|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
1.12.2008 11:30:19   
July08
[/quote]
Punce hvala, ker ste držale pesti zadnjič zame- izpit opravljen user posted image Alina upam, da ti je šlo v petek. user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Čestitamo ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
1.12.2008 11:53:58   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

lenika jst nizko nosim in sem dr. Pušenjaka vprašala in mi je takole odgovoril

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5125005,5125118#msg-5125118

Kolegica je v prvi nosečnosti nizko nosila in rodila 2 meseca prej zaradi popuščanja materničnega vratu. Sedaj, ko je drugič noseča, ravno tako nizko nosi in ker je imela že 12.tednu skrajšan maternični vrat, so ji naredili cerklažo in je od takrat že na bolniški. Je pa sedaj v 6.mesecu nosečnosti.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
1.12.2008 12:15:42   
manna
Hvala vam za vse odgovore!
Komaj čakam da bom imela velik trebušček, pa če bo spredaj, zadaj, zgoraj, spodaj..no samo da ne bo prenizko prekmalu.. Zdaj mi ni še čisto nič videt. samo boki so nekam širši ?!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
1.12.2008 12:48:51   
dreamhorse
Pozdravljene punce. Sem nova, noseča 14 tednov in pdp imam 3.6.2009, tako da se vam pridružujem pri debatah, če lahko seveda...
Počutim se odlično, izvzamimo prehlad in bolniško že drugi teden. S slabostmi nisem imela strašnih težav, bomo pa videli, kaj me še čaka.
lep pozdrav vsem

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.12.2008 12:51:22   
smrketa24
Dobrodošla dreamhorse :)
July08: čestitam za izpit user posted image

Mene pa čaka še čisto zadnji v petek. Upam, da mi bo šlo. Potem pa samo še diploma user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.12.2008 13:02:52   
lenika
Verjamem, da tiste, ki ste prvič noseče kar ne morete dočakat velikega treuha. Tudi z menoj je bilo tako v prvi nosečnosti. Ni in ni se hotelo poznati. Potem pa sem se nenadoma zelo razširila in rodit odšla približno takšna:
user posted image

user posted image

Spodaj pa sem vam dodala še slikico, ko sem bila 8 tednov noseča, tako za primerjavo.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.12.2008 13:08:00   
Anonimen
dober dan punce!

Hvala za odgovore. Sem se kar malo pomirila. Bilo me je kar strah, ker sm mislila, da žensko boli križ in da ima take krče le pol po 20 T user posted image  user posted image  user posted image . Sploh ne vem od kje mi ta ideja user posted image  

lenika... to pa je bil trebuh user posted image  . Sam kje je še to, da bo spet tak user posted image .

lp

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.12.2008 13:09:44   
majana79
Uf, lenika kera postavica... Ni čudno da se ti ni nič poznalo, jaz sem imela še pred nosečnostjo bolj povešene spodnje trebušne mišice in sem včasih zgledala kot da sem v 4. mesecu user posted image Jaz sem zdaj v 11. tednu pa me tako od strani čudno pogledujejo, pa kakšen vpraša če sem se zredila. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
1.12.2008 13:17:19   
July08
Joj, jaz tudi komaj čakam tam ene 6. mesec, ko je trebušček po mojem mnenju najlepši!!!! Zdej se božam po trebuhu in pozdravljam malo pikico, pa ni še nič trebuščka čutiti.... Samo potem pa tako hitro mine!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
1.12.2008 13:19:09   
lenika
Ja, meni se pa sedaj že kar pozna.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
1.12.2008 13:20:08   
July08
Jap, Lenika, postavca pa je!!! Jest bi tud čez ene leto in pol :-S

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
1.12.2008 13:24:23   
lenika
user posted image user posted image user posted image  Nisem dala gor slikic, da boste komentirale mojo postavo, ampak zato, da boste videle primerjavo ter da so bile moje skrbi glede tega, da mi trebuh ne raste popolnoma odveč.user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.12.2008 13:26:29   
majana79
Lenika, nič ti bit nerodno, pohvale je treba sprejemat z veseljem. ;) Meni sta obe tvoji slikici zelo všeč user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.12.2008 13:30:51   
lauferka
pozdravljene!

sem novinka na tej strani in junija v pričakovanju prvorojenca. se zna zgoditi, da bom celo majčica 2009.

uživajte nosečnost!!!

