Blacky30
|
Mi smo pa test naredili 7.11., na rd botre najinih otrok. Sem ji s tem dala tudi en del darila za rd. Maja24, ko praviš, da si našla eno blacky. brez 30-ke odzadaj, ne? Brezveze iste nicke imet, sicer pa jaz tak ne sodelujem več na ostalem delu RR, tak da ni panike, da bi naju zamenjali. 3jeMi, slonova noga. Moja mama, ki je btw. cvetličarka, pravi, da če lepo raste in žene liste, je ne smeš presajat. Da ljudje naredijo ravno to napako, da presadijo, ko poganja liste in potem skoraj zagotovo crkne. Tak da če ne bi lepo rasla več, potem ja, sicer pa jo pusti pri miru in uživaj ob gledanju na no. Pa kakšno slikico, prosim. Populis, ja, hrane je bilo bolj malo, sem pa nakupila darila vsa iz Leclercovega kataloga. Je pa tako, da moram kupit za 4 otroke, vključno z mojima in vse odrasle. Zanje bolj skromna darila, npr.: - božični prtiček in 10 dag kave - skodelica z žličko in podstavkom - ponev za palačinke, skodelica, bonboni - pena za britje - Set kozmetike Gilette Series - set kozmetike Phenom - energijska pijača Hell (6-pack) - labela šminka in 10 dag kave - itd....... Za otroke pa sem kupila: Nejc: - čarobne ribice, skodelica v obliki avtka, 2 nogavičke, sladkarije, sadje (za miklavža) - 60-delne puzzle, dvd risanka in knjigica Rory, knjiga Luka umetnik, pižama, pekač za sendviče ( če pa je prosil božička zanj), vesela abeceda (za božička) Teja: - 2 žabice, set rokavičke, kapa, šal, pižama pajac, moram še kupit oblekico in škornje (miklavž) - posteljnina, keramični hranilnik, moram pa še nakupit nekaj oblačil (za božička)
|