|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
1.12.2008 22:40:08   
ninica04
IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

babnce, kje je martka danes? Da me ne bo ona še prehitela ... user posted image

Po moje dela kakšno novo plesno koreografijo, če ne laufa po snegu. user posted image user posted image user posted image

user posted image  luštne misli!

nič od tega, sem pa malo ata korepetirala pri petju, ker imajo nastop z zborom in ga mal stiska...
pa po telefonu sem čvekala dve uri!!!

danes sem imela ctg+pregled+uz

user posted image  čisto spodaj zagozdena z glavo pri izhodu, ki je še zaprt.user posted image

ctg je pokazal tri popadke--- nimam pojma o njih, se je pupa tako premetavala, da je to tisto, kar se pokaže enako kot popadek
uz- težka 2900g, vse ostalo primerno

naj bi se še nič ne dogajalo in naj bolj računam na rok po M- to je 12.12 in ne po NS (6.12.)...
naslednji pregled 8.12.

potem pa PAZI!!!!

me kliče kolegica, ki je imela v sredo pregled in mi takrat povedala, da je še zaprta in da nič ne kaže na kakršen koli začetek...

v glavnem...

v četrtek ob 3h zjutraj jo pritisne kakat
opravi
gre spat in spi do 5.40
se zbudi in gre še enkrat na wc
se ji ne ljubi več spat pa se stušira in med tem se zbudi še mož in potem mu ona reče (ker se mož vozi uro in pol do službe) pojdiva se kljub vsemu pokazat v P, ker imam v črevesju tak občutek, kot zvijanje...

ok, se onadva odpravita ob 6.20 do avta, njo po poti zagrabi krč in ne more ne stat ne ležat--- nič!! kliče mož rešilca in jo nese na sedežno--- njo prime še en krč, pritisne in RODI !!! (baje ga je mož komaj ujel, da ni iz sedežne padel, tako močan pritisk je bil)!

me mislim čakat na popadke na 3minute in na odtekanje plodovnice (njej ni odtekla!!!)
halo?!?

6.35 se pripelje rešilec, prerežejo popkovino in jih odpeljejo v P, kjer ona porodi še posteljico in dobi en okrasni šiv, zaradi ultra hitrosti poroda!!!
pa prejšnji dan ni nič kazalo, vse je bilo zaprto in bla bla navodila na 5 minut se odpravite od doma... - ima 20 minut do pol ure vožnje...

kriza!!!! Tega si tud jst ne želim!!!! Mojga bi kap!!! Dober da je tale tolk dober zdržal... Po mojem bi moj skupi padu, ne pa pomagu user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
1.12.2008 22:51:00   
ninica04
pa samo popoldan me ni pa kar tri nove bebice!!! user posted image user posted image

Čestitke zverinci, detece in Tany83. user posted image user posted image user posted image pa seveda vsem očkom.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
1.12.2008 22:54:04   
ninica04
drugač pa a že vse spite? user posted image user posted image

zgleda da bom spet mela nespalno noč!!!user posted image user posted image ka mi gre to na živce!! Pa še zgaga me peče fuuulll. Sem ful faca, jedla murkov zos za kosilo in še za večerjo. Ja ja kaj mi je pa treba vse pojest, zdej pa mam. Popila sem že skor pol litra donata, pa vzela gastal, pa ni nič boljše. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.12.2008 23:19:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
spps -lepo jo pozdavi, in ji reci, da jo vabimo, k na novo odprti temi, ki jo bomo imele oz. je že v teku, decembrske mamice in se lahko pridruži tamkajšnjim debatam. seveda pa je tudi tukaj dobrodošla. user posted image

čak.. kako je že naslov teme? otika??? user posted image

Novo odprti temi je naslov BOŽIČKOVI POMAGAČI 2008 - http://www.ringaraja.net/forum/m_3449150/mpage_1/key_/tm.htm#3455500

Črnkofetek, predlagam, da se link do te nove teme vključi v seznamček ... kaj praviš?

