|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
2.12.2008 9:41:58   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Našo pa danes nekaj muči oziroma daje.
Se je zbudla ob 5ih, pol do pol 6ih še mal dremala in do zdele nč spala. Se pa vid, da jo neki matra, najbrž zobki, ker je bla že čist gotova in bi rada zaspala pa ni mogla.
No zdej nama je končno skupej uspelo, da je zaspala, sam kar zajoka na vsako minutko al pa dve v joku user posted image

Nč, ji grem mal družbo delat na sedežno user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Manco

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
2.12.2008 9:42:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

Odštevamo do božiča

user posted image

Namesto zajtrkauser posted image

user posted image user posted image user posted image sonček

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
2.12.2008 9:48:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Edinaos kako napredujete z odvajanjem?

ponoči misliš? Spali smo od 20h-3h se podojili in spali do 7:45huser posted image

kako gre vam?

Aha, ponoči sem mislila. Eh mi smo še sto let za vamiuser posted image user posted image . Sicer pa še nismo začeli z AM.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
2.12.2008 9:48:37   
Anitka
Zdaj pa moram it...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
2.12.2008 9:51:29   
jana81
DOBRO JUTRO NAJPREJ

Vi ste tako ali tako imeli že včeraj "sodni dan", še bolj kot pri nas.
Jaz sem upala, da vsaj deževalo ne bo danes, da bova šli lahko ven, ampak še kar še kar pada ta Kuser posted image  dež user posted image

vsem ki nimate sončka, vam ga pošiljam en jambojet z brzino.

spanje: spali smo od do 00.10 se najedli, potem do 3.15 (sem ga mogla previt, ker je bil moker), in nato do 7.30., pol pa še potegnu do 9h.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
2.12.2008 10:24:48   
CatJa
Cestitke Maji za 7 mesecev user posted image

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
2.12.2008 10:26:46   
jana81

user posted image

Odštevamo do božiča

user posted image

Namesto zajtrkauser posted image

cartek mali user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
2.12.2008 10:30:16   
jana81
MAJA VSE NAJLEPŠE ZA 7 MESECEV

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
2.12.2008 10:31:08   
Čmrlika
čmrlika, ste ta tabure prinesli iz Tunizije?? mi imamo identičnega

Jap, jap...z djerbe user posted image user posted image user posted image  a je tvoj tud bil bolj svetel najprej pa potem postajal vse temnejši?

kar se pa konzervansov tiče:
naj bi bilo vse napisano na embalaži - če ni, je napaka ali prevara, se zgodi

se skoraj več ne dogala,jih preveč stane user posted image , izbiramo pa itak sami.

In mamika ima zopet . Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari.

Grem sedaj malo prebrat.

jee,jeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image ...A za kavo še imaš? user posted image  brez zamere, upam, da se dobimo kaj zdaj ko bomo vsi zdravi.

čmrlika a tebe Taja nič ne vleče za uhane? Nejc zagrabi vse kar visi.

Ne, morem rečt, da ne...zgrabi že, ampak ne vleče, tud za lase ne...je pa res daa mam lase večinoma spete, uhani pa tako menda misli da spadaj k meni, ker mam res skoz neke v ušesih, sem namreč nora na njih- vse vrste barve...imama tako zbirko, da glava boli-user posted image to so besede mojga user posted image  , in Taja malo pogleda prime ji rečem ne razprem rokico in da mir user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

O hrani je še bla debata.....Moja Taja že je jogurt, skuto ji pa noter sama kako sadje zmešam....fruchtzwerge pa te lj mlekarne skutke še nisem dala pa nirt ne mislim...me je P opozorila da so polne sladil umetnih barvil  pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM...

oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni.
Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo
 ni se mi treba opravičevat, saj debatiramo. .Omenila sem, da mi je p tud tako rekla...ker pa ona in vsi ostali nimajo enotnega mennja delam itak po sebi in svoji presoji. Mislim, pa da te zadeve ki vsebujejo take stvari imjao to gor napisano-ker to morajo imeti, in jih pač ne kupim....zaenkrat, valda pa da bomo sčasoma tud take stvari jedli, dali taji, ker to pač je tako...dokler pa je še micena, bolj občutljiva opa ji z veseljem in zadovoljstvom ponudim čim bolj naravno ...pa recimo da ti ne verjamem, daso čeprav piše da jih ni...     ..malo te hecam, ampak mi razloži, ker res mislim al pa vem, da jih ne sme biti in je tores tako  

Ja itak da samo debatiramo, samo se bojim, da ne bi preveč resno vzela, ker so nekatere takoj užaljene

Glej sej ne pravim, da so v vseh stvareh samo škodljive stvari, ampak če je stvar konzervirana na kakršen koli način, morajo biti dodane stvari, da se stvar pač ne pokvari (tako kot če delaš doma naprimer slivovo marmelado,moraš doati ful sladkorja).

Lahko pa ti pvem da je kolegica pred dobrim leton na nekem mlečnem izdelku, ki naj bi bil pav za otroke, zasledila med sestavinami nek čuden napis in ker ni vedela kaj to je, in kej jo je firbec matral je šla raziskovat (je pač malo bolj iz tega foha) in je prišla do zaključka, da je to nekakšen E, ki je med bolj škodljivimi
In to v otroški hrani, lepo prosim

zanimivo je tudi to, da za proizvajalca hrane ni obvezno, da napiše v Ejih, ampak obstajajo tudi šifre, za katere kupec itak ne ve, kaj pomeni, ko kupuje. Tako, da sploh ne vemo kaj kupujemo, tudi če iščemo tiste nevarne Eje.

eh, zakaj bi bla užaljena, niti slučajno. user posted image  Sigurno pa vem, da mora deklaracija vsebovati vse kar je noter, pa ne v šifrahm, tisto v šifrah, je tako določeno, mi pa pač ne vemo kaj to je user posted image  Oškodljivosti pa je moje mnenje  da je danes vse škodljivo, jutri ne...in obratno...ampak otroške hrane pa so v nulo skontrolirane, verjemi zdaj ti meni, in takoj ko ugotovijo samo  minimalno tveganje gre do ls polic, pa tudi če so lani mislili da je to še ok, pa je letos prišla raziskava da ni...user posted image  zdaj pa mislim da ne bom več o tem user posted image  edino tole še, moja sestra dela analize vsega tega , direkt iz njene roke midve tud kako papo dobima, in sploh nimam strahov ...sem vesela, da počne ravno to. user posted image   user posted image  user posted image  od tod tudi moje trditve, preverjene user posted image
Poleg tega SS- pa kako sma midve sploh začele to debato? pa saj jaz ravno pravim da so te zadeve dodajane user posted image

opozorila da so polne sladil umetnih barvil  pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM...

oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni.
Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo

user posted image  user posted image  pozabimo .user posted image . v glavnem so in v tistih ko so to tudi piše, ker drugače ne more bit. smo pa sami krivi, če vsega ne preberemo...Ne? user posted image  user posted image
Na primer...na veliko piše brez sladkoraj, dietno...droben tisk dodan na primer aspartam(sladilo) user posted image  , pa baje hudo nevarno user posted image  ne zdaj začet še o tem...jaz se ne grem več, ker šparam to debato za v petek ko pride tašča, ki uživa dopovedovat, kaj vse dela raka user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Evo o tem sem govorila. Slikano prejšnjo nedeljo ko je Taja zbolela, in ima na tej sliki vročino reva...user posted image  je ni blo varjante drugače zamotit in se je ati domislil koristnega s prijetnim user posted image  ,eno uro je tako sesal lepo z njo.user posted image  user posted image  user posted image , ona pa uživala,pa še vročina ji je vmes padla user posted image

Eto in v soboto sem to slikico pogledala pa sem kr slabo vest dobila da nič ne delam...in sem generalko vsekala, da ne bo treba taji in atiju sesat.user posted image

Jaz bom pa te slikce našemu atiju pokazalauser posted image user posted image

Ti kar! user posted image  Mogoče pa bo poskusil... user posted image  Mi ziher še bomo, ko bo taja zdrava tudi.user posted image

Zdaj pa sem nardila kačo........

