Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 17:06:29
|
|
|
|
tatly
|
zoja misa-meni ze vceraj ni slo tak da sem ji kar mail poslala..no ce hocejo kaj se iz mojega zepa bodo ze postimal,
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 17:10:59
|
|
|
|
Vilika
|
tatly - meni je tudi zadnjič tako javljala stran od BC, pa sem se kar na novo registrirala še enkrat. Sem prejšnjo sredo naročila prenosno posteljo in fredov obroč in upam da bo jurtri dostavljeno, ker bo to 6ti dan . pri sončku moram pa še 14 dni čakat na avtosedež - upam da ne bo, kot z vozičkom, ko niso imeli zaloge v zeleni barvi. sayuri - krst uspel na polni črti. Tamal ni niti pisnil, bil skoz buden. Vse je lepo potekalo, fajn družba smo bili, tamal dobil ogromno daril (preveč, se meni zdi). Po krstu smo šli na eno kavico v kavarno, nasproti cerkve, pol smo bli pa od 11ih do 16ih na kosilu. Tamal ves cajt priden, 2x jedel, 1 uro spal. Skratka - perfect, sem zadovoljna. Pa dvojčka, sta bila pridna kot vidim na sliki? Nalimam nekaj fotk, malo slabše kvalitete, je slikala mami. Bom od svaka potem lepše fotke dobila. Borta, oči in Vid, mami Enako kot prej + župnik + kaplan Vid po krstu... Oči in mami po krstu... Torta Prtiček, svečka Ponosni očka z novopečenim motoristom ........joj sem nametala enih slikic...... če sem pa tko navdušena nad včerajšnjim dnem....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 17:25:28
|
|
|
|
tatly
|
sayuri in vilika fulll ste lepi vilika ne morem se na novo registrirat mi ne gre kaj katera kaj prek interneta naroca pri pikapolonici?jaz sem prejsnjic narocila ene copatke pa sem se zraven dobla en zvezek za risanje pa sestavljanko
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 17:30:38
|
|
|
|
Vilika
|
srečanje - mene zdaj 90% res ne bo, za drugič bi pa raje na Rudniku. tistim, ki imate takšne striktne diete pošiljam in želim da se stvari poštimajo aja, sayuri - luštni ste bili, tortica je tudi fajn izpadla IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: karmar IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zanima me, če imate kakšne ideje, kaj naj za Božička kupim, sestri (35 let, samska, brez otrok), dildota? Jaz sem tudi to pomislila pa nisem upala napisat Opice! Tega sem ji že za RD jaz nimam idej, žal Vam se otročki zvijajo pri hranjenju, naš pa zadnje dni cucelj ven rine. Se ustavi pri 100ml, potem se začne s cucljem v ustih pogovarjat, pa z rokami mahat in ga komaj prisilim da poje še kakšem ml več, ker drugače je pol čez 1 uro spet alarm . Ne vem kaj se to dogaja. Pri nas je že en teden tako.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 17:44:51
|
|
|
|
tatly
|
aja veste kaj me zanima tiste ki ste ze imele krst-klko stane torta priblizno..pa pri vas je tudi tako da boter kupi torto,otrocka oblece ,sveco,pa se tiste malenkosti?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 17:45:27
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: karmar IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zanima me, če imate kakšne ideje, kaj naj za Božička kupim, sestri (35 let, samska, brez otrok), dildota? Jaz sem tudi to pomislila pa nisem upala napisat Opice! Tega sem ji že za RD Ji pa še enega za rezervo...če je samska je mogoče un že znucan Lukenj je pa tudi več
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 17:52:55
|
|
|
|
Erin
|
krst uspel na polni črti. Super Vilika!! Lepi ste bili! Rutico imamo pa mi isto samo da je modra -iz Kika a je? Pa torta je tudi noro lepa!! Me zanima če v naših koncih znajo take umetnine delat??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 18:33:57
|
|
|
|
anaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Naša pupika se je rodila 26.8., ime ji je pa Lana. Zdajle jo skušam zamotiti z vožnjo okrog jedilne mize z vozičkanjem, ampak ne rata. Ve, da ni to to in da nisva zunaj. Strašno rada je zunaj, ampak nama kar ne rata več ven priti že od prejšnjega torka. V sredo je bila cepljena - obvezno in rota - in je imela posledično malo povišano temperaturo, sedaj pa mene nekaj lovi že tri dni. Grozno me boli glava, grlo in trebuh. Zato sva notri, da ne zbolim še bolj, ker sva bolj kot ne cel dan sami in ne vem kdo bi mi jo pazil, če me ornk zakuha. AHA sem vedla da sigurno nisem edina rodila 26.8.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 18:42:56
|
|
|
|
tatly
|
so mi odgovorili iz baby centra da naj posljem clansko st in bodo stvar uredili
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 18:43:36
|
|
|
|
anaya
|
