|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
1.12.2008 14:31:02   
sayuri
Se na hitro javim,d a sem še med živimi, če me je slučajno kdo pogrešal user posted image . Imam moža ta teden na dopustu in posledično nič cajta za RR user posted image user posted image user posted image .

Grem malce prebrat, kaj ste načvekale. Pa nekaj slikičic iz včerajšnjega krsta:

user posted image

user posted image

user posted image

No, tale dva prtička je nardila moja stara mama oz. L&Z prababica, predno je mirno zaprla oči. L&Z imata nanjo res prelep spomin.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
1.12.2008 14:37:01   
Erin
user posted image So mi kar solze v oči stopile... Res bosta imela lep spomin....
Zakaj se pa Filip tako žalostno drži?
Lepi ste biliuser posted image user posted image user posted image

Uf..pa torta... joj je lepa...pa sem spet lačna...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.12.2008 14:38:54   
Krysia
Ženskice, pozdravljene!

No, končno se je Rok odločil, da bo spal ... jaz pa hitro na RR user posted image

Bom na hitro pokomentirala - me čaka cel kup stvari za naredit ...

Srečanje: tud men bolj paše supernova, ampak če rečete Mercator, prideva tja, ni panike ...

Dieta brez KM: ojoj, kot sem že rekla - punce, dobre ste, da zdržite ... pa sej vem - za naše cukre vse ... Drugač pa sem mal brala, zakaj ste se spravile na to dieto ... Gajka, naš Rok počne isto - zvija se nazaj pa ne pit, pa kričat v jošk ... ampak sem ga zadnjič samo dala na drug jošk, pa je blo ok user posted image Pa sem 100%, da se nisem zmotla, na kateri strani je nazadnje pil ... in mi je tako cel dan večinoma pil samo na eni strani user posted image Ne vem, nisem dost pametna. Potem je bilo 2 dni ok, včeraj pa se je odločil, da mu leva stran ni všeč user posted image Ne vem, bomo videli, kako bo ... če se bo pa zadeva stopnjevala pa očitno tud mene čaka tale neprijetna dieta ... (mi je že enkrat P omenila, da če ga bo preveč zvijalo, je najprej to na vrsti ...)

Dar10, lepo da si se oglasila, pa upam, da te bomo kaj bolj pogosto brale - sej imamo vse dost dela, ampak smo očitno mal odvisne postale od RR.

Matejchi, jst tud opažam velik padalcev na naši temi ... zdej pa ne vem, a res kakšna grize al mamo tko grozne debate, da se nam ne upajo pridružit ... - a ne, pf pa bubyca pa maruska26??

Tejkaz, ti si pa pridna voznica .. kr tako naprej. Jst neki časa po opravljenem izpitu nisem vozila, pa mi je bilo potem ful zoprno spet začet, tko da ... izkoristi vsako priložnost in vozi ...

Naty13, upam, da ste boljše ... user posted image pa andrejaboris enako .. user posted image

Zoja Miša, jsm mam tud letos probleme z darili, tko da žal ne morem nič svetovat ... sorry.

No, pa mam sireno ... mogoče pozneje ... pridne bodite pa naj vas tale čuden dan ne zamori preveč!

Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.12.2008 14:41:02   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Punce, a je kakšna varianta, da je srečanje v sredo v Šiški v Mercatorju?

Naty, srečno smo prispeli domov.

Komentiram kasneje

Meni bi sicer bolj pasal Rudnik, a se bom prilagodila.user posted image

Mene bo še malo strah sama po obvoznici it user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.12.2008 14:42:01   
Erin
uuuuuuuuu meni pa nebo treba kuhat dans...bo taščica sirov burek naredila....njam..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.12.2008 14:47:32   
tatly
da se se mi malce pokazemo
evo to je najin zakladek
user posted image
to smo pa mi trije
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
1.12.2008 14:47:34   
sayuri
Bom na hitro pokomentirla, kar mi je v glavi ostalo.

