Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:15:41
|
|
|
|
claud
|
boma2- hvala....ja pa res ni dons balonchy....ma frej day al je pa ona tud bl pr tečnih dons-baje da nam je dons odpuščeno ker je pač tak dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:19:57
|
|
|
|
sunny24
|
Ja sej tko k pomislim, se bolj hudo sliši kot je v resnici. Kolkr koli, to mormo ta mesec pošlihtat, k meni se verjetno ne bo dalo okoli šetat januarja in to rihtat. Sobico pa je treba še prebarvat...Pol pa še papirji na csd. Sej to je vrjetno takoj fertik, sam tja se je treba spravit...Ah ja, bomo tudi to pošlihtali. Pa še MŠ se začne drugi teden, moj pa ne bo mogu na prve dve pradavanji, k dela popoldne... Vi ste že končali ne z MŠ? Aja, mi mamo sam 1 predavanje o porodu-a pol je sam to obvezno za mojga al kako? Veš mogoče?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:24:53
|
|
|
|
claud
|
Mi mamo v sredo zadnjič MŠ....je blo pa pri nas tko da na 2. in 3. predavanju je pisala une listke, tko da eni so sam enkrat pršli in dobili....važn da se enkrat tam nalima pa reče...sj vejo da mora folk tud v službo hodit... Na CSD-ju sm pa jst res hitr opravla-sm bla kr presenečena-sm se že prpravla na to da me bojo pošiljal sem pa tja..... v glavnem za očetovstvo sva tud zrihtala in moj ves ponosen skače s tistim papirjem kjer piše gor oče otroka in njegov priimek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:25:22
|
|
|
|
brkn83
|
claud - ful lepe slikice, pa tudi kotiček je res lep . Pa hvala za te informacije, bom potem kr mojmu dala dokument, da ga nese v kadrovsko in da mu ga izpolnijo, potem pa bom konec meseca nesla papirje na CSD. glen-tudi tebi hvala za informacije. balonchy - tudi js jo pogrešam, zdej ni zjutraj nič kavice pa nič seznamčka. No js pa sem sedaj končala predstavitev seminarske naloge,............zdej pa danes mal počitka glede faksa. Moram zdele še nekaj cot zložiti, pa posteljnino, prati dat,........................potem pa bo res za danes dovolj. Že cel popoldan sedim za računalnikom.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:29:03
|
|
|
|
claud
|
Brkn-sam poleg tistega kar si prej pokazala, je še en papir.... prvega izpolni mož, drugega kadrovska! upam da imaš oba!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:30:36
|
|
|
|
brkn83
|
ja imam onega tudi, ko ga mora izpolniti mož, sam zanimalo me je kako je s tem drugim- kdaj ga pač lahk nese v službo potrditi. Sem mislila, da ga mora šele po rojstvu otroka.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:32:56
|
|
|
|
claud
|
brkn-ja men je rekla da je fajn prej to uredit, da maš pol mir-da papirji sam čakajo na rojstvo in pol je prec vse zrihtan.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:35:46
|
|
|
|
claud
|
No punce moje zdj pa hit pod tuš pol pa letim v postlo ker me kliče....If you know what I mean Pridne bodte! Nočko!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:37:47
|
|
|
|
sunny24
|
claud, nočko in lepe sanje, še prej pa veselo !!!!! NOČKO
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:45:33
|
|
|
|
Pupka
|
Čer! Joj ste pridne s temi papirji! Jaz se zdaj psihično pripravljam na to... Bo tudi treba kmali! Ma bomo že... smo zrihtali marsikaj ne da tega ne bi! In po pravici povedano se mizdaj niti ne da it komentirat, ker ste prav hude s čvekanjem! Aja, majchi , ko si prej napisala da bi moglo bit tebe strah ko ne veš kaj te čaka... a-a nikar tako ne razmišljaj... Lih tebe nima česa bit trah. Ne veš kaj te čaka, in pričakuješ lahko marsikaj... zato je bolje nič pričakovati! Sploh pa nič hudega! Kaj sicer počnete? Ste dobro? brcajo na vse strani, tak ko je treba? Meni zadnje dni kar ene 5 centi če ne še več dvigne trebuh. Je mal grozno za videt... ko da bi res že hotel ven... In kot da sporoča da že nima več prostora... Ampak je pa luštno, dokler se ne vtakne v kak kotiček ko že kar malo zaboli... Seveda prijetno zaboli!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 21:57:46
|
|
|
|
brkn83
|
nič punce, grem js zdej spat. Lahko noč vsem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 22:04:27
|
|
|
|
rebeka84
|
cao punce! slučajno katera ve v kolikem času mora komisija odgovoriti glede bolniške? mojo kartoteko so namreč poslali 19.11. na komisijo pa še do zdaj nisem dobila nobenega odgovora. problem je pa da mi osebna zdravnica ne more napisat bolniškega lista za mesec november, če nima kartoteke, jaz pa ga rabim za službo. ali katera ve kako je s tem?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 22:10:08
|
|
|
|
Ajvy
|
