Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:06:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** MAJA IN BARBAW VSE NAJ NAJ VAMA ŽELI MANCA Z MAMICO!!!! Ufff, bi me kmalu pihnila TO JE ZATO, KER MAŠ TI VEČ PRAKSE ups caps lock
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:12:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Eh kaka praksa neki. Smo verjetno na glih Malo sreče pa ne škodi.Torej bo zame danes srečen dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:21:32
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Ej, kdo bo bral za nazaj... Sploh v tako neprespanem stanju, kot sem zdajle jaz Grem si pripravit kavo in pridem kaj nazaj. MAJI VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:25:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Eh kaka praksa neki. Smo verjetno na glih Malo sreče pa ne škodi.Torej bo zame danes srečen dan Bravo zate! Upam, da bo res srečen dan zate! Pri nas pa še vedno dež naliva. Kar pada in pada, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:26:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ej, kdo bo bral za nazaj... Sploh v tako neprespanem stanju, kot sem zdajle jaz Grem si pripravit kavo in pridem kaj nazaj. MAJI VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!! Kaj vam je Gregi nagajlal al kako, da niste spali?
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 2.12.2008 8:31:27 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:29:37
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, daj se ti ornk pozdravi A je na mestu voščilo tvoji tašči?? Srčekgirll, hvala za vice kasso, ne vem, kdaj bo posnetek tega koncerta, bom pa sporočila. Soncnica Sandra ***, ne sprašuj... Gregi ga je spet biksal, tokrat je tričetrt noči prekašljal, potem pa se je še konkretno prebudil in je imel od pol treh do pol petih učke kot sovica...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:31:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Eh kaka praksa neki. Smo verjetno na glih Malo sreče pa ne škodi.Torej bo zame danes srečen dan Bravo zate! Upam, da bo res srečen dan zate! Pri nas pa še vedno dež naliva. Kar pada in pada, .... Pri nas pa ne Nekaj se sonček hoče kazat, sam mu verjetno ne bo uspelo, ker so pretežki oblaki Špelin@: za neprespano nočko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:33:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, daj se ti ornk pozdravi A je na mestu voščilo tvoji tašči?? hehe, dobro vprašanje Soncnica Sandra ***, ne sprašuj... Gregi ga je spet biksal, tokrat je tričetrt noči prekašljal, potem pa se je še konkretno prebudil in je imel od pol treh do pol petih učke kot sovica... o bogec mali. pa mamica tudi. res upam, da se čim prej pozdravi, ker tole se pa tvojemu pikecu res že zelooooo dolgo vleče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:33:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa še vedno dež naliva. Kar pada in pada, .... Pri nas pa ne Nekaj se sonček hoče kazat, sam mu verjetno ne bo uspelo, ker so pretežki oblaki Špelin@: za neprespano nočko. Hvala ti Pri nas pa se vreme ne morem odločit, a bi deževali ali ne bi... Pade nekaj kapelj in spet neha. In človek lahko vsake pol minute samo dežnik odpira in zapira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:34:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Eh kaka praksa neki. Smo verjetno na glih Malo sreče pa ne škodi.Torej bo zame danes srečen dan Bravo zate! Upam, da bo res srečen dan zate! Pri nas pa še vedno dež naliva. Kar pada in pada, .... Pri nas pa ne Nekaj se sonček hoče kazat, sam mu verjetno ne bo uspelo, ker so pretežki oblaki Vi ste tako ali tako imeli že včeraj "sodni dan", še bolj kot pri nas. Jaz sem upala, da vsaj deževalo ne bo danes, da bova šli lahko ven, ampak še kar še kar pada ta K dež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:35:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
tale je pa za Estrello za včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:35:56
