|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
30.11.2008 21:13:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella iz tvojih besed se razbere, da si mati dveh otrok in ne kompliciraš. user posted image Praksa dela svoje. Joj jaz ga pa ne morem pustiti samega, ker se tak joče in noče dude. 

Tukaj mame podležemo, če je prvi otrok. Pri drugem pa že imaš tršo kožo.

Mislim, da sem ratala malo sebična in včasih sebe postavim pred vse. Ampak moji Alči prav nič ne manjka, je veliko bolj zadovoljna kot Andraž ko sem se skoz vtrela okoli njegauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
30.11.2008 21:13:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Barbaw in Estrella sem vidla da sta si tickerje naštimaliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , že včeraj

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
30.11.2008 21:14:19   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dudeuser posted image Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega

se strinjam, vsaka pa naj se sama odloči kako in do kdaj dojituser posted image

Mislim, pa da so naši malčki že vsi dovolj stari, da bi lahko imeli vsaj 1X na dan GH (namesto dojenja-oz. ad,mleko), odvisno je samo, kako se mami odzove na otrokovo reakcijo, potrpljenje-vztrajanje je tukaj na prvem mestu. Mene čaka še veliko dela z nočnim odstavljanjem od zize, česar se niti malo ne veselim, ker pa vem da je miška že tako velika da že zdavnaj nočnega futranja ne potrebuje več, se bom tega lotila v prihajajočem tednu. Če bi mojo mami upoštevale bi morala vse dojiti vsaj do 20 mescauser posted image . A ne Estrella, upam da nisi kej zamerla moji mamiuser posted image nama je kar obema zatežila s tem dojenjemuser posted image

Eh, kje pa, zakaj bi ji zamerila. Pač ona ima svoje mnenje o tem jaz svojega. Sicer pa ne vem kaj za user posted image  teži, saj še vedno obe dojivauser posted image user posted image

Joj, danes je bila Alja pri Andražu v kopalnici in ko sta prišla ven me je skoraj kap: mala je smrdela po moškem parfumu in imela naželeirane laseuser posted image user posted image Ta Andraž ma očitno preveč prostega časa.

user posted image user posted image user posted image   a si jo slikala?

Ne, ker se je baterija filalauser posted image Sicer se tud spomnila nisem, ker sem bila tako jezna na Andraža

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
30.11.2008 21:15:20   
katy82
Čer  mačkice moje se ponižno klanjam na 6. delu k ste pa res ful pridneuser posted image

Ne bom sploh zgubljala besed da mislm za nazaj brat k to je misija nemogoče.Se bom pa za naprej bolj pridno udeleževala klepetov da ne bom vsak post na drugem delu pisala.

Kaj se pr nam dogaja:
Mama shujšala za 0,6 kg
Lara je pridna in ma bunkico na zgornji dlesni tko da mislm da bojo spet zobki na pohodu
Oči občasno priden,trenutno v nočni tko da mam končno komp zase

Anže je že dobil izvide in ma glavico zakostenelo za dveletnega otroka tko da čakajo datum iz LJuser posted image

Iskrene čestitke vsem obmesečnikom

Sem vidla da smo imeli vsiljivko sam nisem vsega spremljala,a je zdej mir?

Bom poskusla par slikc nalimat od malih dveh da vidte še mojega nečaka

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
30.11.2008 21:15:50   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dudeuser posted image Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega

se strinjam, vsaka pa naj se sama odloči kako in do kdaj dojituser posted image

Mislim, pa da so naši malčki že vsi dovolj stari, da bi lahko imeli vsaj 1X na dan GH (namesto dojenja-oz. ad,mleko), odvisno je samo, kako se mami odzove na otrokovo reakcijo, potrpljenje-vztrajanje je tukaj na prvem mestu. Mene čaka še veliko dela z nočnim odstavljanjem od zize, česar se niti malo ne veselim, ker pa vem da je miška že tako velika da že zdavnaj nočnega futranja ne potrebuje več, se bom tega lotila v prihajajočem tednu. Če bi mojo mami upoštevale bi morala vse dojiti vsaj do 20 mescauser posted image . A ne Estrella, upam da nisi kej zamerla moji mamiuser posted image nama je kar obema zatežila s tem dojenjemuser posted image

Eh, kje pa, zakaj bi ji zamerila. Pač ona ima svoje mnenje o tem jaz svojega. Sicer pa ne vem kaj za user posted image  teži, saj še vedno obe dojivauser posted image user posted image

Joj, danes je bila Alja pri Andražu v kopalnici in ko sta prišla ven me je skoraj kap: mala je smrdela po moškem parfumu in imela naželeirane laseuser posted image user posted image Ta Andraž ma očitno preveč prostega časa.

user posted image user posted image user posted image   a si jo slikala?

