Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:57:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz pa pridem vsake tolko mal pošpegat, če kaj dogaja. aneja je uštimana, zdej je pri tatkotu. nič ne dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:57:19
|
|
|
|
aurora28
|
BarbaW in Estrella hvala vama, sej to je to, ker je moj prvi otrok in se moram še veliko naučiti, mislim si, da če pa noče gh mu bom pa dala dojko, sam potem pa samo sranje naredim, ker noče več jest GH ampak sam zizo. Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:57:45
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz imam še ene hlače za zašit pa sem gotova. Če ne bo akcije grem pred tv na sedežno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:58:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša se ni hotla dojit Tudi prav. Sedaj ji ata daje čaj, no sta že končala. Sedaj gre via postelca Pa upam na mir do 7.30 Ponoči jo imam najraje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:00:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 BarbaW in Estrella hvala vama, sej to je to, ker je moj prvi otrok in se moram še veliko naučiti, mislim si, da če pa noče gh mu bom pa dala dojko, sam potem pa samo sranje naredim, ker noče več jest GH ampak sam zizo. Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine? Jaz s testeninam odlašam, ker ne vem kako jih bo jedla. Bom pa probala barilla1 špagete , čisto na drobno narezat in kako omakco.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:00:51
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se ni hotla dojit Tudi prav. Sedaj ji ata daje čaj, no sta že končala. Sedaj gre via postelca Pa upam na mir do 7.30 Ponoči jo imam najraje Kako pa ti zaspi Alja? Tana7 hvala za informacije o Ikeji, sam ne razumem nemško
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:01:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam še ene hlače za zašit pa sem gotova. Če ne bo akcije grem pred tv na sedežno. No ti znaš vsaj šivat , zame je to španska vas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:01:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 BarbaW in Estrella hvala vama, sej to je to, ker je moj prvi otrok in se moram še veliko naučiti, mislim si, da če pa noče gh mu bom pa dala dojko, sam potem pa samo sranje naredim, ker noče več jest GH ampak sam zizo. Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine? Jaz sama pripravljam. Še nisem nikoli probala iz stekleničke ne pri prvem in ne zdaj. jaz sem imela prvič res srečo, da se je Jaka drl zraven pri kosilu in sem mu dala kar s krožnika kar je bilo primerno in je bil najbolj zadovoljen otrok na svetu. Potem pa sem mu začela kuhat. Maji pa sem jaz velikokrat skuhala in je pojedla par žličk in sem jih vrgla stran. Zdaj pa malo več poje in se je danes ful oglašala pri kosilu pa nisem vedela zakaj. Potem ji je babi dala belega meseka in je mlela ko velika. Prav z zobki in jezičkom si je pomagala. zgleda, da včasih ni dobro komplicirat. Probaj mu dat kot je Estrella rekla, tistih par žličk pa malo čaja ali kaj pač pije in spet probat GH. Testenin pa še jaz nisem probala. Verjetno jih bom lahko počasi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dude Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega se strinjam, vsaka pa naj se sama odloči kako in do kdaj dojit Mislim, pa da so naši malčki že vsi dovolj stari, da bi lahko imeli vsaj 1X na dan GH (namesto dojenja-oz. ad,mleko), odvisno je samo, kako se mami odzove na otrokovo reakcijo, potrpljenje-vztrajanje je tukaj na prvem mestu. Mene čaka še veliko dela z nočnim odstavljanjem od zize, česar se niti malo ne veselim, ker pa vem da je miška že tako velika da že zdavnaj nočnega futranja ne potrebuje več, se bom tega lotila v prihajajočem tednu. Če bi mojo mami upoštevale bi morala vse dojiti vsaj do 20 mesca . A ne Estrella, upam da nisi kej zamerla moji mami nama je kar obema zatežila s tem dojenjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:02:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam še ene hlače za zašit pa sem gotova. Če ne bo akcije grem pred tv na sedežno. No ti znaš vsaj šivat , zame je to španska vas na roke ja šivalnega stroja nimam in sem imela enkrat nesrečo z njim in imam rešpekt pred njim. Sem pa bila stara kakih 13 let.