|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
1.12.2008 19:35:00   
sunny24
Sam danes je res zatišje...smo vse po vremenu!user posted image

brkn, jst ti ne znam pomagat s tem dokumentom, k se meni tudi sanja ne, kaj sploh morem nardit! Neki bomo že skombinirali!

Kaj se mogoče kateri sanja, kako se glasuje za uno nagradno igro od slikic naših bušijev? claud, akvalina, Deja-te vem da sodelujejo...Veste mogoče?

Jst sem si pa prej moje kremplčke na rokah porihtala (morm še polakirat, ma se mi ne da), pol sm večerjo nardila, zdej pa dolgčas preganjam na netu, pa TV gledam...moj je šel pa eno kitico odspat pred šihtom. Kaj počnete?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
1.12.2008 19:42:17   
birdy
Hej Sunny, jst dolgčas pasem. Ne da se mi za faks delat, ne da se mi it pospravt, ma nč od nčuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
1.12.2008 19:44:45   
mala*
Dober večer!
Jaz sem tudi sama, danes je ponedeljek in imam moj športni večer...
Zdle gledam dnevnik, pol pa kmetijo, pa grdo račko...no pol se pa počas primaje nazaj...

Me pa dons že cel dan neki v sp.delu buhija čudn tišči,no bo že bolš, važn da brcamo ko zmešani, hi hi!!!user posted image user posted image user posted image
Sem zasledila slikice ja, tanci, tvoj mali je pravi cukrček...
Sunny a ti boš tudi sama ja??

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
1.12.2008 19:45:01   
sunny24
O birdy! A si se malo polenila? Ma ja, sej če si en dan vzameš malo na off je tudi v redu! Da si malo bučo preluftaš!
Kako si drugače?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
1.12.2008 19:45:22   
mala*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hej Sunny, jst dolgčas pasem. Ne da se mi za faks delat, ne da se mi it pospravt, ma nč od nčuser posted image

Jst sm ista....ampak jutri se pa RES začnem učit, ker v pon mam izpit,....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
1.12.2008 19:47:08   
Katjusa
Brkn jst tud nimam pojma o teh ppirjih vem sam da za otroške in tisto pomoč občine daš po rojstvu not.....
Kak je pa z ostalim pa ne vem več sej bojo tam povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst še niti ne vem kdaj bom nesla verjetno kr januarja.... če dobim kak mesec kasneje se bo pa kej pršparaluser posted image user posted image user posted image user posted image važno da dobim....user posted image user posted image user posted image

zdej sem pa utrujena bom šla mal v dnevno pa skledo klementin na kolene in gremo lupit in jestuser posted image user posted image user posted image user posted image jih majo dons pa ju3 v tušu po neki 79 centovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
1.12.2008 19:49:41   
sunny24
mala, pozdravljena! user posted image   Kako misliš sama? Če misliš to, da gre moj delat, ja, bom sama preživela noč-moj konča ob 7h...Ma sej sm navajena, da dela ponoči, tko, da mi ni panike!user posted image
Joj, naša ma danes tudi neke akcije po bušiju...se mi vsake tolko tako zloži na eno stran trebuha, da je že kar malo "neprijetno". Da me ne bo kira narobe zastopla, mi je full fajn, ko se muva, sam ko tko mal zaboli ko se guzi...Ma kar naj se!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
1.12.2008 19:51:07   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

O birdy! A si se malo polenila? Ma ja, sej če si en dan vzameš malo na off je tudi v redu! Da si malo bučo preluftaš!
Kako si drugače?

Mah, sej je fajn si mal bučo preluftat sam me na žalost ena gora posode čakauser posted image  Sej bom, sam mal kasnejuser posted image user posted image  Ker je tale gora še od včeruser posted image user posted image
Drgač pa kr fajn, nč me ne muči, šetam še vedno normalno, nč me dol ne pritiska, spim lahko k ubita, ma vse super. Nimam nobenih težav. Aja, edin mišični krči, v nogah, jao, edin to me muč...
Pa ti? Tvoj spi k gre v nočno, mojga pa ni ker ma popoldansko, babe pa sameuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
1.12.2008 19:53:11   
mala*
ja tko mislim ja...ja sj ti si pa res že čist sprogramirana na to, če že tok časa tko dela...user posted image
Jst mam pa skoz ene prisluhe da en po bajt hod pa kr neki tko da vsak pondelk komi čakam da domov pride, sem pol pomirjena,,,pa še dons k uzun piha pa dežuje pa je tok čudn neki...oh ja...
ja naš otroček se tud včasih tok "huzi" da kr dihat pozabim za par sekund...ma vse bom preživela samo da bo vse v redu na koncu!!!

