|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
2.12.2008 8:33:59   
Deja
Jutro pupe... evo da vas malo pocrkljam... user posted image in user posted image za vse......

zgleda da je bila čudna noč... ker tudi jaz nisem dobro spala. Na stranišče sem šla sigurno 5krat. Nazadnje kar z zaprtimi očmi - ker se mi jih ni ljubilo odpret user posted image user posted image user posted image - pa začuda sem najdla školjko...

Bila pa sem včeraj zopet pri zobarju...komaj čakam da mi zrihta te preklete zobe, ker drugač se mi bo zmešalo. Mi je namreč prejšnji teden dal v zob zdravilo, pa začasno plombo - ki pa mi je seveda ven padla - in zato mi je včeraj živec ven vlekouser posted image user posted image user posted image . Za znoret. Pa sej dokler je injekcija držala je bilo ok, ko je okoli 2h zjutraj popustila....hodila sem po dnevni gor in dol, solze pa so tekle in tekle.

Mimogrede - koliko lekadolov lahko pojem na dan? 

Sinoči sem morala popit 2 ker sem mislila da se mi bo zmešalo. Zdaj pa moram počakat do srede popoldne, ko mi bo porihtal zob do konca.

Nič... grem čist tekoči čokolino pojest - kaj drugega sploh ne upam... pol pa grem spat - da nadoknadim...

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
2.12.2008 8:59:50   
Vesnozaver
Dobro jutro!

Deja hvala za crkljanjeuser posted image

Sem ravnokar dobila odločbo iz komisije, imam podaljšano, juhuhuhuuser posted image

Deja glede lekadolov sem bila jaz nekaj dni nazaj v isti dilemi, pa so rekli, da bojda 2 na dan, ampak ne vec kot 3 dni zaporedoma

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
2.12.2008 9:00:41   
petrap
jutro...

claud - a ti si že rihtala papirje? men je rekla naj pridem na csd enkrat v začetku decembra...sploh ne vem kdaj bom šla...po moje drug teden al pa pol k bom že doma...bo mnde še najbolš...

ajvy - baje mamo ja user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa je že pršla moja zamenjava in mormo spet mal delat...se vam kaj javim, če ne prej od doma...pridno čvekajte

papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
2.12.2008 9:02:28   
Katjusa
Deja ja zobi so hudič sploh ponoči se mi zdi da še bolj boli.... upam da se kmalu porihtaš okol lekadola ti pe ne znam svetovat sam če se da čez dran čim več zdrži da lahko pol zvečer vzameš za spat..... jst če me fejst glava boli (v tej nosečnoti je blo to samo 1x) vzamem kr 2 skupaj k drgač mi ne pomaga.....

punce se zevedate da zdej so decemberke na poti pol so januarčice pol smo pa me na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image kak je hitro šlo mimo.... sem ravno včeraj mojmu rekla da mormo počas začet prpravljat kam bomo kej postavli ..... morma še omaro iz spalnice vn vrečt pa komodo postavit pa za previjat prostor pripravit..... bo še kr luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam sam verjetno bomo počakal na januar.....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
2.12.2008 9:08:21   
Vesnozaver
se malo pa bojo res nase strucke v nasih narocjih....
midva se tudi morava malo pohistvo premikat.....no mozek bo premikal, jaz bom dajala naređenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na nasih 42 m2 morma res maksimalno izkoristit prostor...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
2.12.2008 9:19:00   
claud
JUTRO!

petrap...ja jst sm učer dobila papirje, pa sm šla kr spotoma vse zrihtat, ker sm mela ravno vse pr roki.... Zdj moj sam še za očetovski dopust prnese pa je....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
2.12.2008 9:47:50   
Čebel@
jutro!
samo pofločkam se,ker grem mojo pikico pogledat........fajn čvekejte pa se oglasim ko pridem nazaj

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
2.12.2008 9:55:48   
diamantina
Jutro! user posted image

Jaz se tudi nimam papirjev, gremo 15. v lov na njih, tako ne moreš nič zrihtat prej, kot 60 dni pred pdp, tako mi je vsaj zadnjič povedala. Mene čaka še sprememba naslova in prijava lastnega gospodinjstva pri fantu.

