|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
1.12.2008 22:11:59   
Anonimen
čer
evo mali še kr noče in noče it spat jaz sm pa k cunja k sm se od njega nalezlauser posted image pa že ene dva dni me fino šika desno pr popku tko da sigurno ta mesec ne bom meduser posted image
vidimda ste že vse odpravile pančat tko da nočko vsem
aja pa vidm da ste se o letnicah pogovarjale pa vidim da sem najmlajša no anyway mi je to čist mim ampak ok se pol z mojim ujameva k je pa sterjši od mene user posted image
no grem zdej k sm čist fertik
nočko bejbe
pa še tista k zbira te nalepke od spara mi naj sporoči k jih mam ene par

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
1.12.2008 22:28:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: giotti
TaMiKaa, a se medve poznava z Mama foruma user posted image  Ti mene tam na seznamček, jaz tebe tukaj user posted image  No, ne vem, kolko me "poznaš", ker tam jaz samo javim, da sem dobila user posted image  in kdaj je naslednjič ne pričakujem, tukaj sem pa prava klepetulja user posted image
Srečno user posted image

jaaa pa resuser posted image  Seveda te poznam, kak da neuser posted image  Sva pa ravno obratno, jaz veliko več čvekam na Mami, se bom potrudila da se še tukaj udomačimuser posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
1.12.2008 22:39:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Jutri povem če je pršla user posted image , ne bo je, papauser posted image

sigurno je ne bo in ja sedaj pa res lahko nočuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 753
1.12.2008 23:22:21   
spelka12
v soboto se je ulilo user posted image user posted image user posted image . Ampak še vedno spadam sem, ker je konec decembra sigurno ne bo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.12.2008 8:03:44   
Sulfinija
Jutro!

Javljam,da sem besna ko user posted image .Izcedek se kar nadaljuje vlije pa se ne.Če je že namenjeno naj se oreng vljie,da kličem za datum za sprejem zdravil in v novi boj.Da bi bilo tole vgnezditveno kak dvomim še malo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.12.2008 8:37:06   
aprilčica07
Jutro,

Sulfinija: naj se ti pokaže en velik plusek in ne user posted image

No,  mi smo dobro, brez tatija, ker smo ga poslali za en teden v tople kraje, nas je klical in povedal, da je doli 18 stopinj in sončeeeeeeeeeeeeeek. Tle pa dež in ena sama sivinauser posted image

Drgači smo dobro, čakamo, kaj nam bom prinsele december, ali pa user posted image ali pa  bo plusek.. Bomo vidli, ma do 13 je še dooolga.. Uf, postajam nestrpna...

Bodte lepo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.12.2008 9:20:55   
eva Ana
sulfinija, danes sem ti poslala 60 sparovih nalepk; in držim ti pesti da je ne bo M!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

cori, user posted image user posted image user posted image

dini tudi tebi želim, da se danes in v prihodnjih 9 mesecih ne pojavi M

...in punce vidim, da so letnice bile včeraj v debati in nemorem verjet, da sem z mojimi 27, med starejšimi....o groza user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.12.2008 9:30:14   
S*
Eva ana ma nisi najstarejša, smo tukaj nekatere že kar čez 30, tako da...
Sulfinija, jaz še vedno močno stiskam pesti zate user posted image   user posted image   user posted image
Dini, pri tebi kaj novičk????

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.12.2008 9:36:41   
Nea_teja_
Eva Ana mislim da te v letnici kr prehitim .Feb.bom 34.

Kako ste pa kej drugač a vas je kej zalilo mi smo bili včeraj cel dop do pop okrog 16 brez el.Drugač se pa men že kr malo meša z mojim dragim kupujeva prikolico in jo vneto iščeva že kr nekaj časa a kaj ko naj bi bila kaka ok ima sigurno neki k ne štima .
Zadnjič sva gledala eno v kampu pa naj bi bila super vse ok .Ko pa sva jo šla pogledat pa za mano skoz hod gospa in razlaga kok je ok  it .Pol mi pa neki reče da nej odmaknem zaveso ,ki jih je prej skoz hvalila kok so nove itd. pa zagledam na steni lukno in vse gnilo .Skor me je kap pol pa ona sej zdej ne teče več not smo popravluser posted image .Sem hecala mojga pol da bi lahko mel tm ventilator za noge.user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.12.2008 9:43:07   
crvicek
Dobro jutro!

