Ana Luna
|
potem pa PAZI!!!! me kliče kolegica, ki je imela v sredo pregled in mi takrat povedala, da je še zaprta in da nič ne kaže na kakršen koli začetek... v glavnem... v četrtek ob 3h zjutraj jo pritisne kakat opravi gre spat in spi do 5.40 se zbudi in gre še enkrat na wc se ji ne ljubi več spat pa se stušira in med tem se zbudi še mož in potem mu ona reče (ker se mož vozi uro in pol do službe) pojdiva se kljub vsemu pokazat v P, ker imam v črevesju tak občutek, kot zvijanje... ok, se onadva odpravita ob 6.20 do avta, njo po poti zagrabi krč in ne more ne stat ne ležat--- nič!! kliče mož rešilca in jo nese na sedežno--- njo prime še en krč, pritisne in RODI !!! (baje ga je mož komaj ujel, da ni iz sedežne padel, tako močan pritisk je bil)! me mislim čakat na popadke na 3minute in na odtekanje plodovnice (njej ni odtekla!!!) halo?!? 6.35 se pripelje rešilec, prerežejo popkovino in jih odpeljejo v P, kjer ona porodi še posteljico in dobi en okrasni šiv, zaradi ultra hitrosti poroda!!! pa prejšnji dan ni nič kazalo, vse je bilo zaprto in bla bla navodila na 5 minut se odpravite od doma... - ima 20 minut do pol ure vožnje... potem pa PAZI!!!! me kliče kolegica, ki je imela v sredo pregled in mi takrat povedala, da je še zaprta in da nič ne kaže na kakršen koli začetek... v glavnem... v četrtek ob 3h zjutraj jo pritisne kakat opravi gre spat in spi do 5.40 se zbudi in gre še enkrat na wc se ji ne ljubi več spat pa se stušira in med tem se zbudi še mož in potem mu ona reče (ker se mož vozi uro in pol do službe) pojdiva se kljub vsemu pokazat v P, ker imam v črevesju tak občutek, kot zvijanje... ok, se onadva odpravita ob 6.20 do avta, njo po poti zagrabi krč in ne more ne stat ne ležat--- nič!! kliče mož rešilca in jo nese na sedežno--- njo prime še en krč, pritisne in RODI !!! (baje ga je mož komaj ujel, da ni iz sedežne padel, tako močan pritisk je bil)! me mislim čakat na popadke na 3minute in na odtekanje plodovnice (njej ni odtekla!!!) halo?!? 6.35 se pripelje rešilec, prerežejo popkovino in jih odpeljejo v P, kjer ona porodi še posteljico in dobi en okrasni šiv, zaradi ultra hitrosti poroda!!! pa prejšnji dan ni nič kazalo, vse je bilo zaprto in bla bla navodila na 5 minut se odpravite od doma... - ima 20 minut do pol ure vožnje... Martka, hvala za tole. Res, očitno nikoli ne veš, kdaj te prime ... Sicer super za tako bliskovito hiter porod, ampak jaz bi pa že raje rojevala malo dlje, samo ne doma.
|