Za srečanje sem jaz bolj za Supernovo.user posted image Imamo še nekaj opravkov na Rudniku in bolj nam je pri roki. Mi pridemo vsi...cela družina, tko da veste user posted image user posted image

Zoja Miša, če naročaš preko speltne strani BC za okrog 21€ (nekej piše točen znesek), potem je poštnina brezplačna. Drugače ti jo zaračunajo po ceniku pošte - verjetno odvisno od teže paketa.
Ryssa ti je že napsiala, kakšne so velikosti pri Nextu. Različne, res. Bolje, da malce večje naročiš. user posted image  
Vilika, kako je blo na krstu?
Anita joj, kok lepa bundica in kok lepe slikce. user posted image
Erin tortica je bla res elpa in zlo dobra (borovničeva). Filip je pa ves kisel na sliki zato, ker se je ravno igral z lego kockami in se je mogu prit slikat user posted image user posted image user posted image

Zdaj je pa že tolk ura, da moram v vrtec user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.12.2008 14:49:02   
tinka14
tole piše na strani od baby centra:

Pri nakupu do 20,86 € (5.000 SIT) se dostava zaračuna po ceniku Pošte Slovenija, pri nakupu nad 20,86 € (5.000 SIT) pa je dostava brezplačna. Pri plačilu po povzetju se po ceniku Pošte Slovenije obračuna minimalen strošek odkupa. Večina izdelkov bo dobavljena v roku 6 delovnih dni od naročila (plačilo po povzetju) oz. od plačila predračuna (predračun). V primeru, da izdelka ni na zalogi, lahko dostava traja dlje. Ponudnika dostavnih storitev boste izbrali kasneje

pa vidim, da je že sayuri odgovorila...

aha in tudi po povzetju lahko plačaš, super!

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 1.12.2008 14:53:31 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.12.2008 14:50:14   
sayuri
Aja, še to sem hotla napisat...tiste punce, ki nas samo berejo in se ne oglasijo...mislim, da je veliko mamic, ki imajo za nami otročke. Vsaj pf poznam in prejšnjega foruma in vem, da je septemberka in čist fajn punca. Tud jaz včasih preberem julijke, junijke, majčice...da vidim, kaj me čaka. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.12.2008 14:50:15   
Erin
Aja da še poročam glede plenic:

Pampers iz Mullerja - aktiv fit 3 - SUPER
pampers iz Mullerja  - baby dry - GROZA! Imamo jih 3 dan - drekec že 2x zadaj ven prišel, pri kraju je skozi plenico (ne mimo, skozi) že 3x malo ven lulanje prišlo, pa še malo drekec SKOZI(ne mimo)... Kot bi bile zadaj in pri kraju luknjice skozi...user posted image user posted image
Pa sem mislila da če so iz Mullerja da so dobre...grrrrrr... gremo nazaj na aktiv fit - so ble dobre samo sem hotela še druge mal sprobat...user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.12.2008 14:50:55   
tinka14
sayuri, lušne slikce, js tut komi čakam, da bomo meli krst!

in tatly tudi, lušne slikce.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.12.2008 14:52:12   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Aja da še poročam glede plenic:

Pampers iz Mullerja - aktiv fit 3 - SUPER
pampers iz Mullerja  - baby dry - GROZA! Imamo jih 3 dan - drekec že 2x zadaj ven prišel, pri kraju je skozi plenico (ne mimo, skozi) že 3x malo ven lulanje prišlo, pa še malo drekec SKOZI(ne mimo)... Kot bi bile zadaj in pri kraju luknjice skozi...user posted image user posted image
Pa sem mislila da če so iz Mullerja da so dobre...grrrrrr... gremo nazaj na aktiv fit - so ble dobre samo sem hotela še druge mal sprobat...user posted image user posted image

morm tut js sprobat tele activ fit, jih še nisem mela, mogoče bo kej bolje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.12.2008 14:52:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

da se se mi malce pokazemo
evo to je najin zakladek
user posted image
to smo pa mi trije
user posted image

