crvicek
|
Dobro jutro! Da se vam še jaz malo javim. Moja gre h koncu, tako da bo pri nama kmalu akcija. Tokrat ( prvič) bova probala na vsak 2. dan, čeprav močno dvomim, da nama bo uspelo tako pogosto. Ma itak si je treba plan vedno postavit malo višje, ne. Včeraj popoldne pa sem pekla čokoladne kekse in zvečer ko sva z mojim prišla iz fitnessa, sva jih skoraj polovico zmazala in zdaj sem spet na pozitivni ničli . Kar sem skurila, sem takoj nadoknadila. Ma so tako dobri. Cori, ti si tudi pekla? Si zapeljala svojega dragega? Giotti, tebi pišem že par dni, ma obljubim da bom do konca tedna. Jaz bom vseeno držala pesti za vaju, da se ta vikend zbližata in kaj začarata. Tudi jaz ne morem zdržat brez da pokukam na RR, tudi če nimam takoj časa za odgovorit, ma moram pa na hitro prečekirat kaj ste napisale. Odvisnost Romana, čestitke tvojemu sinku! Mogoče pa imaš zanj v trebuščku že bratca ali sestrico. Dini, ti si mi pa prav sumljiva s stemi tvojimi znakci. Držim pesti, da testek pokaže . Je pa res bolje da s teskom počakaš še kak dan zaradi nerednih ciklusov. Je vseeno lažje da se vlije, kot zagledati -. Čeprav pri tebi ne bo -, ampak +! Kalypso, tebi pa želim, da se ti za rojstni dan uresniči največja želja in da zagledaš ! Sulfinja, držim pesti, da je tvoj izdekek vgnezditvena in da boš tudi ti čez kak dan polulala ! Hel 32, dobrodošla! Tebe bi ba kar dali med borke, da se boriš z nami za decemberski . Larilu, nate pa sem se spomnila včeraj zjutraj in sem ti tudi namenila kaj napisat, ma potem nisem uspela. Jaz še osebno nisem imela psiholoških testiranj za službo, jih je pa imela moja kolegica in ko je prišla od tam, je bila tako zmozgana, da ni vedla kako se kliče in ni imela čisto nobenega feelinga kako se je odrezala. No, ma na koncu je bila izbrana in je dobila službo. Tako boš tudi ti! Držim pesti ! Sonček, ti še naprej sveti nad nami, tako kot počneš že ves čas! Pridna! Tane, tudi če imaš full dela, nas le pokukaj kaj ! Zdaj pa grem tudi jaz kaj delat, se še kaj oglasim kasneje.