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
1.12.2008 23:20:53   
Anonimen
Aja, drugače pa čestitke vsem novim mamicam! ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
2.12.2008 7:29:58   
CIPRESA
Evo mene tle gor, mož je šel v službo, Žiga v vrtec, jaz pa   spet čvekamuser posted image user posted image Vsak nekaj, samo da je delo razporejenouser posted image

No danes ponoči so me zbudile kar močne bolečine v križu, potem sem ob 3h vstala in šla na WC in potem so se v roku kakih dveh ur še parkrat ponovile pol sem pa zaspalauser posted image Prvič da me je zbudila bolečina. Šlo je bolj za šraufanje, pa pojma nimam kaj je blo to.  Zdaj je čist O.K.

Grem nekaj pojest pa se napravit, potem pa v trgovino da  malo pripravim hrane za našedva ko me nebo.
Jaz sem imela namen skuhat joto + pa še mesno polivko za na makarone, pol bosta pa samo odtajala in jedla. Da se nebo kakšna tašča al pa mama preveč pretegnila in bi ji kratili  časuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
2.12.2008 7:30:48   
CIPRESA
Aja danes jaz strežem z kavami

razdelite si jih

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
2.12.2008 7:47:38   
pumpkin23
Evo pa mam tisto kar sm iskalauser posted image user posted image !
Uceri sm se hvalila da mi nic ni in da se super pocutim, potem me pa da nes ponoci vrze pokonci ta presneta zgaga. Potem pa je zacel se maliuser posted image tolk razgrajat in nekm dol tisat. Zdej se pocasi obraca proti pravi luknji in nic vec ne tisci v kolkuser posted image .
Aja pa cestitke tud iz moje strani za vse novopecene mamice in njihove struckeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
2.12.2008 8:01:59   
katja_p
Cipresa, hvala za kofetek user posted image

Js sm tud dans mela bolj nespalno noč, kot kaj drugega. Sicer sem se kr po postli premetavala in si dopovedovala, da morm zaspat, sam kr nekak ni šlo. Bom najbrž zdle dopoldne še mal zalegla.

Čestitke novim mamicam za user posted image  in user posted image  user posted image user posted image

Js pa še vedno ostajam doma user posted image  Nobenih znakov ... bomo mogoč celo kr počakali na četrtkov pregled user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
2.12.2008 8:33:14   
mamabranka
Tany83 čestitke za punčko Melanie user posted image

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
2.12.2008 8:36:00   
mamabranka
Bravo mami detece, sinček Ruj in ati user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
2.12.2008 8:44:17   
mamabranka
Tud mene je fulll pekla zgaga, začela me ne že okoli poldneva, pa cel dan, dokler nisem zaspala. Pa skoraj celo nosečnost sem bila brez te user posted image  nadloge!

Jest pa vzamem kar sodo bikarbono, pa si je mal (na konici noža) zmešam v kozarec vode, pa popijem. Pomaga full, sam tud ne vedno. To sm delala že v prvi user posted image

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
2.12.2008 8:46:52   
mam32
Dobro jutro!

Sem si prvo kofi prvošla (hvala Cipresa), zdaj pa še jaz dodam par stavkov. Sama sem dans tud cela zbita (križ, medenične, prsti na rokah), sem ko kaka stara babica. Vidim da seje od petka full dogajalo- kot ponavadi, čveke user posted image .

Najprej da čestitam Zverinici, ki je tako presenetila.  Pa seveda tudi čestitke Tany83 in detecu. Pridne ste piunce.Če bo šlo tako naprej, bomo do polovice decembra že vse rodile.

Jaz vsak dan mojemu fantaziram o "znamenjih" user posted image , ki kažejo na to, da bom rodila. Pa še vedno nič . Včeraj sem ko zmešana cel dan pekla piškote, pa še kosilo skuhala. Ob petih sem padla na kavč in sem mislila, da me bo pobralo. Križ bi si najraje vzela vun. Pol sem si pa glede na pridnost zaslužila masažo. Vau, kok je pasalo.

