|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
2.12.2008 10:00:55   
Bimba80
user posted image  Bežim pred blackcoffee ker je rekla, da jih bom fasala user posted image user posted image user posted image
tejci01 tudi meni zadnje dni večkrat na dan otrdi trebuh......več kot prejšnje mesece........lahko bi to napovedovalo, da bom mogla kmalu rodit.......
Mi manjkajo samo še štirje dnevi in nič ni videt, da bi kaj bilo.......upam, da ne bom kot moja mama, ki je mene rodila teden kasneje, mojega brata pa 13 dni......

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.12.2008 10:01:06   
Tajka
tejcio1 - men trebuh kr naprej otrdeva, sicer bolj zvečer, čez dan pa koker sem mal več na nogah, tko da kr bl počivam. Sicer pa je itak že počas cajt da user posted image  ven pride.

lp T.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
2.12.2008 10:02:22   
*nina*
blackcofee: maji podatki so se pa malo spremenili: o: 104cm, +14kg

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
2.12.2008 10:06:00   
blackcoffee
pupe, naša 5ra_28 je šla na romanje!!!!!!!!!! user posted image
ob 03h zjutraj ji je začela odekati voda... in sta šla.... dobila je umetne popadke, odpira se še ne tako, kot bi se naj, in zdaj čaka 'tahude' popadke... user posted image
lepo vas pozdravlja!
me pa drž'mo pesti in navijajmo, da bo čim prej zagledala svoj'ga otročička!!!!!!
vso srečo in vse najboljše 5ra!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go go go go go go!!!!!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
2.12.2008 10:12:36   
mam32
5ra, gremo akcija. Držim pesti, da boš čimprej odrešena user posted image . A pa kr med rojevanjem je še mobilna user posted image . Svaka čast.

Tajci1, men tud več krat na dan otrdeva trebuh. Pa tud bolečina ala jajčniki mi je dobro poznanauser posted image . Zgleda, da vse to paše zraven.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
2.12.2008 10:13:56   
katja_p
Dajmo 5ra!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
2.12.2008 10:22:58   
blackcoffee
muce, naš mesec kliče!!!!  user posted image user posted image user posted image  

Č A K A L N A    L I S T A

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

user posted image PDP  01. 12. 2008      user posted image user posted image user posted image user posted image
???  arupnik3 -  ob 19:00h!!!      go go go!!! 
??? 
nanaa - ob 08:00h!!!         go go go!!!
???   olivija          
??? blackcoffee user posted image        

DANES SO NA VRSTI:
PDP  02. 12. 2008
      user posted image user posted image user posted image user posted image

1. 5ra_28!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image go go go!!!
2. CIPRESA   user posted image         user posted image

3. tian*zoja   user posted image

4. Claudi    user posted image
5. lonja     user posted image   user posted image       

PDP  03.12. 
6. Julllija
user posted image           
7. tasa.m.       
user posted image     
8. skorpika      
user posted image     
9. Ana Luna

-
  bi rada že rodilaaaa!! user posted image

PDP  05.12. 

10. roal                 user posted image
11. julika   
  user posted image      user posted image
12. katja_p       user posted image    
13. roal          user posted image     

**NiNa**   user posted image ..nisi še na vrsti!!!user posted image

Blackcoffee, nimam časa - delam seznam!   user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 10:24:18 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
2.12.2008 10:38:44   
blackcoffee
OBVESTILO!user posted image

pupe... v seznam so vnešeni podatki, ki sem jih zbrala vse do strani 134. tiste, ki ste naknadno pripisale podatke za vnos, bom to storila popoldne ali pa jutri..odvisno kolk bomo (na)čvekale.

iz neznanih razlogov mi je v seznamu brisalo spol - najbrž ste opazile... skratka... kr neki je tale forum!!! človk lohk znori!
no, popravek in ostali podatki bodo urejeni ob naslednjem vnosu!!
hvala za razumevanje.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3358
2.12.2008 10:45:09   
blackcoffee
drgač pa sem tud jaz slabše spala nocoj... pa tudi zgaga se je začela ponavljati, kot pred časom. huh.. res neprijetna zadeva.
opažam pa tudi, da se v postli reeeeeeeees že zelo težko obračam - moram dobesedno prijeti za trebuh, in si z roko pomagati vso težo dvigniti. pa križ sem začela občutiti... user posted image

kakorkoli.. čas se neizbežno približuje - tudi meni... user posted image
lep dan vam želim, se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 3359
2.12.2008 10:45:10   
julika
dobro jutro čveke.....

