Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:51:09
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Blanč saj veš, da kri nič ne pomeni. Smo ravno zjutraj o tem debatirale. Če sta , sta ! Ne mi metat puške v koruzo. Vsaj ena pikica bo ostala pri tebi! Jutri pa šibaj na krvnega, potem pa čez 2 dni ponovi vajo. Jaz vseeno mislim, da je to - to in da se bo srečno končalo Blanči, ne ga srat , točno tko kot pravi Gigi, lej kolko jih je, k so močno krvavele in so zdaj srečke! Moraš zdržat v pozitivi, do konca! Drgače si samo delaš veliko škodo...in pikice se počutijo slabo, ker je mami žalostna ...prosim, bodi mirna, opazuj krvavitve, počivaj, leži čimveč in ju3 na krvni! Močno navijam, mislim nate in ti pošiljam samo dobre misli!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:51:26
|
|
|
|
Shadow
|
Ja nič, me moj na kosilo kliče. Se tipkamo kasneje!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:53:45
|
|
|
|
Bumo
|
Shadow, nimam pojma, kje majo dobre lignje. Če bi me za kake pizze, pa pleskavice s kajmakom, pa mehiško pa kitajsko vprašala..ok ,sam lignje...pa res....jih še nisem jedla v MB. Se maš lušte ne
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:55:09
|
|
|
|
Bumo
|
Dober tek Shadow.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:56:29
|
|
|
|
miska73
|
Se* tale je pa moj... pa kako ga lahko tako javno kažeš. Joj, kaj bi jaz vse temule delala...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:58:38
|
|
|
|
Serendipity
|
Shadow - Dober tek! Bumo - Aham, ta prave lušte si mi naredila! Veš, da se ne spomnim, če si kdaj prej omenila HS ... Mam spomin ko švicarski sir - shranjen točno v prostorih kjer so gromozanske luknje. Možnost HS so ti že prej napovedali/opazili ali danes?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 13:59:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se* tale je pa moj... pa kako ga lahko tako javno kažeš. Joj, kaj bi jaz vse temule delala... miši, miši ... dobre stvari se delijo, ne veš? Oz lahko rečemo, da se lahko malo pohvališ z njim, da bodo druge fauš...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:04:44
|
|
|
|
Bumo
|
Miška ma tud lušte Se, meni je dr. Reljič rekel na predzadnjem UZ ,da je možno ,da bom dobila HS, pol me je naročil še na en UZ naslednji dsn, pa kri sem mogla dat. No,naslednji dan pa me je kr lepo po UZ v kabinet pelal pa mi razložil kako je na stvari, da mam 3 možnosti in kako se bom odločila. Tudi to ,da si sploh ne dam stopke je omenil ,ali pa da grem na punkcijo ,sam brez ET. Danes pa so rekli, da mam samo rahlo povečane jajčnike, da moram pazit ampak,da je zmerno tveganje.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:06:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se* tale je pa moj... pa kako ga lahko tako javno kažeš. Joj, kaj bi jaz vse temule delala... miši, miši ... dobre stvari se delijo, ne veš? Oz lahko rečemo, da se lahko malo pohvališ z njim, da bodo druge fauš... A tega, ki je moj, moram delit. A potem boš ti tistega novoletnega z borbe tudi delila.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:09:39
|
|
|
|
Reby
|
Bumo - čestitke za pikico Shadow - ne boš verjela, zdajle sva z možekom gledala Griswolde
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:10:20
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Miška ma tud lušte Se, meni je dr. Reljič rekel na predzadnjem UZ ,da je možno ,da bom dobila HS, pol me je naročil še na en UZ naslednji dsn, pa kri sem mogla dat. No,naslednji dan pa me je kr lepo po UZ v kabinet pelal pa mi razložil kako je na stvari, da mam 3 možnosti in kako se bom odločila. Tudi to ,da si sploh ne dam stopke je omenil ,ali pa da grem na punkcijo ,sam brez ET. Danes pa so rekli, da mam samo rahlo povečane jajčnike, da moram pazit ampak,da je zmerno tveganje. Tole se ti je pa res lepo razpletlo. Naj bo tako uspešno še naprej. Ja, ja miška ima tudi lušte
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:14:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se* tale je pa moj... pa kako ga lahko tako javno kažeš. Joj, kaj bi jaz vse temule delala... miši, miši ... dobre stvari se delijo, ne veš? Oz lahko rečemo, da se lahko malo pohvališ z njim, da bodo druge fauš... A tega, ki je moj, moram delit. A potem boš ti tistega novoletnega z borbe tudi delila. Ammmm .... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Če dobro premislim ... ti ga kar obdrži.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:14:20