Ne, ker se je baterija filalauser posted image Sicer se tud spomnila nisem, ker sem bila tako jezna na Andraža

verjamem ja user posted image user posted image , dobro da Jaka ne mara želeja user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
30.11.2008 21:16:33   
aurora28
Jaz se tudi moram najprej psihično pripraviti, da bom začela Gala polagat v posteljo in šla ven iz spalnice. Bom mojmu dala nalogo, da naštudira knjigo Otroško spanje. Koliko časa pustite otorka da joče? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
30.11.2008 21:16:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted imageHudo kako se je pa tega spomnu?

[/quote]

Sam je bolj narcisoidne narave, tak k atauser posted image user posted image

nataša34: lepo, da se malo javiš. Kako napreduje Eva?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
30.11.2008 21:16:48   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer  mačkice moje se ponižno klanjam na 6. delu k ste pa res ful pridneuser posted image

Ne bom sploh zgubljala besed da mislm za nazaj brat k to je misija nemogoče.Se bom pa za naprej bolj pridno udeleževala klepetov da ne bom vsak post na drugem delu pisala.

Kaj se pr nam dogaja:
Mama shujšala za 0,6 kg- Bravo mami user posted image user posted image
Lara je pridna in ma bunkico na zgornji dlesni tko da mislm da bojo spet zobki na pohodu

Anže je že dobil izvide in ma glavico zakostenelo za dveletnega otroka tko da čakajo datum iz LJuser posted imageuser posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
30.11.2008 21:17:02   
barbaw

Kaj se pr nam dogaja:
Mama shujšala za 0,6 kg

Anže je že dobil izvide in ma glavico zakostenelo za dveletnega otroka tko da čakajo datum iz LJuser posted image

Zdaj je mir pred vsiljivo. Ima delo z user posted image . user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anžeta

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
30.11.2008 21:17:30   
katy82
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
30.11.2008 21:18:54   
katy82
Ja kaj sem pa zdej nardila kako to zmanjšam?????????

Bo pa hitreje stran padlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
30.11.2008 21:19:05   
Estrella*

Kaj se pr nam dogaja:
Mama shujšala za 0,6 kg

user posted image  za izgubljene gramčke. Počasi, pa bo.
Zobki???Pri nas se še nič ne dogaja. Joj bogi Anže? Kako so mu pa sploh ugotovili, da je tako zakostenelo???

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
30.11.2008 21:20:56   
Estrella*

Jaz se tudi moram najprej psihično pripraviti, da bom začela Gala polagat v posteljo in šla ven iz spalnice. Bom mojmu dala nalogo, da naštudira knjigo Otroško spanje. Koliko časa pustite otorka da joče? 

Dokler imam potrpljenje oz. odvisno za kaj joka. Če izsiljuje, jo ne upoštevam in ponavadi sama neha. Če je pa kaj drugega, je ne pustim jokati.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
30.11.2008 21:21:10   
aurora28
Katy krasne slike user posted image user posted image user posted image , ubogi Anže. In bravo za izgubljene kg user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
30.11.2008 21:22:12   
aurora28

Dokler imam potrpljenje oz. odvisno za kaj joka. Če izsiljuje, jo ne upoštevam in ponavadi sama neha. Če je pa kaj drugega, je ne pustim jokati.

Milsim ko jo položiš v posteljo in začne jokati, a jo kar pustiš in koliko časa?

Neposredna povezava do sporočila: 1340
30.11.2008 21:23:06   
Srčekgirll

user posted image

Iiiii cukrček. Pr nas ma moj Vid tud tak gugalnikuser posted image , že enih parkrat je zaspal v njem, pol sm ga pa kr not pustila, da je odspal.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 30.11.2008 21:25:35 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
30.11.2008 21:24:25   
tally
Katy lepe slike, oba sta cukrčka user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
30.11.2008 21:24:31   
sesil

tle sem se pa tolko narežala. peav zabavno bi bilo spoznat andraža

Neposredna povezava do sporočila: 1343
30.11.2008 21:25:05   
Anonimen

Edina kako se boš lotila nočnega odstavljanja? 

jahhh že ta vikend smo probavali z dudo, pa ni bilo učinkovito,
naslednji korak bo flaška, ko se bo zbudila ji bom ponudila flaško. Tudi meni je hudo, ko se zbudi sredi noči, pa da moram še flaško štimat, lažje je dat joško, ampak bo treba. Saj, če se mi zbudi 1x/noč mi ni panike, samo če je pa na 1 uro pa je že kriza.

