lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* mene je tega tudi kar malo strah, kako bom bubija v vrtec spravila, ko bo mož začel delat Vam povem, saj vse lepo in prav, samo tak včasih razmišljam, zdaj ko je potrebno te otročke prevažat sem in tja. Nas ni nihče in smo sami hodili v šolo in nazaj, pa smo se lepo naučili samostojnosti. evo, pf, s tem pa se strinjam. Mi smo že v 1. razred hodili sami in to z avtobsom. Zdaj pa je to prepovedano. ...ja, res je, da smo hodili sami... ampak, če grem danes z vozičkom po isti poti, po kateri sem jaz hodila v šolo, ni tako enostavno... na prehodu za pešce včasih že sivo brado dobim, predem pridem čez ... so redki, ki ustavijo...del poti je pločnik, drugi del pa je samo nakazan in prometa tolk, da se vprašam al so vsi doma, da imajo čas se z avti vozit, v dopoldanskem času...pa prvošolci so še eno leto mlajši, ot smo bli mi...mislim, da je prvo leto res obvezno, da so v spremstvu...potem pa počas navajat na to, da gredo sami...čeprav večina staršev dela do pozno popoldne in mislim, da je bolje da je v podaljšanem bivanju med vrstniki, kot pa sam doma, potem pa ga spotoma pobereš... ...to, da pa je spremstvo obvezno in da ne smejo sami, pa je posledica vseh tožb, ki jih starši tako radi prakticirajo... pač se je treba enostavno zaščiti pred tožbami...