|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
30.11.2008 11:41:25   
kajsica
Jao babike, ste čisto v narodnjake padle!!! Saj je res luštn, sam ne brez rakije...user posted image

Ja moj pride pa sedaj šele v začetku marca nazaj...pa takrat dokončno...matr bo dolga....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
30.11.2008 11:45:24   
gigi1
Evo me nazaj. Se mi čebulna bržolca že krčka user posted image , pa posodo zložila v stroj, pa perilo.. Kolk sem pridna user posted image

Hedi priden tvoj, pridna tašča user posted image  jaz si pa kar sama kosilo kuham. Itak mi je to zabava.

Mojsonček bom mogla res kmal prečekirat tole dvanajstko. A se kera javi, da gre zraven? user posted image

Lučka user posted image  user posted image  user posted image  mami je pa res faca. Dobro ostriži svojega. user posted image

Kajši ne bo nič več dopusta? user posted image  Dolga. Ko si glih tukaj, ti pošljem ZS. Že pišem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
30.11.2008 11:53:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice
aja, KRUCIFIKS... Žal mi je, ker je štorklja šla tokrat mimo.. Ji bom naročila, da naslednjič nekaj pri vama pusti; tokrat je očitno pozabila...

Hvala womanpolice! Upam da ti uspe tako pri štorklji, kot v službi in seveda doma...

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Kruce avatar maš pa za crknit od smeha . A te tkole meče sam k ima M, al na splošno?

Kar na splošno, skoz mlajši se počutim user posted image user posted image

Včeraj bi morala vzeti prvi Klomifen, pa smo pozabil! Bo vse eno če pričnemo danes pa en dan podaljšamo?

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.11.2008 11:54:58 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
30.11.2008 11:57:16   
blanč
Nč punce, moje pravljice je konec. Ulila se jeuser posted image , sicer test pokazal user posted image ampak saj mi kaže že od četrtka. danes zjutraj pa še un zelen baby chek in sem ga pri zajtrku pokazala še mojmu in sva bila v user posted image zdajle sem šla pa na wc in kaj vidim KRI. Prosim, ne me devat na noben seznam in vejetno boste imele pred mano malo mira tule gor. Sej sem že skos slutla, da bo tako kot v prvem postopku. Plus, krvavitev in konec.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
30.11.2008 11:59:58   
gigi1
Blanč saj veš, da kri nič ne pomeni. Smo ravno zjutraj o tem debatirale. Če sta user posted image , sta user posted image ! Ne mi metat puške v koruzo. Vsaj ena pikica bo ostala pri tebi!
Jutri pa šibaj na krvnega, potem pa čez 2 dni ponovi vajo.
Jaz vseeno mislim, da je to - to in da se bo srečno končalo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
30.11.2008 12:00:55   
Bumo
Ej punce, dober dan. Hvala srčicam, ki so mislila name user posted image .
Sam sporočam, da so mi vstavili eno user posted image , ostalih 8, ki jih je še bilo oplojenih, pa
smo dali šparat za kdaj kasneje. Test imam 12.12.
Punci, k ista bili z mano, pa mogoče bereta ta forum...držim vama moje pestike.

Šopka, drži se in pogumno še jutri.

Lep dan tudi ostalim.

Neposredna povezava do sporočila: 1406
30.11.2008 12:03:40   
gigi1
Bumo user posted image  user posted image  user posted image  pridno grej. Saj veš. Zdej pa kalamari pa počivanje na desnem boku user posted image

Šopka mislimo nate. Kako si?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
30.11.2008 12:07:57   
gigi1
Kruce o klomifenu nimam pojma user posted image . Kaj pa če bi skočil klomifenke vprašat?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
30.11.2008 12:13:50   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kruce o klomifenu nimam pojma user posted image . Kaj pa če bi skočil klomifenke vprašat?

Jih je tu dosti, sej se ne mudi bo že povedala katera.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
30.11.2008 12:44:23   
bambi75
WP upam, da se ti v službi reši vse v tvojo korist.
Pa pridna sta oba vidim. Kar tako naprej pa bo gotovo polpačano. user posted image

Kajsi en user posted image  zate, da ne boš tolk sama in da ti ti trije meseci čim hitreje minejo.

Se* si dobro? Počivaš in se pripravljaš na jutri?

Blanč pojdi še enkrat na krvnega, da se prepričaš. Saj dvakrat ne morre biti enako. Veš kaj je bilo z Mlinčko. Držim pesti.

Bumo  user posted image  za user posted image  in pa za ostale, ki bodo šli za nekaj časa na hladno. Vidiš, da se je vse dobro končalo.

Kruce tudi jaz ne vem za klomifen. Drugače pa zanimiv avatar. user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
30.11.2008 12:45:21   
miska73
Kruce jst sicer nisem glih velik strokovnjak. Ampak, če bi bila na vajinem mestu, bi vzela z enodnevno zamudo in lepo jemala predvidenih 5 dni.
Jst sem med jemanjem Klomifena imela enkrat tako zmešano M, da nisem znala določit prvi dan cikla. Pa je moja G rekla, da pri Klomifenu ni tako zelo bistveno dan gor ali dol za začetek jemanja.

Blanč sam prosim ne vržt puške u koruzo. Lepo pojdi na krvnega, pa potem čez dva dni še na enega.

Bumo svaka čast za super zarodke in predvsem za tistega, ki se že greje pri tebi.