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 BarbaW in Estrella hvala vama, sej to je to, ker je moj prvi otrok in se moram še veliko naučiti, mislim si, da če pa noče gh mu bom pa dala dojko, sam potem pa samo sranje naredim, ker noče več jest GH ampak sam zizo. Ali ve vso gh same pripravljate? Kdaj pa mislite dati testenine? jutri danes smo probale sir Jošt in ji je kar šel v rit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:03:37
|
|
|
|
aurora28
|
Edina kako se boš lotila nočnega odstavljanja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:04:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se ni hotla dojit Tudi prav. Sedaj ji ata daje čaj, no sta že končala. Sedaj gre via postelca Pa upam na mir do 7.30 Ponoči jo imam najraje Kako pa ti zaspi Alja? Tana7 hvala za informacije o Ikeji, sam ne razumem nemško Nič posebnega; položim jo v posteljco, zaprem vrata in grem.Tako sem jo navajala od začetka in se je navadila sama zaspat. Saj so bile borbe, ker ni marala dude, pa sem jo podponcala tud po 10x, pa je ratalo. Sedaj zaspi brez vsega, ponavadi malo pocuza posteljnino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:05:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se ni hotla dojit Tudi prav. Sedaj ji ata daje čaj, no sta že končala. Sedaj gre via postelca Pa upam na mir do 7.30 Ponoči jo imam najraje Kako pa ti zaspi Alja? Tana7 hvala za informacije o Ikeji, sam ne razumem nemško Če sem prav videla padeš v razred ptt 30 eur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:06:34
|
|
|
|
tally
|
Večer! Spet ni neke hude akcije tle gor. Jaz se borim z Emilijo že eno uro noče zaspat in rogovili. Prej se je še pokakala in sem jo mogla previt . Prav zmatrana se od tega uspavanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:06:59
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella iz tvojih besed se razbere, da si mati dveh otrok in ne kompliciraš. Praksa dela svoje. Joj jaz ga pa ne morem pustiti samega, ker se tak joče in noče dude.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:07:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos danes smo probale sir Jošt in ji je kar šel v rit Kako si ji ponudila sir? A koščke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:07:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se ni hotla dojit Tudi prav. Sedaj ji ata daje čaj, no sta že končala. Sedaj gre via postelca Pa upam na mir do 7.30 Ponoči jo imam najraje Kako pa ti zaspi Alja? Tana7 hvala za informacije o Ikeji, sam ne razumem nemško Nič posebnega; položim jo v posteljco, zaprem vrata in grem.Tako sem jo navajala od začetka in se je navadila sama zaspat. Saj so bile borbe, ker ni marala dude, pa sem jo podponcala tud po 10x, pa je ratalo. Sedaj zaspi brez vsega, ponavadi malo pocuza posteljnino A tvoja je bolj pridna od moje za spat? Pri nas pa se je končalo s polaganjem v posteljico in oditi pri 4-ih m. Samo se mami ni dala in še vedno sama zaspi z dudo in pojočo lučko, samo vmes je treba parkrat popravit dudo po potrebi. Tukaj pa se ne dam, ker sem si dala šolo z nošenjem skozi in mi je skoraj križ crknil. Mišice sem pa imela na rokah kot da bi trenirala kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:08:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Uf,...Vidka sm dala spat, sam kaj ko se vsake tolk zbuja in kr joka, pa ga potolažim, dam nazaj v posteljico in čez par minut spet. Če nism šla že 100x do njega in ga potolažila. Ne vem kja mu je. Zdej sm ga dala na mojo posteljo spat na sredo, bomo vidl če bo spal, vsaj do takrat ko bom šla jst spat, pol ga bom dala pa v njegovo posteljico. Dns bo vsaj mir ( glede smrčanja ) k moj je šel v nočno,juhu. Zdej bom pa