Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 7:41:20
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše obmesečnikom ( Mark - HEI in Sofija - slovenka)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 7:41:58
|
|
|
|
Samsa
|
ooouuuuuuuujjeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 7:43:55
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro mamice no pa mi je le uspelo mal na rr pridet vidm da mam ful za prebrat, bom mal poškila za nazaj da vidm kaj se dogaja
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 7:47:22
|
|
|
|
Samsa
|
jooooo, kje si pa hodila?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 7:56:22
|
|
|
|
babysolza
|
sasa, as, ninny, mi smo polovični pri zobkih... starejši ima dva, mlajši nobenega... tako da se z Ažbetom pridružujeva v klub, če naju vzamete tudi mi imamo eno brezzobo babo Dan, dan. Kako ste spale danes?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:02:23
|
|
|
|
RMRM
|
Jutro Samsa, hvala za zajtrk, njamiiiii. She29 za Majo in da si se zmenila za pregled. Didlina, za hiter pregled. Imaš pa prav glede vezic, srečke tiste ki jih imate. Jaz jih na žalost nimam, sam pol tolk časa težim, da me imajo poln kufer, pa mi dajo datum mal prej Kleo, z Lukasom sva imela pregled vida in k sreči je vse ok, vidi in to zelo dobro . Vse najboljše Sofija in Mark Didlina, jaz imam tudi takrat RD.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:19:55
|
|
|
|
l.daisy
|
jutro, Mark in Sofija vse naj naj mi smo danes spet polovično spali... eden spi kot ubit, ta drugi pa ne.... in to vse odkar je bil zadnjič cepljen... zvečer sem zlikala cunje, sem bila pridna, ampak kaj, ko je tega vedno več (samo včeraj smo se 5x preoblekli)... vreme me ubija... glava me boli za pop , spodaj me trga, pa še sem dobila... aja, kleo, prelij bübchen šampon v niveino (oz. v katerokoli, ki jo še ne pozna) embalažo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro she29 - malo večkrat se nam oglasi, pa čestitke za 6 mesecev RMRM Lukasa da je vse v redu Sama- hvala za zajtrk kleo- dober dan Sofija in Mark- vse naj naj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa oujeaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je danes spala do 6,potem sva jedli in se je še ene pol urce zgovarjala v postelji in nazaj zaspala. Odkar je ugotovila kako se obrne na trebuh, se samo obrača, potem pa joka, da jo nazaj na hrbet dajem. Včeraj sem morala skoz zraven biti, da sem jo nazaj obračala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, kleo, prelij bübchen šampon v niveino (oz. v katerokoli, ki jo še ne pozna) embalažo ni slaba ideja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Annna vse naj naj za tvoj rojstni dan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 8:54:34
|
|
|
|
HEI
|
Dobro jutro Hvala za čestitke za obmesečnico našemu Marku Kako gre hitro čas Sicer pa zadnje čase tako pridno tipkate, da jst niti brat ne uspem sproti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:20:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sama- hvala za zajtrk včeraj sem bila samska, danes sem pa sama
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj, se vidi da hitim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sama- hvala za zajtrk včeraj sem bila samska, danes sem pa sama Dobro jutro Smeh je pol zdravja,tako da Samsa.... Midve sva spali do 8.45h,samo ga je ponoci nekaj biksala,zgleda ,da ji je trebuscek nagajal,ker se je ob polnoci pokakala,potem je imela pa se zjutraj polno plenicko. RMRM,vazno,da je vse v redu.Kako to,da je imel sploh pregled? Daisy,dobra ideja,samo zdaj si je sampon ze moz prilkastil ,bi se pa splacalo drugic . Ninny,hvala enako Sofija in Mark vse najboljse .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:34:16
|
|
|
|
lonapo
|
samo na hitro da se javim. mi smo spet vsi bolni , žiga ma rahlo virozo smo bli v soboto pri dežurnem; nejc že 10 dni kašlja, je včerej dobil 39,5 vročine ob treh popoldan-sva bla tri ure pr zdravniku-angina,spet mamo antibiotike , celo noč je kuhal, no proti jutru mu je pa vročina padla-je bil revež tolk utrujen da še vedno spi. jst mam pomoje tud angino-čist zabasana - sploh mi ne gre nč ven iz nosa, sam vročine še nimam. grem mal pospravt ker mam čist vse v rasulu, pa se mogoče še zvečer kej beremo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo za vas, da se čim prej pozdravite
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Lonapo,vi pa tako bogi za hitro ozdravitev,in zate da bos lazje zdrzala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:50:04
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sama- hvala za zajtrk včeraj sem bila samska, danes sem pa sama sem opazla, pa ti še prej. Bo treba pazit, veš. Lonapo in Daisy - vama pa cel kup
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:51:20
|
|
|
|
babysolza
|
In še posebne čestitke našim mini tini slavljencem: Sofija in Mark, vse naj naj!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:51:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Včeraj sem morala skoz zraven biti, da sem jo nazaj obračala še malo, pa jo boš iskala, kam neki se je odkotalila pa naj naj za vse tini mini rd-5 in 6 mesecev -res ne morem verjet, da so naši že tako veliki nya-super za dopust in nov zobek nepotrebni nakupi--oblačilca finance in prazniki-se mi zdi, da prazniki niti ne vplivajo tako-saj več kot lahko poješ ne moreš... Darila pa so predvsem za otroke. Sploh pa Jernej sedaj ne dobiva sladkarij in sva ga MIDVA navadila, da potem dobiva igrače. In ko dobi igračo on, dobita še Patricia in Lovro . Tako da letos sploh želja ni več,... Lego imamo že vse možno, barbik, ,...mogoče kakšne družabne igre in na listu "bon" za družinski izlet ali 2 . Obdarujemo še nečake ter njegove starše in potem se že konča. No, kakšna "flaša" in še kaj zraven, če gremo kam na obisk,... RMRM- za Lukca in očke. She-pa večkrat se kaj oglasi-saj ni treba vse pokomentirat . Tako. Ob 10-ih imamo malico , potem pa gremo ven. Uživajte! Lunca-še vedno velja-oglasi se, do novega leta je še straaašno daleč!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 9:53:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Aja. BS-držim pesti, da se uredi tole z denarjem! In L. Daisy-da mine glavobol.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 10:00:24
|
|
|
|
Samsa
|
lonapo za vaše zdravje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 10:02:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sama- hvala za zajtrk včeraj sem bila samska, danes sem pa sama Dobro jutro Smeh je pol zdravja,tako da Samsa.... Hvala, da skrbite za moje zdravje....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?