|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
29.11.2008 23:09:27   
tally

kje je **** danes?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
29.11.2008 23:10:17   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Prijateljico Pito pa glava boliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah ženska je komi rodila pa nima časa za nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
29.11.2008 23:10:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedlauser posted image  Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3??

Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta doluser posted image . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedlauser posted image in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenjeuser posted image

Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit

Kar se tiče AM jaz vem več kot 100ml ne delam ker ne bo pojedla, če hoče še pa tudi domi, sam to so redke izjeme. Bolj me jezi GH, ko naredim pa mi noče jest. Sej kakšen dan mi ne pride do živega, kakšen  (kot je bil včeraj )pa me čisto iz tira vrže.

Jaz ji delam sedaj tud po 120vode, pa še ostajauser posted image  Za kuhano, pa raje ne bi. Mislim, da še vedno kar je, v primerjavi z nekaterimi, ki sploh nič nočejo. Boljš 100g, kot nič

Ja to itak. Men je samočudno to da je Emilija na začetku lepo jedla Gh sploh pa zelenjavo (mogoče pa ni vedla kaj je kaj user posted image ) zdej pa ne. Danes je kr hotla bruhat ko sem ji dajala, pol sem rekla mojemu boš vidu k bo celo kašico zmazala in je res baraba mala, kr v faco se mi je režalauser posted image .

Naša je jedla zelenjavo po 200g, pol se je pa naenkrat ustavilo in po 100-120g, pa še to tako tako. Sedaj ji pa dam kar orng kos piščanca, pa poje v veseljem tistih 100-180g. Saj meni ni tolk za količino kot pa , da mi poje z veseljem, da ji ni treba špilat klovnauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
29.11.2008 23:10:39   
Anitka

Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej kaj pa Don????

Rasteuser posted image user posted image user posted image . Ja, saj vem, da sem obljubila slikceuser posted image user posted image Bodo vkratkem.

Sprašujem, ker še nisem zasledila, da bi ga kaj omenjalauser posted image

Če me pa niste nič vprašaleuser posted image user posted image user posted image (šala mala). Je pravi mali divjak in bi vse raznosil kar mu pride pred gobčekuser posted image user posted image . Pa HB nam ne skače v Gala in v voziček. Na odrasle pa še kar.

Kje ga pa imaš? Naša stara mama Asja ima ful rada otroke in bi se kar igrala z Aljouser posted image Sedaj ji je še všeč, ker ne more do nje, ko bo začela plazit oz. hodit ne bo več tako navdušenauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Imamo narejen en tak fajn velik pokrit boks.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
29.11.2008 23:11:10   
Estrella*

kje je **** danes?

Včeraj je rekla, da jo daje migrena. Mogoče jo še ni popustilo?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
29.11.2008 23:11:45   
Anitka

Prijateljico Pito pa glava boliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah ženska je komi rodila pa nima časa za nas user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja saj res, pred štirimi dnevi je rodila pa jim že z glavoboli teži

Pa mora ga počasi začeti navajat na svojo posteljo, da ga ne pomačka....

< Sporočilo je popravil Anitka -- 29.11.2008 23:14:12 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
29.11.2008 23:13:07   
Estrella*

Evo slikice zrihtane user posted image

Ja tako je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržalauser posted image user posted image

Ti maš tut lepe. user posted image user posted image   Bratec ma rad sestrico

Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enegauser posted image user posted image user posted image Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumenuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
29.11.2008 23:13:41   
Estrella*

A si na novembrkah brala???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
29.11.2008 23:13:57   
tally

tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedlauser posted image  Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3??

Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta doluser posted image . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedlauser posted image in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenjeuser posted image

Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit

Kar se tiče AM jaz vem več kot 100ml ne delam ker ne bo pojedla, če hoče še pa tudi domi, sam to so redke izjeme. Bolj me jezi GH, ko naredim pa mi noče jest. Sej kakšen dan mi ne pride do živega, kakšen  (kot je bil včeraj )pa me čisto iz tira vrže.

Jaz ji delam sedaj tud po 120vode, pa še ostajauser posted image  Za kuhano, pa raje ne bi. Mislim, da še vedno kar je, v primerjavi z nekaterimi, ki sploh nič nočejo. Boljš 100g, kot nič

Ja to itak. Men je samočudno to da je Emilija na začetku lepo jedla Gh sploh pa zelenjavo (mogoče pa ni vedla kaj je kaj user posted image ) zdej pa ne. Danes je kr hotla bruhat ko sem ji dajala, pol sem rekla mojemu boš vidu k bo celo kašico zmazala in je res baraba mala, kr v faco se mi je režalauser posted image .