Kako lepa družinica ste!user posted image
Tatly, ful maš lepe učke...ziher si z njimi svojega zapecala kajne?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.12.2008 15:03:36   
pf
No pa se vam tudi jaz oglasim, da ne boste mislile, da vas čisto tko berem brezveze. Tudi sama imam avgustovsko hči, čeprav sem pri septemberkah. Res pa je, da včasih malo prečekiram kako vam gre, ker poznam par punc iz drugih tem (IVF-ICSI), ki so med avgustovkami. Pa moram vam priznati, da ste polne pametnih nasvetov, ki jih s pridom uporabljam. Pa luštne otročke imate.
Pozdravljena Saruyi in zelo lep naraščaj imaš.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.12.2008 15:13:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: pf

No pa se vam tudi jaz oglasim, da ne boste mislile, da vas čisto tko berem brezveze. Tudi sama imam avgustovsko hči, čeprav sem pri septemberkah. Res pa je, da včasih malo prečekiram kako vam gre, ker poznam par punc iz drugih tem (IVF-ICSI), ki so med avgustovkami. Pa moram vam priznati, da ste polne pametnih nasvetov, ki jih s pridom uporabljam. Pa luštne otročke imate.
Pozdravljena Saruyi in zelo lep naraščaj imaš.

Sem vedela da si septemberka nisem pa vedela da si rodila v našem mesecu.

Ti se nam kar pridruži, smo vesele vsake nove "klepetulje".user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je ime punčki, kako se kaj cartate? Povej kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.12.2008 15:14:31   
karmar

Zanima me, če imate kakšne ideje, kaj naj za Božička kupim, sestri (35 let, samska, brez otrok),

dildota? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.12.2008 15:15:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Zanima me, če imate kakšne ideje, kaj naj za Božička kupim, sestri (35 let, samska, brez otrok),

Jaz sem tudi to pomislila pa nisem upala napisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.12.2008 15:18:33   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

tole piše na strani od baby centra:

Pri nakupu do 20,86 € (5.000 SIT) se dostava zaračuna po ceniku Pošte Slovenija, pri nakupu nad 20,86 € (5.000 SIT) pa je dostava brezplačna. Pri plačilu po povzetju se po ceniku Pošte Slovenije obračuna minimalen strošek odkupa. Večina izdelkov bo dobavljena v roku 6 delovnih dni od naročila (plačilo po povzetju) oz. od plačila predračuna (predračun). V primeru, da izdelka ni na zalogi, lahko dostava traja dlje. Ponudnika dostavnih storitev boste izbrali kasneje

pa vidim, da je že sayuri odgovorila...

aha in tudi po povzetju lahko plačaš, super!

js sem že naročila darila za božička za nejca in nečakinjo. sem ponosna na prvo internetno naročilo!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.12.2008 15:21:19   
pf
Naša pupika se je  rodila 26.8., ime ji je pa Lana. Zdajle jo skušam zamotiti z vožnjo okrog jedilne mize z vozičkanjem, ampak ne rata. Ve, da ni to to in da nisva zunaj. Strašno rada je zunaj, ampak nama kar ne rata več ven priti že od prejšnjega torka. V sredo je bila cepljena - obvezno in rota - in je imela posledično malo povišano temperaturo, sedaj pa mene nekaj lovi že tri dni. Grozno me boli glava, grlo in trebuh. Zato sva notri, da ne zbolim še bolj, ker sva bolj kot ne cel dan sami in ne vem kdo bi mi jo pazil, če me ornk zakuha.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.12.2008 15:28:53   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Naša pupika se je  rodila 26.8., ime ji je pa Lana. Zdajle jo skušam zamotiti z vožnjo okrog jedilne mize z vozičkanjem, ampak ne rata. Ve, da ni to to in da nisva zunaj. Strašno rada je zunaj, ampak nama kar ne rata več ven priti že od prejšnjega torka. V sredo je bila cepljena - obvezno in rota - in je imela posledično malo povišano temperaturo, sedaj pa mene nekaj lovi že tri dni. Grozno me boli glava, grlo in trebuh. Zato sva notri, da ne zbolim še bolj, ker sva bolj kot ne cel dan sami in ne vem kdo bi mi jo pazil, če me ornk zakuha.

