Alfabeta
|
Čer! Tolk da se malo javim. Mi smo še vedno bolni, v množini. Sedaj še veliki sinko kašlja, kiha, mene že po grlu žgačka 2 dni, so Lekadoli v uporabi. Ajda še ni zdrava, še fulll kašlja, iz noska je pa HB pričelo tečt malo bolj gosto in obarvano. Je pa pridna, vsaj kar se dojenja in pitja tiče . Se je pa danes prvič sama potegnila gor in stala Vem, sunny in mala pikica, v primerjavi z vajinima je še ful zadaj, ampak je tudi mesec dni mlajša in jaz sem zadovoljna, ker je nedavno šele začela dobro kobacat. Zdaj je sicer Spidi Gonzales, nam kidne tud po stopnicah navzdol, če so vrata odprta . So nekateri že 'pozabili da imamo sedaj plazilca in ne samo enega velikega dečkota No, naša tašča je doma, jaz sem še vedno "boss of the kitchen", ker ona še ne more kuhat za njih. Sem bla tolk pridna pretekli vikend. Vsak dan sem spekla frišen kruh (pa ne na avtomat!), pa potico v soboto, pa piškote na meter spet, ker je prejšnjih že zmanjkalo .... Vmes uspem še malo pospravit, pa danes sem bila na sinovem zaključku plesnih, oči je pa Ajdo pazil in sta se čist fajn mela. Evo, poročilo napisano.... katarinas za , zdaj pa gremo na novo, a ne? koala, izvide. Vidiš kako dobre misli dobro vplivajo slikice so vse lepe , da ne omenjam vsake posebej, pa katero pozabim LANA in JAN vse najboljše vama želiva z Ajdo a ste videle kake poplave morja so vsepovsod, pravzaprav voda? Koper, Hrvaška Istra, Benetke,..... Upam, da na Pagu ni šlo čez kopno evo, malo sem pokomentirala, bom morda še kaj kasneje. Moram it enega kašljavčka malo pomirit.
|