|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
1.12.2008 17:06:29   
tatly
zoja misa-meni ze vceraj ni slo tak da sem ji kar mail poslala..no ce hocejo kaj se iz mojega zepa bodo ze postimal,

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
1.12.2008 17:10:59   
Vilika
tatly - meni je tudi zadnjič tako javljala stran od BC, pa sem se kar na novo registrirala še enkrat.

Sem prejšnjo sredo naročila prenosno posteljo in fredov obroč in upam da bo jurtri dostavljeno, ker bo to 6ti dan user posted image . pri sončku moram pa še 14 dni čakat na avtosedež - upam da ne bo, kot z vozičkom, ko niso imeli zaloge v zeleni barvi.

sayuri  - krst uspel na polni črti. Tamal ni niti pisnil, bil skoz buden. Vse je lepo potekalo, fajn družba smo bili, tamal dobil ogromno daril (preveč, se meni zdi). Po krstu smo šli na eno kavico v kavarno, nasproti cerkve, pol smo bli pa od 11ih do 16ih  user posted image na kosilu. Tamal ves cajt priden, 2x jedel, 1 uro spal. Skratka - perfect, sem zadovoljna. Pa dvojčka, sta bila pridna kot vidim na sliki?

Nalimam nekaj fotk, malo slabše kvalitete, je slikala mami. Bom od svaka potem lepše fotke dobila.

Borta, oči in Vid, mami
user posted image

Enako kot prej + župnik + kaplan
user posted image

Vid po krstu...
user posted image

Oči in mami po krstu...
user posted image

Torta
user posted image

Prtiček, svečka
user posted image

Ponosni očka z novopečenim motoristom user posted image
user posted image

........joj sem nametala enih slikic...... če sem pa tko navdušena nad včerajšnjim dnem.... user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
1.12.2008 17:25:28   
tatly
sayuri in vilika fulll ste lepi
vilika ne morem se na novo registrirat mi ne gre
kaj katera kaj prek interneta naroca pri pikapolonici?jaz sem prejsnjic narocila ene copatke pa sem se zraven dobla en zvezek za risanje pa sestavljankouser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.12.2008 17:30:38   
Vilika
srečanje - mene zdaj 90% res ne bo, za drugič bi pa raje na Rudniku.

tistim, ki imate takšne striktne diete pošiljam user posted image user posted image user posted image in želim da se stvari poštimajo user posted image user posted image user posted image

aja, sayuri - luštni ste bili, tortica je tudi fajn izpadla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Zanima me, če imate kakšne ideje, kaj naj za Božička kupim, sestri (35 let, samska, brez otrok),

dildota? user posted image

Jaz sem tudi to pomislila pa nisem upala napisat

Opice!  Tega sem ji že za RD

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nimam idej, žal

Vam se otročki zvijajo pri hranjenju, naš pa zadnje dni cucelj ven rine. Se ustavi pri 100ml, potem se začne s cucljem v ustih pogovarjat, pa z rokami mahat in ga komaj prisilim da poje še kakšem ml več, ker drugače je pol čez 1 uro spet alarm user posted image . Ne vem kaj se to dogaja. Pri nas je že en teden tako.

Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.12.2008 17:44:51   
tatly
aja veste kaj me zanima tiste ki ste ze imele krst-klko stane torta priblizno..pa pri vas je tudi tako da boter kupi torto,otrocka oblece ,sveco,pa se tiste malenkosti?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.12.2008 17:45:27   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Zanima me, če imate kakšne ideje, kaj naj za Božička kupim, sestri (35 let, samska, brez otrok),

dildota? user posted image user posted image

Jaz sem tudi to pomislila pa nisem upala napisatuser posted image user posted image user posted image

Opice!user posted image  Tega sem ji že za RDuser posted image user posted image user posted image

Ji pa še enega za rezervo...če je samska je mogoče un že znucanuser posted image user posted image user posted image Lukenj je pa tudi večuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.12.2008 17:52:55   
Erin
krst uspel na polni črti.