Evo končno sem prišla skoz.... VSI STE LEPI..... Imamo en problem, če zna katera pomagat... AM imamo že skoz Novalac navadn, ker pa Neli zelo poliva sem ji kupla Novalac proti polivanju. dajem ji ga zdaj mislim da že en 4 dan al pa tut kak dan več, ampak je danes imela po njem full krče, pa polivala ga je nenormalno veliko.... Tak da mi zdaj poliva isto naprej samo da je sesirjeno pa veliko bolj gosto...?! Kaj nam mogoče Novalac ne odgovarja????? Sem pa kupila tut eno škatlo Milumila (ker ga vse, ki ga uporabljate hvalite), pa ne vem če ji lahko tako pogosto menjam hrano, da ne bo kaj narobe??....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 18:44:46
|
|
|
|
cebrca
|
tejkaz super za vožnjo, zdaj bo pa G nastradal ker mu boš avto zaplenila ko je tko luštno a ne? Caroll11 šele po 11 dnevih je boga revica kakala . No samo da ste zdaj iz hudega ven! naty čestitke Joštu za 4 mesece! sayuri krasen krst, ful ste lepi! tatly vsi trije ste krasni na slikicah, pa tako mladi! pf sem se tudi sama cepila proti gripi in na polno dojim, je moja osebna zdravnica rekla da lahko, samo sama ne smeš met alergije na jajca in pa tvoja punčka tudi ne. Pa dobrodošla na čvek! Zdej sem pa čisto zmedena ko vas berem. Gajka meni se tudi Ivan nekaj časa po dojenju zvija na rokah in meče glavo nazaj, potem pa to mine. Pa par dni se mi zdaj z joške dol puli, pa potem ne ve več ali bi jedel naprej ali ne. Običajno pomaga to, kar je Zoja Miša napisala, da vmes večkrat podreva kupčka in ga prestavljam iz ene dojke na drugo. Pa še par dni nazaj je bil cepljen. Najslabši možen scenarij pa je, da se vam pridružim pri dieti, ker že ene 14 dni sumljivo opazujem flekec na ličku, ki se kakšen dan zelo vidi, drug dan ga pa sploh ne opaziš. Pa zaradi tega trganja sploh ne vem ali se je najedel. Noči pa še vedno prespi od 20h do 7h zjutraj. Vilika za krst, zelo lepi ste bli! Zdaj pa šibam, umit, jest, spat!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 18:45:29
|
|
|
|
Vilika
|
za tortico mi je povedala sayuri, je bila 40 evrov z okraskom, peče jih pa ena punca doma. Poleg tega da je lepa, je tudi ful dobra - rahla, sočna, sladka... mmmmmmmmm.... tatly, kakor se zmeniš - pri nas je moja stara mama želela kupiti prtiček in svečo, tašča - obleko in torto, moj oče je dal župniku nekaj, botrca je pa kupila eno 'extradebelo' knjigo s pravljicami oblečeno v žamet (fuuul lepa), kipec angelčka in kuverto bonov za BC.... knjiga - https://www.juliadoria.com/pic/katalog/081022163300_zgodbe_za_minuto_1.jpg erin - možno da je iz Kika, je mami prinesla z nemčije, ko je bla z očijem na furi. je fajn rutica - ko jo je malo pobruhal, se sploh ni videlo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 18:47:16
|
|
|
|
cebrca
|
matejchi pardon, pozabla. Pikico smo dobli 26.11. Zato naju ni bilo v CE!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 18:50:15
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Zoja Miša zelo lepa adventna roža! Stella od tatly in Teja od Bella čestitke za mini rojstne dneve! tatlyt lepi ste na slikah! Sayuri in Vilika lepe slikice od krsta! Ste bili vsi tak lepi in zrihtani! anita tvoj Zoja je pa tak luštna v budnici! dar10 lepo te je spet brati! Verjamem, da je sedaj dosti manj časa za internet, ko ga je bilo prej, ko smo bile . gajka, češnjica in anita ste res boge glede teh diet. Meni pa ni nobeden rekel, da morem it na dieto, sam pretiravat ne smem z mlečnimi izdelki. Sam zgleda, da Jan ni akergičen na KM, ker imamo dodatek Aptamil in ni nič rdeč. Imamo pa kremo Aderma in ga z njo mažemo, pa ima ful gladko lepo kožo. Bomo vidli kaj bo pokazalo na testih za alergijo 22.12. Zdajle se gremo kopat, potem pa nalimam sliko kvašenega anventega venčka, ki sem ga spekla.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 19:18:52
|
|
|
|
tatly
|
vilika -to knjigo sem jaz ze gledla je res fullll lepa,..pri nas so pa torte tak nesramno drage..sem lani dragemu kupla eno cist enfoh torto pa je ze ta bla 30€..klko bo te ena malo lepsa saj za krst mora bit nekaj posebnega...ce ne pa pridem v vase kraje po torto
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 19:50:28
|
|
|
|
pf
|
Cebrca hvala za informacijo glede cepljenja in za povabilo na čvek. Anaya no potem sva se obe na isti dan namatrale. No saj z veseljem, a ne.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:14:27
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Jan v igralnem centru adventi kolač, je malo temne barve, ampak ni zažgan, to je od rumenjaka.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:15:05
|
|
|
|
anita goitan
|
