Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:00:55
|
|
|
|
Bimba80
|
Bežim pred blackcoffee ker je rekla, da jih bom fasala tejci01 tudi meni zadnje dni večkrat na dan otrdi trebuh......več kot prejšnje mesece........lahko bi to napovedovalo, da bom mogla kmalu rodit....... Mi manjkajo samo še štirje dnevi in nič ni videt, da bi kaj bilo.......upam, da ne bom kot moja mama, ki je mene rodila teden kasneje, mojega brata pa 13 dni......
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:01:06
|
|
|
|
Tajka
|
tejcio1 - men trebuh kr naprej otrdeva, sicer bolj zvečer, čez dan pa koker sem mal več na nogah, tko da kr bl počivam. Sicer pa je itak že počas cajt da ven pride.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:02:22
|
|
|
|
*nina*
|
blackcofee: maji podatki so se pa malo spremenili: o: 104cm, +14kg
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:06:00
|
|
|
|
blackcoffee
|
pupe, naša 5ra_28 je šla na romanje!!!!!!!!!! ob 03h zjutraj ji je začela odekati voda... in sta šla.... dobila je umetne popadke, odpira se še ne tako, kot bi se naj, in zdaj čaka 'tahude' popadke... lepo vas pozdravlja! me pa drž'mo pesti in navijajmo, da bo čim prej zagledala svoj'ga otročička!!!!!! vso srečo in vse najboljše 5ra!!!! go go go go go go!!!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:12:36
|
|
|
|
mam32
|
5ra, gremo akcija. Držim pesti, da boš čimprej odrešena . A pa kr med rojevanjem je še mobilna . Svaka čast. Tajci1, men tud več krat na dan otrdeva trebuh. Pa tud bolečina ala jajčniki mi je dobro poznana . Zgleda, da vse to paše zraven.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:13:56
|
|
|
|
katja_p
|
Dajmo 5ra!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:22:58
|
|
|
|
blackcoffee
|
muce, naš mesec kliče!!!! Č A K A L N A L I S T A t o p a d r e n a l i s t a PDP 01. 12. 2008 ??? arupnik3 - ob 19:00h!!! go go go!!! ??? nanaa - ob 08:00h!!! go go go!!! ??? olivija ??? blackcoffee DANES SO NA VRSTI: PDP 02. 12. 2008 1. 5ra_28!!!!!!!!!!!! go go go!!! 2. CIPRESA 3. tian*zoja 4. Claudi 5. lonja PDP 03.12. 6. Julllija 7. tasa.m. 8. skorpika 9. Ana Luna - bi rada že rodilaaaa!! PDP 05.12. 10. roal 11. julika 12. katja_p 13. roal **NiNa** ..nisi še na vrsti!!! Blackcoffee, nimam časa - delam seznam! nič ni zastojn, bote dale za coffee!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 10:24:18 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:38:44
|
|
|
|
blackcoffee
|
OBVESTILO! pupe... v seznam so vnešeni podatki, ki sem jih zbrala vse do strani 134. tiste, ki ste naknadno pripisale podatke za vnos, bom to storila popoldne ali pa jutri..odvisno kolk bomo (na)čvekale. iz neznanih razlogov mi je v seznamu brisalo spol - najbrž ste opazile... skratka... kr neki je tale forum!!! človk lohk znori! no, popravek in ostali podatki bodo urejeni ob naslednjem vnosu!! hvala za razumevanje.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:45:09
|
|
|
|
blackcoffee
|
drgač pa sem tud jaz slabše spala nocoj... pa tudi zgaga se je začela ponavljati, kot pred časom. huh.. res neprijetna zadeva. opažam pa tudi, da se v postli reeeeeeeees že zelo težko obračam - moram dobesedno prijeti za trebuh, in si z roko pomagati vso težo dvigniti. pa križ sem začela občutiti... kakorkoli.. čas se neizbežno približuje - tudi meni... lep dan vam želim, se beremo.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:45:10
|
|
|
|
julika
|
dobro jutro čveke..... bravo 5ra pa čestitke vsem novim mamicam in njihovim .pa atijem tud no . pri nas se še pa noče nič dogajat .ene 2x sem se ponoči morala vstat,ker se je tk notri raztegoval,da me je prav bolelo.sem pa imela včeraj letanje zarad moje alergije.od svoje zdravnice pa do dermatologa.grozil mi je celo sprejem v bolnico.pa sem dobila 2 kremi in tablete.sem si kr oddahnila,da sem lahk šla domov.me je včerajšnji dan stal kr malo živčkov pa skrbi za našega .upam,da se bo do petka alergija izboljšala.drgač mi stisnejo injekcijo.kar pa seveda nebi rada . blackcoffee super je seznam!!!!pa ti še ne greš rodit???
