|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
30.11.2008 13:51:09   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Blanč saj veš, da kri nič ne pomeni. Smo ravno zjutraj o tem debatirale. Če sta user posted image , sta user posted image ! Ne mi metat puške v koruzo. Vsaj ena pikica bo ostala pri tebi!
Jutri pa šibaj na krvnega, potem pa čez 2 dni ponovi vajo.
Jaz vseeno mislim, da je to - to in da se bo srečno končalo user posted image  user posted image  user posted image

Blanči, ne ga sratuser posted image , točno tko kot pravi Gigi, lej kolko jih je, k so močno krvavele in so zdaj srečke! Moraš zdržat v pozitivi, do konca! Drgače si samo delaš veliko škodo...in pikice se počutijo slabo, ker je mami žalostna ...prosim, bodi mirna, opazuj krvavitve, počivaj, leži čimveč in ju3 na krvni! Močno navijam, mislim nate in ti pošiljam samo dobre misli!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.11.2008 13:51:26   
Shadow
Ja nič, me moj na kosilo kliče. Se tipkamo kasneje!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.11.2008 13:53:45   
Bumo
Shadow, nimam pojma, kje majo dobre lignje. Če bi me za kake pizze, pa pleskavice s kajmakom, pa mehiško pa kitajsko vprašala..ok ,sam lignje...pa res....jih še nisem jedla v MB.

Se maš lušte neuser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.11.2008 13:55:09   
Bumo
Dober tek Shadow.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.11.2008 13:56:29   
miska73
Se* tale je pa moj... pa kako ga lahko tako javno kažeš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kaj bi jaz vse temule delala...

Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.11.2008 13:58:38   
Serendipity
Shadow - Dober tek!

Bumo - Aham, ta prave lušte si mi naredila! user posted image  Veš, da se ne spomnim, če si kdaj prej omenila HS ... Mam spomin ko švicarski sir - shranjen točno v prostorih kjer so gromozanske luknje.user posted image  user posted image   Možnost HS so ti že prej napovedali/opazili ali danes?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.11.2008 13:59:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miši, miši ... dobre stvari se delijo, ne veš? user posted image  user posted image  Oz lahko rečemo, da se lahko malo pohvališ z njim, da bodo druge fauš...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.11.2008 14:04:44   
Bumo
Miška ma tud lušteuser posted image user posted image user posted image

Se, meni je dr. Reljič rekel na predzadnjem UZ ,da je možno ,da bom dobila HS, pol me je naročil še na en UZ naslednji dsn, pa kri sem mogla dat. No,naslednji dan pa me je kr lepo po UZ v kabinet pelal pa mi razložil kako je na stvari, da mam 3 možnosti in kako se bom odločila. Tudi to ,da si sploh ne dam stopke je omenil ,ali pa da grem na punkcijo ,sam brez ET.
Danes pa so rekli, da mam samo rahlo povečane jajčnike, da moram pazit ampak,da je zmerno tveganje.

Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.11.2008 14:06:30   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

miši, miši ... dobre stvari se delijo, ne veš? user posted image  user posted image  Oz lahko rečemo, da se lahko malo pohvališ z njim, da bodo druge fauš...

A tega, ki je moj, moram delit. user posted image
A potem boš ti tistega novoletnega z borbe tudi delila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.11.2008 14:09:39   
Reby
Bumo - čestitke za pikico user posted image

Shadow - ne boš verjela, zdajle sva z možekom gledala Griswolde user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
30.11.2008 14:10:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Se, meni je dr. Reljič rekel na predzadnjem UZ ,da je možno ,da bom dobila HS, pol me je naročil še na en UZ naslednji dsn, pa kri sem mogla dat. No,naslednji dan pa me je kr lepo po UZ v kabinet pelal pa mi razložil kako je na stvari, da mam 3 možnosti in kako se bom odločila. Tudi to ,da si sploh ne dam stopke je omenil ,ali pa da grem na punkcijo ,sam brez ET.
Danes pa so rekli, da mam samo rahlo povečane jajčnike, da moram pazit ampak,da je zmerno tveganje.

Tole se ti je pa res lepo razpletlo. Naj bo tako uspešno še naprej.

