Krysia
|
Ženskice, pozdravljene! No, končno se je Rok odločil, da bo spal ... jaz pa hitro na RR Bom na hitro pokomentirala - me čaka cel kup stvari za naredit ... Srečanje: tud men bolj paše supernova, ampak če rečete Mercator, prideva tja, ni panike ... Dieta brez KM: ojoj, kot sem že rekla - punce, dobre ste, da zdržite ... pa sej vem - za naše cukre vse ... Drugač pa sem mal brala, zakaj ste se spravile na to dieto ... Gajka, naš Rok počne isto - zvija se nazaj pa ne pit, pa kričat v jošk ... ampak sem ga zadnjič samo dala na drug jošk, pa je blo ok Pa sem 100%, da se nisem zmotla, na kateri strani je nazadnje pil ... in mi je tako cel dan večinoma pil samo na eni strani Ne vem, nisem dost pametna. Potem je bilo 2 dni ok, včeraj pa se je odločil, da mu leva stran ni všeč Ne vem, bomo videli, kako bo ... če se bo pa zadeva stopnjevala pa očitno tud mene čaka tale neprijetna dieta ... (mi je že enkrat P omenila, da če ga bo preveč zvijalo, je najprej to na vrsti ...) Dar10, lepo da si se oglasila, pa upam, da te bomo kaj bolj pogosto brale - sej imamo vse dost dela, ampak smo očitno mal odvisne postale od RR. Matejchi, jst tud opažam velik padalcev na naši temi ... zdej pa ne vem, a res kakšna grize al mamo tko grozne debate, da se nam ne upajo pridružit ... - a ne, pf pa bubyca pa maruska26?? Tejkaz, ti si pa pridna voznica .. kr tako naprej. Jst neki časa po opravljenem izpitu nisem vozila, pa mi je bilo potem ful zoprno spet začet, tko da ... izkoristi vsako priložnost in vozi ... Naty13, upam, da ste boljše ... pa andrejaboris enako .. Zoja Miša, jsm mam tud letos probleme z darili, tko da žal ne morem nič svetovat ... sorry. No, pa mam sireno ... mogoče pozneje ... pridne bodite pa naj vas tale čuden dan ne zamori preveč!
|