|
|
|
|
Bumo
|
Slišiš Se, lušte nam delaš....daj še gor kako tako
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:17:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Miška ma tud lušte Se, meni je dr. Reljič rekel na predzadnjem UZ ,da je možno ,da bom dobila HS, pol me je naročil še na en UZ naslednji dsn, pa kri sem mogla dat. No,naslednji dan pa me je kr lepo po UZ v kabinet pelal pa mi razložil kako je na stvari, da mam 3 možnosti in kako se bom odločila. Tudi to ,da si sploh ne dam stopke je omenil ,ali pa da grem na punkcijo ,sam brez ET. Danes pa so rekli, da mam samo rahlo povečane jajčnike, da moram pazit ampak,da je zmerno tveganje. Jao, pa zdaj sem s epomnila ... Meni je sicer na enem Uz-ju preden sem imela stimulacijo omenila, da obstaja možnost HS, med samim postopkom pa nič. Sicer me je špikalo in špokalo, ampak to od foliklčkov, ki so se gnetli in šturali med sabo. Je pa fora stopke, da tudi lahk povzroči HS, mar ne? Ampak se je pa res vse super razpletlo! Samo tak naprej. Zvezde so v ta pravem položaju pri vama!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:20:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Slišiš Se, lušte nam delaš....daj še gor kako tako Your wish ... Ta je še miškin: Tale pa sam tebe čaka ...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:22:01
|
|
|
|
Bumo
|
Če ti niso nič rekli, pol super..sam še skoz se moraš pazit tega. Tudi po ET te lahko doleti, ker so hormončki takrat še močnejši. Drugače pa ja....stopka je nevarna, pol pa še ET. Sam bo vse ok...pri meni je,pa pri tebi bo tud.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:23:01
|
|
|
|
Bumo
|
Joj, Se, kje je kak smajli s slinami, da ga gor zapopam???
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:28:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Če ti niso nič rekli, pol super..sam še skoz se moraš pazit tega. Tudi po ET te lahko doleti, ker so hormončki takrat še močnejši. Drugače pa ja....stopka je nevarna, pol pa še ET. Sam bo vse ok...pri meni je,pa pri tebi bo tud. Seveda da bo! Sprašujem, ker me še vedno kar grdo špika v levem jajčniku. Sicer pijem dooostiiiiii itekočine in lepo počivam. Ma, je malo smotano, ko si prvč v tem, pa ne veš ali si v mejah normale ali ne Hm ... slinajočega smijleka pa nimam. Škoda, bi ga kar dostikrat rabila...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:37:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju? Pred pa po ETju, ko si v oni sobi s fotelji. Skupaj grete gor, on te pa tam pocaka. V samo sobo za postopke pa nima vstopa, je pa zato dovolj ostalih. Heh, s strani G ki se s tem ukvarja imam obljubljeno prisostvovanje pri punkciji in transferju. Zadnjič pa sem bil zraven pri odvzemu sperme z elektrostimulacijo pr ateju.
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.11.2008 14:39:03 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:52:04
|
|
|
|
Bumo
|
Kruce, ti boš pa ja pravi stručko ratal. Pri nas pa ne pustijo dedcov zraven
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:52:17
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce pri Rešu je drugače kot Na GK LJU in MB. Tam je malo po domače Na GK so mojega še iz une sobe s fotelji ven vrgli. Češ, da je to samo za une, ki čakajo na punkcijo ali ET. Se* nič bat vse bo dobro . A slinkota rabiš? evo Bumo še tebi enega Podganca, ti si se pa že dost slinla
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:54:33
|
|
|
|
Grethy
|
BLAAAAAANNNČČČČČČČČČ !!!!!!!!!!!!!!!! No kr koj ga ne serji preveč, ker jz vidim da ni tko kukr ti mislš da je, ja lepo te prosm, kdo pa še gre kr tko kuhat govejo župo prvič u živlen, če ne ena mamica ... men je to en lep cahn, da vseen ni tko kukr mislš, če ga boš pa kej dost biksala te pa pridem mal zlasat, čeprav nosečnic ne tepem Lavju
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 14:56:08
|
|
|
|
Bumo
|
Hvala gigi Tak babe,zdaj pa limajte gor fotke...jaz sem ready
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 15:37:12
|
|
|
|
gigi1
|
evo vam enga direkt iz vode. Zdej se pa slinte
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?