večer.....kako smo kaj..... če bo vse po sreči gremo jutri v vrtec.....držte pesti.... Majchy...super za kulično žurko Super za dopolnjeni 28 teden Brkn...super da ti je uspelo tako veliko postoriti Kolumbo.... upam, da vas zdravje čimprej obišče Tanci...lepo poštimajte pri alergologu.. ...pa lepo da se tak malo javiš na raport Aha....super za tako fesjt rezultate Glede spola...če ne prej ....boš vidla ko bo boš rodila Urša...čestitke za samo še 2 meseca KAtjuša...suepr je da ste zadevo tak hitro poglihala....in res je ...tudi taki dnevi morajo prit ....sploh zato, ker potem lepe še bolj cenimo....... Kar se tiče pa današnjega obnašanja...pa zgleda da si lahko TArja in Florjan v roke sežeta...nimaš kaj...kolkr da se zahvališ onemu zgoraj, da se takšni dnevi tudi končajo..... Reckova...čestitke za samo še 69 dni Claud...super za pregled Brkn...ko bim eni zobozdravnik kdaj kaj tako lepega rekel full dobr da imaš take fajne zobke lilcha....no vidiš..pa si preživela pikico Akvalina....to pa je bad....zgleda se ti je glih na želodec postavu Bogec ŽAn....upam, da čimprej neha kašljat ti pa tudi seveda Glen...dober si to zrihtala s prebavo...mene kar matra odkar jem železo..... Super za Lin in da gre jutri v vrtec zdej je treba pa pestke držat..da bomo čimdlje zdržali zdravi Shit za takile nočki...še dober ,da si se uspela malo spočiti.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 22:22:10
|
|
|
|
Ajvy
|
2. del.... Tanci....iiiiiiii kak mali princ je Erik.... Claud...bogica .... upam ,da te slaba volja čimprej zapusti.... Full super je izpadel talo kotiček naš umetnik Pupka...super za samo še 10 tednov Petrap...a vi imaste pupo??? Full dobr da je zamenjava tak super..boš brez problemov odšla na porodniško.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 22:23:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Rebeka....jst nimam pojma o tem nič...je pa čudno da toliko časa zavlačujejo s tvojo kartoteko
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 22:27:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 22:30:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo....ti se boš pa čist v nakupe vrgla..... Jst bi prav enkrat rada prišla k vam domov....po mojem maste pravo legalandijo doma
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 22:45:13
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko punce....lepa nočka naj bo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 2.12.2008 7:55:21
|
|
|
|
kayica24
|
Heey nosečkice!!!! Danes pa sem jaz prva-ne morem verjet:) D*O*B*R*O**** J*U*T*R*O*!!! Jaz ne spim že od 5, ko je moj odšel za 3 dni na teren..Pa ne morem spat brez njega... Zraven tega pa si je naša mala naredila veselico in pridno izvajala aerobične vaje...malo v želodec, pa spet pod rebra..Pa desno in levo...Tak da mi je dihanje že postalo velik izziv in sem na koncu v postelji sedela....Pa še zgaga me peče ko hudič...Sem včeraj zvečer jedla pizzo, pa mi žge po grlu....sem vzela Rupurut, ker več ni blo za zdržat...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 2.12.2008 8:05:38
|
|
|
|
kayica24
|
No, naj še dopolnim, da smo včeraj dopolnili 28.teden,tako da smo že v 29. in imamo še 75 dni Komaj čakam... Zredila pa sem se samo za 5 kg, oz. mi kg stojijo, koliko dag pač gre gor od in plodovnice,moji kg pa nikamor..Nevem, če nisem celo kak kg zgubila Se mi zdi moja postava bolj suha kot na začetku nosečnosti..No, s tem da je pa trebušček vedno večji No bo že...Glavno da je s tamalo miškico našo vse ok... Pregled imamo čez 8 dni, pa sem že tak nestrpna, da je joj....Upam da je pridno rastla naša pikica in da ni premajhna No, bom končala s svojimi monologi tukaj..Ker nemreč moje so še vse zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 2.12.2008 8:12:54
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... dons sem pa jst sitna nisem spala spat sem šla neki okol pol noči ob pol1 sem še na uro gledala ob 3 sem bla na wc-ju pa pol do pol 4 ziher nisem spala (sem spet na uro gledala) 15 do 5 sem šla spet na wc in nisem več spala ležala sem v postelji in mojga rukala k smrči ob 7 se je vstal in sevede sem misla da bom spala se je pa Florjan tu zbudil sem klicala mamico če ji ga lahko pošlem pa je rekla da gre nekam.... (gre dat mačka na kastracijo) ..... zdej grem pa jabolke jest mogoče bo florjan tud mal.... za zajtrk mi je še čist prezgodi.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 2.12.2008 8:17:01
|
|
|
|
kayica24
|
Oh Katjuša, potem pa nisem edina, ki nikakor ne more spati ponoči... Je pa res utrujajoče in kar prosim Bogeca naj mi podari kako noč 10urnega neprekinjenega spanca...Ker sem drugač čist fertik in zaspana... eh,saj bo..Še dobra dva meseca,potem pa...Bomo vedele zakaj se zbujamo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 2.12.2008 8:20:41
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro, pupike. Od včeraj popoldne pa do danes zjutraj ste bile kar pridne čveke in če bi vas vse komentirala, bi zdej celo uro preživela tu pred PC. Prosim, ne zamerit, ker bom samo Sunny odgovorila. Predavanja na MŠ v NG niso obvezna za partnerje. Samo tisti dan, k bosta oba, se oglasi pri vodji in ji povej, da rabiš potrdilo. Do zdaj nam namreč niso ničesar dali, niti nas niso vprašali, ali bi se bilo treba vpisat na kak seznam, pa nas v četrtek čaka samo ogled porodnišnice (zato si mislim, da brez, da vprašaš, potrdila ne bo). Joj, sem to čudno napisala, upam, da je vseeno razumljivo. En krasen dan vam želim!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......