Dans pa imam dan za počitek. Ne bom delala nič, no edino rodit lahko grem user posted image . Bom bolj aktivna tuki na RR, se mi lušta malo čveka. upam, da ne ostanem sama.
Aja, zdaj bom se pa opogumila in šla na tehnico. Tista, ki bo rihtala seznam že lahko pripravi dva s črno oko user posted image . Javim rezultat.

Neposredna povezava do sporočila: 3338
2.12.2008 8:47:17   
čebeli
Dobro jutro še od mene!

Pa hvala za kavico...js sem vzela kar projo..user posted image

o, pa vidim še dva nova zemljančka...Čestitke mamicam, očitom in dobrodošla Ruj in Melanie!user posted image

Js sem zadnje dni čezdalje bolj ustvarjalna...sem naredila že kar nekej venčkov za na mizo, pa na grob, pa na vrata... No, pa posteljico sem tut že skor skončala- še trakce bom mogla gor prišit (na mašino se mi jih ne da delat, ker mi nekej šteka user posted image ) Pa še novo idejo ste mi dale...da narišem tisto metrsko štorkljo za na ograjo...user posted image Al bom mela še dela...nič časa za v P in za rojevanje... bo moglo dete kar samo sproti ven past...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
2.12.2008 8:56:15   
mam32
O kriza!!!!!!!user posted image Men tud kaže +20!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa kaj ste nori!!!!! Kaj bom še celo leto mogla nosečnišče cote nosit???!!!!!! Zaj pa sem si popestrila dan. Prbližno izgedam takole user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
2.12.2008 9:04:50   
blackcoffee
user posted image
sporočam, da sem še v enem kosu!!
zdj pa urejam seznam...
pa čestitke za iskrenost o pridobljenih kg, mam32!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 9:06:08 >

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
2.12.2008 9:20:03   
mam32
bleckcoffee, ni potrebno da si tako ažurna, sploh kaj se tiče teh ne pomembnih cifer user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3342
2.12.2008 9:21:17   
Bimba80
Dobro jutro čvekeuser posted image
Cipresa hvala za kavico,prav dobra je bla........
blackcoffee rade volje sem pomagala, sem pa vidla da moraš tudi k mojim kg dodat tistega smeškota ki tepe, ker sem na +17, čeprav na zadnjem pregledu sem celo shujšala.......
Joj jutri imam spet ctgin celo napovedal je, da me bo vaginalno pregledal, da vidimo kaj se dogaja......vam povem, da jaz bi šla že rodit.......vsa sem že ene dva dni zatečena.......nevem pa če to kaj pomeni........
Smo malo pred rokom in moj mora jutri službeno v Kranj........in če naša rožica noče več čakat in se odloči +, da bi jutri prišla nas pogledat?

user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem našim novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3343
2.12.2008 9:33:54   
blackcoffee
Bimba80 - BREZ SKRBI!
JIH BOŠ FASALA!!!!!! user posted image
malo še...

mam32 - o ažurnosti pa...  no comment. pejd raj neki pojest, da ti nau cukr padu.. user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
2.12.2008 9:42:20   
mam32
Bravo kofi, vidim da duhovičiš in se zabavaš na račun drugih user posted image . A veš da ko sem stopla iz tehtnice, da sem mislila planit po čokoladi. Pa sem si pol premislila. In od danes naprej bom bolj dosledna pri prehranjevanju user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3345
2.12.2008 9:43:32   
blackcoffee
user posted image
        user posted image

==================================================
 PDP   Ime   starost     kraj   pregledi                 spol             obseg/kg
==================================================

01.12.

