Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 12:14:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Malo obujam spomine na lanski november... Vau Posledice so trajne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 12:22:10
|
|
|
|
*bubi*
|
mene je tega tudi kar malo strah, kako bom bubija v vrtec spravila, ko bo mož začel delat Vam povem, saj vse lepo in prav, samo tak včasih razmišljam, zdaj ko je potrebno te otročke prevažat sem in tja. Nas ni nihče in smo sami hodili v šolo in nazaj, pa smo se lepo naučili samostojnosti. evo, pf, s tem pa se strinjam. Mi smo že v 1. razred hodili sami in to z avtobsom. Zdaj pa je to prepovedano. No, da še povežem s tem.... danes sva imela z bubijem sistematskega pri treh letih (psihologa in zobozdravnika). Pa rešujem en vprašalnik in sem kar debelo gledala.... vprašanje v smislu, če gre otrok samostojno v trgovino kaj kupit ok, saj je bil bolj univerzalen vprašalnik.... prva vprašanja so bila, če samostojno sedi, če hodi, ko ga držimo za eno roko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 12:31:20
|
|
|
|
*bubi*
|
, zdaj pa mi je vse zbrisalo, ampak ti bom vseeno skušala še enkrat odgovorit: Meni je G vsilila tabletke Cerazette, ki so kao primerne za dojenje in 100% nič ne vplivajo na otočka... Ja, Cerazette so OK pri dojenju, ker imajo drugačne hormone not. Ampak jih je treba res ful redno jemat. Tu ni 12 ur lufta, kot pri ostalih KT. Se mi zdi boljša depo injekcija, ki drži 3 mesece in ima isti hormon not. Jaz sem se za Mireno odločila, ker zaenkrat mislim, da smo zaključili z . Pa tudi zate ne bi bila napačna, če 2 leti ne smeš zanosit. Si ful bolj brez skrbi. Saj je res, da drži 5 let, ampak se lahko tudi prej da ven. G tukaj ne bi smeli "šparat", če sama to želiš.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 12:33:24
|
|
|
|
*bubi*
|
emi mogoče je samo čas taki, ta sivi november. Upam, da te bodo lučke in veseli december v boljšo voljo spravile . Če pa se ti zdi, da gre na slabše, pa raje poišči pomoč in se komu zaupaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 12:46:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, tukaj je seznam pesmic, ki jih imam trenutno na disku: Če katera želi v MP3 formatu, lahko tudi wav, samo potem gre manj pesmic na CD Po želji pa bi se še marsikaj drugega našlo, ima bubi zajetno zbirko Lepe so recimo pesmice od Nece Falk - Maček Muri.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:03:26
|
|
|
|
ključek
|
Evo, tukaj je seznam pesmic, ki jih imam trenutno na disku: ti lahko pošljem cd???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:05:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* mene je tega tudi kar malo strah, kako bom bubija v vrtec spravila, ko bo mož začel delat .....ko se že fajn navadiš, pol pa sprememba urnika oz. kraja službe ..in to tak iz danes na čez par dni.... ...pa za vrtec še ni taki problem...če slučajno ne gre....ga pustiš doma...v skrajni sili..... jaz si to za šolo ne morem privoščiti.... ...sicer tud za vrtec ni fajn, ker pol začnejo to hitro izkoriščat, ampak v sili ..... ...sem zdaj oblekla pikeca, da grema vsaj malo ven...je začel tak lepo sonček sijat....pridema ven....sije soncein nekaj pada dol ...sma kar enih par krogov po dvorišču naredila, kar tako v rokah...pa nazaj not.....zdaj pa sem ga dala kar komlpet oblečenega v voziček in odprla okno v spalnici in drema
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:13:28
|
|
|
|
*bubi*
|
...pa za vrtec še ni taki problem...če slučajno ne gre....ga pustiš doma...v skrajni sili..... jaz si to za šolo ne morem privoščiti.... ...sicer tud za vrtec ni fajn, ker pol začnejo to hitro izkoriščat, ampak v sili ..... Bi morala bit res huda sila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:19:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Evo, tukaj je seznam pesmic, ki jih imam trenutno na disku: ti lahko pošljem cd??? Ni treba. Dobiš. Če je že prejšnja pošta bila zgrešena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:22:38
|
|
|
|
taja1235
|
js imam cerazete in sm ful azdovolna z njimi če te še kaj zanima me vprasaj joj jutr se gremo vagat pa me je kr strah mogla bi met 5kg pa mislm da jih nima se vagam z njo in brez nje... sam flaške pa nikakor noče punce a redno dajete svojim bejbijem kaplce AD3??? js kr mal pozablam na njih kaj boste dns kuhale??? js sm nardila kremno cvetačno juhico pa vsak bova pojedla po en kos pice k je vtal od vceraj zvecer tko da sm dns hitr zaklucila s kuhanjem je ena pres sprasvala kako nam ekj pomagajo možički...js se ne bom hvalila...pomaga mi tko tko...vcasih ful vcasih ne....tko da nism ena izmed srecnih k bi jim skoz pomagal.... nc grem se mal na netek....pa z emule dajem pesemce dol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:27:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 je ena pres sprasvala kako nam ekj pomagajo možički...js se ne bom hvalila...pomaga mi tko tko...vcasih ful vcasih ne....tko da nism ena izmed srecnih k bi jim skoz pomagal.... .....nekam znano ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:42:53
|
|
|
|
ključek
|
Če je že prejšnja pošta bila zgrešena ampak res še vedno nisem dobila nalepke............... ............verjetno bo jutri.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:43:44