večer hvala za sočustvovanje , dns mi je skuhal testenine z govejim mesom, mal petršilja in bazilike dal notr in seveda soli, hm kaj naj rečem, sem une koščke od mesa res pogoltnila, niit enga prežvečila k mi kar mal , in zravn velik pila, ma v glavnem jaz zdej jem meso in moj je to že celemu svetu povedal Zoja nina, hvala za pohvale kar se fotk tiče in seveda bundice. Jošt za 4m sayuri kolk ste fletna familija, a ta plašček si si kupila potem? tejkaz kar pogumno po obvoznici, sej je najbel izi, ni semaforjem ti sam pičiš tatly kolk je Stella lepa punčka, no sej ima bit po komu erin ma kašne drekece spušča tvoj fantina hecam se, nama so te pamperske edine uredu aja pa še to: se vama splača šparat za Nikona D80 vilka kašnega luštnega župnika mate , res no, vi se tud fletno držite, sam poba je pa veeliikk Bom šla tud jaz kmal v mižale ker me čaka nočni šiht
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:16:24
|
|
|
|
anita goitan
|
za **** brez , sem vse lepo komentirala, ma šit no, že v ta 2.pa kopirala če me spet vn vrže, halooo kaj je zdej to?????? Bom pa jutri, no da vidm če zdej to uspe
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:16:48
|
|
|
|
anita goitan
|
o šit, sej je , no v glavenm nočko punce
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:19:48
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tatly, super, potem bom tudi jaz tako naredila, če ne bom mogla nič naredit! Pa ravno sedaj, ko sem si namislila Vilika, zelo lepi ste bili na krstu in tortica in prtiček in vse je ful lepo. Škoda da te na srečanje ne bo! Pa saj ga bomo kmalu zopet imela, ne? Erin, ti si lumpa na kvadrat . Anaya, nažalost nimam pojma, ampak če pomislim, se mi zdi, da to ne bi smel biti problem, ker itak so mleka narejena na podobni osnovi. Po mojem lahko menjaš. Jaz že vem da bi, če bi nastajal problem. Cebrca, no, pa se le oglasiš! Te pogrešem veš, če te dolgo ni! Pf, tako, sedaj nas ne smeš zapustiti! Povej še vse podatke, da te da Matejchi na seznamček in si naša . Pa na srečanje lahko prideš na Rudnik v Supernovo (no, ali je tam bodo povedale jutri, upam). Sicer pa, kje je naša komentatorka? (mislim, da ni potrebno dodatne razlage ). Pa toliko o alergijah čvekate, da sem danes na Kaji Lini opazila rdeče pikice, na hrbtu nekaj in na prsnem košu nekaj . Mogoče ve katera kaj bi to lahko bilo? Bom sedaj pozorna. Jedla pa sem rdeče zelje, tega še nisem jedla od poroda, bi lahko bilo to to?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:22:02
|
|
|
|
anita goitan
|
Pa toliko o alergijah čvekate, da sem danes na Kaji Lini opazila rdeče pikice, na hrbtu nekaj in na prsnem košu nekaj . Mogoče ve katera kaj bi to lahko bilo? Bom sedaj pozorna. Jedla pa sem rdeče zelje, tega še nisem jedla od poroda, bi lahko bilo to to? ma veš kaj, mogoče si menjala prašek , si jedla agrume namreč jaz mojga kar v drug prostor zapodim ker če ne mi takooo sline tečejo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:24:33
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin krst uspel na polni črti. Super Vilika!! Lepi ste bili! Rutico imamo pa mi isto samo da je modra -iz Kika a je? Pa torta je tudi noro lepa!! Me zanima če v naših koncih znajo take umetnine delat?? Ja, u našem koncu Sva bili z Viliko istočasno pri tej punci, ki je sicer slaščičarka, pa še doma malce "fuša" . Je prava umetnica. Že, ko ti da fotoalbume z miljoni sličicami tort, se ti zmeša...jaz sem kar sedela tam in gledala in gledala njene lepe torte. Vilika, tale modra je res dobro izpadla . Vidim,da si vzela velike marjetice. JAz sem bila tud zadovoljna z drobnimi marjetkami. SI nisem predstavljala, kako bo to izpadlo, ampak je bilo lepo . Pa dobra je bila tud. MI smo imeli borovničev okus. Drugače je bil krst tko krasen, kot pri vas. Malce me je bilo strah, da ne bi Zara svojih glasilk prav glasno v cerkvi preiskušala Pa sta bila ful pridna. Tudi ob samem krstu tud A nista rekla. Darila pa itak preveč... mene so kar vprašali, kaj potrebujeta in tko sta dobila veliko za obleč, pa bone in denar, ki bo šel na njun Toli račun. Evo, še ena fotka tortice - malo bližje...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 1.12.2008 20:26:29
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Jan v igralnem centru adventi kolač, je malo temne barve, ampak ni zažgan, to je od rumenjaka.
|
PleničkeMiška2006Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?pred 1 letom starosti (
14%)
do 2 leta starosti (
25%)
do 3 leta starosti (
44%)
do 4 leta starosti (
10%)
do 5 leta starosti (
2%)
po 5 letu starosti (
5%)
Število vseh glasov: 393Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!