In kaj boste kej počele zdj, tud kmetija pa to?user posted image
Katjusa DOBER TEK!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
1.12.2008 19:55:48   
birdy
Katjuša, dobr tek tud od mene, sem se ti pridružla pri mlatenju mandarin. Pomoje bojo naši otroc res vsi oranžni ven prilezeluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
1.12.2008 20:02:29   
claud
sunny-imaš zs

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
1.12.2008 20:20:05   
claud
No jst sm mal prespala, pa mi je kr mal bolš....
Mi je najbolj fajn da me takrat vsi pustijo pr miru, da se sama s sabo zmenim pa je....

Kako ste kj....?
Tok ste ble čvekave dons da nism še nč brala za nazaj kj dost, zato tud ne bom komentirala....

Sm pa dons mojo G vprašala glede UZ-zakaj sta samo 2 brezplačna in kako to da majo pa nekatere več uz kr tko-čeprav je vse ok....
No pa je rekla da je ravno zadnjič še enkrat zakonik brala, da je jasno da sta brezplačna sam 2, ampak tud njej to ni všeč...je rekla da se je ta stvar prepotiho ukinla in da bi mogle ženske štrajkat za to pravico....ampak se takrat ni nobena pritožila zdj je pa tko....user posted image

Ja naslednjič pa kr ctg-pol pa sam še 4 tedne do konca-ojoj....user posted image

Sva pa dons zrihtala tud očetovstvo in enkratno denarno pomoč....tko da je šlo kr hit tole....da mam vsaj neki zdj urejen...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
1.12.2008 20:38:03   
sunny24
Oh ja, sm malo poniknla, k je pršla kvazi tašča in sestra od mojega gor...Mi je prnesla en krožnik tak okrasn, k ga pr bogu nimam kam utaknt v to stanovanje, k nikamor ne paše...user posted image  Še en praholovec...Ah ja...Pa čokolatine mi je prnesla, k jih ne jem...Bo moj dragi to zmazu!user posted image  Še dobro, da ga mam, k če ne bi to vse romalo v kanto.

claud, drgače je blo ap vse OK na pregledu? Pa fajn, da ste že urihtali papirje!user posted image user posted image user posted image   Kako napreduje previjalni kotiček?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
1.12.2008 20:46:33   
claud
brkn83- za očetovski dopust sta 2 papirja-enega tvoj izpolni, so njegovi podatki gor, drugega pa nese na firmo in mu tam izpolnejo....za otroški dodatek pa po rojstvu-najkasneje 3 mesece. Men je dala vse obrazce kr na CSD-ju.

sunny- previjalni kotiček je končan.....!!!!!!!1user posted image
Ja na pregledu je drugač vse v redu-no kri je nekje na meji...ampak je rekla da to naj kr s hrano da je brez veze zdj železo dajat če ni nujno.  Maternica je 31 cm visoka kar se ujema s tedni ....ni pa nč pogledala MVuser posted image ...jst se pa takrat tud nism spomnla....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
1.12.2008 20:50:47   
glen
brkn
Glede papirjev za očetovski je meni na csd-ju povedala takole.
Da prinesem oba obrazca mojega in njegovega skupaj, pa pol ko rodim samo mož prinese naknadno roj. list oz. je dovolj potrdilo zdravnika o rojstvu otroka (ker se roj. list čaka cca 14 dni)in izpolneta na CDS-ju vlogo dokonca.Tako da lahko pol takoj nastopi očetovski dopist da mu ni treba čakati roj. lista
Tako da daš svojo vlogo z prilogo s1(kjer so tvoji podatki o dohodkih za preteklih 12 mes. in njegovo vlogo z prilogo z njegovimi dohodki za preteklih 12 mes.
Upam da si me razumela in sem ti kaj pomagala.
Moj je bil do junija 10 let zaposlen v eni firmi, zdaj pa je v drugi, tako da morem kr dve prilogi dat eno bodo izpolnili v stari službi za doh. do junija in pol v novi od junija do nov.user posted image

Drugače pa pupike fajn večer pa lahko nočko,no mogoče še kaj vskočim ampak načeloma se grem malo možu posvetituser posted image .
Jutri zjutraj pa grem na upravo da z kadrovko preštudirava kolko imam še starega dopusta,pa papirje za csd ji nesem da mi bodo izpolnili itd itd.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
1.12.2008 20:52:34   
claud
sunny-sorry-sm ti še slikce dolžna...mal se slabo vidi k je moj tko čudn sliku ...

user posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
1.12.2008 20:53:21   
sunny24
Super za kotiček! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Boš ob priliki pokazala slikico, ne?user posted image  
Dej, ti maš naslednič že kar CTG...Cajt gre full hitro!