1olivija          31  let        ?       pregled                   user posted image
blackcoffee    35  let      MB    CTG 05.12.                 107/
user posted image +20kg  user posted image user posted image user posted image
saššša         25 let     CERK   rodila  user posted image         user posted image 120 / +15kg user posted image

02.12. 
Pikanai         31 let      SG      rodila  
user posted image        user posted image   96/+8g user posted image
cipresa           29 let       KR      P                               99/+14g user posted image
tian*zoja          ? let         ?      p                          
    user posted image   
Claudi               25 let   LJ/PO   p                                +12kg user posted image
gemina             26 let         ?    rodila   
user posted image       user posted image   +5kg  user posted image
lonja                 35 let         ?     P                                  +14kg 

03.12. 
Ana Luna          29 let         LJ     p                            +16kg   user posted image
Julllija 
               ? let         ?     p                              97/  user posted image +4kg user posted image
tasa.m.            26 let         LJ                                      +13kg user posted image
skorpika           27 let        LJ     p                           
user posted image +7kg user posted image
Splet.Ka           30 let       ?        rodila
user posted image        user posted image 96/ +12kg   user posted image

04.12.

Otika                25 let       LJ       rodila user posted image      user posted image 112/ +6kg user posted image

05.12. 
roal                  26 let           ?     p                                   user posted image
julika               26 let      PTUJ     P    3. 12.              112cm/
user posted image +20,5kg   user posted image   user posted image user posted image
katja_p             25 let   SG/CE    P  04. 12.               108/  +15kg5user posted image
roal                   30let      PTUJ     p                               + 15kguser posted image
tany83                                    rodila    user posted image              user posted image        user posted image

06.12. 
Bimba80           27 let       KP       CTG 3.12.               +17kg 
miracleme       28 let        GO     rodila user posted image      user posted image   100/+12kg user posted image
jasa                   30let        NM     p                            user posted image
5ra_28             28 let       MB     P 28. 11                  100/+14kg user posted image
martka            36 let       CE      P 1. 12.                    95/+8,5kg
user posted image user posted image
MoonEve          28 let       ?      rodila 
  user posted image     user posted image   user posted image    user posted image  
vrtnica21        31 let     LJ        rodila user posted image        user posted image 104/ + 11kg user posted image

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     p                              
user posted image

08.12. 

Tajka                 28 let        LJ     P                              +10kg user posted image
hektorina           38 let       MB     P                              user posted image
teja*                  33 let       LJ     P  02. 12.              106/+10kg user posted image
SanMat            27 let       CE     rodila
user posted image         user posted image 98 / +12kg user posted image

09.12. 
Vplanu                29 let         ?     p                           user posted image
moonshine          29 let      CE    P            
              +13kg user posted image
arupnik3             20 let      PO     P                          
113/+11kg user posted image
mamabranka      28 let      LJ      p  3. 12.               105/ user posted image +3kg  user posted image user posted image

10.12.
jagodinka         28 let      CE    rodila
user posted image       user posted image 99/ +12kg user posted image

11.12. 

pike                      26 let    PTUJ   rodila  
user posted image     user posted image 102/+11kg  user posted image

12.12. 

Majcika                28 let        ?     rodila 
user posted image   user posted image 111/   +15kg user posted image
mam32                 32 let         ?     p                        103/ user posted image +20kg!!! user posted image user posted image   user posted image
pišapela                26 let      SG     P                               +14 kg  
mami1979            29 let      CE      P 01.12.            
user posted image    +7kg  user posted image
ajda26                  30 let     LJ     P                                 +9 kg user posted image
december28         29 let     LJ     P                            user posted image  
ketii                        ? let         ?     p                               user posted image
Tedi77                   37 let KR/LJ     p                           
user posted image
nAny84                 24 let   Ptuj    P  02. 12.              116/ user posted image +18kg user posted image

13.12. 
*Mateja                23 let     KR rodila    
user posted image        user posted image 89/   +6kg  user posted image
JAPE                    27 let     KR      P 3. 12.   
               + 11kg user posted image
julijana                38 let      TR     P                                user posted image
medika13          29 let   SG/LJ    P                              106/+15kg
user posted image
tejci01                27 let      PO   P    06. 12.                 96/  user posted image +16kg user posted image
patkapatatka     32 let      MB    p                                 user posted image + 8kg user posted image

14.12. 
andya                     ? let        ?     p                           user posted image

