|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
1.12.2008 15:31:34   
majana79
In tega se bom tudi držala.Skupaj z možem bova hodila.

Vidiš, moj mene vedno heca, da bi začela hodit z njim (sva oba bolj buckaste sorte) pa bo po moje prav vesel, če bom šla takrat z njim. user posted image Upam da se bomo takrat tudi vzpodbujale, tako kot sedaj.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
1.12.2008 15:32:28   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Fragola to je pa zelo lepa ideja za darilo ob rojstvu.user posted image user posted image user posted image

ja tudi jaz mislim! Full bo vesela!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
1.12.2008 15:39:24   
bačko
Majana kar pregovori ga!Midva sva se že zmenila.Če pa se bo slučajno on premislil bom pa sama hodia.Moram tako in tako shujšati.Pred 10 leti ko sem moža spoznala sem imela 62 kg danes pa ....!Ogromno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
1.12.2008 15:57:16   
bačko
No to pa je moja lepotička!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
1.12.2008 16:06:51   
natasa28
Joj punce, kaj bi dala, da bi že bila ura jutri okoli pol devetih, ko bo pregled že končan, in da bo vse vredu, pa kaj ko imam tak slab občutek, zdaj sploh od sobote, ko sem znova vidla kri na papirju (4 tedne od prejšnje), sama nisem hotela preveč panike zganjat in sem lepo doma celo soboto in nedeljo preležala, sicer v nedeljo o krvi več ni bilo ne duha in ne sluha, samo malo rjavkast izcedek kot prejšnjo rundo, kot da se čisti, tega imam še danes malo. Tako da me je res vedno bolj strah kaj bo jutri me že prav po malem panika grabi, saj vem kaj bo  bo ampak res ne bi rada podoživela julija , ko mi je samo rekla to pa ne bo dobro...
Ne vem čist sem na dnu, moj mi sicer pravi naj ne bom tako črnogleda in naj mislim na da bo vse ok samo ne morem si pomagat, pa še nekako se prav z nikomer ne morem o tem pogovorit,
dajte držat pest za mene in za mojo pikico, mogoče pa le bo...
lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.12.2008 16:33:48   
smrketa24
Nataša28: držim pesti, da bo vse ok. ne se preveč obremenjevat, ker je to samo še slabše. vem, da se je težko ne obremenjevat (ker sem sama ista), vendar sedaj moramo čim bolj pozitivno razmišljat. drži se.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.12.2008 17:13:23   
kalanteja
Lenika ma zdej sem pa zmedena, sem se nehala sekirat ker mi je pušenjak tk napisal, kaj pa naj sedaj? ma ne vem kaj naj, itak se dodatno pazim......še kakšen nasvet

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.12.2008 17:15:34   
bačko
Natasa držim pesti da bo vse uredu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.12.2008 19:18:34   
lenika
Sem nazaj iz pregleda. Nov datum poroda je 3.6., grem pa v ponedeljek nazaj v službo. Sem full vesela, da bom sedaj spet bolj mobilna.user posted image
Kar se tiče postave, pa sem sedaj štartala s tremi kilogrami več kot v prvo. Nisem pa res nikoli telovadila, tekla ali se kakorkoli ukvarjala s športom.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.12.2008 19:30:34   
lenika
Nataša misli pozitivno.

Kalanteja nisem te hotela prestrašit. Jaz sem samo povedala kako je bilo s kolegico. Če bi bilo s teboj kaj podobnega bi ti ginekolog gotovo povedal in dal napotke.

Bačko lušna je ta tvoja Žana. Res prava lepotička.
Naj še jaz dodam svojega princa.

user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 1.12.2008 19:33:20 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.12.2008 19:58:59   
majana79
Nataša user posted image , poskusi se umirit in mislit pozitivno, lahko da so bili izcedki samo posledica gibanja. Bomo držale pesti jutri. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.12.2008 20:02:43   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Nisem pa res nikoli telovadila, tekla ali se kakorkoli ukvarjala s športom.