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
1.12.2008 13:33:37   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: lauferka

pozdravljene!

sem novinka na tej strani in junija v pričakovanju prvorojenca. se zna zgoditi, da bom celo majčica 2009.

uživajte nosečnost!!!

Dobrodošla, drugače bom pa tudi jaz verjetno vsaj po PDP majčica.

(odgovor članu lauferka)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
1.12.2008 13:37:42   
tadejluka
Hej!
Da se še jest malo javim.
Slabosti so po večini odšle, le občasno me še malo zvije,
bolečine v trebuhu ,,špikanje,, je tudi pri meni, mam pa zgleda težave z pritiskom, ker me večkrat boli glava, pa vrti se mi ko vstanem.
Komaj čakam, da grem malo delati nazaj.

(odgovor članu lauferka)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
1.12.2008 13:42:38   
lauferka
kot vidim že imaš enega sončka doma.

pa-pa in lep dan

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
1.12.2008 13:44:45   
lauferka
moja jutranja slabost je tudi minila, hudo je le ob jutranjem umivanju zob. drugače se zelo dobro počutim in uživam v vsakem dnevu.

upam, da tudi ve.

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
1.12.2008 14:47:44   
July08
Lauferka dobrodošla!!!!!
Vidim, da nisem edina, za katero je umivanje zob cel projekt :-)))))))))
Sicer pa pri meni tud ni veliko slabosti. Samo sem ter tja. Ja, prvo tromesečje gre proti kpncu........zdaj pa ta luštn del!!
In res moramo uživati vsak dan. Sploh je pa že začetek veselega decembra! Zame čaroben mesec, čeprav sicer nisem ljubiteljica mraza in zime.

(odgovor članu lauferka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
1.12.2008 14:59:15   
manna
Lenika; ooooo oba trebuščka sta ful lepa!! No, moj je zdaj tak kot na spodnji sliki, samo da imam nižje pod popkom (tam kjer imaš ti pokrito še s hlačami) rahlo izboklinico.. lih tolk da ne morem zapet kavbojk.
Tadejluka; tudi mene ful pogosto boli glava in se mi vrti - še posebej zjutraj ko vstanem. Zoprno! Najbrž je to nizek pritisk?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
1.12.2008 15:01:14   
bačko
Dreamhorse in Lauferka  dobrodošli!user posted image user posted image user posted image
Lenika imaš res super postavo.Ko bi jaz imela tako.user posted image user posted image user posted image
Majana potem pa sva midve na istem glede trebuha.meni se tudi že lepo pozna.In to samo zato, ker mi je po prvem porodu ostala povešena koža.Tokrat pa ne bo!user posted image
July lepo da si vsaj ti komaj čakala na moje novice glede NS!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
1.12.2008 15:06:18   
majana79
In to samo zato, ker mi je po prvem porodu ostala povešena koža.

Bačko, tebi je vsaj od poroda, meni je od lenobe. user posted image Ma bomo potem vse pridne in oh in sploh z vozički laufale naokoli pa bo vse spet čvrsto. user posted image

Moja sodelavka je ravno v ponedeljek prišla nazaj iz porodniške pa vam povem, da ni sodelavca ali sodelavke, ki se ne bi obrnil za njo. Še lepša je kot je bila prej. Ampak je pa priznala da je telovadila, tako da ni ena izmed tistih, ki rečejo da niso nič delale, postavo imajo pa kot iz fitnesa... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.12.2008 15:23:07   
bačko
Majana jaz sem že rekla da bom potem po porodu začela hoditi na fitnes.In tega se bom tudi držala.Skupaj z možem bova hodila.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.12.2008 15:27:05   
fragola
punce lejte kakšne lepe štorklje za rojstvo!
www.andrejin koticek.si

jaz sem narčila to za prijateljico, ki ima kmalu rok in čaka fantka
user posted image  

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.12.2008 15:29:13   
bačko
Fragola to je pa zelo lepa ideja za darilo ob rojstvu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?