bravo 5ra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa čestitke vsem novim mamicam in njihovimuser posted image .pa atijem tud nouser posted image .

pri nas se še pa noče nič dogajatuser posted image .ene 2x sem se ponoči morala vstat,ker se je user posted image  tk notri raztegoval,da me je prav bolelo.sem pa imela včeraj letanje zarad moje alergije.od svoje zdravnice pa do dermatologa.grozil mi je celo sprejem v bolnico.pa sem dobila 2 kremi in tablete.sem si kr oddahnila,da sem lahk šla domov.me je včerajšnji dan stal kr malo živčkov pa skrbi za našega user posted image .upam,da se bo do petka alergija izboljšala.drgač mi stisnejo injekcijo.kar pa seveda nebi radauser posted image user posted image .

blackcoffee super je seznam!!!!pa ti še ne greš rodit???

Neposredna povezava do sporočila: 3360
2.12.2008 10:46:20   
mam32
Draga naša urejevalka seznama, ne se tok sekirat. Seznam je krasen in svaka ti čast!!! Evo ti v zahvalo ena mala pozornost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
2.12.2008 10:49:04   
blackcoffee
julika:
pa ti še ne greš rodit???

ma kaj pa vem... nekak še nisem pripravljena. user posted image

mam32 - user posted image  

hvala za pohvale, me veseli, da vam je všeč.
sicer bi jaz to bolje napravila.. sam 'qurc' k forum šteka... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 10:50:59 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
2.12.2008 11:03:43   
PikicaT
tejci01 - tudi meni otrdeva trebuh kar pogosto. Še sploh, če sem preveč na nogah al pa če preveč sedim. Očitno mi ne govori dohtarca non stop brez veze, da morem počivatuser posted image . Eh, sej bo... Jaz mam še ta največ od vsehuser posted image . Drugač mam pa grozne težave z mravljinčastimi rokami. Zjutraj jih sploh ne čutim, še ponoči kdaj telovadim, čez dan pa isti drekuser posted image .

Zdej pa počasi kuhat, da ne bomo lačniuser posted image . Danes bodo široki rezanci s paradižnikovo omako, sirom in kakšna perutnička zravenuser posted image . Včeraj smo pa korenjčkovo juhico, pražen krompir, nekaj mesa iz juhe in solatko. Da vam dam kakšno idejo, če se vam še da kuhatiuser posted image .

PikicaT

Neposredna povezava do sporočila: 3363
2.12.2008 11:06:20   
PikicaT
Aja, pa blackcoffee, super seznamuser posted image !
Je že tko lepo predpraznično okrašenuser posted image . Sej res nimač časa še it rodit, kdo bo pa potem urejal naš seznamčekuser posted image .

PikicaT

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
2.12.2008 11:46:15   
ninica04

blackcoffee - super seznam res, vidim da sem izgubila črno oko user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko še potem jem??? user posted image user posted image user posted image Jupi!!! Drugač pa se mi zdi da mamo najboljši seznam od vseh, tk da se nič ne sekiraj če kaj manjka. Sam res se nam zdi da ti še ne boš smela it kmalu rodit, ker bomo pol vse zabrkale s seznamom user posted image

5ra_28 - DAJMO, DAJMO... držim pesti da čim prej mine...

tejci01 - moj trebuh zadnji teden nenormalno otrdeva, najbolj zvečer. Kot kamen. Upam da je to znak da se bo čim prej začelo kaj dogajat user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
2.12.2008 12:13:57   
Anonimen
Jaz sem nova in mi je zelo lepo brati vaše debate.Tudi jaz pričakujem v tem mesecu in je lepo da ste tako pozitivne polne pričakovanja.Pričakujem 18.12 baje fantka ime mu bo LUKA.Komaj čakam da ga vidim,se ga dotaknem, ga objamem.Sem iz Izole in bom rodila v Izoli.Lep pozdrav punce in srečno vsem ta mesec.V pričakovanju veselega decembra.

