|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
1.12.2008 13:22:49   
patkapatatka
Čestitke novopečeni družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , ki ste prehlajene poskusite z naravnim zdravilom - medom, ki si ga s prstom namažeš v nosnico; pri meni običajno deluje in zapre pipouser posted image .

Ali ste že kaj razmišljale o plenicah?
Jaz sem nekaj časa razmišljala o pralnih, nato sem si premislila, predvsem zaradi začetne investicije. V prejšnjem katalogu BC pa je bil oglas za 50% znižanje plenic Bambino mio in sem jih takoj nabavla. Ima katera kakšne izkušnje z njimi? Upam, da si nisem nakopala user posted image  z njimi.

Blackcofee, tvoja ikona nič ne pomaga, jaz jem in jem kg so pa še vedno 8+user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.12.2008 13:24:06   
tasa.m
Zverinca, čestitke za fantiča user posted image user posted image user posted image , no pa imamo prvega decembrčka

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.12.2008 13:30:51   
lonja
Evo, pa nas je naša draga Zverinica spet malo prehitela po desni user posted image . Iskrene čestitke, še toliko bolj, ker je dejansko odprta sezona decembrčkov user posted image .

user posted image
ISKRENE ČESTITKE Zverinica, pa lupčka za malega Jerneja!!!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.12.2008 13:32:49   
mamabranka
Čestitke Zverinica, oči in mali Jernej.user posted image

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.12.2008 13:39:56   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80           

==================================================
 PDP   Ime   starost     kraj   pregledi                 spol             obseg/kg
==================================================
09.12. 
mamabranka      28 let      LJ      p  3. 12.             user posted image   105/ user posted image +3kg  user posted image user posted image

A zdej mam pa že dva user posted image  na seznamu? A je res tolk hudo z mano? Sej jest bi jedla, jedla, jedla, jedla, jedla, jedla, jedla, jedla, jedla, pa ne smem user posted image .

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.12.2008 13:51:35   
LUNA06
Iskrene čestitke zverinci in njenemu Jernejčku!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.12.2008 13:59:43   
Ana Luna
No, pa mamo prvega decembrčka! Zverinca, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

Cipresa, jaz sem imela isti beden občutek v četrtek, ko sem šla s pregleda. Nobenega uz-ja, nobenega vaginalnega pregleda. Sploh pojma nimam, kako kaže tam spodaj. Pred dvemi tedni me je sicer vaginalno pregledala in takrat je rekla, da lahko pričakujem že kar kmalu, pa od tega ni še nič. user posted image V sredo imam pa PDP ...
No, fino, ti vsaj veš, da (če ne prej) bo v četrtek tvoj dan D. user posted image

Punce, Sanja je nazadnje rekla, da ima veliko dela s pripravami, zato se je malo odklopila s foruma. Ampak zihr nas bo obvestila, ko bo kaj novega. user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.12.2008 14:04:25   
nadya
user posted image user posted image user posted image Bravo Zverinica za Jerneja!!!user posted image user posted image user posted image

No evo pa ga mamo, prvega decembrčka user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.12.2008 14:12:25   
LUNA06
Joj punce prav smilite se mi s temi pregledi.No to se je meni isto dogajalo z G v LJ.Zdaj sem zamenjala in imam že čist polno knjižico, tolk pregledov sem že mela.Čist vedno mi nardi UZ, zadnje čase me tudi spodaj vedno pogleda, pa mela sem že 4 CTG-je + 2 v porodnišnici.Zmeraj mi pregleda vodo, pritisk, težo.Skratka super no!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.12.2008 14:13:17   
lollypop
Punce, rabim en nasvet - tiste ki že imate izkušnje (no pa tiste, ki ste prečekirale ponudbo naših trgovin) - kakšne elektronske varuške ste si kupile, če ste jih že ali boste s tem počakale za kasnejši nakup?? Saj mislim da je o tem že potekala debata, pa se mi zdaj res ne da za nazaj iskat  user posted image  
Kaj pa koši za plenice?? Ene jih svetujejo, druge pravijo brezveze - kakšne izkušnje mogoče s tem??

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.12.2008 14:18:23   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Včeraj me je una babica po telefonu vprašala, kolk cm se mi zdi, da sem odprta, WTF?

No ta je pa dobra, lonja po ogledalo najbolj da greš pa pogledaš spodaj če je že luknjauser posted image user posted image user posted image

Zverinica ČESTITKE za fantka Jernejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj po eni strani je res, najkasneje v četrtek bom šla po našo pupouser posted image Ah kot da imajo toooolllkkkk velik dela če samo uč vrže na "podvozje" pa en kratek minimalen UZ nardi da vidi da je še vse O.K., to je tooookkkk težkouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.12.2008 14:22:12   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka

Ali ste že kaj razmišljale o plenicah?
Jaz sem nekaj časa razmišljala o pralnih, nato sem si premislila, predvsem zaradi začetne investicije. 

