Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:13:20
|
|
|
|
dzanika
|
No pa da še povem da smo bili danes na sistemackem pregledu. Vse je ok. Sicer pa malega ni niti podrobneje gledala ker je jokal kot še nikoli. In ko smo odšli iz tam je 3x fuuul bruhal. In to zato ker sem mu doma mal ritem zmešala pa dala mal prej jest da ne bo lačen ravno ko bomo na sistemackem. In je blo že preveč in ga je tiščalo. Dobili smo drugo pikico in spet ni nič opazil da so mu jo dali. Seveda ne ko pa je že tko jokal. No zdej je pa hvala bogu spet dobrovolček in se že smeji zraven mene. Upam da ne bo kakšne reakcjie. Je pa rekla sestra da naj počasi kar pričnemo z uvajanjem goste hrane. Je rekla da naj začnemo s sadjem in zelenjavo in da naj na začetku ne mešamo. To je pa vse kar je rekla. Tko da bomo jutri verjetno začeli sam še ne vem kaj mu bom dala. Verjetno bova začela z jabolkom. Mu jo bom dala v roke pa naj jo grize. hahaha hec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:13:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:16:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:18:09
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jaz imam pa en predlog: Kaj če bi imele za večerno zafrkancijo odprto posebno stran . Ker zvečer si je res fino dat duška pa klofat neumnosti, samo če bereš z zaostankom pa ni tak fajn... No, če se kdo strinja... Se opravičujem, lejdis, ampak se strinjam zimsko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:19:31
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Mi imamo pa danes mini obletnico - točno pred enim letom na današnji dan je CB pokazal dve črtici. In zvečer sem šla na sestrin RD, no in danes imamo spet večerjo za sestrin RD. + točno 1 leto si že prijavljena na RR, čestitam aja, si se že prijavila za plavanje?
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 1.12.2008 14:20:18 >
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:19:50
|
|
|
|
dzanika
|
Blacky si me že prepričala. Bom kupila fliperja rajši kot pa banjico. Sem šla zdaj še enkrat gledat našo banjo in bo šel sigurno notri. Pol bom pa vidla kako se bova kopala. Se bova že znašla. Lahko ga pa tut posadim notri pa samo stuširam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:21:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:24:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:28:11
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Berem za nazaj oz. hitro letim skozi... Med tem pa imam 2 vprašanji: 1. FLIPER - stolček za kopanje: Se splača? Kje ste ga kupile? Cena? Gledam po netu pa ga ne najdem, da bi bil naprodaj... 2. MENSTRA - sploh je še nisem dobila... Imam razlog bit zaskrbljena? zdej pa šibam nazaj na... 122 stran... ufff Fliperja imam doma, sem ga dobila od kolegice, ampak ga zaenkrat še ne bodo probavali. V Baby Centru sem jih videla. Menstruacija - čisto nič je ne pogrešam Ker pa skoraj polno dojim, je najbrž nekaj časa še ne bo.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:31:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Mi imamo pa danes mini obletnico - točno pred enim letom na današnji dan je CB pokazal dve črtici. In zvečer sem šla na sestrin RD, no in danes imamo spet večerjo za sestrin RD. čestitam, Almera mi smo imeli tako obletnico 21.11.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:35:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:38:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dober dan! Jest sem se vedno cist sesuta od bastian in njene strahotne novice. Kar nekak mi ni blo za sem gor pridt, tak bad feeling, res. Sem absolutno za, da zdruzimo moci in pomagamo. V slogi je moc!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:39:28
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera 3jeMi - že prijavljena na plavanje, torek ob 11, pa TODI tudi, pa ti? ... tudi...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:42:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
Anja je imela danes UZ kolkov (se pomnite, tovarisi - so nam pozabli dat datum & sem pol naknadno urgirala) - vse OK. Je bilo pa prav smesno, k je bla najvecja ---- videli sva par malckov starih cca. 2 meseca in pol do 3. Je bla prava donda Zdravnica jo je komaj stlacila med tiste pene nanka, tvoji hceri sta IDENTICNI! Ne mores zgresit. In kaksna lustna punca je ze Tjasa - vau! Pa ne skrbi, ce je bolj tip za knjige --- druge vrste tipi bojo ze se prisli. In kapo dol za cetverico podmladka - in to pri 35-ih. Oh, man! hd, men se tud dostikrat zdi, da se sam se o otrockih pogovarjam. Se tu in tam prav namensko dobim s frendicami, ki se nimajo bebic, da se o cem drugem debatiramo. Pase. Joooooooooooooj .... alarm ... kricanje, vriskanje, jok, .... (aha, populis, tud pri nas je tko) ... letim ....
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:43:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:45:34
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis maja24;kje si ti tolk čvekala da maš že tako število zvezdic, jaz se te spomnem sam ene 2 meseca da klepetaš z nami Mam veze,a mi kej moreš
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 14:46:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:47:30
|
|
|
|
Inigo
|
mi smo delal test 25.10. M pa še tut nimam... upam, da je še dooooooooooooooooolgo ne bo. mi tk čist paše!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:49:30
|
|
|
|
3jeMi
|
Jaz imam eno čist mim vprašnje za punce, ki so z rožicami bolj na "ti"... Slonova noga, kdaj je pravi čas, da jo presadim? Imam jo že dobra 4 leta, še vedno v istem loncu, še vedno lepo raste, samo se mi zdi, da jo bo treba en mičkano presadit.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:53:05
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi Jaz imam eno čist mim vprašnje za punce, ki so z rožicami bolj na "ti"... Slonova noga, kdaj je pravi čas, da jo presadim? Imam jo že dobra 4 leta, še vedno v istem loncu, še vedno lepo raste, samo se mi zdi, da jo bo treba en mičkano presadit. Nimam pojma niti kaj je slonova noga.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 14:57:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
inigo ... romanticni filmi: http://med.over.net/forum5/read.php?151,4395519,4395643#msg-4395643 in http://med.over.net/forum5/read.php?151,3366085,3366406#msg-3366406 dzanika, za pregled! Na podlagi cesa pa je P rekla, da bi zacela z uvajanjem GH? Hm ... se mi zdi, da vas ze precej to prakticira (kasica pri nocnem obroku, sadje, zelenjava) - bi morala tudi jaz? Meni je bilo naroceno, naj malo preden bo mala stara 6 mesecev, poklicem patronazno in nam bo vse o tem razlozila. flower, za lepe mere! Almera, za obletnico! Pa vse naj, naj sestri za rd. za lunico & Lukata, Ksenci & Aljaza, mojcek & Zivo, Majusko & Aleksandra ... Tims & GR, lep pozdrav!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 15:02:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 15:06:17
|
|
|
|
dzanika
|
metuljcek po mojem glede na starost da naj bi začela z GH. Al pa mogoče tut zato ker sva že od samega začetka na AM. Ne vem. Že prejšnjič je rekla da do naslednjič še mleko potem se pa dogovorimo za naprej. Do sedaj nisva prakticirala še čisto nič kot samo mleko. Jutri bo pa verjetno dobil mal jabolke za poskusit. Se bom ravnala tako kot mi bodo svetovali pri P. Nočem nekaj po svoje delat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 15:13:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?