Aja, pa lepo, da si prespala in da nisi več sitna! Sej včasih je treba bit tudi siten!user posted image

Pa ZS maš!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
1.12.2008 20:55:40   
sunny24
claud, full je lepo pršlo! user posted image user posted image user posted image

glen, tudi tebi lep večer pa fajn crtanje!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
1.12.2008 21:00:55   
claud
sunny- veš kaj...na živce mi gre kadar sm slabe volje pa tečna (morm rečt da je pr men to res malkrat-celo v nosečnosti), pol mi pa vsi težijo kaj mi je kaj sm tko zoprna....a drugi so pa lohk vsak drug dan....ajojuser posted image
Pr slikcah una modra je mal preveč živa ratala...drugač je mal bolj blaga...drugač je pa res kr u redu ratal no... No če bo mali všeč bo u redu, drugač bomo pa dol potrgaluser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
1.12.2008 21:06:37   
boma2
dober večer souser posted image ..............

kako ste kaj? vidim, da ste kr zgovorne... :) superca grem brat... :)user posted image user posted image user posted image

še malo pa bo dopust... :)

boma2 :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
1.12.2008 21:07:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sunny-sorry-sm ti še slikce dolžna...mal se slabo vidi k je moj tko čudn sliku ...

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full  lepo.... si pa res faca, ker si tako lepo narisala,,,

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
1.12.2008 21:08:12   
boma2

Oh ja, sm malo poniknla, k je pršla kvazi tašča in sestra od mojega gor...Mi je prnesla en krožnik tak okrasn, k ga pr bogu nimam kam utaknt v to stanovanje, k nikamor ne paše...user posted image  Še en praholovec...Ah ja...Pa čokolatine mi je prnesla, k jih ne jem...Bo moj dragi to zmazu!user posted image  Še dobro, da ga mam, k če ne bi to vse romalo v kanto.

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
1.12.2008 21:09:33   
sunny24
Ja, sej to gre tudi meni na živce. Ko te vidijo, da ti neki ne štima in kar vrtajo in vrtajo, pol pa ti film pokne, pol si pa žleht in tečen...user posted image  Pusti človeka pr miru, če vidiš, da ni na volji! Če bo želel, bo že povedal, kaj mu ni prov! A ni tko?

Ti, sej pomojem, če ji ne bo všeč, bo kar sama poskrbela, da bojo šle slikice proč...user posted image

Joj, jst morm ta tedn še tolko nardit...Ne vem, kdaj mi bo vse uspelo...Morm it sobico naročit, voziček naročit, moj si more vzet 1 dan, da gremo to pošlihtat-ker najprej en šiht, pol še privat in pol zmanka cajta...Pa še sobico je treba pošlihtat predn prije pohištvo....Po mojem bomo mi končali rihtat vse za user posted image  ko bom že popadke mela na 5 minut...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
1.12.2008 21:09:43   
boma2
čer.... pogrešam balonchy..... :(

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
1.12.2008 21:13:42   
claud

Ja, sej to gre tudi meni na živce. Ko te vidijo, da ti neki ne štima in kar vrtajo in vrtajo, pol pa ti film pokne, pol si pa žleht in tečen...user posted image  Pusti človeka pr miru, če vidiš, da ni na volji! Če bo želel, bo že povedal, kaj mu ni prov! A ni tko?

Ti, sej pomojem, če ji ne bo všeč, bo kar sama poskrbela, da bojo šle slikice proč...user posted image

Joj, jst morm ta tedn še tolko nardit...Ne vem, kdaj mi bo vse uspelo...Morm it sobico naročit, voziček naročit, moj si more vzet 1 dan, da gremo to pošlihtat-ker najprej en šiht, pol še privat in pol zmanka cajta...Pa še sobico je treba pošlihtat predn prije pohištvo....Po mojem bomo mi končali rihtat vse za user posted image  ko bom že popadke mela na 5 minut...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image res je...najbolš da sam premelješ pa je!!!!

Ma ne, sj vam bo ratal...sam sliši se velik, ko pa enkrat začneš pa kr gre...z vozičkom itak nimaš nobenga dela, razen tega da ga izbereš, kupiš in pripelješ do domauser posted image S sobico se bo tvoj matru, ti pa poskrbiš za malenkosti...pa jeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......