barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina e, barbaw, nikakor Gregi drugo leto ne gre v vrtec. Če bom dobila službo, bo pri moji mami. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mamika ima zopet . Res, da ni rdeč, je bel, ampak meni je čisto vseeno, pa če bi mel na rdečo barvo gor zelene pike, ko bi ga mela. Samo, da nisma več peš. Da sem se sedaj zapufala 100 na uro, o tem nima smisla debatirat, ker tako vsi vemo kako je na stvari. Grem sedaj malo prebrat. super, da si spet v voznem stanju.Kaj si pa nabavila??? Opla, Astro karavana, 2002 letnik je, ni denarja za novega. Že prej sem imela astro, ampak ni bila karavan, pa sem komaj komaj vozek noter stlačla, pa nič drugega ni šlo v prtljažnik, sedaj pa ga kar lahko vržem noter. Jaz imam sicer vectro, ki ni karavan in sem zelo zadovoljna z njo. Moj pa vozi karavana. Jaz ne razumem, kako je lahko moja sestra imela cliota pri 2 otrocih. Ma saj gre, če je ni majhne razlike. Saj vem, da gre, samo jaz sem bolj na komot. Mi smo imeli nissana primero, ki je večji od cliota, pa Jaka ni mogel imet normalno noge naravnost, ko je sedel v stolčku. Jih je imel narazen, da je lahko sedel. A si predstavljaš nas (še brez ), ko smo šli s twingotom na morje . Smo mu namontirali montano in hajd na morčka. Je šlo brez problema. Kjer je volja, je tudi moč . Si predstavljam ja. Ena družinska kolegica je z možem hodila v še ta starih časih z bolhco na morje. Pa obvezno sta vzela s seboj zložljive stole in ležalnik, kar je šlo seveda na streho.