|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
2.12.2008 7:41:20   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom ( Mark - HEI in Sofija - slovenka) user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.12.2008 7:41:58   
Samsa
ooouuuuuuuujjeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.12.2008 7:43:55   
anaj22
Dobro jutro mamice

no pa mi je le uspelo mal na rr pridet vidm da mam ful za prebrat, bom mal poškila za nazaj da vidm kaj se dogaja

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.12.2008 7:47:22   
Samsa
user posted image jooooo, kje si pa hodila? user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.12.2008 7:56:22   
babysolza
sasa, as, ninny, mi smo polovični pri zobkih... starejši ima dva, mlajši nobenega... tako da se z Ažbetom pridružujeva v klub, če naju vzamete

tudi mi imamo eno brezzobo babo user posted image

Dan, dan.  Kako ste spale danes? user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.12.2008 8:02:23   
RMRM
Jutro

Samsa, hvala za zajtrk, njamiiiii.

She29 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Majo in user posted image user posted image user posted image  da si se zmenila za pregled.

Didlina, user posted image user posted image user posted image  za hiter pregled. Imaš pa prav glede vezic, srečke tiste ki jih imate. Jaz jih na žalost nimam, sam pol tolk časa težim, da me imajo poln kufer, pa mi dajo datum mal prejuser posted image

Kleo, z Lukasom sva imela pregled vida in k sreči je vse ok, vidi in to zelo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse najboljše Sofija in Mark user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didlina, jaz imam tudi takrat RD.user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.12.2008 8:19:55   
l.daisy
jutro,

Mark in Sofija vse naj naj user posted image user posted image user posted image

mi smo danes spet polovično spali... eden spi kot ubit, ta drugi pa ne.... user posted image in to vse odkar je bil zadnjič cepljen... user posted image

zvečer sem zlikala cunje, sem bila pridna, ampak kaj, ko je tega vedno več (samo včeraj smo se 5x preoblekli)...

vreme me ubija... glava me boli za popuser posted image , spodaj me trga, pa še user posted image sem dobila...

aja, kleo, prelij bübchen šampon v niveino (oz. v katerokoli, ki jo še ne pozna) embalažo user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.12.2008 8:40:33   
Anonimen
jutrouser posted image

she29
- malo večkrat se nam oglasi, pa čestitke za 6 mesecev

RMRM   Lukasa user posted image da je vse v reduuser posted image user posted image

Sama- hvala za zajtrkuser posted image

kleo- dober danuser posted image

Sofija in Mark
- vse naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.12.2008 8:40:52   
Anonimen
Samsa oujeaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.12.2008 8:42:01   
Anonimen
Pri nas je danes spala do 6,potem sva jedli in se je še ene pol urce zgovarjala v postelji in nazaj zaspala.

Odkar je ugotovila kako se obrne na trebuh, se samo obrača, potem pa joka, da jo nazaj na hrbet dajem. Včeraj sem morala skoz zraven biti, da sem jo nazaj obračalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.12.2008 8:42:21   
Anonimen
aja, kleo, prelij bübchen šampon v niveino (oz. v katerokoli, ki jo še ne pozna) embalažo

ni slaba idejauser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.12.2008 8:44:47   
Anonimen
Annna vse naj naj za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.12.2008 8:54:34   
HEI
Dobro jutro user posted image

Hvala za čestitke za obmesečnico našemu Marku user posted image
Kako gre hitro čas user posted image  

Sicer pa zadnje čase tako pridno tipkate, da jst niti brat ne uspem sproti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.12.2008 9:20:35   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sem bila samska, danes sem pa sama user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.12.2008 9:27:24   
Anonimen
ojoj, user posted image user posted image user posted image se vidi da hitimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.12.2008 9:31:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sem bila samska, danes sem pa sama user posted image

user posted image user posted image

Dobro jutro

Smeh je pol zdravja,tako da Samsa....

