|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
30.11.2008 17:14:22   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Mi2 z user posted image mu bova kupila sedež od 9-36 kg, da bo za dalj časa. Prbližno takega:
user posted image

Ja tud midva enga tazga nagledanga, glih zato sprašujem, če za večjega otroka pride v poštev al je bolš do 18, pol naprej pa jahača. Predlogi?

ko sem jaz razmišljala o stolčku, sem si tudi take ogledovala, pol so mi pa vsi tumpali, da niso tako varni in naj raje vzamem od 9-18 kg. ker sem lih naletela na akcijo sem potem kupila maxi cosi tobi (so mi tudi priporočali to, ker je aneja bolj suha - ožji model) romer je za bolj konkretne otroke. ta dva sem imela takrat ogledana.
ne vem kaj ti svetovat, ali je to samo bolj poteza prodajalcev da več prodajo. od 18 kg dalje mislim da niso več tako zasoljene cene.
ena prijateljica ima takega od 9-36 in je z njim zadovoljna - ne vem pa katere firme.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
30.11.2008 17:18:03   
sesil
če pa se z avtom zaletiš ( bog ne daj) pa vprašanje kolko res pomeni ta varnost.user posted image  

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
30.11.2008 17:20:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image  za Majo, mogoče so pa tile naši hroščki bolj mesojedi, kokr vegetarijanci user posted image user posted image .

Eno vprašanje: kaj mislite o avtosedežih 9-36kil, predvsem tiste, ki imate tolk velike otroke. A pridejo prav? Ker midva razmišljava, da bi kr tega kupila. Lupinca nam je že skor premajhna, pa čeprav mamo tisto, ki je do 13 kil. Sej 10 jih skor že ma, ampak to še zmer ni 13user posted image ...

Avtosedež lupinica je bolj bistevno, da mu je po dolžini prav. Imam 9-36kg od kiddyja, samo je bil Andraž star 1,5 leta ko sva ga dala vanj. Malo je velik, zato bi bilo bolje, če bosta kupila tega 9-36, da gresta z Žanom v šopinguser posted image  Meni osebno so  bolj všeć kot 9-18Kg. Od 9-18kg so zoprni ko je otrok večji in težji in še ne zna sam zlezt v sedež, ker pride precej visok, posledično ga težje stlačiš vanj. To je edina staver, ki me pri teh avtosedežih moti.
Sigurno je bolj ekonomično če kupiš tega, vendar pa imej v mislih, ko bo prišel ta drugi član, boš morala itak spet še enega nabavljat, ker ga bo Žan uporabljal vsaj do 10 leta.

Vprašanje imam za tiste, ki imate dva avtomobila pri hiši:
Ali avtosedeže prestavljate, ali imate dva ,v vsakem avtu enega?

Pri nas ima Nejc enega v karavanu, enega pri tašči,tega bo sedaj Tilen podedoval, potem pa še jahača.
Jahača bomo prestavljali,če bo potrebno iz taščinega avtomobila v avto od user posted image .Tilen je zaenkrat še v lupinci, potem gre v sdež, ampak razmišljam, če bi še enega vzeli za v taščin avto oz. za k user posted image  za primer, ko bom jaz v službi, pa da je treba otroke kam peljat, je fino, če je še en sedež

Mater, sem zakompliciralauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
30.11.2008 17:21:10   
aurora28
Naty midva sva kupila tudi avtosedež Brevi od 9-36 kil in se obnese in Gal zelo fino sedi v njemu. user posted image Bravo za Žana in njegovo plazenje user posted image user posted image user posted image

Jana dobri slikici user posted image , ja darila pa res manjkajo, sej ta bodo v kratkem a ne? user posted image

Koliko GH pojedo vaši otroci? Mene skrbi, ker Gal ne je veliko goste hrane, on bi kar zizo, amapk se bojim, da mu to ni dovolj in se mi zato ponoči prebuja ker je lačen...začaran krog. Kaj naj naredim? A bi začela z skutami, mesom???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
30.11.2008 17:22:49   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image  user posted image

user posted image

Tudi z naše strani!!!!