15.12. 
LUNA06                 28 let        LJ    p      
                  user posted image +16kguser posted image
Puella                     31 let       LJ    P                            user posted image +7kg user posted image
Zanositev              28 let    LJ/PO P                                  user posted image
b                             34 let        ?    p                             +9 kg
user posted image
ursulla                   28 let      LJ   p                                          +14 kg   

16.12. 
lollypop                 29 let  JE/KR   P  2.12.                  102/+15kg
user posted image
Suni                        28 let  LJ       P                           105/+15kg  user posted image

17.12. 

jabi babi                27 let    ?     p                              user posted image
77ursula83               24 let  TR     P                            102/+17g 
user posted image

pumpkin23            27 let  LJ     P 05. 12.                 
user posted image +17kg user posted image

18.12. 
bibabuba             27 let TR     p                              96/+10kg
user posted image
nadya                  26 let           p                             98/  user posted image +17kg  user posted image
miskajus             26 let      ?    p                              user posted image
čebeli                  25 let   NM    CTG 3. 12.  
            99/  user posted image +16kg  user posted image

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     rodila     user posted image  
user posted image   97/+14kg user posted image  
mavrica72          35 let      PO    P 6. 12.                   +15kg
user posted image user posted image
anamari                 ? let      ?      p                               user posted image
gbranka                 ? let      ?     p                                   user posted image
nanaa                   29 let    TR   1. 12.    
            +10 kg user posted image

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.             110/+12kg
user posted image
Nincica1              30 let  LJ/KR    P                         98/   user posted image +6kg user posted image user posted image
.Evelyn.              26 let    LJ     P                              user posted image +15kg  user posted image
mettyy               31 let    SG     rodila  user posted image        user posted image          

21.12. 
**NiNa**              28 let   KR    P   03. 12.          110/  
+9kguser posted image
avšika                    ? let      ?      p             
             user posted image   
_sanja_*              22 let    CE      P                       99/+10kg
user posted image
alena*                    ? let      ?     p                            user posted image

23.12. 

ninica04                  28 let  CE    P   10. 12.
       108/ +17 kg user posted image  

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     p        
                 user posted image
superpunca            ? let      ?     p                           user posted image
žabicamala           28 let    MB   rodila 
  user posted image   user posted image + 6,5 kguser posted image  

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 15.12.             96/+11,5kg user posted image
lupči                         ? let      ?     p                                 user posted image
didyi                     31 let  CE       rodila  
user posted image    user posted image   user posted image user posted image  

26.12.
tejka**                   33 let      ?     p           
              user posted image
tinca123                 29 let    LJ     P 28. 11.               +10kguser posted image

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P          
            100/+10kg user posted image

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P 09.12.   
            +9 kg user posted image

30.12.
abi                        31 let      ?     P                          +4 kg user posted image
user posted image

31.12.
uršap                      ? let      ?     p              
              user posted image
Pikica T                 29 let      KR     P  08.12.           91/ 
+12kguser posted image
ocka33                  34 let      ?     p                            user posted image
ellena                    29 let     MB   P 09. 12.           111/
user posted image +17kg user posted image

1.1.
Detece                     ? let   ?    rodila     
user posted image     user posted image    user posted image     user posted image

skupaj nas je 97  
in pričakujemo 

= 31
  = 28
   = 38

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:

x.12.   luna           
x.12.   inja2     
5.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:

janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička  

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image
03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden)

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)

30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

14. 11. 2008
6. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
7. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
8. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
9. Otika - Neža (2370g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

22.11.2008

10. Tany83 - Melanie (?g, ?cm)  (PDP 05.12.08 - 38. teden)

24. 11. 2008
11. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)

25. 11. 2008
12. Pikanai  - Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
13. *Mateja  - Žan (2660g,  49cm) (PDP 13. 12.08 - 38. teden)

26. 11. 2008
14. pike  - Valentina - (3600g, 53cm)    (PDP  11. 12. 08 - 39. teden)