Jaz bom uporabljala kat tiste za enkratno uporabo, če se pojavi alergija potem pa ukrepaš naprej, prej pa nebom komplicirala. Tako sem delala pri Žigu pa je bilo vse O.K.

IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

Punce, rabim en nasvet - tiste ki že imate izkušnje (no pa tiste, ki ste prečekirale ponudbo naših trgovin) - kakšne elektronske varuške ste si kupile, če ste jih že ali boste s tem počakale za kasnejši nakup?? Saj mislim da je o tem že potekala debata, pa se mi zdaj res ne da za nazaj iskat    
Kaj pa koši za plenice?? Ene jih svetujejo, druge pravijo brezveze - kakšne izkušnje mogoče s tem??

Jaz imam še od prej kar televizijco, sva jo z možem kupila za Žiga ko se je začel postavljati na noge in nisem nikoli vedela ali bo padel čez ograjo postle ali kaj bo delal tam notri. In sedaj jo bova imela isto. Koš za plenice pa tudi imam že od prej, in se meni zdi kar praktičen, ker drugače smrdi v kopalnici po  drekcu, tukaj pa zaviješ in smrad ostane vsaj v veliki meri v košu. Za vsako posebej pa se mi ne da letat do kante, pa tudi cajta nebom melauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.12.2008 14:38:07   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

babnce, kje je martka danes? Da me ne bo ona še prehitela ... user posted image

Po moje dela kakšno novo plesno koreografijo, če ne laufa po snegu. user posted image user posted image user posted image

user posted image  luštne misli!

nič od tega, sem pa malo ata korepetirala pri petju, ker imajo nastop z zborom in ga mal stiska...
pa po telefonu sem čvekala dve uri!!!

danes sem imela ctg+pregled+uz

user posted image  čisto spodaj zagozdena z glavo pri izhodu, ki je še zaprt.user posted image

ctg je pokazal tri popadke--- nimam pojma o njih, se je pupa tako premetavala, da je to tisto, kar se pokaže enako kot popadek
uz- težka 2900g, vse ostalo primerno

naj bi se še nič ne dogajalo in naj bolj računam na rok po M- to je 12.12 in ne po NS (6.12.)...
naslednji pregled 8.12.

potem pa PAZI!!!!

me kliče kolegica, ki je imela v sredo pregled in mi takrat povedala, da je še zaprta in da nič ne kaže na kakršen koli začetek...

v glavnem...

v četrtek ob 3h zjutraj jo pritisne kakat
opravi
gre spat in spi do 5.40
se zbudi in gre še enkrat na wc
se ji ne ljubi več spat pa se stušira in med tem se zbudi še mož in potem mu ona reče (ker se mož vozi uro in pol do službe) pojdiva se kljub vsemu pokazat v P, ker imam v črevesju tak občutek, kot zvijanje...

ok, se onadva odpravita ob 6.20 do avta, njo po poti zagrabi krč in ne more ne stat ne ležat--- nič!! kliče mož rešilca in jo nese na sedežno--- njo prime še en krč, pritisne in RODI !!! (baje ga je mož komaj ujel, da ni iz sedežne padel, tako močan pritisk je bil)!

me mislim čakat na popadke na 3minute in na odtekanje plodovnice (njej ni odtekla!!!)
halo?!?

6.35 se pripelje rešilec, prerežejo popkovino in jih odpeljejo v P, kjer ona porodi še posteljico in dobi en okrasni šiv, zaradi ultra hitrosti poroda!!!
pa prejšnji dan ni nič kazalo, vse je bilo zaprto in bla bla navodila na 5 minut se odpravite od doma... - ima 20 minut do pol ure vožnje...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.12.2008 14:42:30   
tejci01
             user posted image user posted image user posted image   Zverinica  čestitke za Jerneja.  user posted image user posted image user posted image

To je pa kar lepo presenečenje, samo da je šlo vse ok. No pa so se fantki prebudili. user posted image  Dajmo fantki pokažite nam, da se ne bojite punc in odločno stopite na ta svet, ker vas vaše mamice že nestrpno pričakujemo.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.12.2008 14:47:56   
katja_p
Zverinica, čestitke  user posted image user posted image user posted image

Pa nas res neki prehitevajo te pupe, ki imajo z nami rok user posted image

martka, takega scenarija si pa ne žilim user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.12.2008 14:48:00   
CIPRESA
O kriza martka tale tvoja kolegica pa je  hitrauser posted image No to si pa spet tudi ne želim, naj bo v mejah normale vse skupajuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.12.2008 14:48:56   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

