|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
1.12.2008 12:20:17   
majra
Koala, super novice user posted image user posted image user posted image   user posted image

Ajda, Lana, Jan vse nsjboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
1.12.2008 12:20:43   
katarinas
In zdajle.... user posted image

user posted image  jst user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
1.12.2008 12:20:46   
mml
Ajda, Lana in Jan vse najboljše user posted image user posted image user posted image
user posted image  

user posted image

user posted image

koala super novica user posted image user posted image user posted image

klepetka dobro opravi danes user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 1.12.2008 12:21:48 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
1.12.2008 12:21:33   
katarinas
hehe a nede dobro zgleda user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
1.12.2008 12:33:26   
klaja
Čestitke Katarinas za zvezdico, zdaj pa le pridno klepetaj naprej.

Ste delale adventne venčke ali ste jih kuple, daj prilepite kako slikico (jaz že zbiram ideje za drugo letouser posted image ).

Takega pa sma midva naredila letos:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
1.12.2008 12:39:48   
katee
Ajda, Lana in Jan vse najboljše vam želiva z Žan Luko!!!!!

Koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za izvide!!!!!

Pri nas tudi dežuje že cel dan in ne bomo šli nič ven oz. samo toliko, da prideva z Žan Luko do mojih staršev, kjer bo spet v varstvu, ker gre mami športatuser posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
1.12.2008 13:12:48   
koala
Punce hvala!!!!!!!! Eto za vas
user posted image
Sicer pa pri toliko pozitivne energije in dobih želja drugače skoraj ni moglo biti. Mi je pa skala padla z srca, ko je rekla da je benigno. Saj veste da vas imam rada, kajne?

klaja venček pa je fenomenalen.

katarinasuser posted image user posted image user posted image  za zvezdico!

< Sporočilo je popravil koala -- 1.12.2008 13:14:26 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
1.12.2008 14:20:55   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana pošlji mi naslov in št.TR pa znesek s poštnino da ti nakažemuser posted image

Sem ti poslala na ZS.

katarinas,user posted image za zvezdico,zdaj pa novi naproti.Do tiste je pa res trnova potuser posted image .

klaja,super ideja,jaz ti svojega ne bom kazala,ker je kupljen,tako pa niso preveč zanimivi,imam pa namen it potem v gozd nabrat mah in kakšen storžek,pa kaj posebnega in bom naredila tak venček ne ravno adventni,ampak kako svečko,pa lubje...bom videla.

koala,hvala za šopek.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
1.12.2008 14:54:12   
koala
Punce en kveščen. Pred časom je Suzana objavila en recept za pecivo z jabolki in pudingom jaz si pa ga nisem shranla, zdaj ga pa ne neajdem, ga ima katera??????????

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
1.12.2008 15:25:07   
limma
Koala, ravno to delam user posted image

Ti bom napisala po spominu: skuhaš jabolka, če želiš, dodaš sladkor, cimet... nato pa v pekač naložiš plast piškotov (ala Albert keksi), plast jabolk, ki jih malo pretlačiš, itd. na vrh pa preliješ s pudingom (vanili), ki ga skuhaš na vodi, v kateri so se kuhala jabolka. Ko se ohladi in se piškoti malo prepojijo, je pripravljeno.

Kuham, šibam...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
1.12.2008 15:26:21   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

hehe a nede dobro zgleda user posted image user posted image user posted image    user posted image

Super zgleda user posted image user posted image user posted image
Sem te prej zamudila...

Neposredna povezava do sporočila: 1411
1.12.2008 15:33:07   
Anchikaa
Dan.

No danes na vsezgodaj je prišla na 5dnevni obisk preljuba Muser posted image ,in mi pokvarla dan,ker me je bolelo za znoret.No zdaj je malo boljše in upam da tako tudi ostane.
Koala me veseli da so naše pestke in pike poke pomagale,pa hvala za šopek.

Sem se zdaj spomnila,komu morem poslat moje podatke,tiste ko sem Suzani?Se mi zdi da Katee samo nisem čisto prepričana pa ne bi rada mimo vsekala.

