Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* za Majo, mogoče so pa tile naši hroščki bolj mesojedi, kokr vegetarijanci . Eno vprašanje: kaj mislite o avtosedežih 9-36kil, predvsem tiste, ki imate tolk velike otroke. A pridejo prav? Ker midva razmišljava, da bi kr tega kupila. Lupinca nam je že skor premajhna, pa čeprav mamo tisto, ki je do 13 kil. Sej 10 jih skor že ma, ampak to še zmer ni 13 ... Avtosedež lupinica je bolj bistevno, da mu je po dolžini prav. Imam 9-36kg od kiddyja, samo je bil Andraž star 1,5 leta ko sva ga dala vanj. Malo je velik, zato bi bilo bolje, če bosta kupila tega 9-36, da gresta z Žanom v šoping Meni osebno so bolj všeć kot 9-18Kg. Od 9-18kg so zoprni ko je otrok večji in težji in še ne zna sam zlezt v sedež, ker pride precej visok, posledično ga težje stlačiš vanj. To je edina staver, ki me pri teh avtosedežih moti. Sigurno je bolj ekonomično če kupiš tega, vendar pa imej v mislih, ko bo prišel ta drugi član, boš morala itak spet še enega nabavljat, ker ga bo Žan uporabljal vsaj do 10 leta. Vprašanje imam za tiste, ki imate dva avtomobila pri hiši: Ali avtosedeže prestavljate, ali imate dva ,v vsakem avtu enega? Pri nas ima Nejc enega v karavanu, enega pri tašči,tega bo sedaj Tilen podedoval, potem pa še jahača. Jahača bomo prestavljali,če bo potrebno iz taščinega avtomobila v avto od .Tilen je zaenkrat še v lupinci, potem gre v sdež, ampak razmišljam, če bi še enega vzeli za v taščin avto oz. za k za primer, ko bom jaz v službi, pa da je treba otroke kam peljat, je fino, če je še en sedež Mater, sem zakomplicirala Mi imamo vse po dvoje, ker smo imeli velike težave s pozabljivostjo in potem sem dostikrat ostala zaradi tega, ker je dragi odpeljal avtosedež doma
|