|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:05:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
1.12.2008 10:06:18   
dzanika
joj kaj se ne bodo nehale te slabe novice?? user posted image   Držim pesti za Aljaža in ksenci.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
1.12.2008 10:07:59   
nanka
Lunica, pa ne no, pa kaj je zdaj to, mene je kar strah našo stran odpret.

Ksenci in Aljaž za hitro okrevanje. user posted image

Ja sem za, da nakažemo denar za Bastian in Gala.

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.12.2008 10:08:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
1.12.2008 10:13:43   
Anonimen
Dzanika res je, če vprašaš je ponavadi ne, samo vseeno, mislite da je ok, da se kar nekaj zbira, brez da vprašamo bastian?

pa tudi glede računa... komurkoli se bo nakazovalo, bo to zraven potegnilo dohodnino, ker bo verjetn kr velik priliv...

mogoče se katera javi, da da svoj domači naslov, pa ji pošljemo kar po pošti in potem to ena bastian odnese...

nočem neki pametovat tle, pa neke organizacije špilat, samo rada bi pomagala...

mogoče vzamem stvar še toliko bolj osebno, ker sem sama nezaposlena. če meni moj fant umre, ostanem brez denarja, brez možnosti da kupim lukcu mleko! je to grozno, ampak realno.

vem, da bi meni pomagali starši, ampak če jih ne bi imela, bi bila brez vsega...

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:19:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
1.12.2008 10:22:52   
liju
Pozdravljene punce!
Jaz sem full slabo spalauser posted image , pa ne zaradi malih2, ampak psihauser posted image .
Tudi jaz sem definitivno za to, da bi odprle račun, na katrega bi nakazovale in čez čas (mogoče za božič) ko bi se nabralo, pa bi stople do bastian in ji predale ta denar. Dajmo se organizirat, pa ji malo vsaj pomagat, da bo resnično prepričana da ni sama. Če jo bomo spraševale, pa itak da bo odklonila, gesta pa je vseeno lepa, tako da mislim, da bo vseeno na koncu vesela.

Grem likat, da se malo zamotim. Z sprehodom pa ne bo nič, ker lije kot norouser posted image .

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
1.12.2008 10:24:27   
rovar_ka
Pa kaj je s temi slabimi novicami no?!?

Za Aljaža in ksenciuser posted image user posted image user posted image

Pa tud jaz se strinjam s predlogi za bastian.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
1.12.2008 10:25:18   
liju
Bošček Aljažuser posted image user posted image za njega in njegovo mamico

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
1.12.2008 10:26:33   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Dzanika res je, če vprašaš je ponavadi ne, samo vseeno, mislite da je ok, da se kar nekaj zbira, brez da vprašamo bastian?

pa tudi glede računa... komurkoli se bo nakazovalo, bo to zraven potegnilo dohodnino, ker bo verjetn kr velik priliv...

mogoče se katera javi, da da svoj domači naslov, pa ji pošljemo kar po pošti in potem to ena bastian odnese...

nočem neki pametovat tle, pa neke organizacije špilat, samo rada bi pomagala...

mogoče vzamem stvar še toliko bolj osebno, ker sem sama nezaposlena. če meni moj fant umre, ostanem brez denarja, brez možnosti da kupim lukcu mleko! je to grozno, ampak realno.

vem, da bi meni pomagali starši, ampak če jih ne bi imela, bi bila brez vsega...

Kaj če bi jo kontaktirala na ZS in bi ji povedala naš namen oz. če nima nič proti takšni obliki pomočiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
1.12.2008 10:30:14   
dzanika
Ja lunica sem za tudi da pošljemo eni na dom denar pa potem ona vse zabeleži katera ji je poslala ter kaj lepega napiše in se ji nese. Kaj pravite?  Lunica tudi jaz sem na istem (brez službe namreč) in si ne predstavljam da bi ostala brez mojega dragega. Mami ima pa plače 400€ in mi tudi nebi mogla dosti pomagat. Bastian bo zagotovo denar prišel prav. Ali za hrano za Gala ali kaj za obleči... Katera bo prevzela odgovornost?  Dobro bi bilo če bi vedele iz kje prihaja bastian in bi ena ki je blizu nje to pobirala.  Dajte predloge napisati...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
1.12.2008 10:41:25   
lejla969
Dobro jutro

Od včeraj Bastian, ko sem prebrala, da si izgubila moža zbiram pogum, da se javim. Ne da se napisati in povedati, kaj človek doživlja, ko se mu nekaj takega zgodi. Solze mi tečejo, ko pomislim, kaj prestajaš. Vedi pa, da imaš ob sebi Gala in moraš živeti za njega. On te bo potreboval in on te bo potolažil, ko boš to potrebovala.
Pred leti sem izgubila očeta in čez par let še brata. Sesul se mi je svet. Nekaj časa sem se iskala. Zato te razumem, kako ti je. Drži se, tako kot sem se jaz. Se splača, čaka in  potrebuje te otrok.

