|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
30.11.2008 20:04:46   
barbaw
Estrella a tebe kaj lakota matra? Mene danes matra. Mogoče zaradi vseh opravkov, ki sem jih naredila. Ne vem pa na kaj naj se spravim (hrano mislim).

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
30.11.2008 20:05:48   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

V albumu Gal raste si lahko pogledate nove slike najinega navihanca. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepe slikice, Didi pa tako žalostno gleda z varnostne razdalje user posted image  

user posted image user posted image Ja ker kao ne sme na peno

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
30.11.2008 20:07:59   
barbaw

Barbaw tudi če je zelo lačen noče odpreti ust, poje nekaj žlic in ne odpira več ust. Potem začne jokati in hoče zizo in jaz mu dam zizo. Kaj pa naj? user posted image

Mu jo daš. Jaz se isto delala, zdaj pa poje cel obrok. Ji pa dajem stvari, ki jih ima najraje. Jaz sem začela kasneje prakticirat tako, da sem ji dala prvo kuhano potem pa tisto GH, ki jo ima najraje. Sadje ali skuto. Mlečne kašice pa tudi z veseljem poje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
30.11.2008 20:10:05   
aurora28
Danes sem mu dala kašo, ki jo obožuje, pa je pojedel samo 90 g, ponavadi pa poje 200 g. 

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
30.11.2008 20:10:15   
barbaw

V albumu Gal raste si lahko pogledate nove slike najinega navihanca. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepe slikice, Didi pa tako žalostno gleda z varnostne razdalje user posted image  

user posted image user posted image Ja ker kao ne sme na peno

Ne sme ali ne upa?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
30.11.2008 20:12:18   
barbaw

Danes sem mu dala kašo, ki jo obožuje, pa je pojedel samo 90 g, ponavadi pa poje 200 g. 

Mogoče ga je pa kaj mučilo? Saj je ful hudo, ko ti ne znajo povedat, pa ugibaš. To boš še en čas mogla "prenašat".

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
30.11.2008 20:12:53   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kje ste? Zgleda, da vse rihtateuser posted image  pred spanjem. Grem še jaz ta velikega porihtat, pol pa še Aljo.

Moja dva sta prvič odkar imam obadva zaspala pred 20. user posted image  ko bi bilo vsak dan tako!!! Sanja svija kukuruz.

Ko meni Videk zaspi pred 20 uro, je sigurno okrog 22 auf. Oz. ravnokar se je oglasil v kinderpetu.user posted image

Pri nas pa ni tako. Pri nas bo mir do najmanj 3. Samo še ne vem kateri se bo takrat zbudil. user posted image

Trenutno je buden in se igra v ležalniku. Popoldan ni nič spal, pa je bil preveč utrujen in ga je vrglo ob 19 uri, kar sploh ni njegova ura za spanje. Ponavadi okrog 20.30 do 21 ure zaspi in je potem mir do jutra. Sedaj pa imama ob 22 antibiotik za vzet, pa ga niti ne mučim, da bi moral zaspat, ga potem v trenutku pobere spanec, pa še joka ni, pa sam od sebe potem zaspi. Ko pa boma premagala to hropenje in prehlad, pa gremo na stare tire, mora pa takrat popoldan okrog 16-17 ure še malo spat in potem je mir.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
30.11.2008 20:16:38   
barbaw

Kje ste? Zgleda, da vse rihtateuser posted image  pred spanjem. Grem še jaz ta velikega porihtat, pol pa še Aljo.

Moja dva sta prvič odkar imam obadva zaspala pred 20. user posted image  ko bi bilo vsak dan tako!!! Sanja svija kukuruz.

Ko meni Videk zaspi pred 20 uro, je sigurno okrog 22 auf. Oz. ravnokar se je oglasil v kinderpetu.user posted image

Pri nas pa ni tako. Pri nas bo mir do najmanj 3. Samo še ne vem kateri se bo takrat zbudil. user posted image

Trenutno je buden in se igra v ležalniku. Popoldan ni nič spal, pa je bil preveč utrujen in ga je vrglo ob 19 uri, kar sploh ni njegova ura za spanje. Ponavadi okrog 20.30 do 21 ure zaspi in je potem mir do jutra. Sedaj pa imama ob 22 antibiotik za vzet, pa ga niti ne mučim, da bi moral zaspat, ga potem v trenutku pobere spanec, pa še joka ni, pa sam od sebe potem zaspi. Ko pa boma premagala to hropenje in prehlad, pa gremo na stare tire, mora pa takrat popoldan okrog 16-17 ure še malo spat in potem je mir.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej pregurate tole bolezen