Srečnica, imaš dober metabolizem. user posted image Jaz do 25. leta nisem imela nobenih težav s postavo, so me prijateljice grdo gledale, ko sem lahko vse jedla. Potem sem pa začela s KT, sedeča služba in kg pridejo, znebit se jih pa nikakor zdaj sem pa skoraj pri 30 in vse še slabše. user posted image
Ampak računam na to, da me bo mali pikec ali pikica prisilil k gibanju. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.12.2008 20:05:18   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

punce lejte kakšne lepe štorklje za rojstvo!
www.andrejin koticek.si

jaz sem narčila to za prijateljico, ki ima kmalu rok in čaka fantka
user posted image  

jaz sem pa dobila od dobrih prijateljev veliko plastično štorkljo in sem ji dala kr modro mašno okoli vratu in na balkon. Potem smo pa nanjo pozabli: in evo: zopet sem noseča!!! Tako da za to krivimo štorkljo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.12.2008 20:07:47   
amaya
Nataša: manj kot se boš sekirala in obremenjevala, boljše bo zate in za tvojega otroka, ki raste v tebi. Zaupaj v dobro in bodi optimistična. Ne samo tokrat, ampak celo nosečnost. Pa veliko čokolade jej...sprošča hormon sreče user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.12.2008 20:09:12   
amaya
Kakšni lepi otročki....ja ni kaj....sami lepotci user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.12.2008 21:48:38   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )     
user posted image  mery15031981      (1user posted image , user posted image 0)   10.12.   NS 15.12.
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)               
user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)      
user posted image mucica                       (2user posted image , user posted image 1)                
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)                NS  21.11.
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                   (?user posted image , user posted image  ? )     
user posted image  Vera*                        (?user posted image , user posted image   ?)             
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )     
user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )         
user posted image Goldy                            (? user posted image user posted image ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              NS 4.12.  
user posted image Tej_a                             (? . ?)              
user posted image salcka                            (? . ?)             
user posted image  Liam                             (? user posted image , user posted image  ?)
user posted image  Lauferka

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)   22.12   NS 24.11
user posted image pinkiponki                    (3user posted image , user posted image  2)                NS 20.11
user posted image Annadriel                     (1user posted image , user posted image 0)    09.12

02.06.

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)       
user posted image  *alina*                         (1user posted image , user posted image  0)   22.12   NS 24.11. user posted image

03.06.

user posted image  Dreamhouse               

04.06.

user posted image   Janci F                        (1user posted image ,user posted image 0)                  NS: 9.12
user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)
user posted image frutela                         ( ,   )       
user posted image smrketa24                 (1 user posted image , user posted image 0)   02.12.
user posted image Mony25                       (1 user posted image , user posted image  O)                  NS 27.11

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)      
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)   06.01.   NS 28.11. user posted image
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)                     NS 28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)    

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )                 NS:25.11 user posted image

user posted image tadejluka                     (3user posted image ,   2 user posted image )                NS 25.11.

user posted image Nastyaa                         (1user posted image , 0 user posted image )                NS 24.11

09.06.

user posted image Metimenka                   (1user posted imageuser posted image 0)       

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)          02.12.   NS 01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )   19.12.   NS 05.12.
user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )  09.12.   NS 01.12.  

11.06.

user posted image lenika                          (2user posted image , user posted image 1)                   NS  28.11. user posted image
user posted image kalateja                        (? ,? )                           NS 26.11. user posted image
user posted image  Lia2006                        (2user posted image , user posted image  1)                  NS 28.11. user posted image

12. 6

user posted image Meti21                     (3 , 1 )    10.12
user posted image Cally                    (1 , 0 )  

13.06.

user posted image Julyo8
                        (3user posted image , user posted image  2 )            NS 08.12.  

user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)     

14.06.

user posted image miškamaška08           (2user posted image , user posted image 1 )        

15.06.

user posted image Mojjaka                       (1user posted imageuser posted image  0)          

16.06.

user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )
user posted image pika1977                         (2user posted image , 1 user posted image )                         5.12.

17.06.
user posted image loveforever                   (3user posted image
, user posted image 1 )                            11.12 

user posted image amaya                         (2user posted image , 1user posted image )                                5.12.

user posted image  Majana79                    (1user posted image , 0 user posted image )                              9.12.

