Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:32:07
|
|
|
|
MARTINA25
|
SRČEKGIRL
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:33:16
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ne najdem unga smeškota ki se valja po tleh.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:34:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ne najdem unga smeškota ki se valja po tleh. A tegale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:35:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ma ne vem kaj naj kej napišem pol pa take gor popam. Upam, da mi ne bo kera zamerla . Bo pa prej 200tka in 7. del
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:35:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no naš mali spi že od 17h, ga je ati uspaval, upam da ne bo imel spet budnice do 23 h. ja zbudil se je ob 19h ,pozizal, danes je bil brez kosila, ker ga ni hotu, zdle mu grem pa še polento nardit, pol pa uopam na spanje prej kot ob 22.30 h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:36:43
|
|
|
|
Anitka
|
Ojoj, naš pa že stoka v postelji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:38:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ni edini. Moj Videk vsake tolk začne jamrat pol zajoka, ga grem po tolažit ( pocartat) in spi naprej pol pa spet jovo na novo. In se kr naprej šetam iz dnevne v spalnico.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 1.12.2008 20:43:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:39:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojoj, naš pa že stoka v postelji Danes je tudi naš težko zaspal Je pa res, da smo si podajali balon, Tilen se je smejal na vsa usta in potem od samega razburjenja ni mogel zaspati.Bo pa jutri bolj umirjeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul... Zmenjeno. končnooo bo čvek superca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:41:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul... Zmenjeno. končnooo bo čvek superca. No a si ga le dočakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:45:00
|
|
|
|
tilči
|
Z našim imava pa tiho mašo.Za popoldne smo se menili, da gremo v trgovino.Jaz sem ravno Tilna previjala in sem Nejca prosila,da bi nesel plenico v kanto.Mi je rekel ne.Sem mu rekla prav, samo da mi ne boš v trgovini za kakšno stvar rekel. Seveda je v trgovini ogledal en avtomobilček in mu ga je kupil, čeprav sem jaz rekla da ne Potem me je pa doma spraševal, kaj sem slabe volje.Sem mu rekla, da hočem Nejca vzgajat, da če ne uboga, pač ne dobi, kar si želi.tako kot pa on dela, bo pa zmeraj dobil, ali bo naredil,kar se mu reče ali pa ne in to se mi ne zdi prav. Sedaj je pa užaljen.Kar naj bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:51:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Z našim imava pa tiho mašo.Za popoldne smo se menili, da gremo v trgovino.Jaz sem ravno Tilna previjala in sem Nejca prosila,da bi nesel plenico v kanto.Mi je rekel ne.Sem mu rekla prav, samo da mi ne boš v trgovini za kakšno stvar rekel. Seveda je v trgovini ogledal en avtomobilček in mu ga je kupil, čeprav sem jaz rekla da ne Potem me je pa doma spraševal, kaj sem slabe volje.Sem mu rekla, da hočem Nejca vzgajat, da če ne uboga, pač ne dobi, kar si želi.tako kot pa on dela, bo pa zmeraj dobil, ali bo naredil,kar se mu reče ali pa ne in to se mi ne zdi prav. Sedaj je pa užaljen.Kar naj bo Valjar pa po buči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:51:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Katina a si spremenila stil? Nič več obnov? Se zgleduješ po nas. Ja, punca, še tole komaj kdaj sfolgam . Tistele tablete, ki jih ne delajo več in si naspidiran bi meni včasih prav prišle. Verjetno ne bi bila več tako utrujena. Kaj so pospeševale srčni utrip? Ja, a veš da so res. Probala sem jih samo 1x, jemala vsaka 2 dni in nisem jedla 9 dni. Shujšala sem kolkr sem mislila, spala skoraj nič, pa nič utrujena nisem bila. Dobile so se le v Avstriji, samoplačniško. Počutila sem se kot da bi me kdo nafilal z energijo. Gore bi lahko premikala. Tudi meni bi kdaj pa kdaj prav prišle. Bolj za energijo kot za hujšat, kajti za hujšat po moje pomaga le tista staromodna varianta: manj žri in več se gibaj Kaj so te tablete čisto umaknili iz prodaje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:51:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Lejte to: Ko mamice ni doma, očetje plešejo