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
2.12.2008 10:32:10   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

MAJA VSE NAJLEPŠE ZA 7 MESECEV

user posted image

Tudi od naju....user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
2.12.2008 10:32:18   
eole
jana81 - hvala za sončka, upam, da bo vsaj kakšna urica brez dežja, da gremo malo ven

prav rabim svež zrak, sem čisto depresivna že doma. pa zamtrana in žalostna.. ubija me tole..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
2.12.2008 10:37:31   
natasa34
IZVIRNO SPOROČILO: eole

jana81 - hvala za sončka, upam, da bo vsaj kakšna urica brez dežja, da gremo malo ven

prav rabim svež zrak, sem čisto depresivna že doma. pa zamtrana in žalostna.. ubija me tole..

Ja sonček bi bil super. Meni se že meša od tega čepenja doma. Včeraj nisva šli nič ven, ker je cel dan lilo in je bila Eva tako sitna, sva komaj pregurali do večera user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
2.12.2008 10:38:10   
jana81

sem ga drugam poslala še preden sem uspela iz sama na sončekuser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
2.12.2008 10:38:57   
eole
čmrlika samo tole - prosim ne zameri - ne piše vedno. dokaz so bile ravno mannerjeve napolitanke, na katerih pod sestavine ni bilo navedeno mleko v prahu. tako so jih mamice veselo dajale otrokom, tudi tisim z alergijo na KML.
potem se je izkazalo, da seveda vsebujejo tudi mleko v prahu ..

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
2.12.2008 10:39:48   
špelin@
No, meni je uspelo posesati in pospraviti našo štalco user posted image  Mala je nanosila noter toliko kamenčkov... user posted image  Gregi je bil vmes kar priden user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Kasso, ti dolgujem odgovor še od včeraj: nismo ju še šli pogledat, ker mi je tko hudo. Smo se parkrat že dogovarjali pa se nisem mogla spravit do tega, ne vem kdaj mi bo uspel ta korak

O, si predstavljam, kako mora biti to težko... user posted image  Pa sta user posted image user posted image  zdaj doma kje blizu? user posted image

Vreme nam pa očitno vsem za.je.be dneve... user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
2.12.2008 10:40:28   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

sem ga drugam poslala še preden sem uspela iz sama na sončekuser posted image

ah, potem ga tudi pri vas ni več user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
2.12.2008 10:41:25   
barbaw
Dan!

Midve sva se že potepale in nabavile kašice, ker je včeraj bila kriza, ker je bilo premalo za večerjo. user posted image  Lačna ni šla spat, nič bat. user posted image

Hvala za čestitke in Vidu za lubčka. user posted image

Pri nasj je bilo prej jasno in se je sonček kazal, trenutno pa je oblačno. Bi mogla na vremesnko postajo pogledat kakšna je današnja napoved. Kaže delno jasno in trenutno je pravilnanapoved. Upam, da danes ne bo nobene kaplje, ker  je vse blatno.

