Čmrlika
|
čmrlika, ste ta tabure prinesli iz Tunizije?? mi imamo identičnega Jap, jap...z djerbe a je tvoj tud bil bolj svetel najprej pa potem postajal vse temnejši? kar se pa konzervansov tiče: naj bi bilo vse napisano na embalaži - če ni, je napaka ali prevara, se zgodi se skoraj več ne dogala,jih preveč stane , izbiramo pa itak sami. In mamika ima zopet . Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari. Grem sedaj malo prebrat. _____________________________ jee,jeeeeeee ...A za kavo še imaš? brez zamere, upam, da se dobimo kaj zdaj ko bomo vsi zdravi. čmrlika a tebe Taja nič ne vleče za uhane? Nejc zagrabi vse kar visi. Ne, morem rečt, da ne...zgrabi že, ampak ne vleče, tud za lase ne...je pa res daa mam lase večinoma spete, uhani pa tako menda misli da spadaj k meni, ker mam res skoz neke v ušesih, sem namreč nora na njih- vse vrste barve...imama tako zbirko, da glava boli- to so besede mojga , in Taja malo pogleda prime ji rečem ne razprem rokico in da mir IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika O hrani je še bla debata.....Moja Taja že je jogurt, skuto ji pa noter sama kako sadje zmešam....fruchtzwerge pa te lj mlekarne skutke še nisem dala pa nirt ne mislim...me je P opozorila da so polne sladil umetnih barvil pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM... oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni. Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo ni se mi treba opravičevat, saj debatiramo. .Omenila sem, da mi je p tud tako rekla...ker pa ona in vsi ostali nimajo enotnega mennja delam itak po sebi in svoji presoji. Mislim, pa da te zadeve ki vsebujejo take stvari imjao to gor napisano-ker to morajo imeti, in jih pač ne kupim....zaenkrat, valda pa da bomo sčasoma tud take stvari jedli, dali taji, ker to pač je tako...dokler pa je še micena, bolj občutljiva opa ji z veseljem in zadovoljstvom ponudim čim bolj naravno ...pa recimo da ti ne verjamem, daso čeprav piše da jih ni... ..malo te hecam, ampak mi razloži, ker res mislim al pa vem, da jih ne sme biti in je tores tako Ja itak da samo debatiramo, samo se bojim, da ne bi preveč resno vzela, ker so nekatere takoj užaljene Glej sej ne pravim, da so v vseh stvareh samo škodljive stvari, ampak če je stvar konzervirana na kakršen koli način, morajo biti dodane stvari, da se stvar pač ne pokvari (tako kot če delaš doma naprimer slivovo marmelado,moraš doati ful sladkorja). Lahko pa ti pvem da je kolegica pred dobrim leton na nekem mlečnem izdelku, ki naj bi bil pav za otroke, zasledila med sestavinami nek čuden napis in ker ni vedela kaj to je, in kej jo je firbec matral je šla raziskovat (je pač malo bolj iz tega foha) in je prišla do zaključka, da je to nekakšen E, ki je med bolj škodljivimi In to v otroški hrani, lepo prosim zanimivo je tudi to, da za proizvajalca hrane ni obvezno, da napiše v Ejih, ampak obstajajo tudi šifre, za katere kupec itak ne ve, kaj pomeni, ko kupuje. Tako, da sploh ne vemo kaj kupujemo, tudi če iščemo tiste nevarne Eje. eh, zakaj bi bla užaljena, niti slučajno. Sigurno pa vem, da mora deklaracija vsebovati vse kar je noter, pa ne v šifrahm, tisto v šifrah, je tako določeno, mi pa pač ne vemo kaj to je Oškodljivosti pa je moje mnenje da je danes vse škodljivo, jutri ne...in obratno...ampak otroške hrane pa so v nulo skontrolirane, verjemi zdaj ti meni, in takoj ko ugotovijo samo minimalno tveganje gre do ls polic, pa tudi če so lani mislili da je to še ok, pa je letos prišla raziskava da ni... zdaj pa mislim da ne bom več o tem edino tole še, moja sestra dela analize vsega tega , direkt iz njene roke midve tud kako papo dobima, in sploh nimam strahov ...sem vesela, da počne ravno to. od tod tudi moje trditve, preverjene Poleg tega SS- pa kako sma midve sploh začele to debato? pa saj jaz ravno pravim da so te zadeve dodajane opozorila da so polne sladil umetnih barvil pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM... oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni. Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo pozabimo . . v glavnem so in v tistih ko so to tudi piše, ker drugače ne more bit. smo pa sami krivi, če vsega ne preberemo...Ne? Na primer...na veliko piše brez sladkoraj, dietno...droben tisk dodan na primer aspartam(sladilo) , pa baje hudo nevarno ne zdaj začet še o tem...jaz se ne grem več, ker šparam to debato za v petek ko pride tašča, ki uživa dopovedovat, kaj vse dela raka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo o tem sem govorila. Slikano prejšnjo nedeljo ko je Taja zbolela, in ima na tej sliki vročino reva... je ni blo varjante drugače zamotit in se je ati domislil koristnega s prijetnim ,eno uro je tako sesal lepo z njo. , ona pa uživala,pa še vročina ji je vmes padla Eto in v soboto sem to slikico pogledala pa sem kr slabo vest dobila da nič ne delam...in sem generalko vsekala, da ne bo treba taji in atiju sesat. Jaz bom pa te slikce našemu atiju pokazala Ti kar! Mogoče pa bo poskusil... Mi ziher še bomo, ko bo taja zdrava tudi. Zdaj pa sem nardila kačo........
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|