Naša je jedla zelenjavo po 200g, pol se je pa naenkrat ustavilo in po 100-120g, pa še to tako tako. Sedaj ji pa dam kar orng kos piščanca, pa poje v veseljem tistih 100-180g. Saj meni ni tolk za količino kot pa , da mi poje z veseljem, da ji ni treba špilat klovnauser posted image

user posted image user posted image pri nas klovn ne pali user posted image ko zapre usteca je fertik, če mi pa slučajo rata da jih odpre pa naredi brrrrrrr in gre vse okoli in okoli user posted image user posted image user posted image . To se mi je enkrat zgodilo pri frutku korenček-jabolko, jao jao

Neposredna povezava do sporočila: 1134
29.11.2008 23:14:57   
Anitka

Aha, sem pri zgornjem postu še nekaj dopisalauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1135
29.11.2008 23:15:55   
tally

Ja tako je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržalauser posted image user posted image

Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enegauser posted image user posted image user posted image Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumenuser posted image

user posted image user posted image user posted image To je meni tako lepo videt. Je pa faca on bi še enega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
29.11.2008 23:16:45   
Estrella*

Aha, sem pri zgornjem postu še nekaj dopisalauser posted image user posted image user posted image

Joj ta user posted image . 4 dni star otrok, pa govori kot bi bil najmanj 4muser posted image  lyra jo pa nič ne zaj...vauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
29.11.2008 23:17:03   
Anitka

user posted image user posted image user posted image To je meni tako lepo videt. Je pa faca on bi še enega user posted image

Iiiiiiiiiiiii, kak fajnuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
29.11.2008 23:18:00   
Anitka

Joj ta user posted image . 4 dni star otrok, pa govori kot bi bil najmanj 4muser posted image  lyra jo pa nič ne zaj...vauser posted image

Sem se hotela malce vmešatuser posted image user posted image user posted image pa se mi ne daaaaa

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1139
29.11.2008 23:18:28   
Estrella*

Saj ON pa ATA bi samo mami je rekla NE je dovolj porodniških. Joj, saj vem, da sem grozna, ampak men porodiška tako presedauser posted image Saj mam neskončno rada svoja otroka, ampak 24h delavnik ni za mene.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
29.11.2008 23:19:27   
Anitka
Tako, Anitka se poslavlja in vam želi mirno noč in sladke sanje.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
29.11.2008 23:20:07   
Estrella*

Sem se hotela malce vmešatuser posted image user posted image user posted image pa se mi ne daaaaa

Mislim, da nima haska, sem tud jaz hotla, ampak je prepozno. Me pa prav zanima koliko časa bo vztrajala tamuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
29.11.2008 23:20:35   
Estrella*

Tako, Anitka se poslavlja in vam želi mirno noč in sladke sanje.user posted image

Nočko

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
29.11.2008 23:23:48   
tally

Nočko

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
29.11.2008 23:27:12   
tally

Saj ON pa ATA bi samo mami je rekla NE je dovolj porodniških. Joj, saj vem, da sem grozna, ampak men porodiška tako presedauser posted image Saj mam neskončno rada svoja otroka, ampak 24h delavnik ni za mene.

Se mi je čupko zbudu user posted image pa sem jo mogla nazaj uspavat, zdej pa spet rogovili.

Oh sej te razumem. Meni je zaenkrat všeč ko imam samo enega in je vse zame prvič, v drugo bom verjetno tko razmišljala kot ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1145
29.11.2008 23:28:18   
tally
Nič grem jo uspavat kr pogovarja se de de de pa take ma user posted image

Lahko nočko

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.11.2008 0:37:19   
Anonimen
Dobro jutro punce:

Nisem imela casa nic za net in vidim da me caka ze cez 50 strani za prebrat ce zelim biti na tekocem...

Punce prosim tole pa preberite!!

KlIK

Jaz sem vedno proti takim stvarem, toda ta punca je preverjeno  v res hudi stiski in vas lepo prosim ce ji lahko pomagate...
Sama sem se odlocila da ji bom in sem ji.

Veseli december prihaja ko se bo veliko denarja zapravilo v nepotrebne stvari pa bi vas prosila ce lahko naredite veselega se tej mali deklici in njeni mamici.

Sej vem da nobena nima da bi kar talala denar ampak vseeno vas prosim

Nakazite ji kak evro na racun...

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.11.2008 5:45:56   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Najprej ena kavica user posted image  potem pa dolgo prebiranje včerajšnjih postov user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.11.2008 8:08:53   
Anonimen
Dobro jutro,

SS vidm, da sve trenutno edine zbujene, se vidi da nisve sodelovale v večernem čvekuuser posted image user posted image , kak ste spali? Mi slabo je moj smrčal ceeelo nočuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.11.2008 8:19:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Alja ima rahlo intoleranco na: mleko, laktozo, saharozo(beli kristalni cuker), pšenico  močno intoleranco: svinjina, divjačina, jajce(beljek, rumenjK), kiwi, orehi,arašidi, barvila in konzervanse.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj ji dam sploh še za jest?? Imam srečo, da ni na nobeno drugo sadje,zelenjavo, med ter gluten.

Estrella*: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ufff Estrella vidim, da ste imela včeraj kar pestro. Opazim samo to, da je omenjenih veliko enakih stvari, kot pri Žanuuser posted image .

Moja Anja je tudi včeraj zvečer dobila neke lise po celem telesu (take čisto rahlo rdeče-skoraj neopazne), in sem prepričana da je to od ad. mleka, pa za enkrat ne mislim delat panike, danes ga je spet spila 160 ml, joka ne in fino je spala, drekec je normalen. Pa bomo vidli.

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?