No mi smo malo praznovali v soboto,lepo je bilo samo je prehitro minilo.user posted image

No naša mala mis ima končno oba zobka zunaj zgoraj,in noči so spet postale prijetnejše.Zdaj se samo 2x vstanem in ji dam dudo.Je pa prav smešna.Zobka ji pa rasteta malo narazen,in jih bo imela tako kot tvoja Ajda,Alfabeta.

No pa še malo slikic,ker nimam kaj druga pametnega za napisat:
Pazi........bomba
user posted image

mali smehec
user posted image

morem probat če je za jest
user posted image

to pa so predznaki da bi rada kam šla
user posted image

Intruder si pa me nasmejala z svojim zmajem in smajliji.user posted image

No lepo se (s)mejte,se še oglasim kaj danes,ker sma z malečko sami doma in je časa na pretek.IN pa mislim da nam bo bajto odneslo ker piha ko satan zunaj in ko pomislim da še morem ven,mi mine do vsega.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
1.12.2008 15:35:22   
Anchikaa
Sem ugotovila da malo prevečkrat uporabljam besedo NO.Če pa jo skoz mojemu govorim,ko mi kaj nagaja....očitno prevečkrat.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
1.12.2008 15:39:36   
Lusa
..ojla...sem v zaostanku več kot 10dni ..tako da samo toliko da se pofočkam in ko bom mela čas vas še preberem.....daša je imela prejšnji teden vročino ,zdaj še samo kašlja...v četrtek imave sistematskega ,bbi morala bit cepljena pa verjetno ne bo ..tako ,d aše ne bo šla 8.v vrtec...sem pa delala par venčkov ,pa aranžmaje za mizo...vikend smo preživele pri babi..tako d aje kar pestro ,zdaj pa so še se začele delavnice ,tako ,d abom še manj pri računalniku...sve z Lušo tud že voščilnice delale...

Z mehurčki pa smo se igrale v soboto:
user posted image  user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
1.12.2008 15:42:34   
koala
limma zlata si hvalauser posted image user posted image user posted image .
Anchika user posted image user posted image  za zobke, mala princesa pa je taaaaaaaak cuker
Zunaj pa res nenormalno piha, sva šla prej z Alexom ven pa sav se po hitrem postopku vrnila, ker mi je dežno prevleko z vozička sleklouser posted image .

Nisem vedela

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
1.12.2008 15:52:17   
Anonimen
Evo nas iz plavanja. Zdej smo v bazenu že kr 45 min in otročki enostavno full uživajo, mamice pa tud.user posted image Janček je že v avtu zaspal, sedaj pa nadaljuje v svoji sobi. Jaz pa sem na hitro pojedla kosilo in evo me že tu.

Koala user posted image za dobre izvide!

Nana fotka je pa res huda!
Katarinas user posted image za user posted image user posted image user posted image .

Klaja zelo lep in izviren adventni venečk, tukaj pa je naš:
user posted image

Anchikaa lepe slikce in user posted image za zobke. Prvi zgornji pa so vedno na začetku bolj narazen in šele potem,ko še drugi izraščajo ven se bolj stisnejo skupaj.

Lusa lepo, da si se oglasila. Še malo pa gremo vse nazaj delat in takrat bo pa vsem nam primanjkovalo časa za forum.user posted image Slike pa so naravnost fenomenalne. Kje ste se pa to slikali? Pa še me zanima kje si dobila tako majhne božičkove kape? Pa dej tudi ti prilimaj fotke svojih cvetličarskih stvaritev.