Da se vam še jaz malo javim. Moja user posted image gre h koncu, tako da bo pri nama kmalu akcija. Tokrat ( prvič) bova probala na vsak 2. dan, čeprav močno dvomim, da nama bo uspelo tako pogosto. Ma itak si je treba plan vedno postavit malo višje, ne. user posted image user posted image user posted image
Včeraj popoldne pa sem pekla čokoladne kekse in zvečer ko sva z mojim prišla iz fitnessa, sva jih skoraj polovico zmazala in zdaj sem spet na pozitivni ničli user posted image user posted image . Kar sem skurila, sem takoj nadoknadila. Ma so tako dobri.user posted image

Cori, ti si tudi pekla? Si zapeljala svojega dragega?

Giotti, tebi pišem že par dni, ma obljubim da bom do konca tedna. Jaz bom vseeno držala pesti za vaju, da se ta vikend zbližata in kaj začarata. Tudi jaz ne morem zdržat brez da pokukam na RR, tudi če nimam takoj časa za odgovorit, ma moram pa na hitro prečekirat kaj ste napisale. Odvisnost user posted image user posted image

Romana, čestitke tvojemu sinku! Mogoče pa imaš zanj v trebuščku že bratca ali sestrico. user posted image user posted image user posted image

Dini, ti si mi pa prav sumljiva s stemi tvojimi znakci. Držim pesti, da testek pokaže user posted image . Je pa res bolje da s teskom počakaš še kak dan zaradi nerednih ciklusov. Je vseeno lažje da se vlije, kot zagledati -. Čeprav pri tebi ne bo -, ampak +!

Kalypso, tebi pa želim, da se ti za rojstni dan uresniči največja želja in da zagledaš user posted image !

Sulfinja, držim pesti, da je tvoj izdekek vgnezditvena in da boš tudi ti čez kak dan polulala user posted image !

Hel 32, dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image Tebe bi ba kar dali med borke, da se boriš z nami za decemberski user posted image .

Larilu, nate pa sem se spomnila včeraj zjutraj in sem ti tudi namenila kaj napisat, ma potem nisem uspela. Jaz še osebno nisem imela psiholoških testiranj za službo, jih je pa imela moja kolegica in ko je prišla od tam, je bila tako zmozgana, da ni vedla kako se kliče in ni imela čisto nobenega feelinga kako se je odrezala. No, ma na koncu je bila izbrana in je dobila službo. Tako boš tudi ti! Držim pesti user posted image user posted image user posted image !

Sonček, ti še naprej sveti nad nami, tako kot počneš že ves čas! Pridna! user posted image user posted image user posted image

Tane, tudi če imaš full dela, nas le pokukaj kaj user posted image !

Zdaj pa grem tudi jaz kaj delat, se še kaj oglasim kasneje.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.12.2008 9:43:14   
eva Ana
ok ok, no mogoče še pa res ni tak hudo z mojo EMŠO user posted image !

Vidmi, da je včeraj marsikje vreme ponorelo. No pri nas MB ni bilo nobene panike, res da se je popoldne za nekaj minutk malce vlilo z neba a na srečo ni bilo hujšega.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.12.2008 9:58:58   
crvicek
Ah punce tudi moj EMŠO kaže 31 križev! Ma saj smo mlade user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja včeraj pa je vreme res ponorelo. Pri nas na obali je bilo kar hudo. Še dobro da živim na hribu. Baj že 40 let ni bilo takega plimovanja. Zgleda kot da smo doživeli en mini cunami.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.12.2008 10:12:20   
Anonimen
dan!
za nami je ful slaba nočko mali nč spal in je bila celo noč samo jok
drgač pa no punce kje so pluski?user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
2.12.2008 10:14:39   
Anonimen
no punce zdej pa morm it moj mali bolnik se je zbudil pa ga grem mal cartat dokler je še pri miru teh 2 minutiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
2.12.2008 10:21:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

