|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
30.11.2008 20:57:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz pa pridem vsake tolko mal pošpegat, če kaj dogaja. aneja je uštimana, zdej je pri tatkotu.

nič ne dogaja

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
30.11.2008 20:57:19   
aurora28
BarbaW in Estrella hvala vama, sej to je to, ker je moj prvi otrok in se moram še veliko naučiti, mislim si, da če pa noče gh mu bom pa dala dojko, sam potem pa samo sranje naredim, ker noče več jest GH ampak sam zizo. user posted image

Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
30.11.2008 20:57:45   
barbaw
Jaz imam še ene hlače za zašit pa sem gotova. Če ne bo akcije grem pred tv na sedežno.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
30.11.2008 20:58:29   
Estrella*
Naša se ni hotla dojituser posted image Tudi prav. Sedaj ji ata daje čaj, no sta že končala. Sedaj gre via postelcauser posted image user posted image user posted image Pa upam na mir do 7.30user posted image Ponoči jo imam najrajeuser posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
30.11.2008 21:00:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

BarbaW in Estrella hvala vama, sej to je to, ker je moj prvi otrok in se moram še veliko naučiti, mislim si, da če pa noče gh mu bom pa dala dojko, sam potem pa samo sranje naredim, ker noče več jest GH ampak sam zizo. user posted image

Jaz s testeninam odlašam, ker ne vem kako jih bo jedla. Bom pa probala barilla1 špagete , čisto na drobno narezat in kako omakco.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
30.11.2008 21:00:51   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša se ni hotla dojituser posted image Tudi prav. Sedaj ji ata daje čaj, no sta že končala. Sedaj gre via postelcauser posted image user posted image user posted image Pa upam na mir do 7.30user posted image Ponoči jo imam najrajeuser posted image user posted image

Kako pa ti zaspi Alja?

Tana7 hvala za informacije o Ikeji, sam ne razumem nemško user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
30.11.2008 21:01:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz imam še ene hlače za zašit pa sem gotova. Če ne bo akcije grem pred tv na sedežno.

No ti znaš vsaj šivatuser posted image , zame je to španska vasuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
30.11.2008 21:01:20   
barbaw

Jaz sama pripravljam. Še nisem nikoli probala iz stekleničke ne pri prvem in ne zdaj. jaz sem imela prvič res srečo, da se je Jaka drl zraven pri kosilu in sem mu dala kar s krožnika kar je bilo primerno in je bil najbolj zadovoljen otrok na svetu. Potem pa sem mu začela kuhat. Maji pa sem jaz velikokrat skuhala in je pojedla par žličk in sem jih vrgla stran. Zdaj pa malo več poje in se je danes ful oglašala pri kosilu pa nisem vedela zakaj. Potem ji je babi dala belega meseka in je mlela ko velika. Prav z zobki in jezičkom si je pomagala. user posted image  zgleda, da včasih ni dobro komplicirat. user posted image  

Probaj mu dat kot je Estrella rekla, tistih par žličk pa malo čaja ali kaj pač pije in spet probat GH.
Testenin pa še jaz nisem probala. Verjetno jih bom lahko počasi. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
30.11.2008 21:01:27   
Anonimen

Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dudeuser posted image Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega

se strinjam, vsaka pa naj se sama odloči kako in do kdaj dojituser posted image

Mislim, pa da so naši malčki že vsi dovolj stari, da bi lahko imeli vsaj 1X na dan GH (namesto dojenja-oz. ad,mleko), odvisno je samo, kako se mami odzove na otrokovo reakcijo, potrpljenje-vztrajanje je tukaj na prvem mestu. Mene čaka še veliko dela z nočnim odstavljanjem od zize, česar se niti malo ne veselim, ker pa vem da je miška že tako velika da že zdavnaj nočnega futranja ne potrebuje več, se bom tega lotila v prihajajočem tednu. Če bi mojo mami upoštevale bi morala vse dojiti vsaj do 20 mescauser posted image . A ne Estrella, upam da nisi kej zamerla moji mamiuser posted image nama je kar obema zatežila s tem dojenjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1309
30.11.2008 21:02:04   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

No ti znaš vsaj šivatuser posted image , zame je to španska vasuser posted image

na roke ja  user posted image user posted image  šivalnega stroja nimam in sem imela enkrat nesrečo z njim in imam rešpekt pred njim. Sem pa bila stara kakih 13 let.

Neposredna povezava do sporočila: 1310
30.11.2008 21:03:13   
Anonimen

jutriuser posted image

danes smo probale sir Jošt in ji je kar šel v rituser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
30.11.2008 21:03:37   
aurora28
Edina kako se boš lotila nočnega odstavljanja? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
30.11.2008 21:04:33   
Estrella*

Kako pa ti zaspi Alja?

Nič posebnega; položim jo v posteljco, zaprem vrata in grem.Tako sem jo navajala od začetka in se je navadila sama zaspat. Saj so bile borbe, ker ni marala dude, pa sem jo podponcala tud po 10x, pa je ratalo. Sedaj zaspi brez vsega, ponavadi malo pocuza posteljninouser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
30.11.2008 21:05:16   
barbaw

Kako pa ti zaspi Alja?

Če sem prav videla padeš v razred ptt 30 eur.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
30.11.2008 21:06:34   
tally
Večer!

Spet ni neke hude akcije tle gor.