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
30.11.2008 20:18:13   
hijenca

Moj Videk je bil danes takooooo utrujen, da sedaj že pol ure spi. Bo se pa zbudil čez kaki dve uri, ker morama vzet še antibiotik, pa malo še popapa mlekeca ponavadi.

user posted image user posted image user posted image lep avtar. Mali je ko lunicauser posted image

Mali ima full lička in zato še bolj močen zgleda.user posted image Je pa sedaj malo lička izgubil, ker je že 14 dni bolan, pa zelo malo poje. Je pa drugače ko mama, samo da ima rjave očke po atiju, pa malo manj laskov ima, kot sem jih jaz imela. Mamina cartika. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
30.11.2008 20:21:55   
Estrella*

Estrella a tebe kaj lakota matra? Mene danes matra. Mogoče zaradi vseh opravkov, ki sem jih naredila. Ne vem pa na kaj naj se spravim (hrano mislim).

Ne, me je pa včerajuser posted image

Aurora: saj te zastopim, da daš po GH zizo, vendar bo kmalu tu april, na to moraš misliti.Mogoče počakaš malo in spet ponudiš isto stvar vsaj en obrok, pol pa pri ostalem doštukaš z zizo.To naša dostikrat naredi, potem jo obrišem, mogoče ji dam par požirkov čaja in naprej. Pa spet sprejme. Vztrajat moraš na GH, drugače ne bo šlo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
30.11.2008 20:27:05   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, upam, da so novemberke verjele, da jih ta pita-rita zaje.ba.va v živ mozak... Že samo iz namišljene porodne teže namišljenega user posted image  je jasno, da laže... V LJ porodnišnici vržejo user posted image  na vago z cagri (kazalci) in ga ni boga, da bi znal na 2 grama natančno stehtati user posted image user posted image user posted image

Ja špelin@, tole pa ne drži, jaz imam posnetek, kjer so naševa vrgli na elektronsko vago, ampak prepričana pa sem, da ni natančna na 2 grama, žal ne vidim prebrat iz posnetka na koliko g je natančna.

To je tud meni takoj padlo v očiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okroguser posted image ?user posted image user posted image

Mi imamo pa verjetno alergijo kar na škrob. Danes smo user posted image komaj uturili za eno žličko krompirja in bučk. Pri čemer se nam je skor zadavil, tko se zmrduje. Mi je prav žal, da ga nisem posnelauser posted image . Drug teden tud jaz naročim našega k tej alergologinji.

Grem še mal prebrat....
Bom probala še kaj prebrat

Neposredna povezava do sporočila: 1286
30.11.2008 20:27:35   
barbaw

Ne, me je pa včerajuser posted image

Aurora: saj te zastopim, da daš po GH zizo, vendar bo kmalu tu april, na to moraš misliti.Mogoče počakaš malo in spet ponudiš isto stvar vsaj en obrok, pol pa pri ostalem doštukaš z zizo.To naša dostikrat naredi, potem jo obrišem, mogoče ji dam par požirkov čaja in naprej. Pa spet sprejme. Vztrajat moraš na GH, drugače ne bo šlo.

Jaz sem isto delal kot ti Estrella. Zdaj pa mi HB ni treba več. V najslabšem primeru odprem skutko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
30.11.2008 20:30:01   
aurora28
Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje?

Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
30.11.2008 20:31:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, upam, da so novemberke verjele, da jih ta pita-rita zaje.ba.va v živ mozak... Že samo iz namišljene porodne teže namišljenega user posted image  je jasno, da laže... V LJ porodnišnici vržejo user posted image  na vago z cagri (kazalci) in ga ni boga, da bi znal na 2 grama natančno stehtati user posted image user posted image user posted image

Ja špelin@, tole pa ne drži, jaz imam posnetek, kjer so naševa vrgli na elektronsko vago, ampak prepričana pa sem, da ni natančna na 2 grama, žal ne vidim prebrat iz posnetka na koliko g je natančna.

To je tud meni takoj padlo v očiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okroguser posted image ?user posted image user posted image

Mi imamo pa verjetno alergijo kar na škrob. Danes smo user posted image komaj uturili za eno žličko krompirja in bučk. Pri čemer se nam je skor zadavil, tko se zmrduje. Mi je prav žal, da ga nisem posnelauser posted image . Drug teden tud jaz naročim našega k tej alergologinji.

