Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:50:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:51:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ?????????????? Moda za močnejše, to je štacuna na Brodu v LJ. Ne ne vem če še obstaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:51:21
|
|
|
|
tally
|
Samo dež.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:52:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: hvala za link. Čekamo pa pri Naty jaz sem pa žalostna, ker ne bom mogla priti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:52:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ?????????????? Moda za močnejše, to je štacuna na Brodu v LJ. Ne ne vem če še obstaja. Ah ne sej boš kmalu šla nazaj v normalo boš vidla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:52:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb. Pri nas je danes za popi...it. Če ni že 10x padala naj me koklja brcne Pa tako piha, kot bi bili v Vipavski dolini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:52:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ?????????????? Moda za močnejše, to je štacuna na Brodu v LJ. Ne ne vem če še obstaja. Koliko se hujšanje pozna na mleku? Če udariš ta hudo varianto? A ga izgubiš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:53:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb. A si ti ziher da živiš v Sloveniji ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:54:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ?????????????? Moda za močnejše, to je štacuna na Brodu v LJ. Ne ne vem če še obstaja. Ah ne sej boš kmalu šla nazaj v normalo boš vidla tole pa podpišem. Saj si pridna in delaš na sebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:54:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ?????????????? Moda za močnejše, to je štacuna na Brodu v LJ. Ne ne vem če še obstaja. daj nehi no,... btw....tudi v Po imajo v Takko (Supernova)posebej velike številke...sem enkrat prav bulila, kaj imajo same žakle, potem sem pa pogruntala da so posebej razporejene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:54:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ?????????????? Moda za močnejše, to je štacuna na Brodu v LJ. Ne ne vem če še obstaja. Koliko se hujšanje pozna na mleku? Če udariš ta hudo varianto? A ga izgubiš? Nimam pojma. Za sedaj ga imam, samo hujšam po polžje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:54:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb. A si ti ziher da živiš v Sloveniji ? Še niso postavili table Austria. ups Osterich al kako že
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:55:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb. A si ti ziher da živiš v Sloveniji ? Ja sigurno živi in to očitno na pravem koncu Naš Z del vedno kasira prvi dež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:56:18
|
|
|
|
kasso
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:56:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NA 81 strani so posti od Estrella, barbaw in tally Ej tally od kod ideja za nick???? Tally Wejil- al neki takega je tista štacuna s cunjami za mlade. Jaz sem pa hotla met en drugi nick , ki ni prijel in to je bilo prvo česar sem se spomnila . Pa včasih mi gre na živce k je brez veze sam se mi ne na novo registrirat. jaz imam nekaj cot od tam Jaz sem jih tudi včasih tam kupoval azadnje čase pa ne zahajam v to štacuno, zaka le . Ker št.40 verjetno nimajo Jaz bom mogla kamu v štacunao MOZAMO ?????????????? Moda za močnejše, to je štacuna na Brodu v LJ. Ne ne vem če še obstaja. Koliko se hujšanje pozna na mleku? Če udariš ta hudo varianto? A ga izgubiš? Nimam pojma. Za sedaj ga imam, samo hujšam po polžje Saj jaz tudi, ampak bi hudo varianto užgala pa ne vem kako bo s tistim jutranjim dojenjem in mlekom? Flašk se mi pa res ne da ponoči delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:57:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Lahko noč Lahko noč tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:57:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Lahko noč nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:57:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb. A si ti ziher da živiš v Sloveniji ? Ja sigurno živi in to očitno na pravem koncu Naš Z del vedno kasira prvi dež Mi imamo ponavadi ful prej topleje spomladi in tudi jesen je bolj dolgo topla v primerjavi z Lj. Primorje pa je druga zgodba.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 1.12.2008 22:58:12 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:57:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas spet pada sodra Pri nas pa nič, ne dež ne nič. Hb. A si ti ziher da živiš v Sloveniji ? Še niso postavili table Austria. ups Osterich al kako že Pozabla si umlaut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:59:02
|
|
|
|
barbaw
|
to vem, samo ga ne znam napisat, lahko pa bi oe namesto tega napisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:59:09
|
|
|
|
jana81
|
a ste slišale da je Koper in Piran zalilo morje?? Ma kaj se to dogaja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:00:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a ste slišale da je Koper in Piran zalilo morje?? Ma kaj se to dogaja? Ja, smo slišali. Onesnaževanj in globalno segrrevanje dela svoje. Saj so že pred leti napovedovali, da bo Piran in Bentke zalilo in bo morska gladina tako visoka, da bo vse pod vodo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:00:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a ste slišale da je Koper in Piran zalilo morje?? Ma kaj se to dogaja? A res. Enkrat vem , da je bila Izola pod vodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:01:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a ste slišale da je Koper in Piran zalilo morje?? Ma kaj se to dogaja? A res. Enkrat vem , da je bila Izola pod vodo Piran je že bil parkrat pod vodo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:01:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a ste slišale da je Koper in Piran zalilo morje?? Ma kaj se to dogaja? A res. Enkrat vem , da je bila Izola pod vodo Danes je bilo vse pod vodo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?