Kako se kaj počutite? Jaz že odštevam dneve, še 6 dni, pa bom v 8. mesecu - mast gre hitro. Naslednji teden imam pregled - komaj čakam. Upam, da je naš fante še vedno na glavi in bo tako tudi ostalo.

Imam pa še kar veliko obveznosti, ampak finiširam, ker se bo treba ta teden spravit nad pohištvo - bo moj pob imel kar mojo sobo, itak sem jo uporabljala samo 3 leta in ni čisto nič poženščena - imam posteljo 200x140, dolgo mizo, ki bo najprej služila za previjalno, omaro in poličke - čisto vse nevtralno. Ampak treba je vse prišlepat od prejšnje hišo do zajšnje, pa še to sobo in še eno imava namen prebarvat (barva že čaka), pa zavese namontirat, nove luči naštimat in pol mi manjka še posteljica in vse kar spada zraven, pa povijalne plenice, pa še polno drobnarij (dudica, flaška, čistilne krpice, pleničke za enkratno uporabo ...).

Priprave v glavnem v polnem teku. Kaj pa ve? Kdaj mislite, da boste rodile? Pred PDP ali po njem? user posted image  Gremo malo stavit. user posted image  user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
2.12.2008 10:30:00   
Katjusa
diamantina super za sobicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo tud tak kombiniral da nismo drugage kupli kot posteljco no zdej za drugega pa eno mal višjo komodo.... poleti pa planiramo zrihtat sobico v kateri bosta lahko oba tak da takrat bomo kupli pa pograd in kakšno omaro.....

Jst bom rodila okol 15. sem se odločla rok imam pa 10. po UZ po ZM pa 7.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
2.12.2008 10:50:07   
petrap
priprava prostora - midva sva pa sobico že lepo pripravila takrat, ko smo belili stanovanje in do konca uštimali še hodnik..tko da smo pol tud kar pohištvo postavli...da se je vse razdišalo, da ne bo otroček pol vonjal teh stvari...no zdaj morm sam še enkrat vse mal pobrisat..ker bom počasi začela mal oblekce skupaj nosit...pa označevat jih, ker mam od različnih ljudi sposojeno, pol januarja bom pa prala...tak načrt mam jaz...glede na to da mam rok takoj na začetku februarja, bi rada imela do 15. januarja že vse lepo pripravljeno..

lastno gospodinjstvo - sem prebrala, da gre ena urejat tudi tole...ne vem al bi mogla midva z mojim tud to narest al ne?..ker res ne bi blo okej, da bi se pri vrtcu in podobnih zadevah upoštevali vsi dohodki, ker navsezadnje nas je 5 zaposlenih...ne vem...kaj ve pravite? ma kera kaj izkušenj s tem, če se to dejansko upošteva pri volgah ali ne???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
2.12.2008 10:54:35   
Katjusa
petrap men se zdi da je v vaskem primeru boljše da imata vi2 svoje gospodinjstvo tud pr otroških se štejejo vsi družisnki člani......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
2.12.2008 10:56:56   
petrap
katjusa a res? user posted image user posted image user posted image a vidva mata to tko urejeno?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
2.12.2008 11:02:58   
Vesnozaver
petrap: jaz sem tudi mislila oznacevati sposojene cotike, pa sem potem nekje prebrala, da je ena poslikala sposojene cotike, kar je lazje, tako da bom to naredila, ce ti je kaj v pomoc

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
2.12.2008 11:21:55   
orto2
Oj souser posted image !

Kako ste naspidirane user posted image , jaz pa vse na easy, upam, da me kaj ne prehiti user posted image . No, imamo že košek za spanje, pa lupinico pa voziček. Previjalna komoda se kao dela pri mizarju, kar bom verjela, ko jo bom imela doma user posted image . Imam pa tudi že cunjice, sposojene, pa jih ne bom označevala, ker je prijateljica rekla, da si ona svoje zapomne user posted image .