vse naj naj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1230
30.11.2008 17:24:35   
sesil
tilči, odvisno kolko menjujete avte. eden odpelje otroka v vrtec in gre potem v službo, drugi  ga mora iti iskat. v takih primerih je kar dobro imeti 2, sam je pa ogromen strošek. vem da to starši prakticirajo.
mi imamo samo 1 avto, tako da s tem ni problema. pa vrtec pred nosomuser posted image

< Sporočilo je popravil sesil -- 30.11.2008 17:26:09 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
30.11.2008 17:25:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image user posted image  za Majo, mogoče so pa tile naši hroščki bolj mesojedi, kokr vegetarijanci user posted image user posted image .

Eno vprašanje: kaj mislite o avtosedežih 9-36kil, predvsem tiste, ki imate tolk velike otroke. A pridejo prav? Ker midva razmišljava, da bi kr tega kupila. Lupinca nam je že skor premajhna, pa čeprav mamo tisto, ki je do 13 kil. Sej 10 jih skor že ma, ampak to še zmer ni 13user posted image ...

Avtosedež lupinica je bolj bistevno, da mu je po dolžini prav. Imam 9-36kg od kiddyja, samo je bil Andraž star 1,5 leta ko sva ga dala vanj. Malo je velik, zato bi bilo bolje, če bosta kupila tega 9-36, da gresta z Žanom v šopinguser posted image  Meni osebno so  bolj všeć kot 9-18Kg. Od 9-18kg so zoprni ko je otrok večji in težji in še ne zna sam zlezt v sedež, ker pride precej visok, posledično ga težje stlačiš vanj. To je edina staver, ki me pri teh avtosedežih moti.
Sigurno je bolj ekonomično če kupiš tega, vendar pa imej v mislih, ko bo prišel ta drugi član, boš morala itak spet še enega nabavljat, ker ga bo Žan uporabljal vsaj do 10 leta.

Vprašanje imam za tiste, ki imate dva avtomobila pri hiši:
Ali avtosedeže prestavljate, ali imate dva ,v vsakem avtu enega?

Pri nas ima Nejc enega v karavanu, enega pri tašči,tega bo sedaj Tilen podedoval, potem pa še jahača.
Jahača bomo prestavljali,če bo potrebno iz taščinega avtomobila v avto od user posted image .Tilen je zaenkrat še v lupinci, potem gre v sdež, ampak razmišljam, če bi še enega vzeli za v taščin avto oz. za k user posted image  za primer, ko bom jaz v službi, pa da je treba otroke kam peljat, je fino, če je še en sedež

Mater, sem zakompliciralauser posted image

Mi imamo vse po dvoje, ker smo imeli velike težave s pozabljivostjo in potem sem dostikrat ostala zaradi tega, ker je dragi odpeljal avtosedež domauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
30.11.2008 17:28:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Naty midva sva kupila tudi avtosedež Brevi od 9-36 kil in se obnese in Gal zelo fino sedi v njemu. user posted image Bravo za Žana in njegovo plazenje user posted image user posted image user posted image

Jana dobri slikici user posted image , ja darila pa res manjkajo, sej ta bodo v kratkem a ne? user posted image

Koliko GH pojedo vaši otroci? Mene skrbi, ker Gal ne je veliko goste hrane, on bi kar zizo, amapk se bojim, da mu to ni dovolj in se mi zato ponoči prebuja ker je lačen...začaran krog. Kaj naj naredim? A bi začela z skutami, mesom???

Aurora po pravici povedano ne vem če bo kaj harana pomagala pri spanju. Lahko pa poskusiš. Večji problem predstavlja ziza. Ko boš enkrat omejila dojenje ali prenehala, ne bo imel več razloga , da se bo zbujaluser posted image
Mi jemo tudi že meso in skute, ne vem zakaj toliko časa čakašuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
30.11.2008 17:31:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

tilči, odvisno kolko menjujete avte. eden odpelje otroka v vrtec in gre potem v službo, drugi  ga mora iti iskat. v takih primerih je kar dobro imeti 2, sam je pa ogromen strošek. vem da to starši prakticirajo.
mi imamo samo 1 avto, tako da s tem ni problema. pa vrtec pred nosomuser posted image

Strošek je velik, če želiš imeti vse novo. Kupš enega novega in enega rabljenga ali pa si od kakega znanca sposodiš. Res ni estetski, samo koristi pa ravno toliko, kot nov.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
30.11.2008 17:34:38   
Estrella*

A vidva ga že uoporabljata in koliko časa???

