Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:04:46
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a tebe kaj lakota matra? Mene danes matra. Mogoče zaradi vseh opravkov, ki sem jih naredila. Ne vem pa na kaj naj se spravim (hrano mislim).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:05:48
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 V albumu Gal raste si lahko pogledate nove slike najinega navihanca. lepe slikice, Didi pa tako žalostno gleda z varnostne razdalje Ja ker kao ne sme na peno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:07:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw tudi če je zelo lačen noče odpreti ust, poje nekaj žlic in ne odpira več ust. Potem začne jokati in hoče zizo in jaz mu dam zizo. Kaj pa naj? Mu jo daš. Jaz se isto delala, zdaj pa poje cel obrok. Ji pa dajem stvari, ki jih ima najraje. Jaz sem začela kasneje prakticirat tako, da sem ji dala prvo kuhano potem pa tisto GH, ki jo ima najraje. Sadje ali skuto. Mlečne kašice pa tudi z veseljem poje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:10:05
|
|
|
|
aurora28
|
Danes sem mu dala kašo, ki jo obožuje, pa je pojedel samo 90 g, ponavadi pa poje 200 g.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:10:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 V albumu Gal raste si lahko pogledate nove slike najinega navihanca. lepe slikice, Didi pa tako žalostno gleda z varnostne razdalje Ja ker kao ne sme na peno Ne sme ali ne upa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:12:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem mu dala kašo, ki jo obožuje, pa je pojedel samo 90 g, ponavadi pa poje 200 g. Mogoče ga je pa kaj mučilo? Saj je ful hudo, ko ti ne znajo povedat, pa ugibaš. To boš še en čas mogla "prenašat".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:12:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste? Zgleda, da vse rihtate pred spanjem. Grem še jaz ta velikega porihtat, pol pa še Aljo. Moja dva sta prvič odkar imam obadva zaspala pred 20. ko bi bilo vsak dan tako!!! Sanja svija kukuruz. Ko meni Videk zaspi pred 20 uro, je sigurno okrog 22 auf. Oz. ravnokar se je oglasil v kinderpetu. Pri nas pa ni tako. Pri nas bo mir do najmanj 3. Samo še ne vem kateri se bo takrat zbudil. Trenutno je buden in se igra v ležalniku. Popoldan ni nič spal, pa je bil preveč utrujen in ga je vrglo ob 19 uri, kar sploh ni njegova ura za spanje. Ponavadi okrog 20.30 do 21 ure zaspi in je potem mir do jutra. Sedaj pa imama ob 22 antibiotik za vzet, pa ga niti ne mučim, da bi moral zaspat, ga potem v trenutku pobere spanec, pa še joka ni, pa sam od sebe potem zaspi. Ko pa boma premagala to hropenje in prehlad, pa gremo na stare tire, mora pa takrat popoldan okrog 16-17 ure še malo spat in potem je mir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:16:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste? Zgleda, da vse rihtate pred spanjem. Grem še jaz ta velikega porihtat, pol pa še Aljo. Moja dva sta prvič odkar imam obadva zaspala pred 20. ko bi bilo vsak dan tako!!! Sanja svija kukuruz. Ko meni Videk zaspi pred 20 uro, je sigurno okrog 22 auf. Oz. ravnokar se je oglasil v kinderpetu. Pri nas pa ni tako. Pri nas bo mir do najmanj 3. Samo še ne vem kateri se bo takrat zbudil. Trenutno je buden in se igra v ležalniku. Popoldan ni nič spal, pa je bil preveč utrujen in ga je vrglo ob 19 uri, kar sploh ni njegova ura za spanje. Ponavadi okrog 20.30 do 21 ure zaspi in je potem mir do jutra. Sedaj pa imama ob 22 antibiotik za vzet, pa ga niti ne mučim, da bi moral zaspat, ga potem v trenutku pobere spanec, pa še joka ni, pa sam od sebe potem zaspi. Ko pa boma premagala to hropenje in prehlad, pa gremo na stare tire, mora pa takrat popoldan okrog 16-17 ure še malo spat in potem je mir. da čimprej pregurate tole bolezen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:18:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste? Zgleda, da vse rihtate pred spanjem. Grem še jaz ta velikega porihtat, pol pa še Aljo. Moj Videk je bil danes takooooo utrujen, da sedaj že pol ure spi. Bo se pa zbudil čez kaki dve uri, ker morama vzet še antibiotik, pa