Grem še mal prebrat....
Bom probala še kaj prebrat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Upam, da čimprej izveste kaj vse škodi vašemu user posted image  in da alergije čimprej izvenijo.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.11.2008 20:34:58   
barbaw

Estrella ravno tega me je strah, ker še štiri mesece, kar bo hitro bom morala v službo in ga bom morala odvadit zize, poleg tega pa navaditi jest več gh. Kako pa odvadiš otroka zize oz. odstavljanje?

Hijenca lepo slikico imaš od Videka. Upam, da bo kmalu bolje njegovo zdravje. user posted image

Jaz namesto zize dam GH. Tako da se zaradi tega vedno manj dojive. Imave pa zdaj nekje 3 ali celo 4 obroke. Jaz ji dam za enega skuto, enega juho, jutri spet probam z zelenjavo, enega pa mlečno kašo. Včasih jo dam še zjutraj. Odvisno kdaj se je prvič dojila. Včasih se mi doji ob 6-ih in ji potem dam ob 9-ih skutko. Jaz sem se vedno prilagajala otrokovi uri, ker se drugače ne moreš.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
30.11.2008 20:36:46   
Estrella*

Ja odvadit ga moraš postopno. Npr. Zjutaj se podojita, malica sadje, kosilo(če ni dovolj ga podoji), pop. malica, večerja,pred spanjem  dojenje- Tako boš dojila le 3x + ponoči. Potem pa zaćni ukinjat dojenje po kosilu. To bi za začetek bilo dovolj, da prideš na dojenje zjutraj in zvečer. Vse se da, samo vztrajat morašuser posted image Mame vse preveč popuščamo in si delamo štalouser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
30.11.2008 20:37:32   
barbaw

Ja odvadit ga moraš postopno. Npr. Zjutaj se podojita, malica sadje, kosilo(če ni dovolj ga podoji), pop. malica, večerja,pred spanjem  dojenje- Tako boš dojila le 3x + ponoči. Potem pa zaćni ukinjat dojenje po kosilu. To bi za začetek bilo dovolj, da prideš na dojenje zjutraj in zvečer. Vse se da, samo vztrajat morašuser posted image Mame vse preveč popuščamo in si delamo štalouser posted image

Nič več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
30.11.2008 20:44:19   
Estrella*

Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dudeuser posted image Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
30.11.2008 20:45:13   
barbaw
Danes ste tako zgovorne, da imam še čas zraven šivat odpadle gumbe. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
30.11.2008 20:46:22   
Estrella*
Jaz grem še Aljo podojit, pol pa pridem nazajuser posted image .

kaso: kaj dogaja, že 24h se nisi javilauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
30.11.2008 20:46:27   
barbaw

Ja saj ko je enkrat otrok star pol Leta, lažje začneš na tem delat. Jaz pri Andražu nisem imela problemov, ker se je kot tvoj Jaka sam odstavil. Alja bi pa še kar vlekla. Matej pravi, da zato, ker nima dudeuser posted image Skratka, mene je pri prvem izučilo, da se ne grem več njihovih igric, ker nima ne jaz ne on na dolgi rok nič od tega

Hvala enako. Jaz imam samo srečo (zaenkrat do odvajanja), da ima Maja dudo in ne rabi zize. Danes se je za večerjo podojila in ob 6-ih zjutraj pa še enkrat pred tem. In to je vse od dojenja danes.

Neposredna povezava do sporočila: 1296
30.11.2008 20:52:14   
Anonimen

Danes ste tako zgovorne, da imam še čas zraven šivat odpadle gumbe. user posted image

ja res je, jaz komot zraven gledam Ladota pa Jureta Z.user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
30.11.2008 20:52:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

ja res je, jaz komot zraven gledam Ladota pa Jureta Z.user posted image user posted image

jaz ju tudi gledam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
30.11.2008 20:55:17   
tana7
Dober večer!

prej sem se za par minut priklopila, pa videla, da ena sprašuje za ikeo

midva imava pol pohištva iz Ikee - nisva sicer naročala prek neta, ampak tam izbrala, vendar princip je isti
pripelje DHL - imajo pogodbo z Ikeo
plačala sva 120EUR + doplačilo za LJ 50EUR - skupaj 170 EUR - ampak midva sva imela res veliko in sva padla v najvišji razred (do 16m3)
sicer je pa cenik tukaj:
http://www.ikea.com/ms/de_AT/customer_service/ikea_services/pdfs/Transportservice_Graz.pdf
za Celovec pa ni cenika - pokliči

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
30.11.2008 20:55:45   
sesil
jaz pa pridem vsake tolko mal pošpegat, če kaj dogaja. aneja je uštimana, zdej je pri tatkotu.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?