Hb niste toliko napisale, samo je zdajle med branjem padla nova stran. user posted image

Tilči lepega kužka imate. A ima rad brikete al konzervo? user posted image  Mal heca. Moja tudi zdaj grize črke. So najboljše pa še fajn škripajo ko jih grize.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Galu in Emiliji  (Špelin@ tu je tvoj help user posted image )

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
2.12.2008 10:41:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  je bil ob 4. zjutraj, ko je šel v službo, že ves cukrast,tako da je konec tihe mašeuser posted image  

user posted image user posted image user posted image  jaz bi mojega ob 4 zjutraj še enkrat po buči user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
2.12.2008 10:41:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, hvala ti user posted image

Ej, kako me je danes razpenil en očka v vrtcu... Zraven je stal, ko sem se z vozičkom motovilila ven iz garderobe, videl, kako se mučim, ampak ta škis leni ni bil sposoben prijeti vrat. Da bi mu jajca odtrgala!!! user posted image  Pa ni bilo to prvič od istega tipa. Naslednjič mu bom zagotovo kaj sočnega zabrusila user posted image

valjar vzemi sabo user posted image  So mamice glede tega bolj fleksibilne in prej priskočijo na pomoč.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
2.12.2008 10:43:06   
barbaw

No, meni je uspelo posesati in pospraviti našo štalco user posted image  Mala je nanosila noter toliko kamenčkov... user posted image  Gregi je bil vmes kar priden user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Kasso, ti dolgujem odgovor še od včeraj: nismo ju še šli pogledat, ker mi je tko hudo. Smo se parkrat že dogovarjali pa se nisem mogla spravit do tega, ne vem kdaj mi bo uspel ta korak

O, si predstavljam, kako mora biti to težko... user posted image  Pa sta user posted image user posted image  zdaj doma kje blizu? user posted image

Vreme nam pa očitno vsem za.je.be dneve... user posted image

Jaz bi tudi mogla posesat, pa se mi trenutno ne da. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
2.12.2008 10:43:58   
barbaw
Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. user posted image

Začetek je.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 2.12.2008 10:44:10 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
2.12.2008 10:46:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. user posted image

Začetek je.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
2.12.2008 10:48:45   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Danes sem se spravila v ene kavbojke, ki so mi sicer bile malo prevelike pred nosečnostjo a ipak. Malo so na tesno, ampak jih lahko zapnem pa nič me ne žuli. user posted image

Začetek je.

user posted image user posted image user posted image

Hvala hvala. Sem kar ponosna nase. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
2.12.2008 10:48:52   
Čmrlika
Čmrlika, krasne fotke

Hvala!
Meni sta všečč samo tisti dve s sesalcem...oni drugi dve s tisimi žalostnimi bolaanimi očkami pa ne...upam, da jo čim manjkrat vidim tak bubano user posted image user posted image user posted image user posted image  za mojo pikico, ki še kar kašlja pa noska prazni.

Jaz sem mojo včeraj vagala in je enkrat pokazalo 8kg enkrat pa 8,2. Bom jo jutri še enkrat stehtala, da vidim kaj je bolj prav.

a veš si me spomnila...nanjino debato zadnjič...sem tajo gor počla na navadno tehtnico, pa itak da ni po moje prav kazala, ker smew pol kot sem obljubila tud jaz gor stopla...user posted image  pa maš peav, da mam malo manj kil user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Še nekaj me zanima, katera je sploh začela s temi uhani? ma od kod ravno meni to vprašanje? a mam na tistih slikah jih gor, pa so padle v oči? user posted image

Tally- tud za lase cukne, ko pa ji enkrat rokico razprem, neha! user posted image

sončica sandra - sem videla na temi gledanje TV, da ima tvoja pikica rada ice ice pingvin ... moram povedati, da je naša tudi čisto nora. če je kdaj jokec ji moj samo reče: ice ice pingvin, pa je takoj smehc.

čudno ne

Meni ne user posted image  , mi je znano, in to dobro...user posted image

No da ne boste rekle da pridem na RR samo voščit naši Tjaški, zato vam sporočam še zadnje podatke današnje posvetovalnice-za seznam:8110g, 70cm, 43cm obseg glavce!!Bili smo cepljeni, vzeli so nam kri in urin, drugače pa je zaenkrat vse ok!!
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
2.12.2008 10:51:47   
kasso
Dobro jutro!

Maja vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

SS, upam, da ti Manca ne bo zbolela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?