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
30.11.2008 18:21:38   
sesil
naš avtosedež je še zapakiran v najlonu in čaka da aneja zraste. sej sploh ne vem kdaj jo bom dala notri. lupinca ji je še kar prav. noge ji sicer malo čez gledajo, pri glavici pa ima še prostora. s širino tudi ni težavuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
30.11.2008 18:31:03   
Estrella*

naš avtosedež je še zapakiran v najlonu in čaka da aneja zraste. sej sploh ne vem kdaj jo bom dala notri. lupinca ji je še kar prav. noge ji sicer malo čez gledajo, pri glavici pa ima še prostora. s širino tudi ni težavuser posted image user posted image user posted image

Naši tud noge štrlijo ven , pri glavi ima še kake 5cm placa. Če jo dam, da so nogice OK, je pa še kak dober cm fore. Načeloma bi jo lahko imela še kak mesec do dva  v lupinci. Morate pa računat na to, da se bo otroka potem nosilo v naročju oz. v vozeku, ker avtosedež ostane v avtuuser posted image To mi je bilo pri Andražu na začetku ful zoprno, ker mi je v avtu vedno zaspal in sem ga morala budit, da sva šla v trgovino. Takrat sem pogrešala lupinico, ker je bil tečen kot risuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.11.2008 18:34:30   
sesil

Naši tud noge štrlijo ven , pri glavi ima še kake 5cm placa. Če jo dam, da so nogice OK, je pa še kak dober cm fore. Načeloma bi jo lahko imela še kak mesec do dva  v lupinci. Morate pa računat na to, da se bo otroka potem nosilo v naročju oz. v vozeku, ker avtosedež ostane v avtuuser posted image To mi je bilo pri Andražu na začetku ful zoprno, ker mi je v avtu vedno zaspal in sem ga morala budit, da sva šla v trgovino. Takrat sem pogrešala lupinico, ker je bil tečen kot risuser posted image

ma to me ne moti. aneja tudi zaspi v avtu, ma ko premaknem lupinico, je že budna. redko kdaj spi naprej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
30.11.2008 18:39:01   
Anonimen

Aurora po pravici povedano ne vem če bo kaj harana pomagala pri spanju. Lahko pa poskusiš. Večji problem predstavlja ziza. Ko boš enkrat omejila dojenje ali prenehala, ne bo imel več razloga , da se bo zbujaluser posted image

Zakaj pa še ne jeste mesa in skute?

Veš, Anja se cel dan ne doji (GH+kl. kašice+ad.mleko), pa zaradi tega nič bolje ne spi, včeraj npr. smo se ponoči kar precej dojili. Mislim, da ima Estrella kar prav, ko bodo vidli, da ko se ponoči zbujajo zaradi  flaške bodo kmalu ugotovili, da se jim bolje splača naprej spatuser posted image . Tako, da mislim da količina hrane čez dan tukaj ne šipla kake posebne vloge, vsaj pri nas ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1239
30.11.2008 18:40:40   
Anonimen
Ufff me je mala raz......kot nora sem hitela, v pripravo večerjo za njo in smota mala je pojedla glih enih 50mluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
30.11.2008 18:44:30   
sesil

Ufff me je mala raz......kot nora sem hitela, v pripravo večerjo za njo in smota mala je pojedla glih enih 50mluser posted image user posted image

včasih nisi imela teh težavuser posted image ...mal heca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
30.11.2008 18:49:01   
sesil

Zakaj pa še ne jeste mesa in skute?

