nana35
|
Sem vedela da vam bo slika od debele deklice všeč .Meni je takoj zapela za oko . IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Sem ugotovila da malo prevečkrat uporabljam besedo NO.Če pa jo skoz mojemu govorim,ko mi kaj nagaja....očitno prevečkrat. Si me pa nasmejala,ko si to ugotovila... Ja pa seveda za zobke in za bolj miren spanec ponoči.Zobki so res zgoraj vedno bolj narazen,ker Klemnovi so tudi narazen.Pa da teta M kmalu zgine nazaj v Esterajh.In lep venček,pa saj venčki so ponavadi lepi,kajne? Koala,voziček....mene je s stola najbolj dvignila cena,boli me za vozek,noben voziček na svetu ne more stati toliko.Meni so že itak cene vozičkov ful navite,tole je pa res že višek.Sem šla 2x gledat,če je res.Pa naj bo ultra ultra lahek,kot pravi mml.No,mi ga sigurno ne bomo nikoli imeli,si bomo kupili raje drugi avto . Alfabeta,pozdravite se vsi in to kmalu!!!!! Klemen že tudi par sekundic postoji,ampak najbolje se počuti na vseh štirih in ga šiba. Lusa,lepe,lepe Božične slikice. Danes sem polila tipkovnico s kuhanim vinom in nič več ni delovalo.Še dobro da sem se spomnila,da imam v kleti še eno,ker je bila tista res vsa zalimana.In sem jo našla,ker drugače ne bi bilo nič z mojim večernjim javljanjem,grem pa jutri verjetno po novo,bomo videli. Klemen spet že ajčka,danes je šel okoli pol 9h,zjutraj pa me je vrgel iz postelje že okoli pol 6h.Meni se bo .In cel dan je sračkal,mislim,da ima drisko,ker je bilo vse bolj tekoče in zelo pogosto.Drugače mu nič ne manjka,volje je super dobre.Bomo videli,kaj bo jutri. anita,lep venček,a ste ga naredili sami ali ste ga kupili?In za zobek. Jaz sem zdaj nekaj delala oz.dodelala naš adventni venček in sem se tako spekla s tisto toplotno pištolo,da je joj.Sem pa lepo naredila,slikat pa se mi ga ne da,mogoče jutri.Bom videla,ker moram vedno nekaj nalagat gor na shrani.si in se mi ne da. dašabina, za zobke,kaj naj rečem...mi jih imamo še kar vedno 6 in nič ne kaže na kaj več.Meni je pa itak tak luškan s temi zobki,da jih več še ne rabi . Tvoja Maša je pa res prisrčno napisala to pismo Miklavžu in kot že vem,ga bo Miklavž prinesel,kajne,ker je takooo pridna??!!Če bom kdaj brala taka pisma ne vem,ker nisem sigurna da so fantje tako pisemsko nadarjeni.No,ne vem, bomo videli.To da pa si najboljša in najlepša ženska na svetu,pa itak ni dvoma,pa zlata mami si. mala pikica,če nisi prej naročila baby vaca,ga boš zdaj...jaz sem takoooo srečna da ga imam,res.Upam,da ne bo imel težke noči... Klepetka,ko bom oddala post,pričakujem,da je tvoj že napisan .