Jaz se borim z Emilijo že eno uro noče zaspat in rogovili. Prej se je še pokakala in sem jo mogla previt user posted image user posted image . Prav zmatrana se od tega uspavanja.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
30.11.2008 21:06:59   
aurora28
Estrella iz tvojih besed se razbere, da si mati dveh otrok in ne kompliciraš. user posted image Praksa dela svoje. Joj jaz ga pa ne morem pustiti samega, ker se tak joče in noče dude. 

Neposredna povezava do sporočila: 1316
30.11.2008 21:07:45   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

danes smo probale sir Jošt in ji je kar šel v rituser posted image

Kako si ji ponudila sir? A koščke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.11.2008 21:07:58   
barbaw

Kako pa ti zaspi Alja?

Nič posebnega; položim jo v posteljco, zaprem vrata in grem.Tako sem jo navajala od začetka in se je navadila sama zaspat. Saj so bile borbe, ker ni marala dude, pa sem jo podponcala tud po 10x, pa je ratalo. Sedaj zaspi brez vsega, ponavadi malo pocuza posteljninouser posted image

A tvoja je bolj pridna od moje za spat? user posted image  Pri nas pa se je končalo s polaganjem v posteljico in oditi pri 4-ih m. Samo se mami ni dala in še vedno sama zaspi z dudo in pojočo lučko, samo vmes je treba parkrat popravit dudo po potrebi. user posted image  Tukaj pa se ne dam, ker sem si dala šolo z nošenjem skozi in mi je skoraj križ crknil. Mišice sem pa imela na rokah kot da bi trenirala kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.11.2008 21:08:09   
Srčekgirll
Uf,...Vidka sm dala spat, sam kaj ko se vsake tolk zbuja in kr joka, pa ga potolažim, dam nazaj v posteljico in čez par minut spet. Če nism šla že 100x do njega in ga potolažila. Ne vem kja mu je.user posted image Zdej sm ga dala na mojo posteljo spat na sredo, bomo vidl če bo spal, vsaj do takrat ko bom šla jst spat, pol ga bom dala pa v njegovo posteljico. Dns bo vsaj mir ( glede smrčanja ) k moj je šel v nočno,juhu.user posted image Zdej bom pa še mal pogledala TV pol pa ajčkat.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
30.11.2008 21:08:49   
barbaw

Estrella iz tvojih besed se razbere, da si mati dveh otrok in ne kompliciraš. user posted image Praksa dela svoje. Joj jaz ga pa ne morem pustiti samega, ker se tak joče in noče dude. 

Tukaj mame podležemo, če je prvi otrok. Pri drugem pa že imaš tršo kožo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
30.11.2008 21:08:53   
Estrella*

Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dudeuser posted image Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega

Mislim, pa da so naši malčki že vsi dovolj stari, da bi lahko imeli vsaj 1X na dan GH (namesto dojenja-oz. ad,mleko), odvisno je samo, kako se mami odzove na otrokovo reakcijo, potrpljenje-vztrajanje je tukaj na prvem mestu. Mene čaka še veliko dela z nočnim odstavljanjem od zize, česar se niti malo ne veselim, ker pa vem da je miška že tako velika da že zdavnaj nočnega futranja ne potrebuje več, se bom tega lotila v prihajajočem tednu. Če bi mojo mami upoštevale bi morala vse dojiti vsaj do 20 mescauser posted image . A ne Estrella, upam da nisi kej zamerla moji mamiuser posted image nama je kar obema zatežila s tem dojenjemuser posted image

Eh, kje pa, zakaj bi ji zamerila. Pač ona ima svoje mnenje o tem jaz svojega. Sicer pa ne vem kaj za user posted image  teži, saj še vedno obe dojivauser posted image user posted image

Joj, danes je bila Alja pri Andražu v kopalnici in ko sta prišla ven me je skoraj kap: mala je smrdela po moškem parfumu in imela naželeirane laseuser posted image user posted image Ta Andraž ma očitno preveč prostega časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
30.11.2008 21:10:59   
barbaw

Eh, kje pa, zakaj bi ji zamerila. Pač ona ima svoje mnenje o tem jaz svojega. Sicer pa ne vem kaj za user posted image  teži, saj še vedno obe dojivauser posted image user posted image

Joj, danes je bila Alja pri Andražu v kopalnici in ko sta prišla ven me je skoraj kap: mala je smrdela po moškem parfumu in imela naželeirane laseuser posted image user posted image Ta Andraž ma očitno preveč prostega časa.

user posted image user posted image user posted image   a si jo slikala?

Neposredna povezava do sporočila: 1322
30.11.2008 21:11:27   
tally

user posted image user posted image user posted imageHudo kako se je pa tega spomnu?

Neposredna povezava do sporočila: 1323
30.11.2008 21:12:06   
natasa34
pozdravček majčice!

po dolgem času se malo javljam. Tolk naklofate vsak dan, da mi je nemogoče slediti, kaj šele kaj pokomentirati. Pa še zvečer sem tko utrujena.

aurora28, midve sva imeli isti problem s hranjenjem od začetka. Malo je pojedla potem se je pa ful bunila. češ, daj mi joško ... Ti kar vztrajaj. Če imaš slučajno možnost, vsaj enkrat na dan, da ti jo kdo hrani bi bilo super odvajanje. To sem jaz storila. Moj dragi al pa sin sta jo hranila, jaz sem se pa umaknila iz sobe. Mala lumpa je veselo odpirala usta in vse pojedla. Zdaj pa tudi pri meni brez problemov poje cel obrok.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
30.11.2008 21:12:49   
tally
Barbaw in Estrella sem vidla da sta si tickerje naštimaliuser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?