barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Naty midva sva kupila tudi avtosedež Brevi od 9-36 kil in se obnese in Gal zelo fino sedi v njemu. Bravo za Žana in njegovo plazenje Jana dobri slikici , ja darila pa res manjkajo, sej ta bodo v kratkem a ne? Koliko GH pojedo vaši otroci? Mene skrbi, ker Gal ne je veliko goste hrane, on bi kar zizo, amapk se bojim, da mu to ni dovolj in se mi zato ponoči prebuja ker je lačen...začaran krog. Kaj naj naredim? A bi začela z skutami, mesom??? Aurora po pravici povedano ne vem če bo kaj harana pomagala pri spanju. Lahko pa poskusiš. Večji problem predstavlja ziza. Ko boš enkrat omejila dojenje ali prenehala, ne bo imel več razloga , da se bo zbujal Mi jemo tudi že meso in skute, ne vem zakaj toliko časa čakaš Zakaj pa še ne jeste mesa in skute? Veš, Anja se cel dan ne doji (GH+kl. kašice+ad.mleko), pa zaradi tega nič bolje ne spi, včeraj npr. smo se ponoči kar precej dojili. Mislim, da ima Estrella kar prav, ko bodo vidli, da ko se ponoči zbujajo zaradi flaške bodo kmalu ugotovili, da se jim bolje splača naprej spat . Tako, da mislim da količina hrane čez dan tukaj ne šipla kake posebne vloge, vsaj pri nas ne. s tega bom pa jaz trenutno doktirirala. sem brala, da se otrok prebudi in če je navajen dobiti flaško ali zizo, se bo vedno prebujal. ga je treba navadit, da zaspi nazaj s tem da mu zmanjšuješ količino mleka (po zizi ne vem kako to narediš), na koncu mu ostane le duda. to je teorija. praksa ne me vprašat naprej, takrat ko bom to vedela bom že več kot doktor znanosti. To tudo mene zanima kako pri zizi to prakticirat in povrh vsega naš še dude noče Brez dude je težje, ni pa potem odvajanja, ki čaka nas.