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:46:20
|
|
|
|
mam32
|
Draga naša urejevalka seznama, ne se tok sekirat. Seznam je krasen in svaka ti čast!!! Evo ti v zahvalo ena mala pozornost
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 10:49:04
|
|
|
|
blackcoffee
|
julika: pa ti še ne greš rodit??? ma kaj pa vem... nekak še nisem pripravljena. mam32 - hvala za pohvale, me veseli, da vam je všeč. sicer bi jaz to bolje napravila.. sam 'qurc' k forum šteka...
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 10:50:59 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 11:03:43
|
|
|
|
PikicaT
|
tejci01 - tudi meni otrdeva trebuh kar pogosto. Še sploh, če sem preveč na nogah al pa če preveč sedim. Očitno mi ne govori dohtarca non stop brez veze, da morem počivat . Eh, sej bo... Jaz mam še ta največ od vseh . Drugač mam pa grozne težave z mravljinčastimi rokami. Zjutraj jih sploh ne čutim, še ponoči kdaj telovadim, čez dan pa isti drek . Zdej pa počasi kuhat, da ne bomo lačni . Danes bodo široki rezanci s paradižnikovo omako, sirom in kakšna perutnička zraven . Včeraj smo pa korenjčkovo juhico, pražen krompir, nekaj mesa iz juhe in solatko. Da vam dam kakšno idejo, če se vam še da kuhati .
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 11:06:20
|
|
|
|
PikicaT
|
Aja, pa blackcoffee, super seznam ! Je že tko lepo predpraznično okrašen . Sej res nimač časa še it rodit, kdo bo pa potem urejal naš seznamček .
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 11:46:15
|
|
|
|
ninica04
|
blackcoffee - super seznam res, vidim da sem izgubila črno oko . Lahko še potem jem??? Jupi!!! Drugač pa se mi zdi da mamo najboljši seznam od vseh, tk da se nič ne sekiraj če kaj manjka. Sam res se nam zdi da ti še ne boš smela it kmalu rodit, ker bomo pol vse zabrkale s seznamom 5ra_28 - DAJMO, DAJMO... držim pesti da čim prej mine... tejci01 - moj trebuh zadnji teden nenormalno otrdeva, najbolj zvečer. Kot kamen. Upam da je to znak da se bo čim prej začelo kaj dogajat
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 12:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem nova in mi je zelo lepo brati vaše debate.Tudi jaz pričakujem v tem mesecu in je lepo da ste tako pozitivne polne pričakovanja.Pričakujem 18.12 baje fantka ime mu bo LUKA.Komaj čakam da ga vidim,se ga dotaknem, ga objamem.Sem iz Izole in bom rodila v Izoli.Lep pozdrav punce in srečno vsem ta mesec.V pričakovanju veselega decembra.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 12:25:05
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee pupe, naša 5ra_28 je šla na romanje!!!!!!!!!! ob 03h zjutraj ji je začela odekati voda... in sta šla.... dobila je umetne popadke, odpira se še ne tako, kot bi se naj, in zdaj čaka 'tahude' popadke... lepo vas pozdravlja! me pa drž'mo pesti in navijajmo, da bo čim prej zagledala svoj'ga otročička!!!!!! vso srečo in vse najboljše 5ra!!!! go go go go go go!!!!! 5ra_28 kako ti želim da se hitro odpreš in da je tole matranje za tabo, držim pesti
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 12:29:14
|
|
|
|
blackcoffee
|