v soboto se je ulilo user posted image user posted image user posted image . Ampak še vedno spadam sem, ker je konec decembra sigurno ne bo.
navijamo do konca

jutro je tukaj in spet je nov dan za pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: crvicekDobro jutro!Sonček, ti še naprej sveti nad nami, tako kot počneš že ves čas! Pridna!
seveda bom svetla ,samo da se vam pokaže toliko in še več plusekov kot v novembruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.12.2008 10:51:06   
zana21
Evo mene babike,ponovno tukaj.
Sem vas ves čas brala,napisala pa nič,od novembra.
Tako,danes bi morala priti user posted image  in je ponovno ni,spet zamuja in daje lažno upanje.Zgleda da jo bom morala peljati na servis user posted image  .
Je pa to mij 6.mesec ko delamo na bebiki.Čeprav se mi zdi da razočaranje,ker ni plusa,ni več tako veliko kot na začetku.
Se pa še ne dam.Bo pač potrebno še več cartanja v teh hladnih dneh.
Moram pa povedat še to ,da sem dragega končno nehala "morit"s solzami ,glede dojenčka in je ratal bolj sproščen.

Pa še to.Sem bila 2 tedna nazaj pri Stanki v postojni,in mi je povedala da bom zanosila v mesecu marcu,in tud ostale stvari je prav povedala,tako da sem bila dobesedno šokirana.Prijateljici pa sta se 2 stvari v tem času tud uresničle,in to stvari na katere ni imela nobenega vpliva (sodišče).
Se je katera od vas že poslužila jasnovidke?

Sedaj pa sem napisala celo klobaso,še za mesec dni nazaj.
P.S.: držim močne pesti za vse NAS user posted image  .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.12.2008 10:53:07   
Sulfinija
Punce hvala vam da milsite name in mi držite pesti.Še vedno,vedno v hujši negotovosti sme jaz.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.12.2008 11:09:34   
sonček85
ja jaz osebno še nisem bila pri vedeževalki bila pa sem pri astrologinjiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.12.2008 11:10:15   
zana21
sonček85,a si bila zadovoljna?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 769
2.12.2008 11:12:04   
Žaži
A je že kakšen plusek? Dajmo dajmo, december jeuser posted image .

Mene pa že nekaj špika, tako da se bo verjetno v kratkem vlilauser posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 770
2.12.2008 11:33:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

sonček85,a si bila zadovoljna?
ja nekaj mi je trfila ,ne pa vse,rekla je da bom imela otroka in da bom poročena( vse to do leta 2010 aprila,maja)no bomo videli ,bebica bo že res za poroko pa ne vem ,me še ni zaprosiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.12.2008 11:45:05   
zana21
No,jaz sem ena tistih redkih,ki si poroke ne želim.
Mi je pa ta Stanka opisala moja dva mala sončka tako,kot da je ona njuna mama in kot da ona živi z njima in ne jaz,pa za dragega tud.Je pa ena redkih ki ne postavlja vprašanj in samo govori (pret.,sed.,prih.).Sem pa si vse snemala,ker govori tako hitro da si pol ne zapomnis.Mi je ena iz foruma enkrat posredovala njeno telefonsko in sem se sele po skoraj letu dni odločla oziroma opugumla in sla do nje v Postojno. In ni mi žal,kljub temu da ni povedala samo najboljšega.Sicer pa bom vidla do meseca Aprila če se bodo te tri stvari uresničle.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 772
2.12.2008 11:51:15   
sonček85
tudi jaz držim pesti zate da se bodo ,seveda pa najbolj za user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 773
2.12.2008 11:51:53   
Sulfinija
Punce izcedek je nehal,takole da čakanje ubija kaj bo.Če je do jutri ne bo delam test v četrtek.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.12.2008 11:52:43   
eva Ana
navijamo za +++++ user posted image  user posted image  

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

dobri možje
Lelly28 RR

Kdo pri vas doma nosi darila v decembru?

miklavž (19%)

božiček (34%)

dedek mraz (0%)

vsi 3je (16%)

2 dobra moža (31%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!