Neposredna povezava do sporočila: 1416
1.12.2008 15:57:54   
Anchikaa
No sem prej pozabla prilimat sliko adventnega venčka.
Mi smo ga dobili od Dašine babice,ker jaz nimam idej....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
1.12.2008 15:59:02   
Anonimen
Lana in Ajda
 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
1.12.2008 16:53:31   
lutiropan
Današnji slavljenci vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
1.12.2008 17:01:18   
koala
Punce da vam to pokažem : voziček
Ne vem no, če to ni preseravanje, pa še lep ni (vsaj meni ne)

Nisem vedela

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
1.12.2008 17:35:46   
katarinas
Lara ni šla dopoldne nič spat, smo šle ziher ene 5x probat, enkrat v posteljico, drugič v voziček pa ven, pa nič, se mi je že malo user posted image . No zdaj jo je pa zmanjkalo ob treh in spi še zdej...mislm halo, kdo bo pa ponoči spal user posted image

Evo glih ko to pišem se že dere, da jo pridem iskat...

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ej tole je pa res preseravanje, mislim na ceno itak. Pa tudi meni ni všeč. Ne znam sicer nemško, ampak sej ni zlat, al je?!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
1.12.2008 18:40:19   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ej tole je pa res preseravanje, mislim na ceno itak. Pa tudi meni ni všeč. Ne znam sicer nemško, ampak sej ni zlat, al je?!

Zlat ni...je pa iz karbonskih vlaken, kar pomeni, da je ultra lahek...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1422
1.12.2008 19:07:23   
Alfabeta
Čer!

Tolk da se malo javim. Mi smo še vedno bolni, v množini. Sedaj še veliki sinko kašlja, kiha, mene že po grlu žgačka 2 dni, so Lekadoli v uporabi.user posted image  Ajda še ni zdrava, še fulll kašlja, iz noska je pa HB pričelo tečt malo bolj gosto in obarvano. Je pa pridna, vsaj kar se dojenja in pitja tičeuser posted image .

Se je pa danes prvič sama potegnila gor in stalauser posted image user posted image user posted image  Vem, sunny in mala pikica, v primerjavi z vajinima je še ful zadaj, ampak je tudi mesec dni mlajša in jaz sem zadovoljna, ker je nedavno šele začela dobro kobacat. Zdaj je sicer Spidi Gonzales, nam kidne tud po stopnicah navzdol, če so vrata odprta user posted image  . So nekateri že 'pozabili da imamo sedaj plazilca in ne samo enega velikega dečkotauser posted image

No, naša tašča je doma, jaz sem še vedno "boss of the kitchen", ker ona še ne more kuhat za njih. Sem bla tolk pridna pretekli vikend. Vsak dan sem spekla frišen kruh (pa ne na avtomat!), pa potico v soboto, pa piškote na meter spet, ker je prejšnjih že zmanjkalo user posted image .... Vmes uspem še malo pospravit, pa danes sem bila na sinovem zaključku plesnih, oči je pa Ajdo pazil in sta se čist fajn mela.user posted image

Evo, poročilo napisano....

katarinas user posted image user posted image user posted image  za user posted image , zdaj pa gremo na novo, a ne?user posted image

koala, user posted image user posted image user posted image  user posted image izvide. Vidiš kako dobre misli dobro vplivajouser posted image

slikice so vse lepeuser posted image user posted image , da ne omenjam vsake posebej, pa katero pozabim

LANA in JAN vse najboljše vama želiva z Ajdouser posted image user posted image user posted image

a ste videle kake poplave morja so vsepovsod, pravzaprav voda? Koper, Hrvaška Istra, Benetke,.....user posted image  Upam, da na Pagu ni šlo čez kopnouser posted image

evo, malo sem pokomentirala, bom morda še kaj kasneje. Moram it enega kašljavčka malo pomirit.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
1.12.2008 19:18:12   
koala
Alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pozdravite se!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
1.12.2008 19:20:47   
Anchikaa
Današnjim slavljenčkom vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta da bi se vsi čimprej pozdravili.

Pri nas pa morem rečt,da razen kaj je bila Daša malo prehlajena,pa če odštejem tisto virozo trebušno kaj smo jo 3-je člani fasali (Daša in tast je HB nista dobila),smo še kar zdravi.Zdaj ko sem to napisala pa bom ziher za par dni jamrala kak sem prehlajena.user posted image Hope not.

Zdaj gledam dnevnik in spet se bo bencin ju3 poceniluser posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?