Anonimna - dobrodošla med nami! te bomo kar dodali na seznam, prav? saj si naša! javi se še in se vklopi v debato - kar pogumno! Hektorina SPOROČA, da je že za prst odprta... je imela danes CTG. lohk bi kar v P ostala, pa si je premislila.. pravi, da bo vseeno še kak dan ali dva počakala.. bo pa vsekakor rodila prej, kot ima PDP. počasi lahko tudi zanjo stisnemo pesti! go go go!!!!!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 12:32:38 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 12:36:09
|
|
|
|
blackcoffee
|
joj pupe.. ne me preveč hvalit! hvala, mi je v veselje!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 12:43:04
|
|
|
|
čebeli
|
Da vidim kaj kej počnete... Ene so zgleda na polno zaposlene, ko se nimajo časa nič priklopit, ta druge smo pa delno... Blackcoffe se matra s seznamom (btw, krasno delo ) , tejci01, bimba 80, tajka, mam32, pikicaTsi božajo trde bušije, julika pa se alergično praska... No, pa 5ro sem pozabila...ker ima zdele najpomembnejše delo na svetu...spravljanje novega člana na dnevno svetlo... GO 5ra, GO 5ra! No, sej js tut nisem izjema...zdele sva z mojim prestavila tv iz sobe v kuhinjo in sva vrtala, sesala, brisala... Zdej se morm pa spravit kuhat, sam da mi pomivalc opere tista dva piskra... aja, nardila bom pa puranje zrezke in pire krompir. Solate si mi pa ne da it več nabirat...
< Sporočilo je popravil čebeli -- 2.12.2008 12:54:21 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 12:48:48
|
|
|
|
Suni
|
Uau, zdej gre pa res za res... Go, go, punce . Ostale, ki pa ste tuki, mam pa eno vprašanje - kako vam grejo kej te vizualizacije? Namreč nam so v materinski rekli kolk je fajn to in potem ko si jaz naprimer predstavljam kako naj bi blo, ko bo, se zmeraj zalotim v enem takem razmišljanju "ja itak da una soba s pručko ne bo frej, pa lih najbolj smotano babico bom mela in me ne bo pustila v sedečem položaju" itd. Skratka vedno mi grejo potem take stvari po glavi in pol sem čist slabe volje. Pač ker se mi zdi, da ne bom v stanju, da bi se tam še kaj bunila, če mi kej ne bo prav . Ah... no drugače bom pa danes pripravila torbi. Pa kosilo skuhala. Še 14 dni do mojega PDP...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 13:03:27
|
|
|
|
julika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suni Namreč nam so v materinski rekli kolk je fajn to in potem ko si jaz naprimer predstavljam kako naj bi blo, ko bo, se zmeraj zalotim v enem takem razmišljanju "ja itak da una soba s pručko ne bo frej, pa lih najbolj smotano babico bom mela in me ne bo pustila v sedečem položaju" itd. jaz upam,da me bodo dali pri porodu v tisto porodno sobo,ki ima masažno posteljo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2008 13:04:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 13:21:18
|
|
|
|
katja_p
|
Wow ... tu se pa zdej na puno dogaja Povejte, a je možno, da bi ti po kapljicah odtekala voda in ti tega sploh ne čutiš in opaziš (ker se na vložku pomeša z izcedkom ... al pa kaj podobnega)? Na kake znake si pa pol pozoren?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
SPANJEriba5KJE SPI VAŠ OTROKPRI VAS V POSTELJI (
22%)
V SVOJI POSTELJICI (
52%)
V SVOJ SOBI (
26%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!