O kriza martka tale tvoja kolegica pa je  hitrauser posted image No to si pa spet tudi ne želim, naj bo v mejah normale vse skupajuser posted image

Vidim, da sva isto razmišljale user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.12.2008 14:51:42   
Ana Luna
potem pa PAZI!!!!

me kliče kolegica, ki je imela v sredo pregled in mi takrat povedala, da je še zaprta in da nič ne kaže na kakršen koli začetek...

v glavnem...

opravi
gre spat in spi do 5.40
se ji ne ljubi več spat pa se stušira in med tem se zbudi še mož in potem mu ona reče (ker se mož vozi uro in pol do službe) pojdiva se kljub vsemu pokazat v P, ker imam v črevesju tak občutek, kot zvijanje...

ok, se onadva odpravita ob 6.20 do avta, njo po poti zagrabi krč in ne more ne stat ne ležat--- nič!! kliče mož rešilca in jo nese na sedežno--- njo prime še en krč, pritisne in RODI !!! (baje ga je mož komaj ujel, da ni iz sedežne padel, tako močan pritisk je bil)!

me mislim čakat na popadke na 3minute in na odtekanje plodovnice (njej ni odtekla!!!)
halo?!?

6.35 se pripelje rešilec, prerežejo popkovino in jih odpeljejo v P, kjer ona porodi še posteljico in dobi en okrasni šiv, zaradi ultra hitrosti poroda!!!
pa prejšnji dan ni nič kazalo, vse je bilo zaprto in bla bla navodila na 5 minut se odpravite od doma... - ima 20 minut do pol ure vožnje...
potem pa PAZI!!!!

v glavnem...

opravi
gre spat in spi do 5.40

ok, se onadva odpravita ob 6.20 do avta, njo po poti zagrabi krč in ne more ne stat ne ležat--- nič!! kliče mož rešilca in jo nese na sedežno--- njo prime še en krč, pritisne in RODI !!! (baje ga je mož komaj ujel, da ni iz sedežne padel, tako močan pritisk je bil)!

halo?!?

Martka, hvala za tole. Res, očitno nikoli ne veš, kdaj te prime ... Sicer super za tako bliskovito hiter porod, ampak jaz bi pa že raje rojevala malo dlje, samo ne doma.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.12.2008 14:53:20   
Ana Luna
Ups, sori za 'duplikat' ... user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.12.2008 14:58:35   
martka
ja, tudi jaz si želim hitrega poroda, ampak V PORODNIŠNICI
zato pa, ko se nam bo zdelo, da je čas za it, kr pejmo tja...
bolje, da se tam po hodniku gor in dol sprehajam še pol ure, kot pa da doma na sedežni rodim!!

je rekel moj... uh, saj zdaj pa niti nimam časa, da grem na kak šnel kurs o porodničarstvu... a je kaj na internetu...
user posted image user posted image user posted image   ja, itak!!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.12.2008 15:01:02   
lollypop
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Vidim, da sva isto razmišljale user posted image

Si noooor user posted image  !! Tega si pa tud jaz ne želim..... vse skupaj v mejah normale naj bo, vsaj toliko da se do P pripeljemo, ker če bi doma rodila bi pa mene in mojega še prej kar kap user posted image   no pa samo da je vse uredu, pa da je bil rešilec že na poti in se je srečno končalo... čestitke kolegici  user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.12.2008 15:02:40   
*nina*
mojga bi kap, da js rodim doma na sedežniuser posted image svaka čast za trezno glavo

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.12.2008 15:02:40   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

Punce, rabim en nasvet - tiste ki že imate izkušnje (no pa tiste, ki ste prečekirale ponudbo naših trgovin) - kakšne elektronske varuške ste si kupile, če ste jih že ali boste s tem počakale za kasnejši nakup?? Saj mislim da je o tem že potekala debata, pa se mi zdaj res ne da za nazaj iskat  user posted image  

Midva sva kupila tako čist navadno varuško, nekje srednji cenovni razred in smo bli čist zadovoljni.Bi zihr zdržala še enga.Meni se ne zdi brez veze.No vsaj pri nas je blo tko, da je mali včasih spau, mi pa smo bli recimo na kosilu pri mami (en štuk nižje) in je blo prou fino.

Koš pa tudi priporočam.Mi mamo Sangenica in je super.Tisti brezkasetni pa se mi ne zdi OK.

Martka a je morda to tisti primer, ki je bil nedavno v medijih?

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 1.12.2008 15:08:33 >

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.12.2008 15:32:44   
martka

Martka a je morda to tisti primer, ki je bil nedavno v medijih?

ne, to ni isto. nič ni bilo o njej v medijih

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.12.2008 15:37:24   
martka
za danes lep pozdrav
si tipkamo še ju3

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?