Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:09:27
|
|
|
|
tally
|
kje je **** danes?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:10:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Prijateljico Pito pa glava boli Jah ženska je komi rodila pa nima časa za nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:10:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit Kar se tiče AM jaz vem več kot 100ml ne delam ker ne bo pojedla, če hoče še pa tudi domi, sam to so redke izjeme. Bolj me jezi GH, ko naredim pa mi noče jest. Sej kakšen dan mi ne pride do živega, kakšen (kot je bil včeraj )pa me čisto iz tira vrže. Jaz ji delam sedaj tud po 120vode, pa še ostaja Za kuhano, pa raje ne bi. Mislim, da še vedno kar je, v primerjavi z nekaterimi, ki sploh nič nočejo. Boljš 100g, kot nič Ja to itak. Men je samočudno to da je Emilija na začetku lepo jedla Gh sploh pa zelenjavo (mogoče pa ni vedla kaj je kaj ) zdej pa ne. Danes je kr hotla bruhat ko sem ji dajala, pol sem rekla mojemu boš vidu k bo celo kašico zmazala in je res baraba mala, kr v faco se mi je režala . Naša je jedla zelenjavo po 200g, pol se je pa naenkrat ustavilo in po 100-120g, pa še to tako tako. Sedaj ji pa dam kar orng kos piščanca, pa poje v veseljem tistih 100-180g. Saj meni ni tolk za količino kot pa , da mi poje z veseljem, da ji ni treba špilat klovna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:10:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikice Ej kaj pa Don???? Raste . Ja, saj vem, da sem obljubila slikce Bodo vkratkem. Sprašujem, ker še nisem zasledila, da bi ga kaj omenjala Če me pa niste nič vprašale (šala mala). Je pravi mali divjak in bi vse raznosil kar mu pride pred gobček . Pa HB nam ne skače v Gala in v voziček. Na odrasle pa še kar. Kje ga pa imaš? Naša stara mama Asja ima ful rada otroke in bi se kar igrala z Aljo Sedaj ji je še všeč, ker ne more do nje, ko bo začela plazit oz. hodit ne bo več tako navdušena Imamo narejen en tak fajn velik pokrit boks.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:11:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kje je **** danes? Včeraj je rekla, da jo daje migrena. Mogoče jo še ni popustilo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:11:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Prijateljico Pito pa glava boli Jah ženska je komi rodila pa nima časa za nas ja saj res, pred štirimi dnevi je rodila pa jim že z glavoboli teži Pa mora ga počasi začeti navajat na svojo posteljo, da ga ne pomačka....
< Sporočilo je popravil Anitka -- 29.11.2008 23:14:12 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:13:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala Ti maš tut lepe. Bratec ma rad sestrico Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enega Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:13:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Prijateljico Pito pa glava boli A si na novembrkah brala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:13:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit Kar se tiče AM jaz vem več kot 100ml ne delam ker ne bo pojedla, če hoče še pa tudi domi, sam to so redke izjeme. Bolj me jezi GH, ko naredim pa mi noče jest. Sej kakšen dan mi ne pride do živega, kakšen (kot je bil včeraj )pa me čisto iz tira vrže. Jaz ji delam sedaj tud po 120vode, pa še ostaja Za kuhano, pa raje ne bi. Mislim, da še vedno kar je, v primerjavi z nekaterimi, ki sploh nič nočejo. Boljš 100g, kot nič Ja to itak. Men je samočudno to da je Emilija na začetku lepo jedla Gh sploh pa zelenjavo (mogoče pa ni vedla kaj je kaj ) zdej pa ne. Danes je kr hotla bruhat ko sem ji dajala, pol sem rekla mojemu boš vidu k bo celo kašico zmazala in je res baraba mala, kr v faco se mi je režala . Naša je jedla zelenjavo po 200g, pol se je pa naenkrat ustavilo in po 100-120g, pa še to tako tako. Sedaj ji pa dam kar orng kos piščanca, pa poje v veseljem tistih 100-180g. Saj meni ni tolk za količino kot pa , da mi poje z veseljem, da ji ni treba špilat klovna pri nas klovn ne pali ko zapre usteca je fertik, če mi pa slučajo rata da jih odpre pa naredi brrrrrrr in gre vse okoli in okoli . To se mi je enkrat zgodilo pri frutku korenček-jabolko, jao jao
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:14:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Prijateljico Pito pa glava boli A si na novembrkah brala??? Aha, sem pri zgornjem postu še nekaj dopisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:15:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala Ti maš tut lepe. Bratec ma rad sestrico Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enega Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumen To je meni tako lepo videt. Je pa faca on bi še enega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:16:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Prijateljico Pito pa glava boli A si na novembrkah brala??? Aha, sem pri zgornjem postu še nekaj dopisala Joj ta . 4 dni star otrok, pa govori kot bi bil najmanj 4m lyra jo pa nič ne zaj...va
