoče z zamudo al je pa ne bo.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 794
2.12.2008 13:45:05   
eva Ana
dini navijamo za tebe, user posted image user posted image user posted image da boš naša prva decembrska user posted image !

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.12.2008 13:46:54   
dini
Ma ne vem če bo kej z user posted image , znaki so zginli.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 796
2.12.2008 13:48:47   
ključek
drage bodoče user posted image !!!! kmalu bo minilo leto, odkar smo mi delali test, sedaj pa imava doma prekrasno princesko, ki bo v četrtek dopolnila 3.mesece. vsem vam želim, da čim prej zagledate velik debel plusek............user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 797
2.12.2008 13:49:22   
sonček85
navijamo ,navijamo za našo prvo decemberko ,ki bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.12.2008 13:49:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

drage bodoče user posted image !!!! kmalu bo minilo leto, odkar smo mi delali test, sedaj pa imava doma prekrasno princesko, ki bo v četrtek dopolnila 3.mesece. vsem vam želim, da čim prej zagledate velik debel plusek............user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.12.2008 13:53:31   
Žaži
Kje pa je ROmama in njene novičke......

Dajmo dekleta, firbec nas matrauser posted image

< Sporočilo je popravil Žaži -- 2.12.2008 13:55:59 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (79%)

sama z otroci (2%)

živimo staščo in tastom (9%)

živimo z mojimi starši (9%)

sem samohranilka (1%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!