Super Vilika!! Lepi ste bili!user posted image Rutico imamo pa mi isto samo da je modra -iz Kika a je? Pa torta je tudi noro lepa!!user posted image
Me zanima če v naših koncih znajo take umetnine delat??user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.12.2008 18:33:57   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Naša pupika se je  rodila 26.8., ime ji je pa Lana. Zdajle jo skušam zamotiti z vožnjo okrog jedilne mize z vozičkanjem, ampak ne rata. Ve, da ni to to in da nisva zunaj. Strašno rada je zunaj, ampak nama kar ne rata več ven priti že od prejšnjega torka. V sredo je bila cepljena - obvezno in rota - in je imela posledično malo povišano temperaturo, sedaj pa mene nekaj lovi že tri dni. Grozno me boli glava, grlo in trebuh. Zato sva notri, da ne zbolim še bolj, ker sva bolj kot ne cel dan sami in ne vem kdo bi mi jo pazil, če me ornk zakuha.

AHA sem vedla da sigurno nisem edina rodila 26.8. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.12.2008 18:42:56   
tatly
so mi odgovorili iz baby centra da naj posljem clansko st in bodo stvar urediliuser posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.12.2008 18:43:36   
anaya
Evo končno sem prišla skoz.... VSI STE LEPI.....user posted image user posted image

Imamo en problem, če zna katera pomagat... AM imamo že skoz Novalac navadn, ker pa Neli zelo poliva sem ji kupla Novalac proti polivanju. dajem ji ga zdaj mislim da že en 4 dan al pa tut kak dan več, ampak je danes imela po njem full krče, pa polivala ga je nenormalno veliko.... Tak da mi zdaj poliva isto naprej samo da je sesirjeno pa veliko bolj gosto...?! Kaj nam mogoče Novalac ne odgovarja????? Sem pa kupila tut eno škatlo Milumila (ker ga vse, ki ga uporabljate hvalite), pa ne vem če ji lahko tako pogosto menjam hrano, da ne bo kaj narobe??....

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.12.2008 18:44:46   
cebrca
tejkaz user posted image user posted image super za vožnjo, zdaj bo pa G nastradal ker mu boš avto zaplenila ko je tko luštno a ne?user posted image user posted image

Caroll11
šele po 11 dnevih je boga revica kakalauser posted image . No samo da ste zdaj iz hudega ven! user posted image

naty čestitke Joštu za 4 mesece!

sayuri krasen krst, ful ste lepi!

tatly vsi trije ste krasni na slikicah, pa tako mladi!user posted image

pf sem se tudi sama cepila proti gripi in na polno dojim, je moja osebna zdravnica rekla da lahko, samo sama ne smeš met alergije na jajca in pa tvoja punčka tudi ne. Pa dobrodošla na čvek!user posted image

Zdej sem pa čisto zmedena ko vas berem.  Gajka meni se tudi Ivan nekaj časa po dojenju zvija na rokah in meče glavo nazaj, potem pa to mine. Pa par dni se mi zdaj z joške dol puli, pa potem ne ve več ali bi jedel naprej ali ne. Običajno pomaga to, kar je Zoja Miša napisala, da vmes večkrat podreva kupčka in ga prestavljam iz ene dojke na drugo. Pa še par dni nazaj je bil cepljen. Najslabši možen scenarij pa je, da se vam pridružim pri dieti, ker že ene 14 dni sumljivo opazujem flekec na ličku, ki se kakšen dan zelo vidi, drug dan ga pa sploh ne opaziš.
Pa zaradi tega trganja sploh ne vem ali se je najedel. Noči pa še vedno prespi od 20h do 7h zjutraj.

Vilika user posted image user posted image za krst, zelo lepi ste bli!

Zdaj pa šibam, umit, jest, spat!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.12.2008 18:45:29   
Vilika
za tortico mi je povedala sayuri, je bila 40 evrov z okraskom, peče jih pa ena punca doma. Poleg tega da je lepa, je tudi ful dobra - rahla, sočna, sladka... mmmmmmmmm....