Midve sva spali do 8.45h,samo ga je ponoci nekaj biksala,zgleda ,da ji je trebuscek nagajal,ker se je ob polnoci pokakala,potem je imela pa se zjutraj polno plenicko.
RMRM,vazno,da je vse v redu.Kako to,da je imel sploh pregled?
Daisy,dobra ideja,samo zdaj si je sampon ze moz prilkastiluser posted image ,bi se pa splacalo drugicuser posted image .
Ninny,hvala enakouser posted image

Sofijauser posted image user posted image in Markuser posted image user posted image vse najboljseuser posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.12.2008 9:34:16   
lonapo
samo na hitro da se javim.

mi smo spet vsi bolniuser posted image user posted image , žiga ma rahlo virozo smo bli v soboto pri dežurnem; nejc že 10 dni kašlja, je včerej dobil 39,5 vročine ob treh popoldan-sva bla tri ure pr zdravniku-angina,spet mamo antibiotikeuser posted image , celo noč je kuhal, no proti jutru mu je pa vročina padla-je bil revež tolk utrujen da še vedno spi. jst mam pomoje tud angino-čist zabasana - sploh mi ne gre nč ven iz nosa, sam vročine še nimam. grem mal pospravt ker mam čist vse v rasulu, pa se mogoče še zvečer kej beremo.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.12.2008 9:35:35   
Anonimen
lonapo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas, da se čim prej pozdravite

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.12.2008 9:48:59   
Anonimen
Joj Lonapo,vi pa tako bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hitro ozdravitev,in zateuser posted image user posted image da bos lazje zdrzala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.12.2008 9:50:04   
babysolza

Sama- hvala za zajtrk

včeraj sem bila samska, danes sem pa sama

sem opazla, pa ti še prej. Bo treba pazit, veš. user posted image user posted image

Lonapo in Daisy - vama pa cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.12.2008 9:51:20   
babysolza
In še posebne čestitke našim mini tini slavljencem: Sofija in Mark, vse naj naj!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.12.2008 9:51:38   
aleksandra silvija
Včeraj sem morala skoz zraven biti, da sem jo nazaj obračala

še malo, pa jo boš iskala, kam neki se je odkotalilauser posted image

pa naj naj za vse tini mini rd-5 in 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image -res ne morem verjet, da so naši user posted image  že tako velikiuser posted image

nya-super za dopust in nov zobekuser posted image

nepotrebni nakupi--oblačilcauser posted image

finance in prazniki-se mi zdi, da prazniki niti ne vplivajo tako-saj več kot lahko poješ ne moreš...user posted image
Darila pa so predvsem za otroke. Sploh pa Jernej sedaj ne dobiva sladkarij in sva ga MIDVA navadila, da potem dobiva igrače. In ko dobi igračo on, dobita še Patricia in Lovrouser posted image . Tako da letos sploh želja ni več,...user posted image  Lego imamo že vse možno, barbik, ,...mogoče kakšne družabne igre in na listu "bon" za družinski izlet ali 2user posted image .
Obdarujemo še nečake ter njegove starše in potem se že konča. No, kakšna "flaša" in še kaj zraven, če gremo kam na obisk,...

RMRM- za Lukca in očke.user posted image
She-pa večkrat se kaj oglasi-saj ni treba vse pokomentiratuser posted image .

Tako. Ob 10-ih imamo malicouser posted image , potem pa gremo ven.
Uživajte!

Lunca-še vedno velja-oglasi se, do novega leta je še straaašno daleč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.12.2008 9:53:34   
aleksandra silvija
Aja. BS-držim pesti, da se uredi tole z denarjem!user posted image user posted image user posted image

In L. Daisy-da mine glavobol.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.12.2008 10:00:24   
Samsa
lonapo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše zdravje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
2.12.2008 10:02:01   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image

Dobro jutro

Smeh je pol zdravja,tako da Samsa....

Hvala, da skrbite za moje zdravje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?