malo še popapa mlekeca ponavadi. lep avtar. Mali je ko lunica Mali ima full lička in zato še bolj močen zgleda. Je pa sedaj malo lička izgubil, ker je že 14 dni bolan, pa zelo malo poje. Je pa drugače ko mama, samo da ima rjave očke po atiju, pa malo manj laskov ima, kot sem jih jaz imela. Mamina cartika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:21:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a tebe kaj lakota matra? Mene danes matra. Mogoče zaradi vseh opravkov, ki sem jih naredila. Ne vem pa na kaj naj se spravim (hrano mislim). Ne, me je pa včeraj Aurora: saj te zastopim, da daš po GH zizo, vendar bo kmalu tu april, na to moraš misliti.Mogoče počakaš malo in spet ponudiš isto stvar vsaj en obrok, pol pa pri ostalem doštukaš z zizo.To naša dostikrat naredi, potem jo obrišem, mogoče ji dam par požirkov čaja in naprej. Pa spet sprejme. Vztrajat moraš na GH, drugače ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:27:05
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, upam, da so novemberke verjele, da jih ta pita-rita zaje.ba.va v živ mozak... Že samo iz namišljene porodne teže namišljenega je jasno, da laže... V LJ porodnišnici vržejo na vago z cagri (kazalci) in ga ni boga, da bi znal na 2 grama natančno stehtati Ja špelin@, tole pa ne drži, jaz imam posnetek, kjer so naševa vrgli na elektronsko vago, ampak prepričana pa sem, da ni natančna na 2 grama, žal ne vidim prebrat iz posnetka na koliko g je natančna. To je tud meni takoj padlo v oči Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okrog ? Mi imamo pa verjetno alergijo kar na škrob. Danes smo komaj uturili za eno žličko krompirja in bučk. Pri čemer se nam je skor zadavil, tko se zmrduje. Mi je prav žal, da ga nisem posnela . Drug teden tud jaz naročim našega k tej alergologinji. Grem še mal prebrat.... Bom probala še kaj prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:27:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a tebe kaj lakota matra? Mene danes matra. Mogoče zaradi vseh opravkov, ki sem jih naredila. Ne vem pa na kaj naj se spravim (hrano mislim). Ne, me je pa včeraj Aurora: saj te zastopim, da daš po GH zizo, vendar bo kmalu tu april, na to moraš misliti.Mogoče počakaš malo in spet ponudiš isto stvar vsaj en obrok, pol pa pri ostalem doštukaš z zizo.To naša dostikrat naredi, potem jo obrišem, mogoče ji dam par požirkov čaja in naprej. Pa spet sprejme. Vztrajat moraš na GH, drugače ne bo šlo. Jaz sem isto delal kot ti Estrella. Zdaj pa mi HB ni treba več. V najslabšem primeru odprem skutko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:30:01
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje? Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:31:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, upam, da so novemberke verjele, da jih ta pita-rita zaje.ba.va v živ mozak... Že samo iz namišljene porodne teže namišljenega je jasno, da laže... V LJ porodnišnici vržejo na vago z cagri (kazalci) in ga ni boga, da bi znal na 2 grama natančno stehtati Ja špelin@, tole pa ne drži, jaz imam posnetek, kjer so naševa vrgli na elektronsko vago, ampak prepričana pa sem, da ni natančna na 2 grama, žal ne vidim prebrat iz posnetka na koliko g je natančna. To je tud meni takoj padlo v oči Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okrog ? Mi imamo pa verjetno alergijo kar na škrob. Danes smo komaj uturili za eno žličko krompirja in bučk. Pri čemer se nam je skor zadavil, tko se zmrduje. Mi je prav žal, da ga nisem posnela . Drug teden tud jaz naročim našega k tej alergologinji. Grem še mal prebrat.... Bom probala še kaj prebrat Upam, da čimprej izveste kaj vse škodi vašemu in da alergije čimprej izvenijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:34:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje? Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje. Jaz namesto zize dam GH. Tako da se zaradi tega vedno manj dojive. Imave pa zdaj nekje 3 ali celo 4 obroke. Jaz ji dam za enega skuto, enega juho, jutri spet probam z zelenjavo, enega pa mlečno kašo. Včasih jo dam še zjutraj. Odvisno kdaj se je prvič dojila. Včasih se mi doji ob 6-ih in ji potem dam ob 9-ih skutko. Jaz sem se vedno prilagajala otrokovi uri, ker se drugače ne moreš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:36:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje? Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje. Ja odvadit ga moraš postopno. Npr. Zjutaj se podojita, malica sadje, kosilo(če ni dovolj ga podoji), pop. malica, večerja,pred spanjem dojenje- Tako boš dojila le 3x + ponoči. Potem pa zaćni ukinjat dojenje po kosilu. To bi za začetek bilo dovolj, da prideš na dojenje zjutraj in zvečer. Vse se da, samo vztrajat moraš Mame vse preveč popuščamo in si delamo štalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:37:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje? Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje. Ja odvadit ga moraš postopno. Npr. Zjutaj se podojita, malica sadje, kosilo(če ni dovolj ga podoji), pop. malica, večerja,pred spanjem dojenje- Tako boš dojila le 3x + ponoči. Potem pa zaćni ukinjat dojenje po kosilu. To bi za začetek bilo dovolj, da prideš na dojenje zjutraj in zvečer. Vse se da, samo vztrajat moraš Mame vse preveč popuščamo in si delamo štalo Nič več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:44:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje? Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje. Ja odvadit ga moraš postopno. Npr. Zjutaj se podojita, malica sadje, kosilo(če ni dovolj ga podoji), pop. malica, večerja,pred spanjem dojenje- Tako boš dojila le 3x + ponoči. Potem pa zaćni ukinjat dojenje po kosilu. To bi za začetek bilo dovolj, da prideš na dojenje zjutraj in zvečer. Vse se da, samo vztrajat moraš Mame vse preveč popuščamo in si delamo štalo Nič več. Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dude Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:45:13
|
|
|
|
barbaw
|
Danes ste tako zgovorne, da imam še čas zraven šivat odpadle gumbe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:46:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem še Aljo podojit, pol pa pridem nazaj . kaso: kaj dogaja, že 24h se nisi javila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:46:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje? Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje. Ja odvadit ga moraš postopno. Npr. Zjutaj se podojita, malica sadje, kosilo(če ni dovolj ga podoji), pop. malica, večerja,pred spanjem dojenje- Tako boš dojila le 3x + ponoči. Potem pa zaćni ukinjat dojenje po kosilu. To bi za začetek bilo dovolj, da prideš na dojenje zjutraj in zvečer. Vse se da, samo vztrajat moraš Mame vse preveč popuščamo in si delamo štalo Nič več. Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dude Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega Hvala enako. Jaz imam samo srečo (zaenkrat do odvajanja), da ima Maja dudo in ne rabi zize. Danes se je za večerjo podojila in ob 6-ih zjutraj pa še enkrat pred tem. In to je vse od dojenja danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ste tako zgovorne, da imam še čas zraven šivat odpadle gumbe. ja res je, jaz komot zraven gledam Ladota pa Jureta Z.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:52:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ste tako zgovorne, da imam še čas zraven šivat odpadle gumbe. ja res je, jaz komot zraven gledam Ladota pa Jureta Z. jaz ju tudi gledam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:55:17
|
|
|
|
tana7
|
Dober večer! prej sem se za par minut priklopila, pa videla, da ena sprašuje za ikeo midva imava pol pohištva iz Ikee - nisva sicer naročala prek neta, ampak tam izbrala, vendar princip je isti pripelje DHL - imajo pogodbo z Ikeo plačala sva 120EUR + doplačilo za LJ 50EUR - skupaj 170 EUR - ampak midva sva imela res veliko in sva padla v najvišji razred (do 16m3) sicer je pa cenik tukaj: http://www.ikea.com/ms/de_AT/customer_service/ikea_services/pdfs/Transportservice_Graz.pdf za Celovec pa ni cenika - pokliči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 20:55:45
|
|
|
|
sesil
|
jaz pa pridem vsake tolko mal pošpegat, če kaj dogaja. aneja je uštimana, zdej je pri tatkotu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?