Ja, ja miška ima tudi lušteuser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.11.2008 14:14:01   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

A tega, ki je moj, moram delit. user posted image
A potem boš ti tistega novoletnega z borbe tudi delila. user posted image

Ammmm .... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image

Če dobro premislim ... ti ga kar obdrži.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.11.2008 14:14:20   
Bumo
Slišiš Se, lušte nam delaš....daj še gor kako takouser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
30.11.2008 14:17:53   
Serendipity

Jao, pa zdaj sem s epomnila ... Meni je sicer na enem Uz-ju preden sem imela stimulacijo omenila, da obstaja možnost HS, med samim postopkom pa nič. Sicer me je špikalo in špokalo, ampak to od foliklčkov, ki so se gnetli in šturali med sabo. user posted image  
Je pa fora stopke, da tudi lahk povzroči HS, mar ne? Ampak se je pa res vse super razpletlo! Samo tak naprej.user posted image Zvezde so v ta pravem položaju pri vama!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.11.2008 14:20:23   
Serendipity

Slišiš Se, lušte nam delaš....daj še gor kako takouser posted image user posted image

Your wish ...

Ta je še miškin: user posted image

Tale pa sam tebe čaka ...
user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.11.2008 14:22:01   
Bumo
Če ti niso nič rekli, pol super..sam še skoz se moraš pazit tega. Tudi po ET te lahko doleti, ker so hormončki takrat še močnejši. Drugače pa ja....stopka je nevarna, pol pa še ET. Sam bo vse ok...pri meni je,pa pri tebi bo tud.

Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.11.2008 14:23:01   
Bumo
user posted image Joj, Se, kje je kak smajli s slinami, da ga gor zapopam???user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.11.2008 14:28:06   
Serendipity

Če ti niso nič rekli, pol super..sam še skoz se moraš pazit tega. Tudi po ET te lahko doleti, ker so hormončki takrat še močnejši. Drugače pa ja....stopka je nevarna, pol pa še ET. Sam bo vse ok...pri meni je,pa pri tebi bo tud.

Seveda da bo! user posted image  user posted image  user posted image
Sprašujem, ker me še vedno kar grdo špika v levem jajčniku. Sicer pijem dooostiiiiii itekočine in lepo počivam. Ma, je malo smotano, ko si prvč v tem, pa ne veš ali si v mejah normale ali ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hm ... slinajočega smijleka pa nimam. Škoda, bi ga kar dostikrat rabila... user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.11.2008 14:37:43   
Kruce Fiks

Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju?

Pred pa po ETju, ko si v oni sobi s fotelji. Skupaj grete gor, on te pa tam pocaka. V samo sobo za postopke pa nima vstopa, je pa zato dovolj ostalih.user posted image

Heh, s strani G ki se s tem ukvarja imam obljubljeno prisostvovanje pri punkciji in transferju. Zadnjič pa sem bil zraven pri odvzemu sperme z elektrostimulacijo pr ateju.

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.11.2008 14:39:03 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.11.2008 14:52:04   
Bumo
Kruce, ti boš pa ja pravi stručko ratal. Pri nas pa ne pustijo dedcov zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.11.2008 14:52:17   
gigi1
Kruce pri Rešu je drugače kot Na GK LJU in MB. Tam je malo po domače user posted image
Na GK so mojega še iz une sobe s fotelji ven vrgli. Češ, da je to samo za une, ki čakajo na punkcijo ali ET.

Se* nič bat vse bo dobro user posted image .
A slinkota rabiš?
evo user posted image

Bumo še tebi enega user posted image

Podganca, ti si se pa že dost slinla user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.11.2008 14:54:33   
Grethy
BLAAAAAANNNČČČČČČČČČ !!!!!!!!!!!!!!!!

No kr koj ga ne serji preveč, ker jz vidim da ni tko kukr ti mislš da je, ja lepo te prosm, kdo pa še gre kr tko kuhat govejo župo prvič u živlen, če ne ena mamica ... men je to en lep cahn, da vseen ni tko kukr mislš, če ga boš pa kej dost biksala te pa pridem mal zlasat, čeprav nosečnic ne tepem

Lavju

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.11.2008 14:56:08   
Bumo
Hvala gigiuser posted image user posted image
Tak babe,zdaj pa limajte gor fotke...jaz sem readyuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.11.2008 15:00:43   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca, ti si se pa že dost slinla user posted image

He,he Žiži, saj vem da je tebi tale tudi všeč.
Ampak danes ga ne delim.

Pupe, če bote še rable kak dodaten smajli...
Pa jih najdete kar nekaj na
http://www.yelims.com/Smileys-IPB/
http://www.kolobok.us/modules.php?name=Gif&file=user&type=user&page=5

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
30.11.2008 15:37:12   
gigi1
evo vam enga direkt iz vode. Zdej se pa slinte user posted image

user posted image  

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?