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )        
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         

19.06.

user posted image Anonimna                      (?user posted image ,  ? user posted image )          25.11

20.06.  

user posted image
 Dodi                            ( 8user posted image , 10 user posted image )       3.12.
user posted image nenah83                      (1 user posted image  , 0 user posted image )          12.12

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)            

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )            

user posted image Anonimnauser posted image              (1user posted image , user posted image 0 )          1.12.

user posted image  maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          11.12.          

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     11.12.      

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )        
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.         
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )              

27.6.

user posted image  Bjondi                           (2 user posted image , user posted image  1)            13.11

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)      
user posted image   Banananjam                  (1 user posted image  ,  user posted image  0)       NS 22.12

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

user posted image Lsica                                   (1 user posted image  , user posted image 0 )   

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)        

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 68

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.12.2008 21:53:42   
*alina*
Punce, prosim da mi sporočite vse podatke za naš seznamček (trenutno so aktualni datumi naslednjih pregledov in NS), če sem pri kateri kaj spustila naj mi prosim oprosti! Začela sem vpisovati tudi napovedan spol user posted image . Zaenkrat vodijo deklice 4:2 user posted image user posted image user posted image .

P.s. Lenika pri tebi vem da moram popraviti PDP: malo sem se že zgubila vmes user posted image . Če se ne motim sedaj velja 3.6.?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.12.2008 0:01:07   
bjondi
bjondi-NS 16.12

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.12.2008 0:04:58   
bjondi
Lenika dobila sem sporočilo o ZS ampak ne vem kje to zdej najdem pa preberem...
Ma ja včas sem res blond...res se ti opravičujem...user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.12.2008 8:07:07   
princ_princeska
Dobro jutro moje drage

Včeraj popoldan sem bila z dragim na NS in bilo je res lepo in ganljivo, sploh za naju, ki sva prvič to doživljala...
Vse je super, rezultati...., ga je cukalo (dojenčka, ker spola ne vemo), potem je mahal in brcal...malo malo pa je zadremal in imel eno rokico, kot da bi cuzal prstuser posted image , tako da smo ga budili s kašlanjem , smejanjem...res lepo in dobila sem kup slikicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.12.2008 8:07:50   
lenika
Alina ja moj PDP je sedaj 3.6., naslednji pregled pa imam 29.12.

Bjondi za lepljenje sličic na forum v internet vtipkaš shrani.si in nato slediš navodilom, ki sem ti jih napisala na ZS. Če ti še kaj ne bo jasno pa kar vprašaj.

Jaz grem pa danes v službo odnest bolniški list. Dobila bom tudi svoje stvari nazaj, da se bom lahko pripravila za ponedeljek, ko zopet štartam v službo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.12.2008 8:10:51   
lenika
Aja Bjondi, šele sedaj sem videla, da ne znaš prebrat zasebnega sporočila, Sem prej narobe prebrala. Greš na vrh strani in pritisneš tiste puščice, kjer ti zraven piše moja ringaraja, nato greš na zasebna sporočila, tam boš pa že videla moje sporočilo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.12.2008 8:14:06   
July08
Dobro jutro drage souser posted image !
Lepo vas pozdravljam in upam, da je pred nami lep in uspešen dan.
Posebno želim to tebi Nataša28 - držale bomo pesti zate, in res upam, da bo vse OK! Vsekakor sporoči, ko boš nazaj - prepričana sem, da te čakajo pozitivne novice!

Bačko & Lenika, hvala, da sta nama popestrile dan s svojima sončkoma. Bačko fotke tvoje žane raje ne bom kazala našima fantoma, da ne bo kakšne iskrice že zdaj user posted image user posted image

Alina hvala, da skrbiš za naš seznam in ga obnavljaš! Pri meni lahko dodaš še datum naslednjega pregleda pri G - to je 15.12.

Lep dan! July

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.12.2008 9:08:02   
kalanteja
še moji podatki, sem prvič noseča, stara 25, prvi otrok, naslednji pregled imam 7.1.2009, baje bo fantek

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.12.2008 9:40:16   
majana79
Alina, jaz imam naslednji pregled 18.12., s tem da mislim da imam premaknjen PDP na 23.6., vsaj glede na slikico UZ (tam je pisal ta datum). G ni nič posebej omenila tega, je pa na prvem pregledu rekla da je en teden zamika, glede na velikost.

A ti na NS tudi kaj pove glede PDP?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?