še mal pogledala TV pol pa ajčkat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:08:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella iz tvojih besed se razbere, da si mati dveh otrok in ne kompliciraš. Praksa dela svoje. Joj jaz ga pa ne morem pustiti samega, ker se tak joče in noče dude. Tukaj mame podležemo, če je prvi otrok. Pri drugem pa že imaš tršo kožo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:08:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dude Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega se strinjam, vsaka pa naj se sama odloči kako in do kdaj dojit Mislim, pa da so naši malčki že vsi dovolj stari, da bi lahko imeli vsaj 1X na dan GH (namesto dojenja-oz. ad,mleko), odvisno je samo, kako se mami odzove na otrokovo reakcijo, potrpljenje-vztrajanje je tukaj na prvem mestu. Mene čaka še veliko dela z nočnim odstavljanjem od zize, česar se niti malo ne veselim, ker pa vem da je miška že tako velika da že zdavnaj nočnega futranja ne potrebuje več, se bom tega lotila v prihajajočem tednu. Če bi mojo mami upoštevale bi morala vse dojiti vsaj do 20 mesca . A ne Estrella, upam da nisi kej zamerla moji mami nama je kar obema zatežila s tem dojenjem Eh, kje pa, zakaj bi ji zamerila. Pač ona ima svoje mnenje o tem jaz svojega. Sicer pa ne vem kaj za teži, saj še vedno obe dojiva Joj, danes je bila Alja pri Andražu v kopalnici in ko sta prišla ven me je skoraj kap: mala je smrdela po moškem parfumu in imela naželeirane lase Ta Andraž ma očitno preveč prostega časa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:10:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dude Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega se strinjam, vsaka pa naj se sama odloči kako in do kdaj dojit Mislim, pa da so naši malčki že vsi dovolj stari, da bi lahko imeli vsaj 1X na dan GH (namesto dojenja-oz. ad,mleko), odvisno je samo, kako se mami odzove na otrokovo reakcijo, potrpljenje-vztrajanje je tukaj na prvem mestu. Mene čaka še veliko dela z nočnim odstavljanjem od zize, česar se niti malo ne veselim, ker pa vem da je miška že tako velika da že zdavnaj nočnega futranja ne potrebuje več, se bom tega lotila v prihajajočem tednu. Če bi mojo mami upoštevale bi morala vse dojiti vsaj do 20 mesca . A ne Estrella, upam da nisi kej zamerla moji mami nama je kar obema zatežila s tem dojenjem Eh, kje pa, zakaj bi ji zamerila. Pač ona ima svoje mnenje o tem jaz svojega. Sicer pa ne vem kaj za teži, saj še vedno obe dojiva Joj, danes je bila Alja pri Andražu v kopalnici in ko sta prišla ven me je skoraj kap: mala je smrdela po moškem parfumu in imela naželeirane lase Ta Andraž ma očitno preveč prostega časa. a si jo slikala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:11:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Eh, kje pa, zakaj bi ji zamerila. Pač ona ima svoje mnenje o tem jaz svojega. Sicer pa ne vem kaj za teži, saj še vedno obe dojiva Joj, danes je bila Alja pri Andražu v kopalnici in ko sta prišla ven me je skoraj kap: mala je smrdela po moškem parfumu in imela naželeirane lase Ta Andraž ma očitno preveč prostega časa. . Hudo kako se je pa tega spomnu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:12:06
|
|
|
|
natasa34
|
pozdravček majčice! po dolgem času se malo javljam. Tolk naklofate vsak dan, da mi je nemogoče slediti, kaj šele kaj pokomentirati. Pa še zvečer sem tko utrujena. aurora28, midve sva imeli isti problem s hranjenjem od začetka. Malo je pojedla potem se je pa ful bunila. češ, daj mi joško ... Ti kar vztrajaj. Če imaš slučajno možnost, vsaj enkrat na dan, da ti jo kdo hrani bi bilo super odvajanje. To sem jaz storila. Moj dragi al pa sin sta jo hranila, jaz sem se pa umaknila iz sobe. Mala lumpa je veselo odpirala usta in vse pojedla. Zdaj pa tudi pri meni brez problemov poje cel obrok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 21:12:49
|
|
|
|
tally
|
Barbaw in Estrella sem vidla da sta si tickerje naštimali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?