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, hvala ti Ej, kako me je danes razpenil en očka v vrtcu... Zraven je stal, ko sem se z vozičkom motovilila ven iz garderobe, videl, kako se mučim, ampak ta škis leni ni bil sposoben prijeti vrat. Da bi mu jajca odtrgala!!! Pa ni bilo to prvič od istega tipa. Naslednjič mu bom zagotovo kaj sočnega zabrusila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:40:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, hvala ti Ej, kako me je danes razpenil en očka v vrtcu... Zraven je stal, ko sem se z vozičkom motovilila ven iz garderobe, videl, kako se mučim, ampak ta škis leni ni bil sposoben prijeti vrat. Da bi mu jajca odtrgala!!! Pa ni bilo to prvič od istega tipa. Naslednjič mu bom zagotovo kaj sočnega zabrusila Ma eni so res "hlodi", ampak dobesedno kar se tega tiče!!! TI mu kar povej ta svoje, te čisto podpiram!!! Mi smo v soboto, ko smo praznovali 80-letnico mojega dedija bili v eni gostilni, in ker je bilo ful hrupa in Manca ni mogla zaspat, sem jo nesla ven da je zaspala. Pa prideva nazaj (seveda sem imela Manco v naročju) in se hočeva zbasati do svojega sedeža in vozička in se mi tud en mulc, ki je sedal za našo mizo (beri: tip od moje čudne sestrične-star 17 let) ni hotel umakniti, da sem se mogla basat skozi. Sem ga tako grdo pol gledala, da je samo pisan ratal. Škis mali!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:41:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro jutro. Najprej za vse. Pol pa še : MAJA vse naj za 7mico Vid ti pa pošilja poljubček: No, dns pa smo kr dobr spal. Dns se ni zbujal razn zjutraj okrog 5:30 k je bil lačen. Zjutraj je Vid malce dalj spal, jst pa sm vstala že prej . Tko, zdej pa greva k babici na kofe.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 2.12.2008 8:48:12 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:45:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tale je pa za Estrello za včeraj No upam, da ga boš pregnala za danes Včeraj je bilo pa res noro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:47:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, hvala ti Ej, kako me je danes razpenil en očka v vrtcu... Zraven je stal, ko sem se z vozičkom motovilila ven iz garderobe, videl, kako se mučim, ampak ta škis leni ni bil sposoben prijeti vrat. Da bi mu jajca odtrgala!!! Pa ni bilo to prvič od istega tipa. Naslednjič mu bom zagotovo kaj sočnega zabrusila Ja to so deci, ki nikoli niso porivali vozička, ker imajo tako "glupe" žene, da vse namesto njih naredijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:51:08
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, nekaj imam za vas, upam, da bo delovalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:52:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, hvala ti Ej, kako me je danes razpenil en očka v vrtcu... Zraven je stal, ko sem se z vozičkom motovilila ven iz garderobe, videl, kako se mučim, ampak ta škis leni ni bil sposoben prijeti vrat. Da bi mu jajca odtrgala!!! Pa ni bilo to prvič od istega tipa. Naslednjič mu bom zagotovo kaj sočnega zabrusila To mi je pa poznano.Tudi pri nas je eden, ki vidi da grem ven z vozičkom, pa mi pred nosom vrata zapre Pa za neprespano noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, hvala ti Ej, kako me je danes razpenil en očka v vrtcu... Zraven je stal, ko sem se z vozičkom motovilila ven iz garderobe, videl, kako se mučim, ampak ta škis leni ni bil sposoben prijeti vrat. Da bi mu jajca odtrgala!!! Pa ni bilo to prvič od istega tipa. Naslednjič mu bom zagotovo kaj sočnega zabrusila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, nekaj imam za vas, upam, da bo delovalo to porednica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 8:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
MAJA vse najboljše za tvojih 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:00:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, daj se ti ornk pozdravi A je na mestu voščilo tvoji tašči?? Voščilo tako kot ponavadi, v mislih pa, da bi se odselila k prijatelju .A sem žleht Pa ta babji samo še ta mesec dela No drugače pravi,da bo še malo hodila v trgovino pomagat HB,ker se mi bo zmešalo, če bi jo morala cel dan gledat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:02:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, daj se ti ornk pozdravi A je na mestu voščilo tvoji tašči?? Voščilo tako kot ponavadi, v mislih pa, da bi se odselila k prijatelju .A sem žleht Pa ta babji samo še ta mesec dela No drugače pravi,da bo še malo hodila v trgovino pomagat HB,ker se mi bo zmešalo, če bi jo morala cel dan gledat. No, potem ji pa tudi jaz zaželim, da se odseli k prijatelju A čez en mesec gre torej v penzijo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 9:05:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, nekaj imam za vas, upam, da bo delovalo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?