tatly, kakor se zmeniš - pri nas je moja stara mama želela kupiti prtiček in svečo, tašča - obleko in torto, moj oče je dal župniku nekaj, botrca je pa kupila eno 'extradebelo' knjigo s pravljicami oblečeno v žamet (fuuul lepa), kipec angelčka in kuverto bonov za BC....
knjiga - https://www.juliadoria.com/pic/katalog/081022163300_zgodbe_za_minuto_1.jpg

erin - možno da je iz Kika, je mami prinesla z nemčije, ko je bla z očijem na furi. je fajn rutica - ko jo je malo pobruhal, se sploh ni videlo user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.12.2008 18:47:16   
cebrca
matejchi pardon, pozabla. Pikico smo dobli 26.11. Zato naju ni bilo v CE! user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.12.2008 18:50:15   
K_a_t_j_a
Zoja Miša zelo lepa adventna roža! user posted image
Stella od tatly in Teja od Bella čestitke za mini rojstne dneve!user posted image user posted image user posted image tatlyt lepi ste na slikah!user posted image user posted image
Sayuri in Vilika lepe slikice od krsta! Ste bili vsi tak lepi in zrihtani! user posted image
anita tvoj Zoja je pa tak luštna v budnici!user posted image
dar10 lepo te je spet brati! Verjamem, da je sedaj dosti manj časa za internet, ko ga je bilo prej, ko smo bile user posted image .
gajka, češnjica in anita user posted image user posted image ste res boge glede teh diet. Meni pa ni nobeden rekel, da morem it na dieto, sam pretiravat ne smem z mlečnimi izdelki.user posted image Sam zgleda, da Jan ni akergičen na KM, ker imamo dodatek Aptamil in ni nič rdeč. Imamo pa kremo Aderma in ga z njo mažemo, pa ima ful gladko lepo kožo. Bomo vidli kaj bo pokazalo na testih za alergijo 22.12.
Zdajle se gremo kopat, potem pa nalimam sliko kvašenega anventega venčka, ki sem ga spekla.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.12.2008 19:18:52   
tatly
vilika -to knjigo sem jaz ze gledla je res fullll lepa,..pri nas so pa torte tak nesramno drage..sem lani dragemu kupla eno cist enfoh torto pa je ze ta bla 30€..klko bo te ena malo lepsa saj za krst mora bit nekaj posebnega...ce ne pa pridem v vase kraje po tortouser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.12.2008 19:39:45   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
knjiga - https://www.juliadoria.com/pic/katalog/081022163300_zgodbe_za_minuto_1.jpg

danes sem js nejcu isto kupila v tušu, ful je lepa, za miklavža.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.12.2008 19:50:28   
pf
Cebrca hvala za informacijo glede cepljenja in za povabilo na čvek.
Anaya no potem sva se obe na isti dan namatrale. No saj z veseljem, a ne.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.12.2008 20:14:27   
K_a_t_j_a
Jan v igralnem centru
user posted image
adventi kolač, je malo temne barve, ampak ni zažgan, to je od rumenjaka.
user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.12.2008 20:15:05   
anita goitan
večer

hvala za sočustvovanjeuser posted image , dns mi je skuhal testenine z govejim mesom, mal petršilja in bazilike dal notr in seveda soli, hm kaj naj rečem, sem une koščke od mesa res pogoltnila, niit enga prežvečila k mi kar mal user posted image , in zravn velik pila, ma v glavnem jaz zdej jem mesouser posted image in moj je to že celemu svetu povedaluser posted image

Zoja nina, hvala za pohvale kar se fotk tičeuser posted image in seveda bundice.
Joštuser posted image user posted image za 4muser posted image

sayuri kolk ste fletna familija, a ta plašček si si kupila potem?

tejkaz kar pogumno po obvoznici, sej je najbel izi, ni semaforjem ti sam pičišuser posted image

tatly kolk je Stella lepa punčka, no sej ima bit po komuuser posted image

erin ma kašne drekece spušča tvoj fantinauser posted image hecam se, nama so te pamperske edine ureduuser posted image
aja pa še to: se vama splača šparat za Nikona D80user posted image
vilka kašnega luštnega župnika mateuser posted image , res no, vi se tud fletno držite, sam poba je pa veeliikk

Bom šla tud jaz kmal v mižaleuser posted image user posted image ker me čaka nočni šiht

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.12.2008 20:16:24   
anita goitan
za **** brez user posted image , sem vse lepo komentirala, ma šit no, že v ta 2.pa kopirala če me spet vn vrže, halooouser posted image user posted image user posted image user posted image   kaj je zdej to??????