Bastian- iskreno sožalje.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
1.12.2008 10:47:51   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Ja lunica sem za tudi da pošljemo eni na dom denar pa potem ona vse zabeleži katera ji je poslala ter kaj lepega napiše in se ji nese. Kaj pravite?  Lunica tudi jaz sem na istem (brez službe namreč) in si ne predstavljam da bi ostala brez mojega dragega. Mami ima pa plače 400€ in mi tudi nebi mogla dosti pomagat. Bastian bo zagotovo denar prišel prav. Ali za hrano za Gala ali kaj za obleči... Katera bo prevzela odgovornost?  Dobro bi bilo če bi vedele iz kje prihaja bastian in bi ena ki je blizu nje to pobirala.  Dajte predloge napisati...

Bastian je prekmurkauser posted image  Mislim da iz Murske sobote ali okolice

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:49:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:49:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:50:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 10:50:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3441
1.12.2008 10:51:15   
Inigo
mi bomo za Božič v tistih koncih. lahko jaz predam.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
1.12.2008 10:56:57   
glugluglu
Bastian, iskreno sožalje,

sploh nimam besed....user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 11:04:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
1.12.2008 11:14:16   
3jeMi
bastian... moje iskreno sožalje user posted image ... Sploh ne morem verjet... Nimam besed.........

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
1.12.2008 11:20:40   
Majuska
Ma jaz sem upala, da se bodo z decembrom slabe novice nehale user posted image

Najprej pošiljam pozitivine misli Ksenci in njenemu fantku, da bo čim hitreje okreval.

Seveda sem tudi za to, da se Bastian da denar, čeprav so moje zmogljivosti trenutno malce omejene, pa vseeno.

Sicer pa sva oba z Aleksandrom prehlajena. OK sebe še znam pocajtat, mali pa ful težko diha - v nosek je že dobil fiziološko, žal pa se ne da nič ven potegnit in tako poslušam, kako mu nos brunda po svoje. Ima katera kak poseben recept, kako pocajtat take male čmrlje?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
1.12.2008 11:21:29   
Blacky30
Jutro!

Še vedno kar naprej razmišljam o Bastian. Ful sem žalostna, kar naprej premlevam to v glavi. user posted image user posted image user posted image

Zelo mi je všeč ideja s pomočjo, jaz sem takoj za. Lunica, boš ji ti pisala?

Sicer pa je Bastian prekmurka, rodila je v MS, ko je imela še toliko težav, da smo ji pravile, naj gre raje v MB rodit, ker so se tam tak grdo obnašali do nje. Pa še letos jim je toča dvakrat uničila vse, se spomnite, ko je o tem pisala? Jaz mislim, da ji bo vsaka pomoč prav prišla.user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
1.12.2008 11:22:48   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Dobro jutro.

Za nami je lepo prespana noč, prvo hranjenje smo imeli ob 04 00 sem 5 * na uro pogledala če prav vidimuser posted image  
Včeraj zvečer sem si prvič spumpala mleko, ker zvečer več ni hotela pojest cele dojke pa itak sem včeraj mela cel dan trde, ne vem a mi je to pomagal do mleka da pijem po skor 2 l tekočine na dan že sedaj skor cel teden.Nimam pojma. Skratka sem se matrala z črpalko ko norc ker sem to počela prvič ampak sem pa načrpala en lonček .Danes bomo imeli zvečer probo kako zgleda če malo za spanje v celoti pripravi dragi sam in jo bo nahranil po flaški.Upam da se ne bom zeznila z flaško in pol ne bo več hotela joške in upam da zarad pumpanja ne dobim mastitisa.

Večina mojih misli je namenjena tebi bastian, upam da čutiš da nisi sama.

Zej je pa Lara zaspala nazaj jaz grem po kuhat kavico.

populis, jaz sem imela na začetku ful probleme s črpalko, zdaj sem se pa že navadila. A do sedaj si samo dojila? Ja bi se znalo zgoditi, da boste imeli kake kolobocije s flaško in joško, vidim kako se včasih Aleksander spunta. Flaška je simpl, na joški pa mora sam sesat, a ne. Želim vam uspešen preizkus user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3448
1.12.2008 11:24:18   
Blacky30
Uboga Ksenci in Aljaž, pa ravno na njen rd. Zdaj pa ne bo imela lepih spominov na svoj prvi rd z malim Aljažem. Pošiljam koš zdravja v njun konec, da bo Aljaž čimprej bolje in da bosta lahko šla domov.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
1.12.2008 11:25:47   
Blacky30
Majuska, tudi tebi in Aleksandru pošiljam same dobre želje, da bi bil nosek čimprej čist in da bi bila oba zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?