27. 11. 2008
15. SanMat -  Svit (2530g, 49cm)   (PDP  08. 12. 08 - 38. teden)
16. gemina - Matija (2750g, 48cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)

28. 11. 2008
17.  - Miracleme - Manca - (  ?  g,  ? cm)  (PDP  06. 12. 08 - 39. teden)

01. 12. 2008
18.  - Zverinca -  (2800g, 49cm)  (PDP  09. 12. 08 - 39. teden)

19. Detece - Ruj (2660g, 49cm)  (PDP  01. 01. 09 - 36. teden)

Imamo: 
  user posted image  = 12
  user posted image   = 8

VSE MAMICE DOBRODOŠLE V NA NOVO ODPRTI TEMI: 

BOŽIČKOVI POMAGAČI 2008

- http://www.ringaraja.net/forum/m_3449150/mpage_1/key_/tm.htm#3455500

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 9:57:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3346
2.12.2008 9:45:56   
blackcoffee
p.o.p.i.z.d.itis bom dobila.... sem vse črke v drugo pisavo spremenila, pa je full cool izgledalo.. pa tle na forumu noče prikazat druge pisave... znorela bom!!!!!!!!!!!!!
no, grem popravit da bo spet barvno.... seznam bo pač tak, kot je bil do zdaj. mi je zlo žal. user posted image
pa naslov: čakalna lista  se noče prikazat tak, kot smo ga imele... user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 9:48:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3347
2.12.2008 9:51:19   
tejci01
Dobro jutro!

cipresa  hvala za kavico

Danes sem pa spala kot otroček, razen ko sem šla 3 na wc, samo sem potem hitro zaspala.

Včeraj zvečer me je spet nekaj špikalo, samo je kmalu nehalo in nikoli tega špikanja ne spremlja močna bolečina. Včasih sem imela občutek kot da bom dobila menstruacijo, v predelu jajčnikov me je nekaj opozarjalo da se nekaj dogaja. Samo ni bilo hudo.

Tiste ki ste že rodile kaj to pomeni, da se odpiram? Ker imam zelo mešane občutke, ker to špikanje ni stalno, tako da dvomim da so to popadki.
Aja pa še to, kaj mogoče še kateri otrdeva trebuh večkrat na dan?

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 2.12.2008 9:52:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 3348
2.12.2008 9:58:21   
Tajka
živjo po dolgem času.Tolk čvekate ,da komaj uspem vse prebrat, kaj šele da bi pisala.

Čestitke vsem novopečenim staršem za user posted image  inuser posted image , če bi vsako posebej pisala bi sigurno kakšno zgrešila ker vas  že toliko že pestva svoje user posted image .

Blackcoffe: ta tvoj seznam je prov super user posted image user posted image user posted image , človeka zmeraj v smeh spravi - kar tako naprej.Pa imam še nove podatke kg + 13, pregled imam danes - pa najbolj bi bla vesela če me kr v p pošlje rodituser posted image .

Se bo treba it počas zrihtat - ker hitr itak ne gre k sm okorna in štorasta kuser posted image .

Uživajte v tem dolgočasne vremenu

Neposredna povezava do sporočila: 3349
2.12.2008 10:00:54   
*nina*
dobro jutro babe...sej sem vedla, da bojo nove mamiceuser posted image

čestitke za user posted image in user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem spala ko dojenček, sam sanje so me malo mučile in pa kar naenkrat sem se začela ful potit ponoči...pa nimava vroče v spalnici 20stopinj, kar je normalno...vrjetno so to hormoniuser posted image   sam čez dan mi pa ni neki, da bo rekla vroče, ali pa da bo se potila, samo ponoči? ali se še katera tako poti? vrjetno so res hormoniuser posted image

moj je danes fraj tako da greva malo okoli lafrat

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Cepljenje pri 1 letu
busklca

Kakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?

Nobenih (50%)

Vročino, tudi nad 38,5 (7%)

Vročino do 38,5 (7%)

Izpuščaj brez vročine (4%)

Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (9%)

Nismo še bili cepljeni (23%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!