Veš, Anja se cel dan ne doji (GH+kl. kašice+ad.mleko), pa zaradi tega nič bolje ne spi, včeraj npr. smo se ponoči kar precej dojili. Mislim, da ima Estrella kar prav, ko bodo vidli, da ko se ponoči zbujajo zaradi  flaške bodo kmalu ugotovili, da se jim bolje splača naprej spatuser posted image . Tako, da mislim da količina hrane čez dan tukaj ne šipla kake posebne vloge, vsaj pri nas ne.

s tega bom pa jaz trenutno doktirirala. sem brala, da se otrok prebudi in če je navajen dobiti flaško ali zizo, se bo vedno prebujal.  ga je treba navadit, da zaspi nazaj s tem da mu zmanjšuješ količino mleka (po zizi ne vem kako to narediš), na koncu mu ostane le duda. to je teorija. praksauser posted image user posted image user posted image user posted image ne me vprašat naprej, takrat ko bom to vedela bom že več kot doktor znanosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
30.11.2008 18:49:43   
tilči

Morate pa računat na to, da se bo otroka potem nosilo v naročju oz. v vozeku, ker avtosedež ostane v avtuuser posted image To mi je bilo pri Andražu na začetku ful zoprno, ker mi je v avtu vedno zaspal in sem ga morala budit, da sva šla v trgovino. Takrat sem pogrešala lupinico, ker je bil tečen kot risuser posted image

Tudi meni je lupinca všeč zato, ker mi zaspi in ga potem samo nesem iz avto v hišo ali kamorkoli ter spi naprej.Tudi v vozičku je še vedno v lupinci in mi vedno zaspi.Ne vem, kako bo, ko bo samo vozičekuser posted image  Bo treba počasi sprobat

< Sporočilo je popravil tilči -- 30.11.2008 18:50:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 1243
30.11.2008 18:54:25   
Anonimen

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
30.11.2008 18:59:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image

Podpišem se pod tole čestitkouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
30.11.2008 19:00:56   
Estrella*

Ja poznam te foreuser posted image Pri tem si res želim, da bi imela apetit kot Žanuser posted image  Danes je mali vražiček spet količinsko malo pojedel v celem dnevuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
30.11.2008 19:01:40   
Anitka

Par vprašanj:
- ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? da, pri mesecu in pol
- je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača?ne
- ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje?kaj pa vemuser posted image user posted image , ko je na trebuščku dviguje ta zadnjo visoko v zrakuser posted image

Naj povem, da mislim, da se Gal sploh ne bo plazil, ker ne kaže niti najmanjšega zanimanja za to. Ko je na trebuhu se takoj obrne na trebuh, ko ga spet obrnem na trebuh se spet obrne na hrbet in to ponavlja jovo na novo. Nima nobenega namena se plaziti. Samostojno že sedi in mislim, da bo prišel dan ko se bo kar vstal in hodil, brez plazenja. No, ja sicer pa ni nobenega pravila, da se mora otrok plaziti, kajne??? tako je, moj nečak se ni plazil

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
30.11.2008 19:01:52   
Estrella*

V bistvu jih je imela, ker je dojila na 1huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
30.11.2008 19:03:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pri nas je bilo na meniju krompir-korenček -bučke, šlo je v želodček 160g pa verjetno bi še sam je mama mal pripravila. Kdo bi vedu koliko bo ona pojedla?user posted image

Pridnauser posted image user posted image user posted image Naš Gal pa se krompirja in bučke še dotaknil ni.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
30.11.2008 19:04:12   
hijenca
user posted image ZA GALA IN DAVUDA !!!!

Vidim, da teče tema avtosedeži. Jaz sem kupila maxi cosi od 9-18 kg, ker od 18-36 kg že imamo. Trenutno imamo samo en sedež, ko pa bo potreba po drugem dodatnem avtosedežu, pa bomo še enega nabavli.

Mali čmrlek je danes po zelo dolgem času uspel pojest enih pet žlic kurje juhice z mesekom in korenčkom, popoldan pa kuhano jabolko in hruško z malo banane. Ampak tudi okrog 5 žličk. user posted image

Drugače še nam kar hrope, kašljamo, iz nosa teče, HB da pa spimo ponovno celo noč. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?