Potres makarone po tleh pa z vozkom čez zapelji, okno odpri...jo bo mal prerukal pa luft bo user posted image

Grlo lahko boli tudi zaradi suhega zraka. Mi imamo v stanovanju ful suh zrak, moram vlažilec kupit pa so tako dragi... dajem ta čas kar brisače na radiatorje.
Upam da ne boš zbolela..to je res zoprna reč... da zboliš pa tako malo štruco doma... midva z mojim sva se glede tega zmenila da bi si potem on dopust vzel par dni, vsaj tolk da bi bila iz hujšega mim. Kaj tvoj nebi reskiral v takem primeru kakšen dan ali dva?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.12.2008 15:35:58   
pf
Erin ima s.p. in bolj na začetku in tako gužvo, da je joj. Itak doma dela, mislim doma imamo delavnice. Jaz sem kupila vlažilec zraka zadnjič v Tušu. So bili takšni otroški v akciji. Tak lep medo je, stal pa je nekje slabih 30 €. Mene je pediatrinja opozorila nanj in ga svetovala, češ da je bolje za otročkova dihala, pa da ima posledično tudi lepo kožo. Ko ozdravim se letim cepiti proti gripi. Sem mislila, da se ne smem zaradi dojenja, ampak me je pediatrinja prepričala v nasprotno. Je šla brati navodila, ki so priložena cepivu in je rekla, da če se dojenčke lahko cepi proti gripi, se lahko tudi doječe mamice. Tega nisem vedela. No malo sem še skeptična, moram še svojega osebnega zdravnika vprašati.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.12.2008 15:51:14   
Zoja Miša
Sayuri, ste lepi in 3xhura za staro mamo! Res lepa gesta za celo življenje!user posted image  Hvala za odgovor!

Tejkaz, saj bo šlo, boš videla! Je malo slabše od AC in mal bolje od navadneuser posted image

Tatly, luštna mlada družinica ste!

Tinka, hvala za točne info! Potem bom pač morala za več kot 21,00 eur! user posted image

Pf in ostale, kar veselčo k nam, smo prav super punce! In hvala, ker si nas pohvalilauser posted image

Glede zvijanja imam tudi jaz nasvet, ki pa ne vem, če bo kaj prav prišel, ker mi2 jeva po flaški. V glavnem tudi meni se začne zvijati, ampak sem poštudirala, da jo potem vmes dvignem, podre kupčka in potem lahko je naprej. Morava pa to sigurno narediti ene 3x vmesuser posted image . Le prvih 5 minut je mir. Ampak midve tudi jeva tako cca 30-40 min. Ne vem pa kako je z dojenjem in zrakom. Poskusiti pa ni greh, ne?

No, se greva kopat, sva pokakani, telovadi na moji roki. Moram jo pohvaliti, je potrpežljivauser posted image . Pa prej se je z svojo sliko na rač. pogovarjalauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.12.2008 16:28:34   
tatly
glede baby centrove internetne strani..jaz sem hotla moji puziki nekaj narocit ampak se ne morem prijavit mi sploh vedno pise da je e mail napacenuser posted image
erin-hvala ,,hmmm nevem

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.12.2008 17:00:53   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

glede baby centrove internetne strani..jaz sem hotla moji puziki nekaj narocit ampak se ne morem prijavit mi sploh vedno pise da je e mail napacenuser posted image
erin-hvala ,,hmmm nevem

Mislim, da danes nekaj zauser posted image , ker tudi meni najprej ful dolgo odpira stran, potem pa kar nekaj šteka. Pa jutri...

Skopane in spet spiuser posted image  No, tudi prav. Jaz pa kavico in uživam ob lučkah! In pojedla sem prvo čokoladico iz Milkinega adventnega koledarčkauser posted image . Pa sem rekla, da ne bom lušt delala. Packa!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.12.2008 17:02:35   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Jaz sem tudi to pomislila pa nisem upala napisatuser posted image user posted image user posted image

Opice!user posted image  Tega sem ji že za RDuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Sončlna očala
_Anja_

Otrok mora imeti sončna očala!

Da (71%)

Ne (29%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!