Lučka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
30.11.2008 13:14:07   
Serendipity
Bumo - še tukaj čestitke za pikico! user posted image  user posted image  user posted image

bambi - super sem. Komaj čakam jutri, čeprav me kar tak narahlo špika, da me ne bi nobena pikica pričakala. user posted image  Ampak VEM, da bo vse ok in da bodo kar tekmovale med sabo katero naj vzameva za domov, mar ne? user posted image  user posted image  user posted image

gigi & ostale  - *hugs*
Blanč - nič se ne sekiraj, vse je v redu. Le pikica/i/e se majcko gnezdijo sem in tja... user posted image

Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam user posted image  user posted image  A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
30.11.2008 13:23:52   
Bumo
Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju?

Pred pa po ETju, ko si v oni sobi s fotelji. Skupaj grete gor, on te pa tam pocaka. V samo sobo za postopke pa nima vstopa, je pa zato dovolj ostalih.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.11.2008 13:25:15   
Shadow

Sam sporočam, da so mi vstavili eno user posted image , ostalih 8, ki jih je še bilo oplojenih, pa
smo dali šparat za kdaj kasneje. Test imam 12.12.

Bumo, čestitam za user posted image !!! Lepo se cartajta!

Glede na datum testa pa bova približno isto izvedeli kako in kaj. Držim pesti za obe naju, pa seveda za Bambi, Reby, Sapi, Tino1 in SEVEDA za blanči!!! Prosim, pojdi na krvnega ker sem 100%, da je vsaj en mišek ostal pri tebi! Za Želvico pa itak že vemo, kam test taco moli! user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image  za vse, ki trenutno niste ' na čakanju'.

Kruce, glede klomifena - jaz sem ga tudi enkrat pozabila vzeti na 5. dan ciklusa, pa sem ga vzela dan  kasneje, pa je bilo tudi OK, me niso nič kregali. Tako da naj ga gospa Kruce kar vzame.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.11.2008 13:25:56   
Bumo
Hvala pipike za čestitke. Mi cel dan že na joč gre od sreče.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.11.2008 13:31:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Hm ... joj, ma neverjetno še eno vprašanje mam A so v MB partnerji lahko zraven pri ET-ju?

Pred pa po ETju, ko si v oni sobi s fotelji. Skupaj grete gor, on te pa tam pocaka. V samo sobo za postopke pa nima vstopa, je pa zato dovolj ostalih.user posted image

O, hvala!

user posted image  user posted image  user posted image  Na gužvo sem pa kar navajena. Na punkciji jih je bilo za cel zborček, so imeli neko izobraževanje, sicer so pa bili v tisti posebni sobici... Se pa itaq ničesar ne spominjam, niti tega ne kak sem v tisto sobo prišla le, da sem se nazaj pri puncah znašla in kaj se mi je sanjalo.user posted image user posted image

Kalamari so padli? Kje? user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.11.2008 13:33:58   
Shadow
Uuuuu, Se*, jutri pa še tebi dajo deco v varstvo! Pol pa bomo primerjale začetne nosečniške znake! user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.11.2008 13:36:24   
Bumo
Ne, kalamarov pa ni bilo. Sem zupco pa snicla popapala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.11.2008 13:38:25   
Bumo
user posted image user posted image
Shadow, a bomo kozlale naenkrat?user posted image user posted image
Jaz sem za,sam,da se prime.

Blanč, prosim ne obupat!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.11.2008 13:40:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ne, kalamarov pa ni bilo. Sem zupco pa snicla popapala.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Aham, torej so bili ''kopenski kalamari''? user posted image

Mene so zdaj 3 dni tak razvajali, ko sem prišla s punkcije me je zgoraj pri mami (imamo ločeno stanovanje) čakalo moje najljubše kosilo: goveja juhica, pečen krompirček, šnicl in ogrooomno solate. Hm, če dobro premislim, sem se kar razvadila...

Uh, Shadow - dnevi se vleeečeeeejo in vlečejo. Ampak samo še malo, čist malo! user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.11.2008 13:41:42   
Shadow
Tudi jaz bom z veseljem jelene klicala, samo da bo! user posted image

Se pa javim, da ostalim lase odzadaj skup držim, da jih ne pobruhate! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.11.2008 13:42:59   
Bumo
Mene so zdaj 3 dni tak razvajali, ko sem prišla s punkcije me je zgoraj pri mami (imamo ločeno stanovanje) čakalo moje najljubše kosilo: goveja juhica, pečen krompirček, šnicl in ogrooomno solate. Hm, če dobro premislim, sem se kar razvadila...

user posted image user posted image user posted image
mlajks, a veš ,da sem glih danes puncam govorila,da bi šla na eno poročno pojedino..lepo tisto tradicionalno, župca,pa govedna,pa šnicli, pa krompir, solata...ok,
sem že spet lačnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.11.2008 13:47:32   
Serendipity
Mmmmmm! Samo pa res. Tako all inclusive pojedino!

No, pa je to to. Prej sem se najdela, zdaj pa man spet lušte!

Shadow - enako, ti bomo laske vstran držale, samo da bo!

Bambina - Ti kaj počivaš?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.11.2008 13:47:54   
Shadow
Sicer pa res, kje v MB ali okolici pa imajo dobre lignje??? Jaz sem jih na dan ET-ja jedla kar v Tušu, pa niso bili dobri, pa še porcija je bila bolj taka - za kako anoreksično, ne pa za mene, ko sem zdaj 3v1! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.11.2008 13:49:35   
Serendipity
Se katera javi, da ga (od)reši?

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.11.2008 13:54:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?