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:17:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala Ti maš tut lepe. Bratec ma rad sestrico Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enega Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumen To je meni tako lepo videt. Je pa faca on bi še enega Iiiiiiiiiiiii, kak fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:18:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Prijateljico Pito pa glava boli A si na novembrkah brala??? Aha, sem pri zgornjem postu še nekaj dopisala Joj ta . 4 dni star otrok, pa govori kot bi bil najmanj 4m lyra jo pa nič ne zaj...va Sem se hotela malce vmešat pa se mi ne daaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:18:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala Ti maš tut lepe. Bratec ma rad sestrico Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enega Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumen To je meni tako lepo videt. Je pa faca on bi še enega Saj ON pa ATA bi samo mami je rekla NE je dovolj porodniških. Joj, saj vem, da sem grozna, ampak men porodiška tako preseda Saj mam neskončno rada svoja otroka, ampak 24h delavnik ni za mene.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:19:27
|
|
|
|
Anitka
|
Tako, Anitka se poslavlja in vam želi mirno noč in sladke sanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:20:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Prijateljico Pito pa glava boli A si na novembrkah brala??? Aha, sem pri zgornjem postu še nekaj dopisala Joj ta . 4 dni star otrok, pa govori kot bi bil najmanj 4m lyra jo pa nič ne zaj...va Sem se hotela malce vmešat pa se mi ne daaaaa Mislim, da nima haska, sem tud jaz hotla, ampak je prepozno. Me pa prav zanima koliko časa bo vztrajala tam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:20:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, Anitka se poslavlja in vam želi mirno noč in sladke sanje. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:23:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, Anitka se poslavlja in vam želi mirno noč in sladke sanje. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:27:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala Ti maš tut lepe. Bratec ma rad sestrico Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enega Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumen To je meni tako lepo videt. Je pa faca on bi še enega Saj ON pa ATA bi samo mami je rekla NE je dovolj porodniških. Joj, saj vem, da sem grozna, ampak men porodiška tako preseda Saj mam neskončno rada svoja otroka, ampak 24h delavnik ni za mene. Se mi je čupko zbudu pa sem jo mogla nazaj uspavat, zdej pa spet rogovili. Oh sej te razumem. Meni je zaenkrat všeč ko imam samo enega in je vse zame prvič, v drugo bom verjetno tko razmišljala kot ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:28:18
|
|
|
|
tally
|
Nič grem jo uspavat kr pogovarja se de de de pa take ma Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 0:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro punce: Nisem imela casa nic za net in vidim da me caka ze cez 50 strani za prebrat ce zelim biti na tekocem... Punce prosim tole pa preberite!! KlIK Jaz sem vedno proti takim stvarem, toda ta punca je preverjeno v res hudi stiski in vas lepo prosim ce ji lahko pomagate... Sama sem se odlocila da ji bom in sem ji. Veseli december prihaja ko se bo veliko denarja zapravilo v nepotrebne stvari pa bi vas prosila ce lahko naredite veselega se tej mali deklici in njeni mamici. Sej vem da nobena nima da bi kar talala denar ampak vseeno vas prosim Nakazite ji kak evro na racun...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 5:45:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Najprej ena kavica potem pa dolgo prebiranje včerajšnjih postov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 8:08:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, SS vidm, da sve trenutno edine zbujene, se vidi da nisve sodelovale v večernem čveku , kak ste spali? Mi slabo je moj smrčal ceeelo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 8:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ima rahlo intoleranco na: mleko, laktozo, saharozo(beli kristalni cuker), pšenico močno intoleranco: svinjina, divjačina, jajce(beljek, rumenjK), kiwi, orehi,arašidi, barvila in konzervanse. Kaj naj ji dam sploh še za jest?? Imam srečo, da ni na nobeno drugo sadje,zelenjavo, med ter gluten. Estrella*: ufff Estrella vidim, da ste imela včeraj kar pestro. Opazim samo to, da je omenjenih veliko enakih stvari, kot pri Žanu . Moja Anja je tudi včeraj zvečer dobila neke lise po celem telesu (take čisto rahlo rdeče-skoraj neopazne), in sem prepričana da je to od ad. mleka, pa za enkrat ne mislim delat panike, danes ga je spet spila 160 ml, joka ne in fino je spala, drekec je normalen. Pa bomo vidli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?