Veš slej ko prej vsi odstavljenji od dojenja, in slej ko prej bodo vsi spali celo noč, odvisno je kak karakter je user posted image in pa predvsem odvisno je od nas.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
30.11.2008 21:25:06   
Estrella*

Milsim ko jo položiš v posteljo in začne jokati, a jo kar pustiš in koliko časa?

Aurora, zelo redko zajoka, v bistvu cmevka kako minuto in neha. Predno se je navadila sem jo pustila, dokler je il zmeren jok, če je zaćela krčevito jokat sem jo dvignila in je ponavadi podrla kupčak in jo položila nazaj. Nič nošenja, nič govorenja. Al pa sem jo malo pobožala po ličku.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
30.11.2008 21:25:18   
Anitka

V albumu Gal raste si lahko pogledate nove slike najinega navihanca. user posted image

Joj kako luštkane slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri GH je pa naš falot enak - ne odpre ust pa če bomba pade. Čim ponudiš zizo pa ni več problema ust odpretiuser posted image user posted image

Aurora: saj te zastopim, da daš po GH zizo, vendar bo kmalu tu april, na to moraš misliti.Mogoče počakaš malo in spet ponudiš isto stvar vsaj en obrok, pol pa pri ostalem doštukaš z zizo.To naša dostikrat naredi, potem jo obrišem, mogoče ji dam par požirkov čaja in naprej. Pa spet sprejme. Vztrajat moraš na GH, drugače ne bo šlo.

user posted image user posted image user posted image pri meni se zdi to znanstvena fantastikauser posted image user posted image user posted image Mi krompir in vse skupaj postane mrzlo in kaj potem? Segrevala pa ne bi rada preveč tega kromprirja npr. Pa tudi čaja mi ne vzame kaj dosti.

Hijenca user posted image user posted image user posted image za nov avatar.

Barbaw
morda pa jima preide v navado in bosta vsak dan tako pridno zaspala pred 20.uro.

Katina zmrdovanje pri hrani mi je pa tako zelo znanouser posted image user posted image . Pa držim pestke, da kmalu izveste kaj muči vašega fantičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Edinaos a boš malce poročala kako bo potekalo pri vama nočno odstavljanje?user posted image Jaz bom čez dober mesec verjetno tudi počasi morala začeti, ker bo kmalu tu mesec maj in bo treba v službo in v vrtec.

Katy luštne slikeuser posted image user posted image user posted image in pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta. Pa seveda tudiuser posted image user posted image za kg.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
30.11.2008 21:26:06   
barbaw

Jaz sem vedno presodila po joku. Ne glej na uro in pripravi se, ker ti zna biti ful hudo. Jaz sem vedno poslušala kako se je jok spreminjal in ko sem slišala čisto drugačen jok, sem predvidevala, da je hudo in šla nazaj. Ga potolažila in šla ven. Če samo nekaj stoka in javka ga kar pusti.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
30.11.2008 21:26:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
30.11.2008 21:27:42   
katy82
Estrella malemu se je že pri 5 mescu zarastla mečava ampak jih je P šele sedaj poslala naprejuser posted image in pol so v Celju slikal in povedal da je vse kul da mal pa je še odprto in da ima pregled čez dober mesec,pol so jih pa po 10-ih dneh klical da naj pridejo nazaj k je slike pogledal specialist iz LJ in se nikakor ne strinja z njihovim mnenjem da je vse ok.Valda smo vsi bli čist paf mislm da so bli tisti dnevi za našo familijo zelo hudi sploh ker je mali navidez zdrav in zelo živahen samo sedi štorasto in na splošno je bolj mehek ampak baje da fantki kasneje napredujejo tko da se s tem tolažimo.

Problem je ker če bodo možgani prtisnili na lobanjo se to sploh ne bo poznalo ker to baje sploh ne čutiš samo centri se poškodujejo oz lahko odmrejo v najslabšem primeruuser posted image user posted image user posted image Sploh ne upam razmišljat edin HB da delam v KC in upam da bom lahko izkoristila kake veze

Neposredna povezava do sporočila: 1349
30.11.2008 21:27:49   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?