Bom pa jutri, no da vidm če zdej to uspe

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.12.2008 20:16:48   
anita goitan
o šit, sej jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no v glavenm nočko punce

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.12.2008 20:19:48   
Zoja Miša
Tatly, super, potem bom tudi jaz tako naredila, če ne bom mogla nič naredit! Pa ravno sedaj, ko sem si namislilauser posted image

Vilika, zelo lepi ste bili na krstu in tortica in prtiček in vse je ful lepo. Škoda da te na srečanje ne bo! Pa saj ga bomo kmalu zopet imela, ne?user posted image

Erin, ti si lumpa na kvadratuser posted image .

Anaya, nažalost nimam pojma, ampak če pomislim, se mi zdi, da to ne bi smel biti problem, ker itak so mleka narejena na podobni osnovi. Po mojem lahko menjaš. Jaz že vem da bi, če bi nastajal problem.

Cebrca, no, pa se le oglasiš!user posted image Te pogrešem veš, če te dolgo ni!

Pf, tako, sedaj nas ne smeš zapustiti! Povej še vse podatke, da te da Matejchi na seznamček in si našauser posted image . Pa na srečanje lahko prideš na Rudnik v Supernovo (no, ali je tam bodo povedale jutri, upam).

Sicer pa, kje je naša komentatorka? (mislim, da ni potrebno dodatne razlageuser posted image ).

Pa toliko o alergijah čvekate, da sem danes na Kaji Lini opazila rdeče pikice, na hrbtu nekaj in na prsnem košu nekajuser posted image user posted image user posted image . Mogoče ve katera kaj bi to lahko bilo?user posted image  Bom sedaj pozorna. Jedla pa sem rdeče zelje, tega še nisem jedla od poroda, bi lahko bilo to to?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.12.2008 20:22:02   
anita goitan
Pa toliko o alergijah čvekate, da sem danes na Kaji Lini opazila rdeče pikice, na hrbtu nekaj in na prsnem košu nekaj . Mogoče ve katera kaj bi to lahko bilo? Bom sedaj pozorna. Jedla pa sem rdeče zelje, tega še nisem jedla od poroda, bi lahko bilo to to?

ma veš kaj, mogoče si menjala prašekuser posted image , si jedla agrumeuser posted image namreč jaz mojga kar v drug prostor zapodim ker če ne mi takooo sline tečejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.12.2008 20:24:33   
sayuri

krst uspel na polni črti.

Super Vilika!! Lepi ste bili!user posted image Rutico imamo pa mi isto samo da je modra -iz Kika a je? Pa torta je tudi noro lepa!!user posted image
Me zanima če v naših koncih znajo take umetnine delat??user posted image

Ja, u našem koncu user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sva bili z Viliko istočasno pri tej punci, ki je sicer slaščičarka, pa še doma malce "fuša" user posted image . Je prava umetnica. user posted image Že, ko ti da fotoalbume z miljoni sličicami tort, se ti zmeša...jaz sem kar sedela tam in gledala in gledala njene lepe torte.user posted image Vilika, tale modra je res dobro izpadla user posted image . Vidim,da si vzela velike marjetice. user posted image  JAz sem bila tud zadovoljna z drobnimi marjetkami. SI nisem predstavljala, kako bo to izpadlo, ampak je bilo lepo user posted image . Pa dobra je bila tud. user posted image  MI smo imeli borovničev okus.
Drugače je bil krst tko krasen, kot pri vas. Malce me je bilo strah, da ne bi Zara svojih glasilk prav glasno v cerkvi preiskušala user posted image  Pa sta bila ful pridna. Tudi ob samem krstu tud A nista rekla. Darila pa itak preveč... mene so kar vprašali, kaj potrebujeta in tko sta dobila veliko za obleč, pa bone in denar, ki bo šel na njun Toli račun. Evo, še ena fotka tortice - malo bližje...

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.12.2008 20:26:29   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Jan v igralnem centru
user posted image
adventi kolač, je malo temne barve, ampak ni zažgan, to je od rumenjaka.
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Pleničke
Miška2006

Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?

pred 1 letom starosti (14%)

do 2 leta starosti (25%)

do 3 leta starosti (44%)

do 4 leta starosti (10%)

do 5 leta starosti (2%)

po 5 letu starosti (5%)

Število vseh glasov: 393

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!