|
|
|
|
ključek
|
kaj boste dns kuhale??? jaz imam še od včeraj zdrobovo juho, pa lazanjo sem naredila in zeleno solato.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:49:17
|
|
|
|
pf
|
Ja Gold fish tale cesta stara v Šentilju je res neugodna, ker je gost promet in še brez pločnika in prehoda. Samo res ni fajn, da moreš zjutraj zraven voziti, ko pikeca pelješ v šolo, ampak kaj češ, če drugače ne gre. Nisem hotela prej izpostaviti tvojega primera, tako na širše sem razmišljala. Jaz se še zdaj spomnim, ko me je mama teden dni pred začetkom prvega razreda vsak dan peljala po isti poti do šole in nazaj, potem ko se je pa šola začela pa je še teden dni hodila z mano in je to to. Doma sem se sama oblekla, obula, zobke očistla, torbo nabasala, zaklenila, ključ na vrvici okrog vrata in pot pod noge. Zdaj pa vsi norijo, če gre otrok že k sosedu sam. Res pa je da je bilo včasih dosti manj prometa in norcev in niso bili starši tako v skrbeh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:52:22
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem pa naredila juhco, makaronovo meso in zeleno solato. Joj kako je vreme, prejle sva mislile iti ven, čeprav sem še od glavobola, vnetega grla, nahoda, ampak nič ne bo zgleda s tega, ker 10 minut sije sonce, 10 minut dežuje in spet in spet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:56:30
|
|
|
|
ključek
|
Jaz se še zdaj spomnim, ko me je mama teden dni pred začetkom prvega razreda vsak dan peljala po isti poti do šole in nazaj, potem ko se je pa šola začela pa je še teden dni hodila z mano in je to to. Doma sem se sama oblekla, obula, zobke očistla, torbo nabasala, zaklenila, ključ na vrvici okrog vrata in pot pod noge. Zdaj pa vsi norijo, če gre otrok že k sosedu sam. Res pa je da je bilo včasih dosti manj prometa in norcev in niso bili starši tako v skrbeh. ja, točno tako. si tok fajn napisala, da lahko samo rečem-se čist strinjam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:57:01
|
|
|
|
pf
|
Emi glede pomoči je pa tak, da medalje mu ravno ne bi dala. Če mu izrecno ne rečem, da naj kaj naredi je tema. Pa še to odlaša, bom potem, bom jutri, da večkrat potem sama naredim. Ponoči jo vzame iz kinderpeta in mi jo da, podere kupčka in jo da nazaj spat. Zaspi itak v minuti nazaj. Kuhat ne zna, previl jo je mogoče 5 x. Tak da kot pravim, če izrecno nekaj rečem mi včasih rata, možnosti pa so 50:50. Je pa res, da kar precej dela, v bistvu skoraj cel dan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:57:15
|
|
|
|
ključek
|
a ni lepa tortica??????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 13:59:03
|
|
|
|
ključek
|
ampak nič ne bo zgleda s tega, ker 10 minut sije sonce, 10 minut dežuje in spet in spet. obup od vremena.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 14:34:21
|
|
|
|
gloria
|
...pa smo vlovil mal sončka končno ....je zdej dva dni bil notri in je joj...nič ne bi spal,bolj kot ne na rokah...... ... je tko kaj mu rečem nardi ,sam se bolj teško spomne,ali pa se spomne pa odlaga za kasneje ,jaz mam pa ful rada da se nardi pol pa da se uživa..rad pospravlj,lika (manj zahtevne stvari) ampak takrat ma rad mir ne daj bože da ga kaj zmoti ....malega rad pestva,pomaga pri kopanju,oblači,sprehaja se vikendom ko je doma...ponoči ga pa jaz rihtam...pri njem sam gdaj,pa gdaj kupček podre...tko lahk rečem da sem zadovoljna ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 14:38:59
|
|
|
|
pf
|
Gloria ljuba marija, da bi jaz mojemu dala za likati, bi bile obe z tamalo nage, cotke pa zažgane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 14:39:12
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Pa še o kontracepciji. Meni je G vsilila tabletke Cerazette, ki so kao primerne za dojenje in 100% nič ne vplivajo na otočka... Začela sem jih jest (pa sem si prej, ko sem nehala s tabletkami, rekla, da jih ne bom več, ker se mi je voda zadrževala v telesu, pa še celulit sem dobila), ker po carskem rezu ne smem zanosit (to mi je zabičala) 2 leti. Ali katera od vas tudi uporablja te tabletke? Sem jih pred nosečnostjo, zdaj pa jih ne bom. Bom poskušala najti kakšno primerno zamenjavo zanje.... drgač pa so zdaj v igri kondom i...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 14:40:32
|
|
|
|
gloria
|
Gloria ljuba marija, da bi jaz mojemu dala za likati, bi bile obe z tamalo nage, cotke pa zažgane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 14:42:30
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem pa danes po dolgem času kuhala, ti kdo kuha??super. živimo skupaj s taščo in tastom, se še kr pustim razvajat, se že nekaj časa pripravljam na to, da bom vsaj čez vikende kuhala, pa se še kr ne spravim, je tolk luštn, ko drugi razmišlajajo kaj bodo skuhal... s fulom fajn, ker drgaqč nič kej rada ne kuham, čeprav pa grozno rada jem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 1.12.2008 14:51:33
|
|
|
|
pf
|
Joj Lana ja to je fajn, če ti kdo kuha. Mi gremo ponavadi po nedeljah na kosilo, enkrat k mojim, drugič k njegovim, pa izjemoma kdaj če je mami doma še kdaj skuha. Tak da recimo 4 krat na mesec ne kuham. Juhu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?