Lsica
|
pozdravček, dodi, sem mal pogledala tvoje slike, moram priznat, da si sploh ne zamišljam kako to gre. Spominja me na film Moje pesmi moje sanje. Mi smo bili trije, pa ni bilo čist enostavno, sploh če bi mojo mamo vprašal (se je žrtvovala za nas, trpela... ).Super družina ste. Lenika in bačko, ki greste na pregled NS želim nič strahu in dobre rezulatate. Jaz pa se še naročila nisem, ampak bom verjetno tudi šla. Mam še čas... Goldy, midve imava po mojem podobno situacijo glede dopusta, bolniške porodniške... (IVF), mene je zaradi grozečega SS dala na komisijo, tako da bom verjetno še kar na bolniški. Pa ti? Kakor sem jaz razmišljala, če bom ves čas na bolniški (kar je čisto možno; delam na šoli, starost, 2 h vožnja do službe in nazaj, IVF) mi bo dopust za leto 2008 propadel, ali ne? Nočem nič preveč računat, ker enkrat mi je tako propadlo 17 dni dopusta, pa si nisem mela kaj pomagat. Delala sem za določen čas, nadomeščanje porodniške, in ko je ženska junija prišla nazaj, so mene črtali, s tem, da so mi povedali, da bi morala za dopust zaprositi mesec prej (si zamišljate, konec leta, vpis v SŠ, štipendije,...jaz bi šla pa na dopust, ha, ha, ha). Nisem dobila nič, tudi denarnega nadomestila ne, čeprav ta možnost obstaja. In sedaj sem spet (ali še vedno, po devetih letih) zaposlena za določen čas, torej se lahko kar poslovim od službe in raznih pravic. Ma se nočem sploh sekirat zaradi tega. Kar bo pa bo, vsaka stvar ima + in - ; bom pa s svojim otročkom dalj časa skupaj če ne dobim službe. Lačni ne bomo.
|