Je pa res en tak dan, lep in optimističen user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
2.12.2008 11:39:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

katjusa a res? user posted image user posted image user posted image a vidva mata to tko urejeno?

mi2 imama svoje gospodinjstvo sicer imam tud svojo kuhinjo čeprav ni nujno, da imaš svojo kuhinjo pač če kdo kej vpraša je v skupni uporabi......

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
2.12.2008 11:40:48   
Čebel@
orto.....oprosti ampak danes se ne morem strinjati s tvojim tazadnjim stavkom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že več kot eno uro ker moja user posted image  ne raste!!!!!!!!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.12.2008 11:43:50   
akvalina
OLA PUNCEuser posted image user posted image user posted image

JAZ SEM FULL VESELA KER JE DANES OB 10:16 URI RODILA OD MOJEGA MOŽA SESTRA. OBA STA OK. AJA IME PA MU JE NEJC!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.12.2008 11:44:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

orto.....oprosti ampak danes se ne morem strinjati s tvojim tazadnjim stavkom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že več kot eno uro ker moja user posted image  ne raste!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majchy upam da bo vse OK.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
2.12.2008 11:45:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

OLA PUNCEuser posted image user posted image user posted image

JAZ SEM FULL VESELA KER JE DANES OB 10:16 URI RODILA OD MOJEGA MOŽA SESTRA. OBA STA OK. AJA IME PA MU JE NEJC!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke mamici in nejcu in upam, da se hitro privadijo en na drugega in da bodo uživaliuser posted image user posted image user posted image čim manj joka in čim več otroškega smeha

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
2.12.2008 11:45:38   
akvalina
MAJCHY kaj je s tvojouser posted image , kaj je rekla G?

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
2.12.2008 11:47:49   
akvalina
user posted image

MAJCHY ZATE

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
2.12.2008 11:48:29   
Čebel@
poslala me je v porodnišnico kjer bom imela vodeno nosečnost,ker se user posted image  ne redi-neki ima narobe s trebuščkom......g je bla full zakrbljena ampak me je tolažila da lahko da bo vse ok

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
2.12.2008 11:51:50   
Katjusa

poslala me je v porodnišnico kjer bom imela vodeno nosečnost,ker se user posted image  ne redi-neki ima narobe s trebuščkom......g je bla full zakrbljena ampak me je tolažila da lahko da bo vse ok

majchy men tečejo solze k tole berem pa vendar ti želim čim več pozitivnih misli in čim bolj sproščeno naprej upam da bo vse vredu in v P boš dobila še drugo mnenje in boljši nadzor.... Upam, da bo vse vredu pošiljam ti en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image a lahko kateri daš sms številko da bomo vedela kako je s tabo ker nas skrbi.... sej veš da smo postale kot ena družinica.....
drži se in vedi da smo s tabo in te imamo radeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
2.12.2008 11:53:25   
akvalina

A POTEM BOŠ ZDAJ V PORODNIŠNICI DO PORODAuser posted image , JOJ MAJCHY BODI OPTIMISTIČNA, PAZI NASE IN NAuser posted image  DA BOSTA OK. DRŽIM PESTI!!!!!KDAJ PA ODHAJAŠ?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
2.12.2008 11:54:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy men tečejo solze k tole berem pa vendar ti želim čim več pozitivnih misli in čim bolj sproščeno naprej upam da bo vse vredu in v P boš dobila še drugo mnenje in boljši nadzor.... Upam, da bo vse vredu pošiljam ti en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image a lahko kateri daš sms številko da bomo vedela kako je s tabo ker nas skrbi.... sej veš da smo postale kot ena družinica.....
drži se in vedi da smo s tabo in te imamo radeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image .....sej bom uredu ampak zdele pač solze ne nehajo tečt....sem mojmu povedala po  telefonu in je komi dele dojel in me klical nazaj-tud on je čist fertik.....to prov ni pošteno!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......