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
2.12.2008 12:25:05   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

pupe, naša 5ra_28 je šla na romanje!!!!!!!!!! user posted image
ob 03h zjutraj ji je začela odekati voda... in sta šla.... dobila je umetne popadke, odpira se še ne tako, kot bi se naj, in zdaj čaka 'tahude' popadke... user posted image
lepo vas pozdravlja!
me pa drž'mo pesti in navijajmo, da bo čim prej zagledala svoj'ga otročička!!!!!!
vso srečo in vse najboljše 5ra!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go go go go go go!!!!!

5ra_28 kako ti želim da  se  hitro odpreš in da je tole matranje za tabo, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 3367
2.12.2008 12:29:14   
blackcoffee
Anonimna - dobrodošla med nami! user posted image
te bomo kar dodali na seznam, prav? saj si naša!
javi se še in se vklopi v debato - kar pogumno!
user posted image  

Hektorina SPOROČA, da je že za prst odprta... je imela danes CTG. lohk bi kar v P ostala, pa si je premislila.. pravi, da bo vseeno še kak dan ali dva počakala.. bo pa vsekakor rodila prej, kot ima PDP.
počasi lahko tudi zanjo stisnemo pesti! user posted image user posted image go go go!!!!! 

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 12:32:38 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
2.12.2008 12:36:09   
blackcoffee
joj pupe.. ne me preveč hvalit! user posted image
hvala, mi je v veselje!!

Neposredna povezava do sporočila: 3369
2.12.2008 12:43:04   
čebeli
Da vidim kaj kej počnete...

Ene so zgleda na polno zaposlene, ko se nimajo časa nič priklopit, ta druge smo pa delno...user posted image Blackcoffe se matra s seznamom user posted image (btw, krasno delo user posted image ) , tejci01, bimba 80, tajka, mam32, pikicaTsi božajo trde bušije, julika pa se alergično praska...user posted image user posted image No, pa 5ro sem pozabila...ker ima zdele najpomembnejše delo na svetu...spravljanje novega člana na dnevno svetlo... GO 5ra, GO 5ra!user posted image
No, sej js tut nisem izjema...zdele sva z mojim prestavila tv iz sobe v kuhinjo in sva vrtala, sesala, brisala...user posted image Zdej se morm pa spravit kuhat, sam da mi pomivalc opere tista dva piskra...user posted image aja, nardila bom pa puranje zrezke in pire krompir. Solate si mi pa ne da it več nabirat...

< Sporočilo je popravil čebeli -- 2.12.2008 12:54:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3370
2.12.2008 12:48:48   
Suni
Uau, zdej gre pa res za res... Go, go, punce user posted image user posted image .

Ostale, ki pa ste tuki, mam pa eno vprašanje - kako vam grejo kej te vizualizacije? Namreč nam so v materinski rekli kolk je fajn to in potem ko si jaz naprimer predstavljam kako naj bi blo, ko bo, se zmeraj zalotim v enem takem razmišljanju "ja itak da una soba s pručko ne bo frej, pa lih najbolj smotano babico bom mela in me ne bo pustila v sedečem položaju" itd. Skratka vedno mi grejo potem take stvari po glavi in pol sem čist slabe volje. Pač ker se mi zdi, da ne bom v stanju, da bi se tam še kaj bunila, če mi kej ne bo prav user posted image .

Ah... no drugače bom pa danes pripravila torbi. Pa kosilo skuhala. Še 14 dni do mojega PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 3371
2.12.2008 13:03:27   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: Suni
Namreč nam so v materinski rekli kolk je fajn to in potem ko si jaz naprimer predstavljam kako naj bi blo, ko bo, se zmeraj zalotim v enem takem razmišljanju "ja itak da una soba s pručko ne bo frej, pa lih najbolj smotano babico bom mela in me ne bo pustila v sedečem položaju" itd.

jaz upam,da me bodo dali pri porodu v tisto porodno sobo,ki ima masažno posteljo....user posted image  

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 13:04:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Suni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
2.12.2008 13:12:47   
CIPRESA
dajmo nanaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.12.2008 13:21:18   
katja_p
Wow ... tu se pa zdej na puno dogaja user posted image

Povejte, a je možno, da bi ti po kapljicah odtekala voda in ti tega sploh ne čutiš in opaziš (ker se na vložku pomeša z izcedkom ... al pa kaj podobnega)?
Na kake znake si pa pol pozoren?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!