http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10001 Jao, mene je bila kar groza. Sem hotel otročka kar čez monitor prijet. Jaz bi ga ubila, če bi to bil moj dec. Kar groza me je, ko pomislim na otrokove sklepe, hrbtenico, možgančke, .... Še dobro, da še nisem šla gledat. Bom kar preskočila, ker ugotavljam, da sem po ratala res pravi Mene je bila res groza. Ni zame tole vrtenje in ..... dojenčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:52:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, še to - naš falot je danes z atijem pojedel tisto malo skutico s sadjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:52:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no naš mali spi že od 17h, ga je ati uspaval, upam da ne bo imel spet budnice do 23 h. ja zbudil se je ob 19h ,pozizal, danes je bil brez kosila, ker ga ni hotu, zdle mu grem pa še polento nardit, pol pa uopam na spanje prej kot ob 22.30 h Uh. Jaz bi mojo budila že ob 18.- Tečka gor ali dol. Dobra si, da zdržiš. Pa daj sem jaz včasih tudi mogla, danes pa nisem več v formi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:52:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul... Zmenjeno. končnooo bo čvek superca. Ti si tudi dobra s temi smajliji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:53:22
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes je Gal spal popoldan samo 30 minut in nič več, sem sprva mislila, da bo tečen, ampak je bil prav dobre volje, se je smejal in vriskal. Upam, da bo noč ravno nasprotna. A bo katera šla kaj v Ikejo, jaz bi imela nekaj stvari??? Žal ne, če bo katera šla bi tudi jaz primaknila skledico. je bil v ikeji v celovcu prejšnji teden - ikeja je izropana! dobil je sicer stolček, vendar drugih stvari, ki sva si jih zamislila niso imeli ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:56:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes je Gal spal popoldan samo 30 minut in nič več, sem sprva mislila, da bo tečen, ampak je bil prav dobre volje, se je smejal in vriskal. Upam, da bo noč ravno nasprotna. A bo katera šla kaj v Ikejo, jaz bi imela nekaj stvari??? Žal ne, če bo katera šla bi tudi jaz primaknila skledico. je bil v ikeji v celovcu prejšnji teden - ikeja je izropana! dobil je sicer stolček, vendar drugih stvari, ki sva si jih zamislila niso imeli ... Meni se Ikea v Grazu ni zdela pa nič izropana. Mogoče je manj gužve kot v Celovcu. Ko smo bili mi tam ni bilo pretirane gužve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul... Zmenjeno. končnooo bo čvek superca. No a si ga le dočakala ja, čeprav sve se danes cel dan potepale in čvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:57:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 OJLA!!! No da ne boste rekle da pridem na RR samo voščit naši Tjaški, zato vam sporočam še zadnje podatke današnje posvetovalnice-za seznam:8110g, 70cm, 43cm obseg glavce!!Bili smo cepljeni, vzeli so nam kri in urin, drugače pa je zaenkrat vse ok!! Za mere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:59:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul... Zmenjeno. končnooo bo čvek superca. No a si ga le dočakala ja, čeprav sve se danes cel dan potepale in čvekale O, kje pa ste čvekale, če ni skrivnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 20:59:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:00:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Z našim imava pa tiho mašo.Za popoldne smo se menili, da gremo v trgovino.Jaz sem ravno Tilna previjala in sem Nejca prosila,da bi nesel plenico v kanto.Mi je rekel ne.Sem mu rekla prav, samo da mi ne boš v trgovini za kakšno stvar rekel. Seveda je v trgovini ogledal en avtomobilček in mu ga je kupil, čeprav sem jaz rekla da ne Potem me je pa doma spraševal, kaj sem slabe volje.Sem mu rekla, da hočem Nejca vzgajat, da če ne uboga, pač ne dobi, kar si želi.tako kot pa on dela, bo pa zmeraj dobil, ali bo naredil,kar se mu reče ali pa ne in to se mi ne zdi prav. Sedaj je pa užaljen.Kar naj bo Valjar pa po buči. Al pa tole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:00:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katina kdaj maš jutr čas? Men bi blo recimo okrog 10.00 kul... Zmenjeno. končnooo bo čvek superca. No a si ga le dočakala ja, čeprav sve se danes cel dan potepale in čvekale Jaz bi tudiiiiiiiiiii čvekala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?